Bedankt, je betaling is gelukt

Fijn dat je meedoet met deze Healing & Meditatiecirkel.
Hier alvast de zoom-link >. 
Je ontvangt hem vooraf ook nog in je mailbox.

Je ontvangt ook binnen enkele minuten een emailbericht van info@germainedomatilia.nl met betalingsinformatie en de link naar deze pagina. Mocht je deze mail niet hebben ontvangen, check dan je spambox. Otherwise: tot donderdag!🌹Opname healing & meditatiecirkel

De opname is iets later gestart dan de bedoeling was, waardoor een stukje van de intro niet is opgenomen.  Dit stukje tref je onderstaand aan:

Goed, de cirkel van vandaag, de Pleiadische Familie van Licht. Ik zei het net al een beetje in de intro dat je zou denken dat het een hele lichte energie is. Heel erg van boven, van de wolken, terwijl wat ik merk in aanloop naar de cirkel, is dat de energie juist heel erg veel met de aarde te maken heeft, met het lichaam te maken heeft, met aanwezig zijn in het hier en het nu. Ik vind het een hele bijzondere energie, ook omdat er zeg maar in aanloop naar deze cirkel weer van allerlei dingen gebeuren en mooie synchroniciteiten zich laten zien waardoor ik weer in dat gevoel kom van oh ja, het is echt de bedoeling dat wij ons veel meer bewust worden van die verbinding die er is met de Sterren om het zo maar te noemen, met die energieen die er ons heen zijn en die ook te gaan gebruiken. Daar eigenlijk veel meer mee in connectie te komen, veel meer in verbinding te komen. 

Voor de volledigheid hier ook de links naar gerelateerde artikelen en naar dat prachtige nummer dat je in voorbereiding op de cirkel via de mail hebt ontvangen.

Natuurluck ben ik benieuwd hoe de energie van deze cirkel voor je uitwerkt. Voor deze cirkel is geen aparte Facebookgroep ingericht en ont-moet ik jou, je ervaring en/of vragen graag in de bestaande besloten groep de Kracht van onze Bewuste Intentie of via email/messenger.

Ik hoop dat de cirkel je inzicht heeft gegeven in wat er zoal gaande was in jouw lichaam, onder de radar en wat er zich kan afspelen tussen dimensies als wij daar zelf niet aanwezig zijn.

Dat het je inzicht heeft gegeven in de verbinding met jouw Familie van Licht en handvatten heeft gegeven om zelf het contact te leggen, je te openen naar hun begeleiding en hun helende energie toe te staan en te benutten.

En wat je zelf kan doen om jouw energie te laten stromen, het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te activeren en niet-eigen stoffen uit je lichaam uit te zuiveren. Ook hoop ik dat dit je uitnodigt om je bewustzijn (verder) te openen naar andere realiteiten en hiermee vertrouwd te raken.

Want zodra wij - net als 'de andere kant' - daarin aanwezig zijn, wordt het weer een gelijkwaardige 'strijd', sta je in je kracht en bepaal je zelf weer wat je wel en niet gebeurt met jouw lichaam, energie en bewustzijn.

Het was ook een healingcirkel, dus de uitwerking daarvan kun je achteraf ervaren in vermoeidheid, hoofdpijn, evt. emotioneel wat uit balans. Mocht zich dit voordoen: doe het rustig aan. Geef je lichaam de kans om ook in 3d de beperking los te laten. Hoe meer je naar je lichaam luistert, hoe sneller de energie zijn nieuwe balans vindt.

Dat was het, nogmaals veel dank voor jouw Zijn en jouw deelname aan deze cirkel en tot snel!

Alle liefs,
: Germaine. 🌹  | germainedomatilia.nl
info@germainedomatilia.nl

Mijn website •  Video's • Meditaties • Masterclass • E-book  • Facebookgroep • Kennismaken


We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Welke gegevens bewaard worden en voor welk doeleinde, kun je nalezen in onze privacy statement. Als je deelneemt aan een workshop ontvang je mails die betrekking hebben op het kunnen deelnemen aan en bekijken van de workshop en Nieuws & Inspiratie met informatie en inspiratie. Als je dit niet (meer) wenst te ontvangen, kun je je op elk moment weer uitschrijven.

Heb je nog vragen?

Ik spreek je graag! >>


Hartegroet,

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Iets meer dan 10 jaar geleden was ik een gestreste werkende moeder van 3, die probeerde iedereen gelukkig te houden en putte ik mezelf daarbij volledig uit. Totdat ik erachter kwam dat ik gevoeliger was dan de mensen om me heen en ontdekte hoe ik dit schijnbare ongemak, kon omzetten in mijn kracht. Zelfs in mijn levensdoel. Sindsdien is het mijn missie om andere gevoelige en zeer gevoelige vrouwen te helpen om stress in hun leven te verminderen en ze te openen naar hun grotere potentieel door te ontdekken dat hun gevoeligheid juist hun kracht is.

Wil jij in de tussentijd de belangrijkste valkuilen ontdekken die stress veroorzaken bij gevoelige mensen?

Vraag dan mijn gratis ebook aan!

Wil je deelnemen aan een mooie online community?

Meld je dan aan voor de besloten Facebook groep de Kracht van jouw Bewuste Intentie.

Of wil je inzicht in wat voor jou een passende volgende stap is?

Ik kijk graag met je mee of ik je kan helpen steviger in je basis te komen, inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en het heft van jouw leven weer volledig in eigen hand te nemen.