Bedankt, je betaling is gelukt

Fijn dat je meedoet!

De workshop Silent Consent vindt plaats op vrijdag 25 februari a.s. van 10 tot 16u in 
Madal Bal - De Ruimte, Witte de Withstraat 27 in Den Haag


Praktische informatie

 • We starten om 10 uur, vanaf 9.30 uur ben je welkom.
 • Er is koffie, thee, water en wat lekkers.
 • Meenemen: sokken/sloffen voor binnen, pen & papier, lunch.
 • De meditaties mag je opnemen.
 • We zitten op de grond dus draag makkelijke kleding. Er zijn ook stoelen aanwezig.
 • Als je voelt dat er energieën met je mee willen (kristallen, symbolen, (kracht-)voorwerpen, (muziek-) instrumenten), voel je daarin vrij om bij te dragen aan of opladen in de groepsenergie…
 • Neem voor de workshop de voorbereidende informatie door.

Nogmaals fijn dat je meedoet. Succes en plezier met de voorbereidingen. Ik hoor graag hoe de voorbereidende audio's bij je landen en tot vrijdag de 25e! 

Alle liefs,
: Germaine: 🌹

Je ontvangt binnen enkele minuten ook een emailbericht van info@germainedomatilia.nl met betalingsinformatie. 
Mocht je deze mail niet hebben ontvangen, check dan je spambox. Otherwise: enjoy🌹

Voorbereidende informatie

Neem voor de workshop de tijd om de volgende audio's te beluisteren:

 • Hoger Lichtdecreet: Voorbereiding op de workshop
  Dit Hoger Lichtdecreet is bedoeld om je voor te bereiden op een komende activiteit (sessie, cirkel of workshop). Let op: deze workshop is een gezamenlucke verkenning en co-creatie, bedoeld om een radicale transformatie te brengen die in overeenstemming is met de reis van je Ziel en de hoogste intenties voor dit leven.
  Dit Hogere Lichtdecreet bevat intenties, intentieverklaringen die je kunt doen als je daarvoor kiest. Deze intentieverklaringen zijn bedoeld om de potentie van de workshop te verhogen.
  Na het uitspreken van dit decreet, kun je wat fysieke en/of emotionele ontlading voelen. Dit is normaal. Haal gewoon adem en laat elke ontlading toe die nodig is voor de workshop.
  De workshop wordt geleid door je Hogere Zelf, Ik Ben-aanwezigheid. We nodigen alle assisterende Wezens uit, jouw Team in Spirit, Healing & Ascensieteams, alle benodigde specialisten, voorouders die voorbij alle Karma zijn en alle behulpzame Sterrenrassen en Sterrenraden waarmee je verbonden bent.
  Dus voor dit decreet, maak het je gemakkeluck, open je lichaam, open je geest, adem en open, verzacht en ontspan en volg gewoon de uitspraken. Je kunt ze in stilte in je geest herhalen of hardop, als je dat wilt.

 • Geleide Meditatie: Het activeren van je Kristallijne Kern

  In deze meditatie activeren we jouw kristallijne kern. Net als de Aarde en ons bewustzijn, transformeert ook ons lichaam van een koolstofgebaseerd lichaam naar een kristallijnen lichaam. Om dit proces te ondersteunen ontmoeten we, communiceren we en werken we met het lichaamselementaal om alle aspecten los te laten die terug mogen keren naar het kristallijnen raster van de Aarde. We nodigen nieuwe energieën uit die meer in lijn zijn met ons ascensiepad. En we activeren de kristallijne kern in het lichaam.

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Welke gegevens bewaard worden en voor welk doeleinde, kun je nalezen in onze privacy statement. Als je deelneemt aan een workshop ontvang je mails die betrekking hebben op het kunnen deelnemen aan en bekijken van de workshop en Nieuws & Inspiratie met informatie en inspiratie. Als je dit niet (meer) wenst te ontvangen, kun je je op elk moment weer uitschrijven.

Heb je nog vragen?

Ik spreek je graag! >>


Hartegroet,

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Iets meer dan 10 jaar geleden was ik een gestreste werkende moeder van 3, die probeerde iedereen gelukkig te houden en putte ik mezelf daarbij volledig uit. Totdat ik erachter kwam dat ik gevoeliger was dan de mensen om me heen en ontdekte hoe ik dit schijnbare ongemak, kon omzetten in mijn kracht. Zelfs in mijn levensdoel. Sindsdien is het mijn missie om andere gevoelige en zeer gevoelige vrouwen te helpen om stress in hun leven te verminderen en ze te openen naar hun grotere potentieel door te ontdekken dat hun gevoeligheid juist hun kracht is.

Wil jij in de tussentijd de belangrijkste valkuilen ontdekken die stress veroorzaken bij gevoelige mensen?

Vraag dan mijn gratis ebook aan!

Wil je deelnemen aan een mooie online community?

Meld je dan aan voor de besloten Facebook groep de Kracht van onze Bewuste Intentie.

Of wil je inzicht in wat voor jou een passende volgende stap is?

Ik kijk graag met je mee of ik je kan helpen steviger in je basis te komen, inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en het heft van jouw leven weer volledig in eigen hand te nemen.