in Ervaringen

Cursussen & Workshops

Lieve Germaine,
Ik dank jouw zijn!
Voor jouw liefde, jouw wijsheid, jouw warme en veilige energie.
Dankjewel voor het geven met woorden en zonder woorden.
Met ogen die door je heen gaan.
Ogen die je zien en geven wat je nodig hebt!
Wat een prachtige intuïtie heb jij!
De Inca wijsheid heeft mij diep aangeraakt!!!!!!
Tot gauw!
Liefs, Sanna Gutjahr (Omgaan met (hoog)gevoeligheid)

Ik voel me weer in mijn eigen kracht.
Je hebt me weer herinnerd aan hoe het voelt
om weer thuis te komen tot mezelf.
fi de wit (Omgaan met (hoog)gevoeligheid)

Hoe fijn, samen in verbinding,
met jezelf en de ander.
Zwaarte kan je weg laten stromen
om lichtheid te ontvangen.
x Tamar (Omgaan met (hoog)gevoeligheid)

Mega gaaf!!! liefs & 1000x dank! Els
(Omgaan met (hoog)gevoeligheid)

Dear friends,
I was one of the blessed Souls to take part in Germaine Domatilia her course Reconnecting to the Divine Feminine. I look back at a Wild and Wonderful ride, deep transformation and a much, much… much deeper connection with my True Self and Feminine Energy. I will share a more personal reflection when everything has sunken in and the time is right, for now, through sharing this, I’m inviting you to have a look at her website (www.germainedomatilia.nl) FB profile/Instagram and if anything resonates with you I couldn’t recommend a session, workshop, circle or course with her more. Her spirituality is down to, no, into Earth, sincere, joyful, non-dogmatic, non-judging and just very beautiful.
In deep gratitude for this beautiful Path and her infinitely wise and beautiful teaching and guidance.

Lieve Germaine,
In juni 2017 las ik je nieuwsbrief waarin de Sacred Cirkel, Womb Healing en How to embrace the dark feminine werden aangekondigd. Ik voelde meteen dat deze drie ontmoetingen voor mij een eenheid vormden. Ik heb dan ook aan alledrie deelgenomen. Ik vertel graag wat ik in die drie keer heb meegemaakt, maar het is zo groots dat het haast niet te beschrijven is met woorden. Laat ik dan ook niet vertellen wat ik heb gevoeld, waar ik in de meditaties ben geweest en met wie/wat ik tijdens die meditaties contact heb gehad, maar laat ik het houden bij de conclusies. We zijn inmiddels twee maanden verder en ik ben veranderd in de volgende opzichten:
– Ik praat vrijer over mijn gave om contact te maken met de lichtwereld.
– Ik accepteer mijn emoties nu en laat ze toe. Ik druk ze niet meer weg. Dit geeft veel ruimte en vrijheid.
– Ik laat me meer dragen door het mannelijke, oftewel: ik laat mijn man en zoons mij helpen als ik het moeilijk heb. Ze helpen me graag op hun eigen wijze. Eerder sloot ik me af voor iedere hulp en voelde me alleen.
– Ik besef nu waar alle ongemakken/triggers, waar ik de afgelopen tijd tegenaan liep in contact met anderen, een spiegel van zijn. Eerder dacht ik dat het op meerdere vlakken speelde, maar eigenlijk is het te reduceren tot één ding: niet naar meZELF luisteren. Kijk, dan wordt het probleem en dus de oplossing opeens overzichtelijk, want ik hoef maar één ding te doen: wél naar meZELF luisteren en doen wat ik voel dat nodig is op dat moment.
– Ik heb geleerd dat boosheid nuttig en krachtig kan zijn om je grenzen aan te geven, maar wanneer je met boosheid reageert op een trigger dan is je boosheid schadelijk voor de relatie met degene die jouw ‘triggerde’. Ik merk ook dat ik de ander nu bedank voor het aanwijzen van mijn emotie met een trigger.
Ik voel me nu rustiger, omdat ik me niet meer op stang laat jagen door emoties die opkomen. Ik voel me heel, vrij, wijs en in contact.
En dat allemaal door jouw hulp.
Dankjewel!
In Licht en Liefde
Jessica

Sacred cirkel en de wombhealing
Wow, wat was het diepgaand. Diepgaand op vele levels. Van eerst naar de oppervlakte en daar net iets onder naar de diepe(re) verbinding met je eigen baarmoeder, de poort naar jezelf. De poort van inzicht en het voelen van je vrouwelijke Zachte en Waardige Kracht. Na éérst het verbinden met de vrouwen, die dezelfde innerlijke roep hadden gehoord, gingen we via een prachtige meditatie naar binnen om te voelen/ horen wat naar de oppervlakte wilde komen als gedragen pijn. Die (oude) pijn wilde zich graag transformeren naar vrouwelijke power
En jeetje wat was dat voelbaar en ontroerend. Pffff…..tranen vloeien rijkelijk…dankbaar
De rite van de womb is zo krachtig om alles wat zich niet meer hoeft te nestelen in de baarmoeder vrij komt en al heel snel voel je de verandering in je lichaam. Wow….my womb is not a place to store fear and pain…my womb is to create and give birth to life
Ik heb de zachte kracht zoo ontzettend sterk gevoeld en zij is ook gebleven. Voel me vrijer, zachter en in diepere verbinding met mijzelf. Van hieruit kan ik veel beter mijn beslissingen maken. Mijn beslissingen, mijn keuzes…vanuit mijn hart en baarmoeder. Ik ben 1 met de Goddelijke Moeder en ik heb haar zegeningen ontvangen!
Dankjewel lieve Germaine

Hallo lieve Germaine,
Hier dan een berichtje over mijn ervaring na de workshop. Maar laat ik eerst met de tekst beginnen die ik je belooft heb.

Ik voel een eeuwenoude vrouw in me.
Af en toe een fractie van een seconde voel ik haar,
zie ik haar in me over mijn schouder meekijken.
Nee, door mijn ogen.
Haar eeuwenoude ogen kijken.
Ze ontroert me. Ik heb haar lief.
Eeuwenoud en wereldwijd,
Moeder Aarde , Oer Moeder , Oer Vrouw
Grijs , oud , verschrompeld en wijs,
Jong , begeerlijk en vruchtbaar.
Ik voel haar in me naar me wenken.
Ze heeft me lief.
Ik glimlach naar haar,
Zij glimlacht naar mij,
Ze is nog ver,
en toch
dicht , dicht in mij.

Fietste na afloop een beetje verdwaasd naar huis. Rond mijn hart  voelde ik pijn en angst, wat ontstaan was na het omdraaien van mijn laatste kaart “contact”. Wat bij mij angst voor verlies opriep. Ik kon blijven voelen ondanks een oud welbekend verhaal dat zich aandiende . Thuisgekomen heb ik als eerste mijn partner opgebeld met het idee van contact en was me na het gesprek zo bewust van een diep gevoel van eenzaamheid in mij, wat ik wel ken, maar voor het eerst kwamen verdriet/pijn eenzaamheid en angst voor verlies samen als een geheel. Als met elkaar verbonden. Ik weet niet goed hoe ik het kan verwoorden.  De dagen erna huilen ,gevoelens van  boosheid , angst ,verdriet en eenzaamheid, en ook weer oude bekende overtuigingen en verhalen . Maar de verwarring is weg. Ik zie de verhalen en af en toe is het moeilijk om er geen geloof aan te hechten, maar ik kom telkens toch weer terug bij het voelen. Twee nachten terug lag ik wakker en ineens leek het alsof ik alleen nog maar een hoofd was, toen ik me concentreerde op mijn lijf merkte ik dat het er wel was maar in verhouding kleiner dan mijn hoofd. Ineens voelde ik dat ik een foetus was in de baarmoeder,verstild, en ik begon spontaan te huilen.
Gisteren was daar even een besef “Ik ben dat oog midden in de storm (verhalen ,overtuigingen ) een stilte, een midden, een niet te corrumperen kracht. Ik voel mijn schoonheid daarin die voorbij uiterlijk gaat, veel groter is dan dat. Ik ben die storm niet, wanneer ik durf te blijven staan , zie ik dat ik die storm niet ben”. Vandaag waren er weer even wat rukwinden maar ik sta nog steeds.
Heel veel liefs
Drolma

Lieve Germaine,
Dankje wel voor de mooie dag! En wat was het met een mooie groep vrouwen. Er ligt momenteel zoveel aan de oppervlakte wat kennelijk nu allemaal gezien wil worden. Ook heb ik ervaren en gezien tijdens de dag bij jou dat er wat betreft het seksuele nog een hoop heling mag plaatsvinden. Er is het een en ander aangeraakt en aangestipt. Maar ik voel en weet dat er nog veel zit en aan de oppervlakte wil komen. Het ligt in de lijn van mijn moeder en grootmoeder. Ongeheelde stukken waarvan ik ook een deel draag maar wat nu aan het licht mag komen.
Wellicht kom ik binnenkort nog bij je voor een individuele sessie… Maar voor nu laat ik hetgeen wat er afgelopen weekend gebeurd is op me in en doorwerken.
Nogmaals dank lieve Germaine
Liefs (embracing the dark feminine)

Lieve Germaine!
de reis naar mijn baarmoeder ging als vanzelf. Je leidde ons er voorzichtig naar toe maar ik was er al. Eindelijk….
Het deel van mijzelf wat ik aantrof had heling en liefdevolle aandacht nodig, wat ik in alle rust kon geven.
De ontmoeting met mijn wilde wijze vrouw was thuiskomen.. bewegen, zingen, dansen, groeien en aarden..heerlijk, dit is wie ik ben. En het was geweldig om dat samen in een veilige cirkel te ervaren. Een cirkel met prachtige vrouwen. De connectie was zo mooi, Sisters! Dat  gevoel van sisterhood vind ik nog steeds magisch..heel diep gaat het.
Een paar weken na de cirkel werd ik er aan herinnerd haar niet weer weg te stoppen.  Blijf haar aandacht, liefde en ruimte geven, want ze is zo gewend in een donkere grot te kruipen. Nu ik het opschrijf voel ik dat weer zo sterk.
Heel dankbaar voor deze prachtige ervaring en healing, ik voel mij completer, groter, in verbinding met sisters.
In liefde
[Ik kreeg een paar weken na de cirkel ook de boodschap “warn your sisters”, om je ook te blijven herinneren en je wilde wijze vrouw niet weer de kans geven zich te verstoppen. Het voelde toen heel sterk dat ik dat moest delen en dat zakte weer weg maar met het schrijven van deze woorden wil het toch wel gedeeld worden.
Ik zou het op de wombhealing fb pagina kunnen delen?
Mag ik je advies hierin?
ps; deze cirkel en de wombhealing samen zijn wel MEGA krachtig en verbonden. Die mooie woorden willen nog vaak gezegd worden..ook hiervoor heel dankbaar!xThanks!
Heel heel veel liefs lisette

