Bedankt, je betaling is gelukt

Leuk dat je meedoet met de Healing & Meditatiecirkel Silent Consent
op woensdag 2 maart 2022 van 19.30 - 21 uur

Hier alvast de Zoomlink: https://us02web.zoom.us/j/85294039296
Je ontvangt de link ook nog vooraf per mail. 

We starten om 19.30 uur. Je bent uiteraard van harte welkom om live aan de cirkel deel te nemen. Mocht je verhinderd zijn, er wordt een opname gemaakt, die ontvang je achteraf per mail.

Je ontvangt ook binnen enkele minuten een emailbericht van info@germainedomatilia.nl met betalingsinformatie. 
Mocht je deze mail niet hebben ontvangen, check dan je spambox. Otherwise: enjoyšŸŒ¹

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Welke gegevens bewaard worden en voor welk doeleinde, kun je nalezen in onze privacy statement. Als je deelneemt aan een workshop ontvang je mails die betrekking hebben op het kunnen deelnemen aan en bekijken van de workshop en Nieuws & Inspiratie met informatie en inspiratie. Als je dit niet (meer) wenst te ontvangen, kun je je op elk moment weer uitschrijven.

Heb je nog vragen?

Ik spreek je graag! >>


Hartegroet,

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Iets meer dan 10 jaar geleden was ik een gestreste werkende moeder van 3, die probeerde iedereen gelukkig te houden en putte ik mezelf daarbij volledig uit. Totdat ik erachter kwam dat ik gevoeliger was dan de mensen om me heen en ontdekte hoe ik dit schijnbare ongemak, kon omzetten in mijn kracht. Zelfs in mijn levensdoel. Sindsdien is het mijn missie om andere gevoelige en zeer gevoelige vrouwen te helpen om stress in hun leven te verminderen en ze te openen naar hun grotere potentieel door te ontdekken dat hun gevoeligheid juist hun kracht is.