Bedankt, je betaling is gelukt

Bedankt! Jouw betaling is gelukt!

Je ontvangt binnen enkele minuten een emailbericht van info@germainedomatilia.nl met je factuur en aankoopbewijs (mocht je deze niet ontvangen, kijk dan in je spam- of ongewenste emailbox).

Registreren:

Dan sta je genoteerd en ontvang je een mail met de Zoom-link!

Na registratie ontvang je binnen enkele minuten een emailbericht met jouw persoonlijke deelname informatie, de Zoom link en het wachtwoord voor de workshop. Na ongeveer 5 minuten ontvang je nog een mail met de vraag of jouw registratie gelukt is. Mocht je deze mails niet ontvangen, kijk dan opnieuw in je spam- of ongewenste emailbox en zorg ervoor dat mijn emails in je inbox terecht komen.

Voorbereidende video:
FB Live De keuze voor het Licht

Hieronder de opname van de FB Live die we in voorbereiding op de workshop hebben gedaan.
Als je hem nog niet hebt gezien, dan adviseer ik je dat wel te doen voorafgaand aan de workshop. Dan heb je alvast op krachtige wijze jouw intentie gezet.
Vragen over of jouw reactie op de video ontvang ik graag. Dat kan via het contactformulier >>, op Facebook >> of in de besloten groep de Kracht van jouw Gevoeligheid >>.

Inspiratie

Licht - gedicht van Marianne Williamson
De keuze voor het Licht, de keuze voor Liefde - blogartikel

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Welke gegevens bewaard worden en voor welk doeleinde, kun je nalezen in onze privacy statement. Als je deelneemt aan een workshop ontvang je mails die betrekking hebben op het kunnen deelnemen aan en bekijken van de workshop en Nieuws & Inspiratie met informatie en inspiratie. Als je dit niet (meer) wenst te ontvangen, kun je je op elk moment weer uitschrijven.

Heb je nog vragen?

Vul dan het contactformulier in >>


Hartegroet,

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Iets meer dan 10 jaar geleden was ik een gestreste werkende moeder van 3, die probeerde iedereen gelukkig te houden en putte ik mezelf daarbij volledig uit. Totdat ik erachter kwam dat ik gevoeliger was dan de mensen om me heen en ontdekte hoe ik dit schijnbare ongemak, kon omzetten in mijn kracht. Zelfs in mijn levensdoel. Sindsdien is het mijn missie om andere gevoelige en zeer gevoelige vrouwen te helpen om stress in hun leven te verminderen en ze te openen naar hun grotere potentieel door te ontdekken dat hun gevoeligheid juist hun kracht is.

Wil jij in de tussentijd de belangrijkste valkuilen ontdekken die stress veroorzaken bij gevoelige mensen?

Vraag dan mijn gratis ebook aan!

Wil je deelnemen aan een mooie online community met elke woensdag een Facebook Live?

Meld je dan aan voor de besloten Facebook groep de Kracht van jouw Gevoeligheid.

Of wil je inzicht in wat voor jou een passende volgende stap is?

Ik kijk graag met je mee of ik je kan helpen steviger in je basis te komen, inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en het heft van jouw leven weer volledig in eigen hand te nemen.