Ik heb bij Germaine de workshop Womb-healing gedaan.
Tijdens de ceremonie en ook de dagen en weken erna kwamen er bij mij allemaal beelden omhoog van onverwerkte ervaringen rondom seksualiteit in mijn leven als meisje en vrouw. Momenten waarin ik gekwetst ben geweest en pijn heb ervaren in mijn zelfrespect en integriteit door onzorgvuldig en egoïstisch handelen en zijn van mannen in mijn leven.
Door de womb-healing te beleven en later in mijn eigen huis te herbeleven en na te voelen kon ik deze negatieve ervaringen die gedeeltelijk mijn identiteit gevormd hadden, loslaten. Hierdoor kon ik weer contact maken met de oorspronkelijke kracht van mijn baarmoeder en mezelf mijn creativiteit en mijn eigen scheppings kracht weer toe-ëigenen en dit proces gaat nog steeds door..
De workshop wordt heel fijn begeleid door Germaine. Germaine is met recht een medium, zij is in staat om een verbinding te vormen tussen de geestelijke wereld en de zichtbare, materiële wereld. Zij geeft woorden aan onbenoembare gevoelens en ze laat het je helemaal zelf ontdekken. Ze geeft je de ruimte om zelf te voelen, je kunt je helemaal veilig bij haar voelen, omdat je voelt dat ze zoveel vertrouwen heeft en daar kun je je aan over geven. Omdat het zo veilig is bij Germaine, durf je  naar je meest kwetsbare deel te gaan en alles van jezelf te accepteren.
Coby 🙂

Lieve Germaine,
Het was zeker een geweldige dag afgelopen zaterdag!
Het voelt alsof ik weer contact heb kunnen maken met de laag die ander de angst ligt, voel meer rust en dichter bij mezelf. ook lijk ik meer contact te maken met het mannelijke deel in mij.
En mannen reageren heel liefdevol op mij. Ze voelen mijn rust en de volgende dag zei een sportmaatje van mij dat hij zoveel respect voor mij heeft… op een hele mooie manier,
dat ontroerde me echt, en daarna nog een vriend en mijn zanglerares die me iets soortgelijks terug gaven.
En afgelopen week iemand weer gesproken uit het vak, die mij verder kan helpen.. alsof ik steeds meer wezenlijke ondersteuning krijg.
Voelt heel fijn.
Ik gebruik je meditatie nu om mijzelf weer in die energie te zetten, en de dankbaarheid werkt. Ik mag mijzelf nog meer teruggeven…
Ik kom graag nog meerdere workshops bij je volgen in september enzo.
Dank ook voor de fijne en bijzondere groep, waar alles zo easy op elkaar aansloot!
Veel liefs (embracing the dark feminine)

Dag Germaine,
Ben beetje moe geweest na de wombhealing. Bewustwording van de leegte, alsof ze al heel lang niet meer bewoond is geweest. Doet me denken aan droom van ooit, lijkt nu te vallen. Heb intentie om wilde wijze vrouw te vinden in me. Ben ook weer boek de ontembare vrouw van Pinkola Estes aan het lezen.
Kan af en toe nog eens flink onderuitgaan, en is best akelig, maar ook dus voorzichtig nieuwe draad van nieuwsgierigheid en openstaan voor verandering. Misschien kom ik nog een keertje een sessie bij je doen. Het heeft me geïnspireerd. Zie dat ik mag blijven geloven in dit nieuwe en nog meer trouw mag gaan zijn aan m’n gevoel.
Hartelijke groet en dank

Lieve Germaine,
Dankbaar dat ik heb besloten om deel te nemen aan de workshop “Reconnecting to the Divine Feminine”.  Vaak zei je tegen ons “laat het allemaal los , hetgeen opgeslagen is de cellen, laat het verdriet los, gééf jezelf dat cadeau!!”. Echter Germaine, een nóg gróter geschenk aan jezelf is deze workshop (of een consult) bij jou te volgen. Zo mooi om te ervaren hoe ikzelf een proces ben aangegaan, dat mijn leven verrijkt. Ook zo mooi om dát te mogen zien bij de andere deelnemers.

Prachtig  hoe je ons begeleidde in een veilige omgeving, zonder te oordelen én zonder te werken naar een vooraf persoonlijk gesteld doel. Dat laatste geeft rust. Nu is het inderdaad aan mij /ons om wat hebben geleerd, toe te passen in het dagelijks leven. Zal niet altijd makkelijk zijn, (ik weet zeker dat jij er altijd voor ons zal zijn als we het even niet meer “weten”) maar wat een bijzondere weg zijn wij ingeslagen.
Heel veel dank en liefs

Voor mij is de intensive een ont-dekkingsreis naar wie ik ben. Een veilige plek waar ik me mag omringen met vrouwen en zo mag leren of beter gezegd, me weer vrouw durf te voelen. De weg waarin ik steeds meer mag en durf te voelen van wat er in mij speelt en me zo mag verbinden. En misschien voor mij wel het grootste kado het moment waarop ik me weer ben gaan verbinden met het leven, het universum. En het zware (depressie) los kon gaan laten. Het is spannend maar ook zo fijn.
En Germaine jou zorg, je liefde en energie maken dat ik me veilig voel.
(Intensive)

Ik ervaar de cursusdagen iedere keer weer als een warm liefdevol bad. Werkelijk voeding voor Hart en Ziel.  Het voelt voor mij als thuis in mezelf komen. Wat een verademing om al die ego laagjes af te leggen!:-)Alles mag er zijn dat voelt fijn en ik voel me veilig om alles er ook te laten zijn…
Het ondersteunt heel mooi bij het diepe transformatie proces waar ik inzit! Heb al veel los mogen laten wat niet meer dient, nieuwe mooie inzichten gekregen en steeds dichter naar de kern, mijn ware Zelf.  En wat een krachtige en mooie tools krijg je aangereikt! Zuiver, warm en liefdevol wordt je begeleidt tijdens de soms pittige stukken die ernaar boven komen. De impact van de cursusdagen en de nawerking ervan gaat beyond words! Jorinde (Intensive)

Lieve Germaine
Bedankt voor je onbegrensde wijsheid
en het pad dat je voor mij hebt gebaand
(pad banen = resoluut doordringen tot de kern/een pad maken waar er geen was/een opening maken voor jezelf)

‘Op Weg…’
Niet tot de kern
maar wel veel dichter
Niet zonder zwaarte
maar wel veel lichter
Niet grenzeloos
Maar ik voel veel meer ruimte
Opnieuw geboren in mijn lijf
Meer welkom in mijn leven

Wat leeft en bestaat
trekt aan mij voorbij
Ik ervaar de pijn
en voel de angst
Zij zijn echt van mij
Mijn lichaam vertelt een oud verhaal
Ik kan nu stil blijven staan
en mijzelf vergeven
(en) lichter verder leven

Het resoneert
of nog niet helemaal
dit is mijn toon
Ik heb de roep van mijn ziel verstaan

Niet een totaal nieuw lied
Maar het lied van verlangen
is vervangen
Ik kan stil zijn
bij wat is
Ik ben op weg
Naar binnen

Anouchka (Intensive Reconnecting to the Divine Feminine…)

Lieve Germaine,
Wat was dat mooi gisteren beyond words! Vanmorgen kwam er ook weer heel veel los meteen bij t opstaan.
En wat voor mij gisteren extra zichtbaar en voelbaar werd is dat ik in die volledige overgave mag gaan. Want dan komt het allemaal en word je geleid!
Zo mooi hoe jij dit hebt gedaan en ons mee hebt genomen op reis. Heel veel dank daarvoor mooie vrouw! Liefs

Lieve Germaine,
De Intensive was een prachtige weg. Workshops met mooie meditaties en inwijdingen, die inzichten gaven.
Een groep waarin we hebben mogen delen met elkaar, leren van elkaar. Een weg waarin ik weer meer heb mogen ontdekken wie ik werkelijk ben. Een weg die ik ga vervolgen. Tijdens de maanden van de intensive heb ik voor mezelf ontdekt dat ik mijn gevoel kan verwoorden in gedichten, en dat steeds als ik deze herlees ik er weer iets nieuws in mag ontdekken. En ook dat deze teksten mogen worden gelezen door anderen…
Liefs, Yvette

Vertrouwen in overgave.

De duizelingen voel ik door mijn lijf,
het gevoel van de ruimte om me heen verliezen. 
Toch durven loslaten 
en vertrouwen dat de Aarde me zal dragen.

De golven van verkrampingen waarnemen,
de pijn van binnen die me overweldigt.
Toch durven loslaten 
en vertrouwen dat de zon me zal ontspannen en verwarmen.

Mijn keel knijpt zich dicht,
mijn adem en stem lijken te verdwijnen.
En toch durven loslaten 
en vertrouwen dat de lucht om me heen me zal doen leven.

Angst de weg te volgen die de mijne is,
en de keuzes te maken die mijn innerlijke stem me influistert.
En toch durven loslaten 
en vertrouwen dat de engelen me zullen beschermen en leiden.

Overgave in vertrouwen.

Dag lieve Germaine,
Wat ben je een mooi mens!
Heel veel dank voor de cursus omgaan met hooggevoeligheid.
Ik realiseer me nu dat ik behoorlijk was vastgelopen! Het was heel fijn dat je me ‘streng’ tot de orde riep. Het kwam binnen.
Ik heb inderdaad heel sterk het gevoel dat ik ‘moet’ helpen en geen verdriet kan zien. Emoties van een ander voel ik té sterk. Je hebt me weer bewust gemaakt om te aarden, grenzen te stellen, innerlijke kracht te versterken en een balans te vinden. De prachtige glazen bol staat naast m’n bed! Nogmaals heel veel dank.
HARTelijke groeten

Dag Germaine,
Dank weer voor de bijzondere workshop van afgelopen vrijdag. Fijn om op deze manier meer bewustzijn en tools te krijgen.
Liefs

Hi lieve Germaine,
Hoe gaat het met je? Fijn om in je nieuwsbrief en op je website te lezen over de veranderingen in de praktijk… Ben benieuwd! Communicatie met Dieren en Mediumschap hebben zo’n mooie plek in mijn hart en voor zo veel groei gezorgd. Voor altijd dankbaar dat ik ze nog heb kunnen doen!
Tot gauw weer…
Veel liefs

This course did not just change my world (for the better) it gave me a whole new world in addition! Sharing because I could not recommend this beautiful course, or any of the other courses, workshops, therapies Germaine Domatilia offers, more. It will take you on an incredible journey without you physically having to go anywhere. It’s awesome 🙂
Fee (Mediumschap & Trance-healing)

Terug naar vertrouwen
Met alle wijsheid en kennis beschikbaar
Voor creeren wat je maar wil,
Vervuld van de schoonheid en eenvoud van de aarde
Marieke (Reconnecting to the Divine Feminine, oktober 2015)

Lieve Germaine,
Diep dankbaar voel ik mij dat ik mocht helen in je mooie, zuivere energie die je brengt.
Liefs, Sherita (Reconnecting to the Divine Feminine, oktober 2015)

Lieve Germaine,
Al vele mooie ervaringen heb ik mogen ervaren met jou. Vandaag was weer een mooie aanvulling om verder te gaan op mijn pad.
Dankjewel xxx Elly (Reconnecting to the Divine Feminine, oktober 2015)

