Print

De Rites van de Munay-Ki

images munay-kiDe eerste vier inwijdingen zijn de basisinwijdingen. Hierbij laat je het verleden los en geef je een nieuwe richting aan je leven. Daarna volgen de initiaties die je verbinden met het rijk van de Engelen en de Aartsengelen en de verschillende afstammingslijnen van sjamanistische Inca-helers. Deze inwijdingen geven je onder meer verbinding met het Veld van onbegrensde, collectieve wijsheid.
 
In feite gaat het vooral om de juiste intentie waarmee en de juiste sfeer waarin de inwijdingen worden gegeven. Een initiatie op zich duurt een paar minuten. Wanneer jij je actief openstelt voor het ontvangen van de initiaties, zal alles in liefde jouw kant op stromen.
 
Je ontvangt de inwijdingen als zaadjes in de voedingsbodem van je energieveld. Het is vervolgens aan een ieder van ons om deze zaadjes tot wasdom te laten komen. Zodra je de initiaties hebt ontvangen, kun jij ze op jouw beurt weer doorgeven. Aan vrienden, familie, cliënten. Maar alleen in de vorm van zaadjes.

De eerste reeks bevat 4 inwijdingen, die de volgende energieën tot bloei laten komen

  • Hampe rite – Rite van de Heler: om te helen, jezelf en anderen.De Rite van de Heler verbindt je met een afstamming van Hoeders van de Aarde uit het verleden, die je komen bijstaan in jouw persoonlijke genezing. De Laika's weten dat wij beschikken over een geweldige hoeveelheid van spirituele hulp. Deze Lichtwezens werken met ons terwijl we mediteren en terwijl we slapen, om de wonden van ons verleden en van onze voorouders te helen.

  • Chumpi rite – de Rite van de Banden van Kracht die alle zware energie uit je omgeving transformeert tot voeding voor je energielichaam. De inwijding bestaat uit 5 energetische banden die in je lichtgevend energieveld worden geweven, de Banden van Kracht. Ze vertegenwoordigen de elementen Aarde, Lucht, Vuur, Water en zuiver Licht. Deze banden doen dienst als filters, die alle naar je toekomende zware energieën afbreken tot één van de vijf elementen, zodat deze energieën je kunnen voeden in plaats van je vergiftigen of ziek maken. De Banden van Kracht zijn altijd ‘ingeschakeld’. In een wereld die vervuld is van angst bieden deze Banden een aangename bescherming.

  • Ayni Karpay – Rite van Harmonie, 7 archetypen die je verbinden met loslaten, moed, wijsheid, het grotere verband.Bij deze rite ontvang je zeven archetypes in je chakras. In de eerste chakra ontvang je het archetype van de Slang, de Jaguar gaat in de tweede, de Kolibrie in de derde en de Arend in de vierde. Daarna gaat de frequentie van drie ‘Aartsengelen’ je bovenste drie chakras binnen: Huascar Inca – de Hoeder van de Onderwereld en het onderbewustzijn - wordt in de vijfde chakra overgebracht, Quetzalcoatl -de Gevederde Slangengod van de Amerika's en Hoeder van de Middenwereld (onze wakkere wereld) - gaat de zesde chakra binnen en in de zevende chakra gaat Pachakuti , Beschermer van de Bovenwereld en Hoeder van de Tijd die Komt.Dit inwijding helpt je het verleden af te werpen net zoals een slang haar huid afwerpt.

  • Kawaq rite – Rite van de Ziener, om te zien in de onzichtbare energetische en spirituele wereld. Deze inwijding verbindt lichtvezels uit je visuele hersenschors in het achterhoofd met het derde oog en je hartchakra. Dit maakt jouw vermogen om de onzichtbare wereld te zien wakker. Enkele maanden na het ontvangen van deze rite kun je de wereld van energie rondom je gaan waarnemen.

De tweede reeks bevat drie inwijdingen

  • Pampamesayok – Rite van de Hoeder van de Dag, voor het helen van het vrouwelijke aspect in je en je verbinding met de aarde.De Hoeders van de Dag waren de hoeders van de stenen altaren uit de Oudheid die men op heilige plaatsen over de hele wereld vindt, van Stonehenge tot Machu Picchu. De Hoeder van de Dag is in staat beroep te doen op de kracht van deze altaren uit de Oudheid om genezing en evenwicht in de wereld te brengen.Dit inwijding is een energetische transmissie die je verbindt met een afstamming van Laika's uit het verleden. Volgens de overlevering deden de Hoeders van de Dag een beroep op de zon die iedere ochtend opstaat en iedere avond ondergaat, zij zorgden ervoor dat mensen in harmonie met Moeder Aarde leefden en vereerden zij het vrouwelijke.De Hoeders van de Dag waren de vroedvrouwen die bij geboorte en dood aanwezig waren, alsook de kruidengeneeskundigen. Zij waren over het algemeen vrouwen en waren vertrouwd met de natuur van de vrouwelijke aarde. Deze initiatie zet het proces van de genezing van je innerlijke vrouwelijkheid in gang en helpt je over angsten heen te stappen en vrede te cultiveren.

