Bedankt! Jouw betaling is gelukt!

Van harte welkom bij jouw Mindset coachingstraject!

De komende 12 weken gaan we met elkaar aan de slag om het opgebouwde momentum uit de Mindset Intensive deel I en II verder en dieper te verinnerlucken. Verderop deze pagina kun je meteen jouw eerste sessie inplannen.

Over toegang tot de fast acting bonussen ontvang je apart bericht via de mail (indien van  toepassing).

Gebruik de tijd totdat we elkaar ont-moeten ook om heel opnieuw jouw intentie te zetten: waar wil je naartoe werken in dit traject, waar wil je aan het eind staan, welke stappen wil je hebben gezet. Het moment dat je jouw intentie zet, gaat het Universum voor je aan het werk want met jouw intentie plaats je als het ware een bestelling bij het universum. Het moment dat jij jouw intentie deelt, bekrachtig je hem. En als je jouw intentie inbed in je dageluckse routine en/of onderdeel is van jouw doelen/intentie/verlangen voor het komend jaar, dan wordt 'ie nog krachtiger en nog meer gedragen.

Formuleer je intentie zorgvuldig

- wees helder over wat je wil (bv. niet: ik wil gelukkiger zijn, wel: ik wil een liefdevolle relatie waarin ik mezelf volledig kan ontplooien),
- wees specifiek  want we gaan o.a. werken met het onderbewustzijn en dat kan niets met abstracties (bv. dus niet: ik wil meer geld, wel: ik verdien dit jaar 100k of meer),
- dat kan in woorden maar ook in gevoel (hoe voel je je als je jouw verlangen hebt gerealiseerd).
- zorg dat het op jou betrekking heeft (dus: ik wil/ik heb)
- formuleer je intentie in de tegenwoordige tijd, alsof je het al hebt bereikt (dus ik doe, ik heb, ik ervaar, ik beleef, etc.)
- formuleer positief (niet: ik wil stoppen met me schuldig voelen over, wel: ik wil in mijn kracht staan)
- maak je intentie indien mogeluck meetbaar en hang er een datum aan.

Jouw 'why'

Jouw 'waarom' is heel erg belangrijk om helder te hebben: waarom is dit belangrijk voor mij om te realiseren, welk diepere verlangen ligt hieronder. Als je je 'waarom' helder hebt, als je weet waar je het voor doet, geeft dit een enorme drive om het ook waar te maken. Het is de brandstof voor jouw creatie.

Commitment

En welk commitment ga je aan om jouw intentie ook effectief te realiseren? Formuleer voor jezelf welke dingen je daarvoor gaat doen (bv. elke dag een half uur hieraan werken of mediteren of journalen) of laten (bv. blaming, complaining, feeling sorry for yourself).

Sta jezelf toe om groots te dromen en voel hoe het is als je jouw verlangen al hebt gerealiseerd!

Schrijf alles op, koop eventueel een mooi en lekker journal voor jezelf. Volgende stap is om je bewust te worden van alles wat er schuurt, van alle 'ja-maar'-en. Die gaan we loslaten in de Mindset Intensive zodat je in het gevoel kan stappen van 'mission accomplished', done-deal, zekerheid en jij energetisch een match wordt met jouw verlangen met dito mindset.

Vertrouwen, commitment & geloof

  • Hoeveel vertrouwen heb je op een schaal van 1 tot 10 (waarbij 1 = 0 vertrouwen en 10 = geen twijfel) dat jij jouw intentie ook echt kunt realiseren? (Manifesteren is echt heel eerluck zijn tegenover jezelf!)
  • Wat is jouw commitment op een schaal van 1 tot 10 (waarbij 1 = laag en 10 = niet lukken is geen optie) om jouw intentie te realiseren?
  • In hoeverre geloof je ook dat dit je echt gaat lukken op een schaal van 1 tot 10 (waarbij 1 = niet echt en 10 = absoluut zeker weten)

Al deze informatie en cijfers hebben we nodig, dus neem de tijd om dit te doorvoelen en te formuleren en om de video's te bekijken.

Mindset trainingsmateriaal & meditaties

Al het trainingsmateriaal van de Mindset Intensive I & II vind je op deze pagina >

En dan kun je hieronder je eerste coachingsafspraak inplannen en spreken we elkaar binnenkort!


Superfijn om dit samen te doen en... tot snel!!

Heb je nog vragen?

Laat het me weten, ik spreek je graag >>


Hartegroet,

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Iets meer dan 10 jaar geleden was ik een gestreste werkende moeder van 3, die probeerde iedereen gelukkig te houden en putte ik mezelf daarbij volledig uit. Totdat ik erachter kwam dat ik gevoeliger was dan de mensen om me heen en ontdekte hoe ik dit schijnbare ongemak, kon omzetten in mijn kracht. Zelfs in mijn levensdoel. Sindsdien is het mijn missie om andere gevoelige en zeer gevoelige vrouwen te helpen om stress in hun leven te verminderen en ze te openen naar hun grotere potentieel door te ontdekken dat hun gevoeligheid juist hun kracht is.