Dankbaar ben ik dat jij op mijn pad kwam. Dankbaar voor wat mij gegeven is. Dankbaar vanuit t diepste van mijn Ziel. Dankbaar, alles omvattend, alles zeggend in Liefde, x Christa (Mediumschap juni 2015)

Lieve Germaine,
Veel woorden en tegelijkertijd geen woorden. Heel veel liefde en kracht. Wat een bijzondere momenten, tijdloze reizen, diepe meditaties, losborrelende emoties. Ik voel een enorme krachtige band met iedereen om mij heen die mij steunt & stuurt en mij vertrouwen geeft. Dankbaar voor alle handvatten, ‘doen’ momentjes en Liefdevolle begeleiding. In heel veel liefde ! ❤️ (Mediumschap maart 2015)

Mooie reactie van cliënte naar aanleiding van een geweldige video ‘Let’s get naked’ … oh ja, en de cursus Mediumschap & Trance-healing:
‘WOW, wat een prachtige talk! Ik voel dit helemaal… prachtig ook dat de schaduwzijde die we momenteel ervaren in vrouwelijke (maar daarmee ook de mannelijke) energie/sensualiteit/seksualiteit Sheila heeft laten ontwaken voor de goddelijke essentie ervan. Haar oren en ogen waren open voor de echo’s die deze prachtige vrouwen en mannen zijn van een goddelijke vrouwelijke/sensuele/spirituele oorsprong die weer gezien en belichaamd wil worden. Dit gaat diep inwerken, net zoals de mooie reading/healing die ik gisteren van je mocht ontvangen die hierover ging. Het is een thema dat al lang in mij beweegt, maar waar ik nu weer wakker voor ben geschud. Een wake up call!
Ik fietste gisteren met een diep gevoel van dankbaarheid naar huis… Ik probeer nu al minuten de woorden te vinden voor “waarvoor” ik dan dankbaar ben, maar het is te veel omvattend. Gewoon, voor alles wat ik onder jouw begeleiding mag ervaren, voor mijn medecursisten, voor wie ik mag zijn, worden, voor de hereniging. Ja, de hereniging, de vreugdevolle hereniging die ik ervaar met mijzelf en daarmee alles en iedereen om mij heen. Dankjewel!

WAT EEN “GIFT FROM THE UNIVERSE” heb jij voor Rachel en mij en onze lieve VIERVOETERS gezorgd! En wat een LIEFDEVOLLE warme, diep avontuurlijke DAG! Dank voor de helende, warme bad 🙂 en tot ziens!
Veel liefs, Catriona

Dankjewel Germaine, Ik vond het een heel mooie, inspirerende dag met een warme, sprankelende energie. <3 Rachel

Lieve Germaine,
Dankjewel voor de geweldige begeleiding tijdens de reis Mediumschap I. Met goed gevoel en de angst die ik achter me heb kunnen laten, stap ik verder en verheug me op deel II. Lieve groet, Christa (maart 2015)

Lieve Germaine, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Het is alleen maar passend dat het zonnetje jou en je geliefden deze dag liefdevol vergezelt.
Ik ben erg blij en dankbaar dat je op mn pad bent gekomen om me te helpen herinneren wie we zijn en hoe we weer volledig kunnen Zijn
Hou van jou!

Van hooggevoelig naar hoogbewust!
Dankjewel Germaine voor de mooie ervaring en de geweldige inzichten!!X

Lieve germaine, wat was het inspirerend vorige week, zo fijn, zoveel inzichten. Mn batterijtje weer opgeladen en weer wat meer gronding gevonden. Ik weet niet precies hoe (zit financieel zo vast momenteel..) maar lijkt me heel fijn vaker te doen zoiets komende tijd. Veel liefs, xxx

Goedemorgen,
Wat een bijzonder mooie gebeurtenis was het afgelopen woensdagavond. Heb nog steeds een jubelend hart :-)! Groetjes

Goedemorgen Germaine,
Ik heb gisteren een aangename dienst gehad op t werk. Het voelde open en fijn. heb de lichtengel constant gevoel in het kantoor, wat mij blij en licht maakte.
Mijn rugklachten zijn ook over!! Bij de meditatie visualisatie van de gekleurde banden, voelde de zwarte band meteen al erg prettig…. alsof alles ervoor los/niet verbonden was en nu bij elkaar in kracht kwam…
Voel me wakker en rust in situaties… Ik vond het confronterend op een aantal punten, maar maakt me meer bewust.
Liefs en een fijne week (over de workshop omgaan met (hoog)gevoeligheid)

Gisteren weer een bijzonder mooie training ontvangen van Germaine Domatilia, wat een fijne sfeer, leerzaam en liefdevol! Dank je lieverds!

Hi schat, vond het weer geweldig gister, heb de rest van de avond nog wat na zitten schokken zullen we maar zeggen, het is zo fijn om die oeroude pijn op te ruimen. ik heb nog opgezocht over menstruatiepijn en wat Eckart Tolle erover heeft gezegd, heel apart. verklaart wel wat, ik ben gewoon veel vrouwelijker dan ik ooit heb gedacht 😉 ik heb er al extreem veel last van sinds dat ik menstrueer, slik nu nog iedere maand een dag lang pijnstillers omdat ik anders niet kan functioneren van de pijn, ik ga kijken of ik volgende maand zonder kan. wel bijzonder trouwens, dit is al de tweede keer dat mijn menstruatie precies valt op een cursusdag 😀
dikke kus!

Ik  ben best wel in een heftige beweging terecht gekomen. Heb gisteren een geweldige botsing met mijn moeder gehad. Was er helemaal van de kaart van…
Ik voelde mij zo heerlijk na die workshop en dan plots die telefoon van mijn moeder : de strijd met mijn vader kwam weer ten tonele. Ik mag vooral niet zeggen dat ik er anders naar kijk (geen van beiden heeft gelijk of ongelijk voor mij… er is geen ruimte voor beweging tussen beiden… en die keuze maken ze zelf), want dan begint het spel der manipulatie: ‘jij kiest voor je vader, en niemand begrijpt mij’ aldus mijn moeder. Ik werd ineens zooooo boos en zei haar dat ik dit al heel mijn leven hoor en dat er genoeg van heb. Ik heb letterlijk de verbinding verbroken, ik was er klaar mee. Mijn jongste zoon, komt naar mij toe (heeft ‘toevallig’ het gesprek gevolgd) en zegt: ‘eindelijk doe je het, hier zat ik al heel lang op te wachten’ Elf jaar is hij… Keiharde spiegel. En nog kon ik de kracht niet zien die in deze les ligt. Heb het er vandaag met een goede vriend (en ook aanwezig op workshop) over gehad. ‘Je hebt eindelijk een grens aangegeven… goed toch!’
En ik voel nu, dat ik bij mijn waarheid ben gebleven, na jaren luisteren naar eenzelfde verhaal en dat ik voor het eerst mijn gevoelens toeliet. Ik ging in mijn kracht staan… toegegeven, wat onhandig… maar ik deed het.
Het boos kunnen zijn was heel bevrijdend. Ik voel mij nu nog wel heel onhandig. Hoe ga ik nu verder in deze relatie?… Een nieuwe uitdaging is net begonnen…
En dit na twee dagen workshop (hieronder)!
Zoveel losgeweekt…
Dank je wel!
Kus

Workshop balans van mannelijke en vrouwelijke 26 mei 2013
Oh wat ijdel van mij te denken dat ik hier een duidelijk voelen tussen het mannelijke en het vrouwelijke zou ervaren.
Zo verbluft was ik dan ook te zien dat balans niet én het één én het andere betekent. Alsof het twee entiteiten zijn die even ‘zwaar’ dienen te wegen… Zo afgescheiden dat ik leefde!
Jij raakte het veld aan tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Als ik die sluier oplichtte, vloeiden de twee moeiteloos in elkaar over. Nikse wikken of wegen, gewoon zijn.
Hemel kwam onder en aarde kwam boven te liggen en ik raakte in de war maar in wezen was de dans van het licht begonnen!!
Het was zo mooi te merken hoe de walviscodes deze taal van het centrum beheersen.
Hoe zij poortaders vormen tot dit bewustzijn.
Ik voel, zie en hoor hun kracht in mij, ik hoef alleen maar terug te gaan naar die code.
Het veld bouwde zich op in trilling en heel bewust zette ik elke stap rond die stapstenen (walviscodes) om de ingang te vinden naar mijn centrum. De dans der derwisjen speelde zich hier af (niet toevallig kent nummer 1 een innerlijke beweging :)). Het ruisen van hun kleding nam mij mee en droeg mij naar dat plekje waar je kan barsten van vreugde en kan zingen en kan feesten. Geen toeterende bellen, geen trompetgeschal, maar een stille kern waar feest aanwezig is.
Dit alles voelde als een aanraking zo zacht en heel. Hierin vloeide de beschermende kracht van de man en het koesterende van een vrouw samen en kenden een kracht die beiden overstijgt, die zo groots voelt.
En dit alles vormde een geheel door de nacht in te gaan.
Met een flinke portie verwarring en een drukkende hoofdpijn ging ik te bed. Ik ‘vergat’ mijn ketting van granaat uit te doen. Ik ‘vergat’ hierbij dat ik eerder hoofdpijn voelde als ik hem droeg. Ik ‘vergat’ hoe ik die ochtend nog twijfelde of ik hem werkelijk zou dragen. Hij trok zo erg, terwijl er een schrille innerlijke schreeuw in mij voelbaar was als ik er nog maar naar keek. Vreemd was het toch te merken hoe een moeite ik had met ‘kristallen op aarde’.
Ik had er een soort haat liefde verhouding mee. Ze sprongen stuk als ik ze dicht bij mij droeg. Als ik ze in huis legde bleef ik maar zoeken, naar die ene plek van mogen zijn.
Ik sliep dus met deze steen in samen met de verwarring die er voor één keer gewoon mocht zijn.
Midden in de nacht werd ik gewekt. Een weten kwam naar boven. Ik wist wat mij te doen stond.
Ik legde de ketting af en hierbij voel ik mijn hoofdpijn wegtrekken. Hiermee gepaard gaande kreeg alles een plaats : De voorbije jaren wandelde ik door heel wat weerstanden via de kristallen, Ik ontdekte dat mijn ‘thuis’ de kristalwerelden zijn en dat ik die op een heel heftige manier en met veel pijn en verdriet heb losgelaten op het moment dat de oorspronkelijke blauwdruk van deze stenen in gevaar kwamen. Iets waar ik mede aan de oorsprong van lag.
Ik kan nu terug naar die oorspronkelijke blauwdruk gaan, door te luisteren naar het lied van de walvissen.
Vandaag schenk ik deze ketting, samen met die pijn, aan moeder aarde en omring het met een krans van lentebloemen. Het gevoel van afgescheiden te zijn geef ik hiermee op.
Het mannelijke en het vrouwelijke kent zovele gezichten…
En als ik terugkijk op de dag is het toch haast te mooi voor woorden hoe dit alles in het veld werd opgebouwd : Al van bij de aanvang,
die blauwe energetische kracht die gewoon zichtbaar werd onder mijn huid (beelden die ik meekreeg uit de inleidende meditatie);
De huid die de grens vormt tussen jezelf (lichaam, aarde) en het geheel (blauwe energie, kosmos of éénheid)… de grens die zich daar schijnbaar 180° draait (de eenheid die zich onder je huid nestelt…)
Mijn huidproblemen krijgen nu ook een naam: de dans der beweging!!
De huid die dus al eerder contact legde… .
Het schenkt mij het vertrouwen dat ik naar lichaamspijnen met heel veel liefde mag kijken.
Zoen
PS.Ik zag mijzelf in een meditatie de kleur oranje (als een potlood dat schrijft op de aarde) schenken aan de aarde.
MMMhhh! Heerlijk dit te doen!!