  • Altomesayok – Rite van de Hoeder van Wijsheid, het helen van het mannelijke aspect in je en je verbinding met de oude wijsheid.De zesde is de inwijding van de Hoeder van Wijsheid. De legendes zeggen dat de oeroude wijsheid zich in de hoge bergen bevindt. De met ijs bedekte pieken over de hele wereld werden vereerd als oorden van kracht, van de Sinaïberg tot de berg Fuji en Olympus. Zij werden vereerd als plaatsen waar de mens het goddelijke ontmoette. De afstamming van Hoeders van Wijsheid zijn medicijnmannen en -vrouwen uit het verleden, die de dood hebben overwonnen en uit de tijd zijn gestapt. De Hoeder van Wijsheid heeft als taak de geneeskundige leer te beschermen en waar nodig met anderen te delen. Dit inwijding helpt je uit de tijd te stappen en te proeven van oneindigheid.

  • Kuraq Akuyek – Rite van de Hoeder van de Aarde, verbinding met de energie van Aartsengelen, die voor de aarde zorgen. Deze energie laat je toe je dromen in werkelijkheid om te zetten. Deze inwijding verbindt je met een afstamming van Aartsengelen die de Hoeders van ons Melkwegstel zijn. Zij worden vermeend een menselijke vorm te hebben en zo groot als bomen te zijn. De Hoeders van de Aarde, die de hoeders van alle leven op aarde zijn, staan onder de rechtstreekse hoede van deze Aartsengelen en kunnen wanneer dat nodig is hun krachten ontbieden om in eender welke situatie genezing en evenwicht te brengen. Het inwijding van de Hoeders van de Aarde helpt u bij het aanleren van de methodes van de ziener en bij het dromen van de wereld in wording.

De derde reeks

  • Mosoq Karpay – Rite van de Hoeder van de Sterren, de verbinding met het scheppende universum. Deze inwijding verankert je op een veilige manier aan de tijd na de grote verandering die zich naar zeggen zal voordoen in of rond het jaar 2012. Volgens de overlevering begint jouw fysieke lichaam na het ontvangen van deze inwijding zich te ontwikkelen tot dat van de Homo Luminus.Het verouderingsproces vertraagt en je krijgt weerstand tegen ziektes waarvoor je eerder vatbaar was. Nadat je deze inwijding heb ontvangen, kun je merken dat je niet langer gebeurtenissen in de eerste plaats op het fysieke niveau verwerkt. Wanneer je bijvoorbeeld verkouden wordt, kun je dit op energetisch niveau gaan verwerken en kan de verkoudheid bijvoorbeeld in een dag of twee door je heen spoelen, in plaats van in een week of twee. Je kunt gebeurtenissen in je leven gaan verwerken op het niveau van Spirit. Wanneer je deze inwijding ontvangt, verkrijg je heerschap over de tijd die gaat komen en over alle toekomstige generaties.

  • Taytanchis – Rite van de Schepper, de Hoeder van de Geestelijke Wezens of Creators Rite. Deze laatste rite is doorgegeven om ons voor te bereiden op de tijd die komt en zet alle andere rites kracht bij. Deze initiatie maakt je Goddelijke Licht binnenin wakker. Je ontvangt heerschappij over de hele schepping, van het kleinste zandkorreltje tot de grootste groep van melkwegstelsels in het heelal.Deze inwijding is nooit eerder op de planeet beschikbaar geweest. Hoewel enkelen dit niveau van initiatie bereikten en hun Christus- of Boeddha-bewustzijn hebben wakker gemaakt, is het tot op heden nooit eerder mogelijk geweest om deze inwijding van persoon tot persoon door te geven. Met andere woorden, hoewel een overdracht van Spirit tot mens zich wel eens heeft voorgedaan, was transmissie van mens tot mens tot noch toe onmogelijk. Het inwijding van de Schepper werd voortgebracht en aan ons geschonken door oude, wijze Inca's in de Andes in de zomer van 2006.

Alle inwijdingen ontvang je in je energielichaam als zaden. Deze zaden ontspruiten niet door water, maar door vuur en je doet na elke initiatie een vuurceremonie om hen wakker te maken en te helpen groeien. Op hun beurt helpen zij je daarna met het verbranden van de zware energie de zich in jouw chakras heeft genesteld, zodat jouw chakras kunnen schitteren in hun oorspronkelijke licht en je omringd wordt door je regenbooglichaam.

. Posted in Inca sjamanisme

Namasté...

Germaine 1klein

My Soul recognizes Your Soul.
I honour the place in You where the entire Universe resides.
I honour the Love, Light, Truth, Beauty & Peace within You because it is also within Me.
In sharing these things we are united... We are the same...
We are One...

 Buddha was not a Buddhist, Jesus was not a Christian, Muhammed was not a Muslim.
They were Teachers
who taught Love.
Love was their Religion.

for those with eyes to see...

Inspiratie...

voor jou | ouders | leerkrachten

The Divine Feminine...

'and i said to my body, softly
'i want to be your friend'.
it took a long breath and replied,
'i have been waiting my whole life for this...'
~ Nayyirah Waheed ~

262295 181749958546014 153255074728836 430679 2351537 n

Darkness cannot drive out darkness,
Only Light can do that.
Hate cannot drive out hate,
Only Love can do that...
~ Martin Luther King jr ~

Nieuwsbrief