Print

Communiceren met dieren

540793 436221426452939 1829687327 nEen heerlijke, eerlijke workshop voor iedereen die zich afvraagt wat er in zijn huisdier omgaat...

Let op: deze workshop organiseer ik alleen op aanvraag...

Some people talk to animals. Not many listen though. That's the problem.
~ unkown ~

In deze ééndaagse workshop krijg je de beginselen van het communiceren met dieren aangereikt. Je maakt nader kennis met de wereld van energie en leert kijken met de ogen van je hart. Ogen die meer zien dan je fysieke ogen en die je kunnen vertellen wat er in je huisdier omgaat...

Een heerlijke, eerlijke workshop die telkens weer aantoont hoe eenvoudig het eigenlijk is om ons die delen van onszelf te herinneren die nog in verbinding staan met het geheel. Eenvoudig, maar mega-diep want deze workshop kan diepe transformaties tot stand brengen. Hiervoor hoef ik alleen maar naar mezelf te kijken ;-).

Je leert op telepathisch energieniveau contact te maken met een huisdier. We gaan op zoek naar jouw begeleider vanuit de dierenwereld en uiteraard gaan we oefenen met het communiceren met dieren. We doen een aantal energieoefeningen en meditaties om je telepathische vermogens wakker te maken en je krijgt een techniek aangereikt om zelfstandig het contact tot stand te brengen.

Het ochtendgedeelte bestaat uit het aanleren van de techniek. In de middag gaan we aan de slag. Met behulp van foto's, maak je contact met verschillende dieren en leer je ermee te communiceren. Iedereen neemt foto's mee (een uitdraai is prima), zodat je onderling kunt uitwisselen.

Deze workshop is voor iedereen die zich wel eens afvraagt ‘wat er toch in het hoofd van zijn huisdier omgaat’. Heb je een warm hart en een open geest, dan ben je van harte welkom bij deze superleuke workshop.

Alleen op aanvraag...

Deze workshop plan ik niet meer standaard in. Als je belangstelling hebt en je hebt zelf wat mensen bij elkaar (minimaal 6), neem dan contact op, dan gaan we op zoek naar een geschikte datum...

Deze workshop is ook heel geschikt voor kinderen/jongeren vanaf 9 jaar.

. Posted in Workshops2

Print

Munay-Ki

event 54503802De Munay-Ki, het pad van heelwording van de Inca's. Een prachtig - en krachtig - hulpmiddel om te worden wie je echt bent. Je ontvangt negen inwijdingen waarmee op energetisch niveau, een transformatieproces start. Elke inwijding opent een nieuwe deur in je proces naar bewustwording, onvoorwaardelijke liefde en naar wie en wat je in wezen bent. Naar passie om je ware bestemming te kunnen manifesteren en volledig in harmonie te kunnen leven. Telkens dichter bij het bewustzijn van eenheid.

Momenteel deel ik de Munay-ki individueel of in een groep (max. 4 deelnemers). Je ontvangt iedere Rite op 3 manieren, mentaal in informatie, als energetische overdracht en in meditatie om je ermee te verbinden. Bij aanvang van iedere sessie blikken we (kort) terug op wat zich de achterliggende periode heeft aangediend en - als de tijd het toelaat - helen we die aspecten die heling nodig hebben. Een mooie versmelting van mediumschap, trance-healing en Inca-sjamanisme waarin je processen snel en op energetisch niveau kunt doorlopen.
 
Je kunt de inwijdingen ook samen met een vriend of vriendin ontvangen.

Tijdens de laatste sessie leer je hoe je zelf de inwijdingen kunt delen, je ontvangt een hand-out en een inwijdingssteen. De meditaties en trancereizen mag je opnemen.
 
Ik adviseer je om de video van Albert Villoldo - met Nederlandse ondertitels - te bekijken.
Aanbevolen literatuur: 'De Hoeders van de Aarde' van Alberto Villoldo, '2012.... en daarna?!' Van Paul Liekens en Jose de Graaf.
Of bekijk hier mijn interview over de Munay-ki.
 
Naast de inwijdingen van de Munay-ki, organiseer ik ook regelmatig de Munay-ki verdieping.

. Posted in Workshops2

Inspiratie...

voor jou | ouders | leerkrachten

The Divine Feminine...

'and i said to my body, softly
'i want to be your friend'.
it took a long breath and replied,
'i have been waiting my whole life for this...'
~ Nayyirah Waheed ~

262295 181749958546014 153255074728836 430679 2351537 n

Darkness cannot drive out darkness,
Only Light can do that.
Hate cannot drive out hate,
Only Love can do that...
~ Martin Luther King jr ~

Nieuwsbrief