Bedankt voor de veiligheid die je altijd gecreëerd hebt en voor al de tools die je met ons deelt
We zullen elkaar nog wel gaan zien..
Liefs,

PS jeetje, ben net weer een beetje “on earth” na vorige week zaterdag.
Wat ging dat diep zeg!!! Heb wel een poosje nodig gehad om alles te
laten “dalen”. Maar… ook heel fijn en ben ik nog steeds blij 😉
Liefs

Hi Germaine,
Het was heerlijk afgelopen weekend, geweldig dat het al zo diep mocht gaan.
Tot gauw, Harte groet

Dag lieve Germaine,
Ik kan niet anders dan mijn hand over papier laten glijden en zo het inzicht tot in de fysiek te laten geworden. Terugkijken op de lichtcirkel… Voor het eerst zie ik je werken met aardse tekens: de ankh, de schedel en de honingcalciet (geef ik er de juiste naam aan?)die de nectar van een kolibrie in zich draagt. Voor het eerst ook helemaal geen aversie voor voorwerpen in mijzelf.
Juist omdat je het zo simpel als een blanke pit verwoordt, komt het binnen. Ik sta in stille verwondering te kijken.
Die schedels, waar ik maar met moeite naar kon kijken… de rillingen liepen over mijn lijf.
Die schedel die er wat luguber uitziet als je er naar kijkt met de ogen van een mens die ondertussen ver verwijderd is van zichzelf en hierdoor alleen nog beperkt kan waarnemen. De schedel die, als je je ermee verbindt op de manier waarop jij ons toonde… zoveel wijsheid in zich draagt.
Je werkt met de dichtheid van de materie, maar dan zonder ballast, heel zuiver, zodat deze zich vrij kan bewegen en kan bieden wat het werkelijk te bieden heeft.
En deze mooie houding heb je niet alleen naar materie toe, maar ook naar gevoelens van mensen, naar gedragingen van mensen, naar… alles. Door zo een manier van kijken, ontvang je ook op een heel andere manier
Sorry dat ik met momenten naar je zat te staren. Ik kon niet anders dan kijken en kijken en kijken en drinken van wat ik zag. Je woorden liepen die dag vaak over mij heen, maar je uitstraling nam mij mee. Ik kan je er alleen maar heel dankbaar voor zijn.
Ik die keek naar de mensen alsof ik ervoor moest zorgen dat ze het goed hadden : niet te koud, niet te warm, … ik die hiermee glashelder besefte dat ik dringend toe ben aan een andere manier van omgaan met mensen. Nou, dit was een stevige binnenkomer Germaine!
Op deze manier maak ik het mijzelf onmogelijk om een praktijk op te starten!
Ik ben echt helemaal in mijzelf gegaan bij de mandala’s.
De brainstorm die mij halve beelden gaven in het water die drukten tegen het wateroppervlak, zoekend naar hun wederhelft. De gouden mandala met zijn honingcalciet die doorbraken door dat vlies van water, het geheel transparant maakte en mijn halve beelden verbonden met hun wederhelft.
Om vervolgens via de regenboogmandala diep de aarde in te dalen die, zonder dit écht te beseffen , mij klaarmaakte om iets mee naar het aardoppervlak te brengen. Op de aarde kwam die man voor mij staan, die een wit masker afnam. Ik voelde mijzelf in een soort chock voor deze energie staan. En ben nog steeds de lichtwereld dankbaar voor hun hulp op die moment: lichtflitsen doorliepen de man, de man loste op in zijn fysieke vorm, zijn energie bleef aanwezig.
Onmiddelijk daarna bracht jij ons weer in onze groep. Ik verwoordde dat ik mij niet zo fijn voelde. Alsof het nog niet af was.
Er zijn slechts enkele woorden van je binnen gekomen: mannelijke energie en manifestatie en toen knakte de boog die al jaren mijn lichaam opspande.
Wat was ik blij toen je mij voor de schedel en alles erbij zette : Dit stuk kwam van heel diep in mij … de eenheid . Ik die bij mijn indaling de verbinding met de mannelijke energie verloren ben en hierdoor niets kan neerzetten van mijzelf.
Mijn relatie kon niet anders dan stuklopen, besef ik nu. Ik heb die man nooit ècht gezien . En allicht lokte ik heel extreem gedrag bij hem los hierdoor. Ik heb het gevoel dat ik nu pas begin die traumatische ervaring los te laten, nu ik anders kan kijken.
Voor ik ging slapen vroeg ik aan de lichtwereld om mij te helpen weer mannelijke energie toe te laten in mijn leven.
En ik droomde dat de lichtwereld een man voor mij neerzette. (allicht niet toevallig : hij is een goede vriend en de enige man, die nog zo dicht bij mij kan komen zonder inwendig te verstijven). Hij nam alle tijd en zat er rustig voor mij, het duurde heel wat voor ik ook maar durfde kijken en toen ik zijn mannelijke energie aanraakte door mijn hand op zijn gezicht te leggen, schoot ik wakker.
Ik heb hem vandaag bedankt voor zijn hulp en impulsief gevraagd of ik dat ook eens in de fysiek mag doen. Gewoon kijken, niet meer inkrimpen, maar gewoon ernaar kijken.
Misschien een wat gek idee om dit in de fysiek door te trekken, maar ja, ik had even geen zin om te doen wat je ‘hoort’ te doen in relaties met mensen. Gewoon mijn buik gevolgd.
Mannelijke energie en mannen loskoppelen van de man uit mijn vorige relatie… maar écht kijken en voelen en mij er weer mee verbinden. Oh help hoe doe ik dat?
Kan ik extra hulp van jou vragen voor dit stuk?
Zou nusta karpay mij hierbij kunnen ondersteunen?
De voorbije twee dagen waren heel extreem… helemaal stilgevallen.
Zoen anoniem

Dag Germaine,
(….) Oh ja, wat ik jou ook heel even nog wil meegeven… zomaar…
Jouw knuffel als we binnenkomen bij jou zorgen steeds dat ik weer adem tot in mijn buik. Zorgen dat ik echt kan aankomen. Ik vind het zo mooi dat je er je tijd voor neemt ! Jouw eenvoud en vertrouwen in ons siert je! Het werkt veel dieper in op mij dan ik ooit elders heb kunnen ervaren. Dank je wel!
Liefs anoniem (Mediumschap & Trance-healing)

Hallo lieverd,
De energie is heerlijk aan t indalen!
Vond het een fijne en bijzondere dag!!
Ben dus aan t na genieten van de prachtige energie en de ‘dingen’ die zijn gebeurt
Dikke knuffel
Hartegroet anoniem (Mediumschap & Trance-healing)

Hi Gemaine,
De sessie werkt nog goed door.
Als ik aan de laatste mandala dacht en denk gaat het bewegen in mijn hoofd, ik laat het toe en geef er toestemming voor.
Vanmorgen op mijn werk, deed ik een uitspraak in mijzelf om me te laten leiden door mijn hoger zelf. Een klein half uur later kreeg ik heftige pijn tussen mijn borsten en iets daarboven, net onder de thymus. Dit duurde een kwartiertje, het was ongelooflijk pijnlijk en heftig. Ik was deels ongerust omdat ik dacht dat mijn hart het niet aankon. Ik kon bijna niet bewegen en praten.
Daarna werd het minder en zakte naar beneden. Alles in een rechte lijn naar beneden is nu pijnlijk als ik op duw, diafragma, buik, onderbuik en het is nog niet weg maar meer dan dat is het ook niet.
Wat denk je als je dit leest?
Warme groet Anoniem (Healing & Meditatiecirkel)

Lieve Germaine,
Je hebt mij meermalen gevraagd wat ik voelde, toen je mij die healing gaf. Toen lukte het met moeite om ook maar iets gezegd te krijgen. Vandaag kreeg ik tijd en ruimte om het neer te schrijven voor mijzelf.
Heel goed wetende dat het slechts een fractie is van wat er gebeurde.
Maar het voelt wel goed en ik wil het met je delen. Hier dus een stukje uit mijn dagboek…
In het begin van de dag vertelde ik nog aan Germaine dat er een soort vertrouwen en diepe rust gekomen was omtrent de dingen die rondom mij gebeurde, terwijl ik toch ook heel goed weet dat er in mijn buik brokstukken liggen te wachten om vrij te komen, een oude ervaring die losgekomen is, die opgeslagen lag in al mijn cellen tot in het bot, maar die nog geen weg naar buiten heeft gevonden. Wachtend tot het moment daar rijp voor is. Wetende dat dit overweldigend zal zijn en ik dit niet alleen vrij kan maken. Wetende dat hiervoor iemand op mijn pad gaat komen die voldoende geborgenheid en veiligheid kan bieden om mijzelf toe te staan mij hiervoor te openen, mij er aan over te geven om dit écht te voelen.
Germaine antwoordde hierop met een geruststellende zin, en ik schenk er de verdere dag geen aandacht aan. (Allicht zag of voelde Germaine hiermee al veel meer dan ik 🙂 Ik dus compleet niet)
Het kwam voor mij uit de lucht. Ik voelde hoe dit stuk werd bloot gelegd, toen ik het vertrouwen vond bij Germaine om met mijn hartsenergie aan de slag te gaan. Ik kon er ook niet meer omheen, het was daar gewoonweg.
(Weliswaar compleet verrast door de tools die ze ervoor gebruikte : de chakra’s. Iets waar ik tot nu toe in mij leven niet veel mee heb. Iets dat ik als een onhandig en beperkend kader ervaarde dat hier op aarde wordt gehanteerd. Ik voelde er niet zo veel mee, hoewel ik ook elders al gemerkt had dat het ingangspoorten kunnen zijn, die maken dat we het denken kunnen overstijgen)
Maar misschien juist doordat de draagkracht hiervan mij ontglipt, (ik dit denkkader oversteeg), er voor mij een moment kwam dat ik mij niet schrap zette, er een kanteling in het hart kwam, er een opening kwam die Germaine op een heel mooie manier omhulde. Zij bood juist die veiligheid die nodig was en vervolgens blies ze een gat in mijn keel. Het klinkt allicht belachelijk, maar het moment voelde als een oerknal. De wind woei en ging letterlijk naar binnen, raakte dat aan wat in mijn buik lag. Heel mijn wezen gilde van angst, een diepe angst kwam naar boven om dit weer te beleven, het moment dat ik monddood werd gemaakt. Maar dat wat diep in mijn buik lag kon niet meer worden tegengehouden door angst. Met gulpen spuwde ik het uit. Heel mijn lichaam beefde en schokte. Ik verloor alle controle, alle angst dat het weer zou gebeuren. Zoals een vulkaanuitbarsting de natuur begeleidt . Zo begeleidden hogere krachten mij terwijl ik mij eraan overgaf. Ik hoorde mijzelf wenen met klanken die ik zo gemist had, klanken die verbonden zijn met de buik van de aarde, met mijn buik. Het was zo heftig. Ik voelde hoe de tranen niet alleen uit mijn ogen liepen, maar ook uit mijn voorhoofd en uit mijn keel. Hoe al mijn porieën open plopte en er energie vrij kwam.
Mijn diepe aversie voor de aarde
ontstaan in Atlantis
meegedragen tot in dit leven
Nu
Zichtbaar en blootgelegd,
vrijgemaakt in dit leven.
Het is hard om naar te kijken, maar het voelt wel juist.
Voor het eerst kan ik erkennen dat die aversie er zit.
Ik voel mij er heel kwetsbaar in.
Al heel mijn leven ben ik boos,
boos dat hier zoveel moet op aarde.
Ik voel mij hier gevangen.
Wij zijn vergeten
nee, ik ben vergeten,
dat het een plek is waar zoveel kan.
En ik hol en ik hol maar, op zoek naar die ene plek van ‘zijn’.
En vind geen rust,
vind geen thuis.
Word alleen maar moe.
Tot mijn dochter gisteren zei:
Mama, waarom voel je je niet thuis in ons huis? Waarom wil je altijd maar weg?
Ik begrijp dat niet. Mijn thuis is waar jij bent, het maakt niet uit in welk huis ik woon.
Hard om naar te kijken
Maar ze heeft gelijk.
Ik laat mij leiden door de vorm die er is in plaats te leven en te zijn wie ik echt ben.
Ik weet dat ik hier niet lang zal blijven in dit huis (en daar is op zich niets mis mee), maar nu leert mij dit huis, wrijft mij de feiten onder de neus: Een thuis ligt in mijn hart.
Leven in overgave.
In liefde.
Ik sluit mijn ogen, leg mij op de aarde, stem mij af op het ritme van de aarde. De hartslag. En vraag ondersteuning.

