Print

13 Whale Codes – Transition from Within

Omni Joy1halfformaat'Embodying Heaven & Earth, the Male & the Female, I connect you to the ancient wisdom and unconditional love of the Whales and Dolphins, the Grandmothers.
Let me lead you to the Void of Loving Light within.'
Omni-Joy - Whale Code 10

De Whale Code Mandala's zijn krachtige healing en activatie tools. Ze activeren specifieke delen van je DNA en zijn verbonden met de frequentie van Waarheid, Eenheid en Onvoorwaardelijke Liefde.

De Walvissen hebben deze frequenties voor ons bewaard, samen met de Dolfijnen en de Grandmothers. En nu in deze tijd is deze energie weer beschikbaar en mag zij weer stromen...

De Mandala's helpen je deze energie te gronden in jezelf en helpen bij het uitzuiveren van blokkades die het ontvangen van deze energie in de weg staan. Tijdens de workshop verbindt je je met de Whale Code Mandala's en de velden waarmee zij verbonden zijn en wordt deze energie weer geactiveerd in jouw wezen. Zodat je je weer op een dieper niveau kunt verbinden met de energie van Eenheid...

Omni-Joy maakt deel uit van de Whale Code Mandala's, een serie van 13 mandala's, gechanneld door Grandma Chandra en vormgegeven door Ellen van der Molen.

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia
 
Oktober 2010

. Posted in Healing & Meditatiecirkels