Alsjeblieft, de opnamen...

Workshop Silent Consent - februari 2022

Het masker is afgevallen en de ware aard van die autoriteit is zichtbaar geworden...

Nou, het heeft even geduurd, maar hier dan de opnamen van de workshop.

Ik hoop dat de workshop je (nog meer) inzicht heeft gegeven in wat er onder de radar zoal gaande is, wat je waarschijnluck al voelde, maar niet je vinger op kon leggen. Wat de energetische impact daarvan is op je doen, je laten en je lichaam maar vooral hoe je hier van binnenuit 'nee' tegen kunt zeggen en je eigen soevereiniteit van binnenuit weer kunt oppakken en belichamen. Gesteund nu door de kennis, kracht en wijsheid van jouw bloedlijn... 

Zodra wij - net als 'de andere kant' – op de hoogte zijn van wat zich in het verborgene afspeelt, wordt het weer een gelijkwaardige 'strijd' waarin wij in onze kracht en zelfliefde kunnen opstaan. En er is maar één kaarsje nodig om een donkere kamer te verlichten…

De opnames van de workshop staan onder de voorbereidende informatie. Van de tweede Higher Light Decree is er helaas geen opname in onze workshop gemaakt maar heb ik de opname van de vorige workshop hieronder opgenomen.

Enjoy, nogmaals dank voor jouw Zijn en jouw deelname en tot snel!

Alle liefs,
: Germaine. 🌹


Voorbereidende informatie

Neem voor de workshop de tijd om de volgende audio's te beluisteren:

 • Hoger Lichtdecreet: Voorbereiding op de workshop
  Dit Hoger Lichtdecreet is bedoeld om je voor te bereiden op een komende activiteit (sessie, cirkel of workshop). Let op: deze workshop is een gezamenlucke verkenning en co-creatie, bedoeld om een radicale transformatie te brengen die in overeenstemming is met de reis van je Ziel en de hoogste intenties voor dit leven.
  Dit Hogere Lichtdecreet bevat intenties, intentieverklaringen die je kunt doen als je daarvoor kiest. Deze intentieverklaringen zijn bedoeld om de potentie van de workshop te verhogen.
  Na het uitspreken van dit decreet, kun je wat fysieke en/of emotionele ontlading voelen. Dit is normaal. Haal gewoon adem en laat elke ontlading toe die nodig is voor de workshop.
  De workshop wordt geleid door je Hogere Zelf, Ik Ben-aanwezigheid. We nodigen alle assisterende Wezens uit, jouw Team in Spirit, Healing & Ascensieteams, alle benodigde specialisten, voorouders die voorbij alle Karma zijn en alle behulpzame Sterrenrassen en Sterrenraden waarmee je verbonden bent.
  Dus voor dit decreet, maak het je gemakkeluck, open je lichaam, open je geest, adem en open, verzacht en ontspan en volg gewoon de uitspraken. Je kunt ze in stilte in je geest herhalen of hardop, als je dat wilt.

 • Geleide Meditatie: Het activeren van je Kristallijne Kern

  In deze meditatie activeren we jouw kristallijne kern. Net als de Aarde en ons bewustzijn, transformeert ook ons lichaam van een koolstofgebaseerd lichaam naar een kristallijnen lichaam. Om dit proces te ondersteunen ontmoeten we, communiceren we en werken we met het lichaamselementaal om alle aspecten los te laten die terug mogen keren naar het kristallijnen raster van de Aarde. We nodigen nieuwe energieën uit die meer in lijn zijn met ons ascensiepad. En we activeren de kristallijne kern in het lichaam.

De opnamen van de Workshop

1: Hoger Licht Decreet Zwarte Magie en Duistere geloften verbreken

"Ook al hebben de 'Donkere', dat wil zeggen anti-licht/anti-evolutionaire krachten, duizenden jaren de controle over deze planeet gehad, het is nu is veilig voor Lichtwerkers om hun ware licht te laten schijnen en zich af te stemmen op hun hoogste bestemming."

2: Hoger licht decreet: Opnieuw afstemmen op soevereiniteit

Dit Hoger Licht Decreet is ontworpen om je af te stemmen op je Licht en soevereine Kracht. 

