Alsjeblieft, de Replay!

Alsjeblieft, de opname van de Healing & Meditatiecirkel Silent Consent


Lieve mooie jij,

Dank voor jouw bijdrage aan de Healing & Meditatiecirkel, de opname van de cirkel tref je hieronder aan. 

Ik kan me voorstellen dat de informatie over het intrekken van jouw machtiging tot besturen, de geboorteaangifte en de geboortetrust de nodige vragen heeft geroepen als je (nog) niet bekend met deze materie.

Omdat dat wat je werkeluck doet in het verborgene plaatsvindt, je hier stilzwijgend toestemming aan geeft en daarmee jezelf energetisch als het ware vastzet, ligt de nadruk in deze cirkel op het uitzuiveren van de energetische impact van deze handelingen en het doorhalen van de energetische banden, verbintenissen en contracten die ons zonder dat we dat weten vastzetten in onszelf klein maken, ons niet uitspreken en angst.

Echter naarmate je meer kennis hebt over wat er werkeluck gebeurt, kun je daar meer betekenis aan geven en geef je ook meer betekenis aan je handelen in het verbreken en stuiten van deze ‘verborgen betoveringen’ >. 

En dus, als afgesproken hieronder een aantal informatiebronnen over de verschillende onderwerpen. In alles geldt: voel hierbij wat kloppend is voor jou, wat resoneert, dat is ook de wijze waarop ik met de informatie omga. 

Natuurluck ben ik echt heel erg benieuwd hoe de energie van deze cirkel voor je uitwerkt en ik hoop dat je jouw ervaring met me wil delen. Hoe meer je dat doet en je eigen ervaring of waarneming serieus neemt, hoe meer je jezelf en ook het veld versterkt en bekrachtigd, hoe toegankelucker het wordt en dus hoe meer mensen kunnen volgen. En dat is best nodig op het moment.

Voor deze cirkel heb ik geen aparte Facebookgroep ingericht en ont-moet ik jou, je ervaring en/of vragen graag in de bestaande besloten groep de Kracht van onze Bewuste Intentie of via email/messenger.

Ik hoop dat deze cirkel je inzicht heeft gegeven in wat er onder de radar zoal gaande is en wat de energetische impact daarvan is op je doen en laten en je lichaam. 

Mocht er ten aanzien van deze materie behoefte bestaan aan een aanvullende Q&A dan hoor ik dat graag, het is er belangrijk genoeg voor.

Zodra wij - net als 'de andere kant' – op de hoogte zijn van alles wat zich in het verborgene plaatsvindt, wordt het weer een gelijkwaardige 'strijd' waarin wij in onze kracht en zelfliefde op kunnen staan. En er is maar één kaarsje nodig om een donkere kamer te verlichten…

In de meditatie heb je energetisch veel los kunnen laten. De uitwerking daarvan kun je achteraf ook fysiek ervaren in vermoeidheid, hoofdpijn, een grieperig (no worries ;)) of wat katerig gevoel. Het kan ook zijn dat je je emotioneel wat uit balans bent.

Sta dit toe zonder er iets van te vinden. Doe rustig aan, drink zuiver water, kruidenthee of verse fruit-groentesappen, geef je lichaam de kans en de ruimte om ook in 3d de zwaarte los te laten. Hoe meer je naar je lichaam luistert, hoe sneller de energie zijn nieuwe balans vindt.

Hieronder tref je tenslotte de bronnen aan die je kunt raadplegen op de verschillende gebieden.

Heb je behoefte aan verdere verdieping of individuele begeleiding: tot het eind van het jaar ontvang je 22% korting op sessies, cirkel replays, de mindset training (start 10 januari) en het Rust & Ruimte groepsprogramma. Of kom naar de live workshop op 19 december a.s. in Hazerswoude (info volgt).  Gebruik daarvoor bij afrekenen de kortingscode SOLSTICE22 .

Nogmaals dank voor jouw Zijn en jouw deelname aan deze cirkel en tot snel!

Alle liefs,
: Germaine. 🌹  | germainedomatilia.nl
info@germainedomatilia.nl

Informatie & links

OPZEGGING MACHTIGING BESTUREN & BASISRECHT

LEVENDE MENS VERKLARING (STATUSCORRECTIE)

Hier vindt je informatie over je statuscorrectie van legale fictie naar levende mens. De site van Burgerrechtsherstel bevat veel achtergrondinformatie over de situatie in Nederland. Datzelfde geldt voor de site van het Bewuste Pad.

GEBOORTETRUST

GERELATEERDE ARTIKELEN 

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Welke gegevens bewaard worden en voor welk doeleinde, kun je nalezen in onze privacy statement. Als je deelneemt aan een workshop ontvang je mails die betrekking hebben op het kunnen deelnemen aan en bekijken van de workshop en Nieuws & Inspiratie met informatie en inspiratie. Als je dit niet (meer) wenst te ontvangen, kun je je op elk moment weer uitschrijven.

Heb je nog vragen?

Ik spreek je graag! >>


Hartegroet,

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Iets meer dan 10 jaar geleden was ik een gestreste werkende moeder van 3, die probeerde iedereen gelukkig te houden en putte ik mezelf daarbij volledig uit. Totdat ik erachter kwam dat ik gevoeliger was dan de mensen om me heen en ontdekte hoe ik dit schijnbare ongemak, kon omzetten in mijn kracht. Zelfs in mijn levensdoel. Sindsdien is het mijn missie om andere gevoelige en zeer gevoelige vrouwen te helpen om stress in hun leven te verminderen en ze te openen naar hun grotere potentieel door te ontdekken dat hun gevoeligheid juist hun kracht is.

Wil jij in de tussentijd de belangrijkste valkuilen ontdekken die stress veroorzaken bij gevoelige mensen?

Vraag dan mijn gratis ebook aan!

Wil je deelnemen aan een mooie online community?

Meld je dan aan voor de besloten Facebook groep de Kracht van jouw Bewuste Intentie.

Of wil je inzicht in wat voor jou een passende volgende stap is?

Ik kijk graag met je mee of ik je kan helpen steviger in je basis te komen, inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en het heft van jouw leven weer volledig in eigen hand te nemen.