Print

Omgaan met (hoog)gevoeligheid

11248162 516025561883197 157653483746056311 nSensitive ones,
Bring some gentleness into this weary world!
Shine on with courageous sensitivity!
You are the light bearers!
~ Jeff Foster* ~

Herken je dit: je loopt in de stad en plots wordt je overvallen door een vermoeidheid of irritatie die je niet goed kunt plaatsen. Na afloop van de werkdag ben je doodmoe. Je raakt geïrriteerd zonder dat je eigenlijk weet waarom. Of je hebt een gesprek met iemand en na afloop voel je je volledig ‘leeg gezogen’.

Wanneer je een van bovenstaande situaties herkent, is de kans groot dat je (hoog)gevoelig bent voor energieën om je heen. Dat is prachtig, je bent een gevoelig mens, alleen... wij leren in onze maatschappij niet meer hoe hiermee om te gaan. En dan kan die gevoeligheid je danig uit balans brengen...

De workshop Omgaan met (hoog)gevoeligheid is bedoeld om je dichter bij jeZelf te brengen, je werkelijke Zelf, je bewustZijn uit te breiden en in je kracht te komen. Na een introductie in de wereld van aura’s, chakra’s, lichte en zware energie ga je zelf aan de slag. Met behulp van geleide meditatie-, visualisatie- en energieoefeningen, maak je kennis met de energetische wereld en leer je eigen energie beter kennen. Leer je onderscheid maken tussen de energie van jou en van de ander en wordt je bewust wat de invloed daarvan is op jouw Wezen.

Deze workshop organiseer ik voor clienten van de praktijjk om hen - na een persoonlijke sessie - meer handvatten en ondersteuning te bieden in hun proces en in het omgaan met (hoog-)gevoeligheid.

'Van hooggevoelig naar hoogbewust!
Dankjewel Germaine voor de mooie ervaring en de
geweldige inzichten!! X'

Ik deel de Banden van Kracht met je, een energetische bescherming vanuit het Inca Sjamanisme en de Munay-ki zodat je kunt gaan ontspannen in het moment en je eigen beschermingsmechanismen - die beschermen, maar vaak ook beperken - kunnen gaan oplossen. Zodat je kunt stoppen met 'overleven' en eindelijk kunt gaan Leven...!
Zodat je steviger staat en beter om kunt gaan met de prikkels om je heen. Zodat je in je kracht kunt blijven en daarmee in balans. Een absolute aanrader voor (hoog)gevoelige mensen…

* de hele - prachtige en waarschijnlijk zeer herkenbare - tekst van Jeff Foster lees je hier...

. Posted in Workshops

Inspiratie...

voor jou | ouders | leerkrachten

The Divine Feminine...

'and i said to my body, softly
'i want to be your friend'.
it took a long breath and replied,
'i have been waiting my whole life for this...'
~ Nayyirah Waheed ~

262295 181749958546014 153255074728836 430679 2351537 n

Darkness cannot drive out darkness,
Only Light can do that.
Hate cannot drive out hate,
Only Love can do that...
~ Martin Luther King jr ~

Nieuwsbrief