"Ik roep mijn Ik Ben Aanwezigheid, mijn Hoger Zelf in de 6e Dimensie en mijn team in spirit van het hoogste licht en resonantie op om getuige te zijn, te ondersteunen en dit decreet te activeren."

3: Meditatie: Zuiveren van de Bloedlijnen

Meditatie waarin we karmische verbindingen, contracten, geloften, afspraken etc. met de bloedlijn helen zodat deze een ondersteunende kracht wordt op jouw reis.

4: Transmissie Silent Consent:

Transmissie, helende reis waarin we onze levensenergie terugclaimen, stoppen met het geven van consent, verbindingen/contracten verbreken en openen naar overvloed.

Het Veld...

Aanvullende informatie

In de energie hebben we ervaren wat er gebeurt als je je machtiging intrekt en je energie weer terugneemt. Mocht je meer willen weten over hoe dit in 3d gerealiseerd wordt, dan hieronder een aantal links naar websites waar ik zelf ervaring mee heb om je - zo je dat wenst - in de materie te verdiepen, immers, in deze tijd van informatie is kennis, macht.

Hoe meer wij het verborgene en onbewuste bewust maken,
hoe minder macht het over ons heeft.

Dus, als afgesproken, hieronder een aantal informatiebronnen over de verschillende onderwerpen waarbij voor alles geldt: voel wat kloppend is voor jou, wat resoneert, dat is ook de wijze waarop ik met de informatie omga.

OPZEGGING MACHTIGING BESTUREN & BASISRECHT
LEVENDE MENS VERKLARING (LIVE LIFE CLAIM/STATUSCORRECTIE)

Hier vind je informatie over je statuscorrectie van legale fictie naar levende mens. De site van Burgerrechtsherstel bevat veel en overzichtelucke achtergrondinformatie over de situatie in Nederland. Geldt ook voor de site van het Bewuste Pad (bij de Geboortetrust).

GEBOORTETRUST
TEN SLOTTE

Mocht je mensen in je omgeving hebben die nattigheid voelen, maar nog niet overtuigd zijn dat het echt niet klopt, dan kan ik je dit interview van Jorn Luka met David Icke van harte aanbevelen. Ik volg David Icke al jaren en heb enorm veel respect voor de kennis en het inzicht van deze man in gebeurtenissen op wereldniveau. Ik kan me voorstellen dat mensen na het zien van dit interview denken, 'oké... wat nu...?.  Omdat ik me ook voor kan stellen dat je niet zoveel kan met 'Je bent infinite awareness, alles wat er is, ooit is geweest en ooit zal zijn....' Gelukkig kan ik mensen daar weer goed mee verder helpen ;). 


We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Welke gegevens bewaard worden en voor welk doeleinde, kun je nalezen in onze privacy statement. Als je deelneemt aan een workshop ontvang je mails die betrekking hebben op het kunnen deelnemen aan en bekijken van de workshop en Nieuws & Inspiratie met informatie en inspiratie. Als je dit niet (meer) wenst te ontvangen, kun je je op elk moment weer uitschrijven.

Heb je nog vragen?

Ik spreek je graag! >>


Hartegroet,

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Iets meer dan 10 jaar geleden was ik een gestreste werkende moeder van 3, die probeerde iedereen gelukkig te houden en putte ik mezelf daarbij volledig uit. Totdat ik erachter kwam dat ik gevoeliger was dan de mensen om me heen en ontdekte hoe ik dit schijnbare ongemak, kon omzetten in mijn kracht. Zelfs in mijn levensdoel. Sindsdien is het mijn missie om andere gevoelige en zeer gevoelige vrouwen te helpen om stress in hun leven te verminderen en ze te openen naar hun grotere potentieel door te ontdekken dat hun gevoeligheid juist hun kracht is.

Wil jij in de tussentijd de belangrijkste valkuilen ontdekken die stress veroorzaken bij gevoelige mensen?

Vraag dan mijn gratis ebook aan!

Wil je deelnemen aan een mooie online community?

Meld je dan aan voor de besloten Facebook groep de Kracht van onze Bewuste Intentie.

Of wil je inzicht in wat voor jou een passende volgende stap is?

Ik kijk graag met je mee of ik je kan helpen steviger in je basis te komen, inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en het heft van jouw leven weer volledig in eigen hand te nemen.

Menu