Print

Waar ik je mee kan helpen...

If you're still looking for that one person that can change your life,
take a look in the mirror...
~ Roman Price ~

IMG 796022401552892Voel je je niet begrepen door je omgeving? Begrijp jij de wereld om je heen eigenlijk niet? Kun je diep geraakt worden door het leed in de wereld en voel je dat je iets wilt doen om dat te veranderen, maar je weet niet wat? Een streven naar harmonie in de wereld, om je heen en in jezelf? En heb je het gevoel dat de bedoeling achter jouw woorden en daden vaak verkeerd worden uitgelegd door jouw omgeving? Voel je het aan als mensen iets anders bedoelen dan ze zeggen maar durf je dit niet uit te spreken. Durf je hierin niet op jezelf, je gevoel en jouw waarneming te vertrouwen?

Heb je het gevoel nergens bij te horen? Heb je je van jongs af aan al anders dan anderen gevoeld? En voel je je daarin best eenzaam en niet begrepen? Doe je je best om ‘normaal’ te zijn, pas je je aan aan de mensen om je heen? Heb je het gevoel dat je daarin steeds verder van jezelf verwijderd raakt? En heb je het gevoel dat dit aan jou ligt? Ben je dienstbaar naar je omgeving en geneigd het geluk van anderen voor je eigen geluk te laten gaan? Jezelf weg te cijferen? Over je eigen grenzen heen te gaan? Zo kan ik overigens nog wel even doorgaan...

Als je je hierin herkent is de kans groot dat je hooggevoelig bent, of een Lichtwerkersziel. Een oude ziel die in deze tijd is geincarneerd om te helpen in de overgang naar de Nieuwe Tijd. Vaak zielen die levens hebben gehad in Atlantis en Egypte en daar soms diepe trauma's hebben opgelopen. Vaak hele gevoelige zielen die door de weerbarstige energie waarin wij leven, het contact met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Maar die diep van binnen de roep van hun Ziel voelen om zich te manifesteren op Aarde en te doen waarvoor ze hier gekomen zijn.

Trauma's die zich hebben vastgezet in je Lichtlichaam met als gevolg dat je uit balans raakt: je bent minder weerbaar, hebt moeite je te ontspannen, wellicht slaapproblemen of angsten, je zit niet lekker in je vel. Uiteindelijk kunnen er ook fysieke klachten ontstaan.

Waar ik je mee kan helpen...

  • Om weer terug in je centrum te komen, bij jezelf en weer in verbinding met de Aarde en je lichaam, zodat je kunt gaan Leven in plaats van overleven.

  • Om je te herinneren aan jouw Essentie en wat je hier te doen hebt.

  • Met een ander perspectief, waarin je geen slachtoffer meer bent, maar de bewuste schepper van jouw werkelijkheid.

  • Zodat jij jouw realiteit weer in eigendom kunt nemen… je bent in de wereld, maar niet meer van de wereld.

  • Alleen als je bereid bent volledige verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven, jouw werkelijkheid, jouw creatie...

Tijdens een sessie ontvang je informatie en energie om jouw energie in balans te brengen en weer te laten stromen. Blokkades worden liefdevol naar het bewustzijn gebracht en getransformeerd. Je lijf gaat vervolgens zelf aan de slag om op een natuurlijke manier haar balans te hervinden.
 
Ook worden er steeds meer (hoog)gevoelige en zogenaamde 'nieuwetijdskinderen' geboren. Zie (Nieuwetijds)kinderen.

. Posted in Praktijk

Namasté...

Germaine 1klein

My Soul recognizes Your Soul.
I honour the place in You where the entire Universe resides.
I honour the Love, Light, Truth, Beauty & Peace within You because it is also within Me.
In sharing these things we are united... We are the same...
We are One...

 Buddha was not a Buddhist, Jesus was not a Christian, Muhammed was not a Muslim.
They were Teachers
who taught Love.
Love was their Religion.

for those with eyes to see...

Inspiratie...

voor jou | ouders | leerkrachten

The Divine Feminine...

'and i said to my body, softly
'i want to be your friend'.
it took a long breath and replied,
'i have been waiting my whole life for this...'
~ Nayyirah Waheed ~

262295 181749958546014 153255074728836 430679 2351537 n

Darkness cannot drive out darkness,
Only Light can do that.
Hate cannot drive out hate,
Only Love can do that...
~ Martin Luther King jr ~

Nieuwsbrief