Germaine
Heel erg bedankt voor de healing! Veel is losgetrild uit een leven dat een enorme inpact op mij heeft gehad.
Nog heel wat waarmee ik aan de slag kan in dit leven… Ik durf er nog niet zo heel goed naar kijken, maar als er iets komt laat ik het er maar zijn, ook al doet het pijn.
Anoniem (Mediumschap & Trance-healing)

Hoi Lieve Germaine,
Ik vond het afgelopen zaterdag weer een super mooie dag…. echt super!!
Grote hug en veel liefs,
Anoniem (Mediumschap & Trance-healing)

Hoi Germaine,
Ik heb reuze geslapen en voel mij vandaag heerlijk in mijn vel. Een zachte gelukzaligheid is in mij aanwezig. De energie van gisteren was eenvoudigweg sterk en heeft veel getransformeerd…. haast alsof het een vanzelfsprekendheid was waarin de dingen plaatsvonden. Zooo mooi. Je hoefde er niet over te denken (en ik heb nu ook nog steeds niet de behoefte om er vat op te krijgen), spontane stromingen kwamen op gang. De natuurlijkheid aan het werk!
Even heerlijk nagenieten bij een brok klei (samen met de kinderen). Ik wil iets maken dat zo krachtig is als jou indiaanse vrouwelijke indianenboedha…. iets dat licht zo krachtig voelbaar maakt. mmmmh ja, die energie is fijn!
Ik vlieg er in,
doei anoniem (Mediumschap & Trance-healing)

Dag lieve Germaine,
Was afgelopen zaterdag weer heel mooi, was wel moe erna.
Vandaag een huildag gehad, pfff wat een ontlading.
Maar… nu weer blij!!!
See you, liefs,
Anoniem (Mediumschap & Trance-healing)

Hey Germaine,
Jij ook bedankt voor de mooie dag….. hele fijne energie was er zaterdag.
hug.
Anoniem (Mediumschap & Trance-healing)

Ha Germaine,
Zoals vorige week al aangekondigd nog een bericht(je). Na vier dagen bos, heide en haardvuur begint de relatieve rust weer te keren….. Afgelopen woensdag heeft denk ik (of is het ‘voel ik…?’) de chaos die er al was tot een nieuw hoogte punt gebracht. Eigenlijk is de afgelopen tijd teveel gebeurd om je ‘even’ bij te praten. Als je tijd hebt ga ik toch een poging wagen. Van het tweeling stuk ben je op de hoogte (mooi trouwens hoe je het aan de verdieping van de munay-ki gekoppeld hebt op je blog) verder wordt er sinds de verdieping van de Munay-ki met grote regelmaat stevig aan mijn hoofd “geklust”. Het voelt als een soort sprieten die worden gereactiveerd. Er is een prachtig kristallen schedel op m’n pad gekomen. In meditaties blijft een kristallen ankh aandacht vragen en dan vorige week die enorme piep midden in de nacht die zo’n ruimte gaf waardoor ik even dacht dat ik was gaan hemelen. Sinds de cirkel is m’n hersenpannetje nog een paar keer gelicht. Heel vredig allemaal de twee hersenhelften zijn nu één, het geheel ziet er uit als rozekwarts. Boven alles ben ik super dankbaar voor al het moois dat zomaar m’n leven binnen komt. Nu je weer een beetje bent bij gepraat heb ik een vraag aan je. De loopbaancoach heeft namelijk een “loopbaancoach” nodig…zou jij die rol voor me willen/kunnen vervullen? Ik heb een aardige verzameling, mn. 3D, vragen waarover ik graag een keer met je zou sparren.
Door de ontwikkelingen van de afgelopen tijd, begin ik een vreemd soort druk te ervaren. Van de wens die ik al een tijd heb om vorm te gaan geven aan het ‘lichtwerk’, is de vrijblijvendheid op een bepaalde manier weg gevallen. De als-en en dan-en die ik gecreëerd had (heb) vallen als een kaartenhuis ineen. Een mooi voorbeeld daarvan is dat ik het afgelopen najaar bedacht had dat het perfect zou zijn als er voor drie dagen p/w een leuke functie zou komen bij een ziekenhuis hier vlak bij. Daar drie dagen werken en twee dagen per week om aan een praktijk te bouwen. Je voelt hem al aankomen. Die functie is nu binnen handbereik, gesprekken gevoerd, voorgesteld aan de raad van bestuur en twee andere bobo’s uit de organisatie maar het voelt niet goed….. Na de afgelopen dagen met flink wat kilometers te voet over Moeder Aarde en een mooie droom zie ik nu dat deze baan niet meer dan een soort escape route is. Relatieve veiligheid in de baai die me alleen maar beperkt. Brrrrr..ik ga ze morgen bellen dat ik niet ga komen. > Dus…. wacht de schone taak van overgave en vertrouwen me. Ik “moet” gewoon aan de bak! Het zal je niet verbazen dat de wetenschapper me redelijk in de weg zit bij de slag die ik nu te maken heb; geen papieren, geen registraties, geen ‘titel’, geen voorschriften over te bewandelen paden, geen idee van ongeschreven wetten en mogelijk bestaande richtlijnen….. Ik heb echt even wat handvatten nodig. In mijn rol als loopbaancoach roep ik in zo’n stadium van een traject altijd; ‘ga eens met iemand praten die werkzaam is in de branche waarin je je toekomst ziet’. Die iemand ben jij in mijn geval. Zou ik voor het sparren over deze pragmatische zaken een afspraak met je kunnen maken?
Nou, dat was um weer Germaine, een fijne dag (of nacht) en ik hoop van je te horen.
Lieve groet, Anoniem (Healing & Meditatiecirkel, Munay-ki Verdieping)

Hi
Wat een avond he, woensdag.
Paste zo mooi in deze week / flow.
DIe nacht ook onwijs diep / heftig / anders geslapen.
De jongens lieten me ‘s morgens liggen, nieuw !! hihi.
Schrok rond 8.30 uur wakker en was wat ‘onwennig’
Hele andere staat van zijn.
Mooi !!
Sauna dag gepland staan, dus kon in de relax modes verder.
Op terug weg langs mn maandelijkse vrouwen
crea bea clubie.
Heel veel bijzondere gebeurtenissen met een ieder.
Kortom, weer erug laat thuis, maar voel me zo verbonden.
Wouh !!
Voel me van boven / onder en van li / re gereset.
Het Kruis in me , weer veel meer in balans en ook met vorm.
Hoe raar het ook klinkt. meer compact of zo iets.
Woorden blijven moeilijk om dat uit te drukken wat ik voel.
Voel me meer 1, meer bij elkaar , meer gebonden.
Zeg maar geen losse deeltjes….
[ hihi… snap je me nog.. ?? ] Hele fijne dag verder,
Liefs, anoniem

Ha Germaine,
Dank voor dit bericht. Mooi initiatief.
Even een eerste terugkoppeling; Ik ben kapot!
Een extreem drukke nacht achter de rug….
De lichtwereld heeft wel wat geholpen in m’n agenda vandaag. Twee van de 6 gesprekken zijn vanochtend afgezegd. Heb er zo nog één voor de boeg en dan is het vier dagen weekend!!!!
Morgen vertrek ik voor vier dagen naar het Oosten van het land lekker struinen in de bossen en op de heide. Dus ik verwacht je volgende week een update met meer inhoud te kunnen geven 😉 .
Lieve groet en dank voor een speciale avond, Anoniem (Healing & Meditatiecirkel)

Lieve Germaine,
Ik wil graag voor mijn dochter een afspraak maken zoals besproken.
Ze droomt veel en heeft afgelopen zaterdag een nachtmerrie gehad waardoor ze weer bang is om te gaan slapen. Het voelt allemaal niet zo lekker en ze is het kwijt, zegt ze.
Jeetje, wat een prachtige dag met een lach en een traan 😉 En wat gebeurt er allemaal??? Gister op verjaardag bij mijn zus kwam mijn nichtje naast mij zitten en hopla, ik voel haar energie in mij stromen, voel haar keelpijn, haar linkerhelft voelde licht aan en haar rechterhelft heel zwaar. Ook hele zware billen kreeg ik. Ik kreeg het gevoel dat er veel van anderen bij haar zat. Zwaarte! Jammer dat ik op verjaardag was en niet mij ogen kon sluiten in een volle kamer met gelovige mensen 😉 Was wel weer een bevestiging dat alles in gang wordt gezet, de lichtwereld nog een beetje bij me was en dat ik daar steeds gevoeliger voor wordt.
Toch nog een vraag over mijn gezin. Kan het zijn dat omdat ik dit pad bewandel, dat er in mijn gezin ook dingen gebeuren? Zo is mijn zoon steeds maar zo moe en heb ik het gevoel dat ook hij een HSP is. Hij heeft wisselende stemmingen en hij geeft aan dat hij denkt dat wij hier niet met z’n vijven wonen in huis 😉 Ook mijn dochter ziet steeds vaker kleuren met haar derde oog. Kan het zo zijn?
Ik hoor graag van je.
En ja, met mij gaat het goed, er is een mantel van zwaarte van mij afgevallen en dat was hard nodig. Dat wist ik al. Er zit nog meer vast, maar dat is voor later zorg. Heel erg veel dank voor je mooie inspirerende begeleiding wederom. Het doet mij allemaal heel goed.
Oh, en toen onze Belgische vriendin haar ervaring van jouw kaartje met ons deelde, zal ik een mooie lichte rand om haar heen verschijnen. Heb een beetje spijt dat ik het niet heb gezegd. Weet jij wat dat was? Ik wens je een mooie dag toe en nogmaals veel dank.
Liefs,
Anoniem (Mediumschap & Trance-healing)

