Bedankt, je betaling is gelukt

Fijn dat je meedoet met deze Healing & Meditatiecirkel. Je ontvang de zoom-link woensdag per mail.

Je ontvangt ook binnen enkele minuten een emailbericht van info@germainedomatilia.nl met betalingsinformatie en de link naar deze pagina. Mocht je deze mail niet hebben ontvangen, check dan je spambox. Otherwise: tot woensdag!🌹De opname van de healing & meditatiecirkel

If you don’t control your mind, someone else will.…

Benieuwd hoe het met je is en hoe wakker je vanmorgen je vanmorgen bent opgestaan ;-). En als afgesproken hier de opname van de healing & meditatiecirkel gisteren* >

* Om privacy overwegingen, is het laatste stukje van de cirkel waarin de deelnemers hun ervaringen delen, in bovenstaande video weggelaten (de deelnemers hebben dit wel ontvangen). De video eindigt daardoor zonder dat ik afscheid van je neem en je bedank. Daarom langs deze weg: dank voor jouw deelname en benieuwd naar je ervaring...

Ook is het gelukt om een aantal mooie foto’s te maken van het veld dat zich voor de cirkel had opgebouwd. Je kunt je afstemmen op dit veld en dan kijken/voelen wat dat met je doet. Het lukt me niet om ze bij deze email bij te sluiten, dus ze staan in de groep en op de website.
 
Voor de volledigheid hier ook de links naar gerelateerde artikelen, documenten en het interview waar ik aan refereerde:

Natuurluck ben ik heel benieuwd hoe de energie van deze cirkel voor je uitwerkt. Voor deze cirkel is geen aparte Facebookgroep ingericht en ont-moet ik jou, je ervaring en/of vragen graag in de bestaande besloten groep de Kracht van onze Bewuste Intentie. Ik zal iedereen die deelneemt en niet in de FB-groep zit een uitnodiging sturen. Voel je volledig vrij om die al dan niet te accepteren en daar je ervaring te delen of je vragen te stellen. Ik ben daar iedere dag aanwezig.

Ik hoop dat de cirkel je (nog) meer inzicht heeft gegeven in wat er zoal gaande is onder de radar en wat er zich kan afspelen tussen dimensies als wij daar niet aanwezig zijn. En wat we zelf kunnen doen in het (verder) activeren van het zelfhelend vermogen en het uitzuiveren van de invloed van niet-eigen stoffen in ons lichaam. Ook hoop ik dat dit je uitnodigt om je bewustzijn (verder) te openen naar andere realiteiten en hiermee vertrouwd te raken. Want zodra wij - net als 'de andere kant' - daarin aanwezig zijn, sta je in je kracht en bepaal je zelf weer wat je wel en niet wil en waar je wel of niet mee instemt.

Het was ook een healingcirkel, dus de uitwerking daarvan kun je achteraf ervaren in vermoeidheid, hoofdpijn, evt. emotioneel wat uit balans. Mocht zich dit voordoen: hoe meer je daarnaar en naar je lichaam luistert, hoe sneller de energie zijn nieuwe balans vindt.

Dat was het, nogmaals veel dank voor jouw Zijn en jouw deelname aan de cirkel en tot snel!

Alle liefs,
: Germaine. 🌹  | germainedomatilia.nl
info@germainedomatilia.nl

PS: Ik had nog een kaart getrokken voor de groep. Uit het deck Angels & Ancestors van Kyle Gray. 
Het was Spirit Fox. Zijn boodschap: Trust Your Talents in Changing Times... 🙏🏼


Feedback & ervaring

Jouw feedback & ervaring hoor ik achteraf graag. Via het contactformulier >, op Facebook > of in de besloten groep de Kracht van onze Bewuste Intentie >.

Heb je achteraf behoefte aan meer individuele begeleiding, maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek > of een intuïtieve sessie >.
Ik spreek je graag... 🌹 We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Welke gegevens bewaard worden en voor welk doeleinde, kun je nalezen in onze privacy statement. Als je deelneemt aan een workshop ontvang je mails die betrekking hebben op het kunnen deelnemen aan en bekijken van de workshop en Nieuws & Inspiratie met informatie en inspiratie. Als je dit niet (meer) wenst te ontvangen, kun je je op elk moment weer uitschrijven.

Heb je nog vragen?

Vul dan het contactformulier in >>


Hartegroet,

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Iets meer dan 10 jaar geleden was ik een gestreste werkende moeder van 3, die probeerde iedereen gelukkig te houden en putte ik mezelf daarbij volledig uit. Totdat ik erachter kwam dat ik gevoeliger was dan de mensen om me heen en ontdekte hoe ik dit schijnbare ongemak, kon omzetten in mijn kracht. Zelfs in mijn levensdoel. Sindsdien is het mijn missie om andere gevoelige en zeer gevoelige vrouwen te helpen om stress in hun leven te verminderen en ze te openen naar hun grotere potentieel door te ontdekken dat hun gevoeligheid juist hun kracht is.

Wil jij in de tussentijd de belangrijkste valkuilen ontdekken die stress veroorzaken bij gevoelige mensen?

Vraag dan mijn gratis ebook aan!

Wil je deelnemen aan een mooie online community?

Meld je dan aan voor de besloten Facebook groep de Kracht van jouw Bewuste Intentie.

Of wil je inzicht in wat voor jou een passende volgende stap is?

Ik kijk graag met je mee of ik je kan helpen steviger in je basis te komen, inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en het heft van jouw leven weer volledig in eigen hand te nemen.