Lieve Gemaine,
Dank voor de prachtige energie van gisteravond: heel bijzonder, ik ben dankbaar dat ik erbij was!
Hier een gedichtje dat al sinds afgelopen zaterdag in mn hoofd zit: ik ken het al van kinds af aan, maar de betekenis is nu pas ECHT doorgedrongen :-))
Liefs, Anoniem (Mediumschap & Trancehealing, Healing & Meditatiecirkel)

Hebben en zijn
Op school stonden ze op het bord geschreven.
Het werkwoord hebben en het werkwoord zijn;
Hiermee was tijd, was eeuwigheid gegeven,
De ene werkelijkheid, de andere schijn.
Hebben is niets. Is oorlog. Is niet leven.
Is van de wereld en haar goden zijn.
Zijn is, boven die dingen uitgeheven,
Vervuld worden van goddelijke pijn.
Hebben is hard. Is lichaam. Is twee borsten.
Is naar de aarde hongeren en dorsten.
Is enkel zinnen, enkel botte plicht.
Zijn is de ziel, is luisteren, is wijken,
Is kind worden en naar de sterren kijken,
En daarheen langzaam worden opgelicht.
Ed Hoornik

Yes! Heb bestelingen binnen van aantal mensen.. dus op deze manier beloont Spirit me ook , toch Zit nu wel boven de dertig qua wachtlijst… wel veel … zeker nu de MM tekeningen er ‘even’ tussendoor kwamen. Was een diep proces… Heb voor de 25 iets staan met Robert, maar weet niet meer zeker wat het was , zal ff checke. Vind het wel fijn en ook inspirerend om bij zo’n ‘Energy Surge’ cirkel te zijn.. dat doe je prachtig! Ik laat het je weten. Hugs, Anoniem

Dear One, was tot laat op.. moest het even laten bezinken.. prachtig en krachtig werk doe je! Liefs en hug, Anoniem (Healing & Meditatiecirkel)

Hallo lieve Germaine,
Allereerst wil ik jou bedanken voor de liefdevolle aandacht in het ontwaken van de gaven die bij ons aan de oppervlakten lagen om ontdekt te worden en aangeraakt te worden door onszelf… met hulp van jou en de lichtwezens om ons heen! -xxx-
Hier is de boodschap voor de groep………
Wees een Cirkel van Licht, de Cirkel met jou/jullie als middelpunt tussen Hemel en Aarde.
Vertrouw op jullie Hart en draag het uit. Wees een Lichtbol en breng sterretjes over jullie omgeving en de Aarde. Elk woord uitgesproken vanuit Licht en Liefde brengt en geeft een Hogere energie aan de Mensen, Planten, Dieren, het Stenenvolk etc. en brengt ons naar een Hogere trilling.
Leef in Liefde vanuit het Hart. -xxx-
De boodschap die ik kreeg voor mijzelf…..
Ademhalen in Liefde voor jezelf en daardoor naar anderen. Lichte energie in de wereld brengen en daardoor de leylijnen verbinden die de Aarde verbindt. Met alle Hoge bewustzijn energieën die de mens voedt en daardoor de Aarde voedt. De kracht plaatsen, verbonden met de vortexxen, openen……
Hemel en Aarde draag je in je Hart – voel je Hart kloppen – het Hart van Moeder Aarde. Draag het uit in de familie, vooral aan de kinderen, geef hun de vonk van Liefde. Haal adem en geef door!!!! Daardoor Balans en Harmonie.
Een Lichtbol verschijnt voor m’n ogen en de Zon schijnt haar stralen naar binnen. -xxx-
Dank voor de bijzonder ervaringen!
Veel liefs van Chantal (Mediumschap & Trance-healing)

Dag Germaine,
Er is de voorbije week veel gebeurd. Ik ben eerst heel ziek geweest. Er was duidelijk heel wat gebeurd zaterdag, dus ik kon er alleen maar heel blij om zijn.
En dan… jawel, vond ik een huis! Morgen mag ik het contract tekenen.
Het is in een stukje België waar ik niets maar dan ook niets ken… dus een compleet nieuwe start zal het worden! En ja, we zullen 15 dagen ‘dakloos’ zijn, maar daar had je mij al op voorbereid:) De contracten sluiten niet naadloos op elkaar aan. Maar de zomervakantie begint dan net voor de kinderen, dus stokkeren we even onze spullen en zetten we veertien dagen onze tent op ik weet nog niet waar. Het lijkt mij nu zelfs een beetje een avontuurlijke start. Het huis is niet mijn droomhuis maar een huis die mij uitdaagt. Ik kon niet ‘nee’ zeggen… de tuin is een zegen. 20 are waar ik mijn ding helemaal mag doen. Dat is voor een kruidenvrouw met drie natuurkinderen een geschenk.
Ik wil eigenlijk heel de groep bedanken voor al het liefdevolle en healende dat ze mij gebracht hebben. Dit voelt echt niet als toevallig hoor! Ik ben ook zo blij dat jij na de cursus nog tijd voor mij wilde vrijmaken!
Mijn zinnetje voor de groep was : ‘Stilte kent meer dan (1000) woorden’. En vervolgens mocht ik het reeds ervaren. Heel fijn!
Oh ja, ik wil jullie nog een fantastische reis wensen! Geniet er van,
Zoen Krista (Mediumschap & Trance-healing)

Hi lieve Germaine,
Je herinnerde mij eraan hoe het maanden geleden met mij ging, toen ik voor het eerst contact zocht met jou. Even resumerende kan ik vaststellen dat er ontzettend veel gebeurd/veranderd is, en … allemaal positief. Er heerst rust in mij, draag dit ook uit naar dierbaren om mij heen en ook daar zijn grote veranderingen gaande. Ik zeg gaande, want het is nog niet klaar. Ik ben op weg naar steeds meer verlichting en het voelt zó goed. Dank voor de prachtige inzichten, het vertrouwen wat je mij hebt gegeven te groeien en om in contact met mezelf te blijven. Ik heb genoten van de groep en van jou. Je nam ons bezielend bij de hand en hebt ons gesteund, geholpen en ontzettend veel geleerd. Graag tot in september bij het vervolg van de cursus.
Liefs van een dankbaar mens.
X P.E. de Koning – v.d. Bos (alias Inge hihi) – Mediumschap & Trance-healing

Hieronder op verzoek van jou het automatisch schrift voor de groep:
“Ga naar huis met een gouden randje om je heen. Verbind je met ons als je thuis bent. Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt. Vergis je niet in onze energie. Die is prachtig en krachtig, om de medemens te dienen. Licht, liefde en compassie zijn de termen waar wij mee werken.
Laat de zon zijn licht over je schijnen en geniet van wat wij je aanreiken.”
Jeetje, wat mooi allemaal he. Fantastisch!
Doe er mee wat je wilt, mag allemaal op je site komen hoor 😉
Nogmaals dank, voor alles wat je in beweging hebt gebracht.
Liefs,
Inge de Koning

hi lieve Germaine,
graag wil ik mijn ervaring na gisteravond met je delen omdat ik ook voel dat het belangrijk voor me is op het op papier te zetten…
vanaf het wakker worden vanmorgen lichamelijk en geestelijk…
lichamelijk, geen druk op mijn borst meer, geen pijn in mijn rug, wel pijn op mijn heupen en zware benen
geestelijk
grote verwarring, wat moet ik doen? mag ik niet meer emotioneel betrokken zijn bij andere mensen, niet meer openstaan voor hun verdriet, pijn? moet ik als een robot door het leven verder gaan? luister naar je gevoel….moeilijk, moeilijk
doorkrijgen dat het allemaal wel duidelijk zal worden..
de hond uitlaten en ineens als een kind om me heen kijken, of ik alles voor het eerst zie
glimlachen naar iedereen die ik tegenkom en de verraste blikken voel en de glimlach terug, vol warmte…
tv kijken en horen dat een visser zich inzet voor jonge vissers, ze te promoten en het belangrijkste terug naar vroeger en op de oude manier gaan vissen
nog duidelijker contact met mijn zoon…
en het is nu pas twaalf uur, ik moet zo gaan werken en wacht af wat de dag verder gaat brengen en ik laat het maar over me heen komen….
dikke knuf
Anoniem (Lichtcirkel)

Prachtig hoe jij het gisteren weer geleid/begeleid hebt.
Zo veel cadeautjes, dank je wel.
Liefs andrea (Lichtcirkel)

Hallo Germaine,
Afgelopen maandag was ik bij je lichtcirkel, indrukwekkend wat je bij me hebt gedaan 🙂
Ik was gesloopt de volgende dag op mijn werk ;-), voelde me erg zwaar en moe.
Ik vroeg me af of onderstaande is waar je me naar verwees?
De keuze voor het Licht, de keuze voor Liefde…
Ik had em al een keer bekeken, nu nogmaals en voelde meteen vanalles. (straal op hoofd, kou benen, mijn keel ging dicht, mijn hart werd geraakt en kriebel op mijn schouderbladen.
Ik maak graag eens een afspraak voor een persoonlijke sessie en om te kijken wat het vervolg voor mij kan zijn.
Ik wil me heel graag verder ontwikkelen en wil daarin goed begeleid worden.
Ik voel me erg prettig bij jou en vind je echt een super medium, zo gedetailleerd en puur, (dat zoek ik en wil ik ook:-))
Hoor graag van je, alvast bedankt voor je reactie,
Warme groet Anoniem

Overigens niet gezegd dat de blonde dame geen gelijk had hoor! 😉
Maar de rode draad eronder werd me daarna ineens (zo) duidelijk en daar schrok ik van. Dacht dit al aardig getransformeerd te hebben hetgeen niet helemaal waar blijkt te zijn.
Thuisgekomen kwamen er meer flitsen terug en toen kwam alles er met een golf uit…dat luchtte enorm op bleek de volgende dag.
Ben wel lekker bezig he….hahahaha
😉
xxx

Hi Germaine,
Vond het heftig gisteravond. Iedereen zag en hoorde van alles en bij mij voelt het erg stil en vooral leeg van boven. Kan het niet anders omschrijven.
Soms denk ik dat het jarenlange ijzertekort toch wat sporen nagelaten heeft.
De persoon met het blonde haar waar ik mee moest oefenen zei vrijwel meteen, toen ik net gestart was en probeerde te “converseren” met mijn lichthelpers, dat ze altijd gaat ratelen en ze begon me ook meteen te vertellen dat ik erg naar binnen gekeerd ben en geen idee heb wat er allemaal gebeurd en waar ik mee bezig ben. Toen ze dit zei was jij net weer naar de anderen toe.
Dit is niet een opbouwende binnenkomer die helpt als je net probeert te voelen/te horen waar de energie naartoe mag gaan. Beetje jammer.
Any way. De dochter voelde heel warm en totaal anders aan. Haar verhaal voelde goed en deed me goed. Beide dames waren behandeld en zaten af te wachten. Toen vroeg je of ik ook al behandeld was en wie dit nog even zou gaan doen triggerde het een oude emotie. “Ik blijf over/lijk niet gezien te worden”. Toen ik bij de rondgang vertelde over dat wat A. ooit op een open dag deed, hoorde ik mijn stem een beetje hysterisch op en neer vliegen en ja die emotie kwam er dus thuis uit.
Ineens herkende ik de rode draad die blijkbaar doorloopt tot op heden….pfffff
Thuis gekomen gierend lopen huilen. Zeer depressief. Soms voel ik me dood en doodmoe van al die levens.
Met dikke ogen naar bed. Niet kunnen slapen en fysiek doodmoe want zondag beurs gedraaid en hard gewerkt (stoelmassages).
Veel gedroomd. Veel gebeurd dus.
Mag de komende tijd allemaal een plekje gaan krijgen.
En nu spring ik op de fiets het zonnetje in!
Fijne week, fijn weekend.
Warme knuff
Anoniem 😉 (Lichtcirkel)

Lieve Germaine,
Wat een prachtige dag afgelopen zaterdag met fijne medecursisten en onder bezielende begeleiding van jou. Ik vond het fijn dat je mij begeleide en ook nu moet ik wel een aantal drempeltjes over om mijn weg te volgen. De intentie is er, het vertrouwen moet nog groeien. Maar, het voelt goed, heel goed. Als de hele bups naar school/werk is, rust, zitten, ontspannen, ABC en … wordt er plaats gemaakt voor verwondering met name in het voelen.
Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen en ik wil graag verder ontwikkelen ook al heb ik nog een lange weg te gaan. Ik moet nog even geduldig zijn, want de volgende cursusdag duurt nog een poosje. Maar, misschien tot binnenkort op een cirkelavond.
Lieve groetjes, anoniem (Mediumschap & Trance-healing)

Heej lieverd,
Ik vond afgelopen zaterdag een super mooie dag, wat heb je een super fijne energie neer gezet.
Ik ben aan het oefenen geslagen en ook al lukt het niet helemaal, heb ik wel het gevoel dat het gaat komen.. Vertrouwen is voor mijn het sleutel woord……
Die zuiverheid en warmte van jou is heeel prettige ervaren als cursist en gewoon als mens….
Anoniem (Mediumschap & Trance-healing)

Dag lieve Germaine,
Erg bedankt voor de dag gisteren. Geen duizend keer ‘pas op’ en ‘ai ai’, maar in volle vertrouwen ons gewoon laten doen. Ik heb me er zowat de hele dag over verwonderd. Weet je wat ik mij afvraag: was ik voldoende gegrond gisteren? Als ik die vraag aan mijzelf stel dan weet ik dat ik was zoals ik altijd ben als ik in verbinding ga met de lichtwereld, maar er is mij zo vaak verteld dat dit ongegrond gebeurt, dat ik daar een behoorlijke angst heb op gekregen. Maar als ik echt eens zelf voel … ja dan voelde ik mij heel bewust aanwezig in het moment. Ik voelde mij niet verweg of zweverig. Is dit wat je noemen kan ‘gegrond’? Toelaten dat de lichtwereld staat in het moment. Gedaan met heen en weer reizen.
Ik voel mij ontzettend energiek ook gisteravond (ik was om half tien thuis en ik voelde mij niet moe). En weet je, de dag zat vol met allemaal boodschappen die zichzelf langzaam decoderen in een ‘begrijpen’ en vervolgens in een ‘weten’. Wat een prachtige vooruitzichten!!
Zoen, anoniem

Lieve Germaine,
Wat er ook voor gezorgd heeft dat je besloten hebt de training trance-healing door te laten gaan….DANK!!
Lieve groet, anoniem (Trance-healing)

Hoi lieverd, hoe is het met je? Poeh, de ontwikkelingen op het gebied van mijn mediumschap gaan best snel…visitekaartjes aan het maken en tevens een website… Het gaat echt gebeuren en ik ben er helemaal klaar voor…mooi he? En jij veel dank voor het aanwijzen van de weg..!!
Liefs, liefs, anoniem (Mediumschap)

Hoi lieffie,
Ik wil jou bedanken voor het laatste stukje vertrouwen wat ik hard nodig had 🙂
In Liefde, anoniem (Mediumschap)

Dag lieve held,
Dank, het gaat goed met me!
Never a dull moment met de lichtwereld…
Je hebt me de laatste zaterdag van de cursus een paar mooie vragen gesteld. Grappig genoeg blijkt het antwoord op die vragen, en eigenlijk op alles op dit moment het zelfde; liefde voor mezelf en daarmee voor alles. Dat vergt wel het één en ander van me, in de zin van aanpassingen in m’n doen en laten.
Dank ook voor de nieuwsbrief, die kwam recht in m’n hart binnen.
Toen jij in Frankrijk vertelde over de verdieping van de Munay-Ki die er aan kwam hebben mijn partner en ik meteen gezegd als die er komt gaan we dat samen doen! Super dat je de stap gezet heb om vorm te geven aan de verdieping!!
Nou had ik al geleerd hoe ik m’n 3D agenda kan kraken :-), maar in de agenda van mijn partner stond een trip naar Zweden….”stond” want ze mailde daarstraks dat de trip gecanceld is. Dus er komen twee inschrijvingen voor de verdieping aan.
Lieve groet voor nu, natuurlijk ook van mijn partner, Anoniem

Hi lieverd,
Wat een prachtige dag was het zaterdag! Geweldig groepje, top dat ik mee ben gaan doen….voel nu al dat het vele deuren voor me open zet!
Doei lieverd, anoniem (Mediumschap)

Hallo Germaine
Wat was het fijne lesdag!
Ben blij dat ik er bij ben.
Ik ben elke dag aan het oefenen.
De eerste keer ging het fantastisch! Ik heb een lichtcirkel mogen maken en de entiteiten in mijn huis naar het licht mogen leiden. Had contact met mijn Hogere Zelf, mijn Geleide Gids en mijn Healings Gids. Kon het energetisch verschil voelen en kwam in een staat van rust en dankbaarheid.
Met Hart groet, anoniem (Mediumschap)

Beste Germaine,
Voor mij was de cursus intuitieve ontwikkeling bijzonder en vertrouwd tegelijk. Bijzonder, omdat je mij hebt leren luisteren naar een bron die mij eigenlijk al lang heel vertrouwd is. Voor mijn creatieve werk zit ik “daar” vaak en doe er mijn voordeel mee. Ik heb mij echter nooit gerealiseerd dat die plek ook “echt” is (en niet slechts mijn fantasie) en mij ook op het gebied van mijn eigen leven een heel direct en helder inzicht kan geven. Je hebt mij geleerd te vertrouwen op mijn innerlijke stem, mijn intuitie. Met de nadruk op “vertrouwen”. Het is en was er allemaal al, alleen wilde ik er geen aandacht aan schenken. Er echt op vertrouwen is nog steeds niet gemakkelijk, maar ik ben een flinke stap op weg. Tijdens de bijeenkomsten zijn er veel inzicht gevende en ook emotionele momenten geweest. Wat ik vooral in je bewonder, is je vermogen om zonder oordeel te luisteren, maar ook je kennis, kunde en wijsheid. Bedankt voor alles en je ziet mij nog wel een keer verschijnen bij een lichtcirkel! Lieve groet, Christine

Nog meer mogen ontvangen in het ware. Marjo (Mediumschap)

Heel wat eyeopeners – veel aangereikt gekregen. Leuke groep. Goede begeleiding. Dank je wel Germaine. Hedy x (Mediumschap)

Lieve Germaine,
Dank je wel. Ik voel me weer verbonden met m’n innerlijk kind. Dank je wel voor je liefdevolle begeleiding. Ik voel me erg thuis bij jou en ik voel me weer verbonden met alle kennis en wijsheid die al in me was en die ik in mezelf mag omarmen.
Veel liefs, Coby (Mediumschap)

Lieve Germaine,
Dank je wel wel voor alles. Voor mij zijn deze drie zaterdagen heel belangrijk geweest om richting te geven aan mijn leven. Liefs, Maria (Mediumschap)

Ha Germaine,
De energie van afgelopen zaterdag borrelt nog na, dat was weer een prachtige dag. Zondag het artikel dat je me vorig jaar gestuurd hebt er nog eens bij gepakt. Er zit wel muziek in, iets met een klok en een klepel. De referenties naar de reguliere medische wetenschap zijn niet correct, daar moest ik “doorheen” lezen, dat is me vorig jaar niet gelukt. Het geheel heeft me wel gegrepen, ik ga maar eens op onderzoek uit. Vandaag even bij de bieb langs gefietst en wat leesvoer opgehaald. Mijn partner vreest een nieuw proefschrift hahaha. Ik zal je mijn proefschrift uit 2008 sturen, misschien vind je het leuk de introductie of de Nederlandse samenvatting eens te lezen, dan heb je een beetje een idee van de DNA wereld waarin ik me jaren bewogen heb. Groet, Anoniem (Mediumschap)

Veel dank aan Germaine en de Lichtwereld voor alle fantastische mogelijkheden. Ik ga het ABC veel bewuster toepassen, me veel bewuster verbinden met mezelf en alle hulpbronnen om me heen. Wat een rijkdom en wat een mogelijkheden! <3 Suzanne (Mediumschap)

Ik ben blij dat deze cursus op mijn pad is gekomen. Ik ben niet meer bang voor de lichtwereld en verbaas mij nog steeds over hoe makkelijk het contact gelegd wordt. Het is je eigen ik die de barriere vormt. Ik ben blij mijn gidsen te kennen en te voelen hoe mooi onvoorwaardelijke liefde is. Nu alleen nog de sprong in het diepe durven nemen en dan komt de rest vanzelf. De basis is in ieder geval gelegd. Dank daarvoor :-). Liefs, Claudia (Mediumschap)

Veel dank Germaine voor je begeleiding bij mijn eerste stappen in het contact met de lichtwereld. Ik wist al dat deze bestond, echter nu kan ik hem ook ervaren en ik verheug me erover dat dit contact ten alle tijden mogelijk is. Je zult me zeker terugzien bij de vervolgcursus. Veel liefs, Gemma (Mediumschap)

Lieve Germaine,
De cursus was weer zo ontzettend bijzonder.
Dank je wel voor de prachtige handreikingen, inzichten en ervaringen.
Dikke kus,
Cindy (Mediumschap-verdieping)

Lieve Germaine,
Mediumschap in de Verdieping gaan
Een stap in de diepten,
Een stap in je angsten,
en in je kracht.
Diep de energie in, vertrouwd raken met het Licht.
Heel worden en Healing geven.
Jezelf en alle delen van jezelf beter leren kennen.
Dank je wel voor je geduld en liefde,
Nica (Mediumschap-verdieping)

Meid, wat een verdieping…
Voor mij, voor mijn werk, voor mijn omgeving (familie). Dit was na mij het belangrijkste.
Zonder mijn overgave, geen doorgave.
Dank je wel vanuit mijn hart.
Abrazo,
Andrea (Mediumschap-verdieping)

Hallo Lieve Germaine,
Ik wil je nog eens bedanken voor de prachtige dag, gisteren.
Het was heel intens en diep, verbindend, openend en zo liefdevol met elkaar en door jou geleid (en vooral ook met hulp van de Spirituele wereld zal ik het maar noemen.)
Ik kwam thuis en zag gisterenavond dit stuk van Neale Walsch en vond het zo toepasselijk wat hij zegt over het luisteren naar je Hart, en zag het als een herinnering van wat jij ook zo mooi en liefdevol aangaf, luister naar je gevoel/Hart, dat leidt je altijd. Altijd over acceptatie en zonder oordeel, aanvaarden wat is.
Voor mij is het dat ik in die diepte de pijn tegenkom en de heling ervaar, het is er dan allebei.
Nog een fijn weekend en lieve groet,
Paul (Mediumschap-basis)

On this day of your life, Paul, I believe God wants you to know…
…..that your heart knows in silence the secrets of the days and the nights.
Kahlil Gibran said that, and he was right. Listen, therefore, to your heart. Cultivate the ability to do this. Practice it. Produce it. Perfect it.
It is not that difficult. Just be quiet with yourself. And for heaven’s sake, stop listening to your mind. You will not find the truth there. You may find the answer, but it will not be the truth unless it coincides with the answer in your heart.
You think there is more to know about life than this, but there is not. Your heart holds the key. Your heart holds the wisdom. Your heart holds the future. Your mind knows nothing but the past. It imagines the future will be just like yesterday, so it makes it decisions based on that. Only your heart can see beyond memory’s horizon.
Love, Your Friend….
Neale Walsh

Hoi Germaine,
Ben begonnen met bewuster loslaten van zware energie. Er zat veel meer dan ik had gevoeld. Ik dacht, ik voelde niet. Heb net hardgelopen, in de polder hier @ de zon, voelde heerlijk… Merkte vrijdag eigenlijk hoe lang ik geen contact meer had gemaakt met hen om me heen.
Alleen al weer voor een stuk bewustwording en werkelijk facen naar mezelf (wel moeilijk…) ben ik blij dat ik ben ingestapt…
Ik vind het heel moeilijk, merk ik weer, om mijn allerdiepste gevoelens te laten zien aan anderen. Ik kan heel makkelijk bovenste laagjes compleet showen, waardoor het lijkt alsof ik heel open ben en me kwetsbaar opstel. Dat is ook zo, tot op bepaalde hoogte.

Maar vrijdag werden die laagjes er zo hup van afgepeld… onwennig voor me.

Ik voel ook dat ik die diepere lagen zal moeten aanpakken voor ik zelf verder kom in mijn eigen ontwikkeling. Ik ben mezelf aan het relativeren momenteel.

Dus er gebeurt veel nu, ik probeer het voelen zoveel mogelijk zijn gang te laten gaan…
Jij ook een hele fijne vakantie voor jou en je gezin!
Liefs, Mln (Mediumschap-basis)

hoi germaine,
de cursus mediumschap was voor mij bewust wording van de energieën om ons heen en daar mee leren om gaan.
herkenen wat van jou is of een ander.
de energieën die je voelt leren omzetten in woorden.
het is ook het aangaan van je angsten en donkerste kanten.
om er dan achter te komen hoeveel kracht daar in verscholen zit als je ze omarmt met liefde.
maar het belangrijkste was voor mij om mij bewuster te worden van de helpers om ons heen.
we zijn niet alleen.
hoe verder ik kom op dit spirituele pad hoe meer ik het leven kan zien als een grote speeltuin,
waar je zo gelukkig kunt zijn als je jezelf toe staat,
waar je kan leren en ervaringen rijker kan worden.
hoe bewuster ik word hoe meer ik geniet van het leven en hoe minder zwaar ik er aan til.
er is geen goed of slecht.
er zijn alleen ervaringen waar je van kan leren.
het voelt of ik langzaam gevuld word met de beste voeding die ik kan hebben op dit moment.
germaine ik ben zo blij dat jij er bent in mijn leven, dat ik dit allemaal van jou kan leren.
en ik kom zeker nog bij je terug. ik ben nog lang niet uit geleerd!
gr nica

Lieve Germaine,
het is al weer een lange tijd geleden dat ik deelgenoot mocht zijn van jou heerlijke en bijzondere cursussen.
Ook jouw coaching heeft veel stof bij mij doen opwaaien. Het heeft mijn bewustwording met mijn omgeving veel sterker doen worden. De laatste keer is geweest met Trance-Healing. Samen met jou en de groep zijn we op zoek gegaan naar onze gidsen en healingkrachten die we, in samenwerking met de lichtwereld, tot stand kunnen brengen en vervolgens kunnen toepassen.
Deze cursus heeft mij heel veel geholpen en juist een van de moeilijkste obstakels in mijn leven, het vragen van hulp, is hierdoor eigenlijk een kleine drempel geworden. Die ik nu stap voor stap nog lager maak.
Zoals ik al zei mijn moeilijkste obstakels zijn geweest hulp te vragen en te aanvaarden als zijnde liefdevol en onvoorwaardelijk. In plaats dat het vragen om hulp gepaard gaat met schuld en minderwaardigheid. Nu ook in deze tijd waarbij ik net verhuist ben naar Den Haag, een nieuw bedrijf ben begonnen en er zo een nieuw hoofdstuk aanbreekt, het vaderschap. Ik communiceer nu vele malen meer en openlijker met mijn gidsen en de lichtwereld en daarmee dus ook met de mensen om me heen. En voel de steun van mijn gidsen en lichtwezens en zie de effecten weerspiegeld worden door acties in mijn hedendaagse leven.
Ik heb nog niet eerder de tijd vrijgemaakt om je te bedanken maar middels dit schrijven wil ik daar mijn eerste poging voor doen.
Je hebt samen met de spirits en gidsen veel nieuwe aspecten van mijn dagelijks leven nieuw leven ingeblazen.
Ik ben bewuster in contact gaan staan met mijn gidsen en snap nu ook steeds vaker en sneller wat ze bedoelen. Het leren snappen van de communicatie tussen hen is net als in een nieuwe relatie een zaak van goed luisteren, geven en ontvangen.
Een ander belangrijk aspect waar jij zeer veel voor betekend hebt, is de versterkende kracht met de spirits van mijn muziekinstrumenten (zoals mijn didgeridoo’s). Zelfs daar zijn nieuwe relaties in ontstaan die nog intensiever en dieper zijn gaan werken in de communicatie met mijn spirituele wereld.
Het afgelopen half jaar hebben ook veel van jouw geleide meditaties er voor kunnen zorgen dat ik meer grip ben gaan krijgen op het bewaken van mijn eigen energie. Nog steeds in lastige momenten dan ga ik weer even terug naar mijn “boom” en wordt ik weer de wortels en lig ik weer in mijn grot vol met bergkristallen. En ik besef me steeds dat energie niet “op” kan raken en dat er ook geen “slechte” energie bestaat. Alleen wellicht zware energie maar het blijft energie.
Dankzij de kaarten van Janosh die jij me liet zien en de acties die ik daarop in gang heb gezet hebben ook tot meer dan bijzondere situaties geleid. Janosh is op dit moment een zeer dierbare vriend geworden.
Lieve Germaine, dank je wel voor je liefdevolle begeleiding in deze nog bijzondere spirituele wereld. Een ieder die ik tegen kom en op zoek is naar een medium stuur ik steeds naar jou toe Omdat je iemand niets beters kan wensen dan jou liefdevolle en onvoorwaardelijke energie in jou mediumschap en jou samenwerking met alle liefdevolle spirits en lichtwezens.
De nieuwe tijden breken aan en ik hoop nu jou en je gezin weer vaker te kunnen ontmoeten.
Liefdevolle muzikale groet,
Bastiaan Baaij

Lieve Germaine,
Heel erg bedankt voor de mooie avonden gedurende de mediumschap cursus. Week na week had je voor ons mooie, bijzondere en nieuwe opdrachten waarin we stapje voor stapje groeiden. Wat mij vooral enorm heeft geholpen, is jouw duidelijkheid in het doorgeven van deze toch zeer ontastbare materie. Hierdoor vielen bij mij heel veel dingen op hun plek. Het op gevoel uitdiepen van beelden die ik waarnam. Van het oppervakkige de diepte ingaan. Met behulp van jouw kracht en gevoel heb je mij dit op een hele fijne manier kunnen meegeven. Ook op het moment dat ik tegen een blokkade aanliep, heb je mij hier doorheen kunnen helpen waardoor mijn ontwikkeling opeens een enorme vlucht heeft genomen. Deze mediumschap cursus is een zeer belangrijke stap voorwaarts in mijn transformatie proces geweest. Heel erg bedankt voor deze mooie cursus!
Liefs Lisette

Lieve Germaine,
Dankjewel voor de hele bijzondere cursus (mediumschap) die mijn bewustzijn heeft vergroot, waardoor ik nu ervaringen in mijn hart draag waar ik niet van had durven dromen. Dichterbij mezelf, bewuster van mezelf, vanuit liefde en licht voor mezelf.
Dankjewel! C.

Lieve Germaine,
Bedankt dat ik de cursus Energetische Bewustwording bij je heb mogen volgen. Sinds een jaar ben ik mijzelf er bewust van dat ik hooggevoelig ben, net als mijn dochter. Tijdens de cursus heb ik stap voor stap geleerd hoe het komt dat ik mijzelf soms zo rot kan voelen terwijl er helemaal geen oorzaak voor is. Dat ik mij als kind al anders dan anders heb gevoeld en hier niets mee kon. In de cursus heb ik geleerd om steeds meer bij mezelf te blijven en geen energieen van anderen over te nemen. Het was heel bijzonder om in de cursus mijn eigen energie te voelen en te ervaren hoeveel kracht er in mijzelf zit. En met verbazing te ervaren: doe ik dit echt zelf. Germaine bedankt voor het door geven van al je inzichten. Ik ga hier zeker verder mee. Kom snel een volgende cursus bij je volgen.
Liefs Anne

De cursus mediumschap heeft mij veel verbazing en verwondering gegeven.
Dat we allen één zijn en echt HULP mogen vragen aan de lichtwereld om ons heen.
Ook verduidelijking en het vertrouwen, opdat wanneer het goed voelt, ook echt goed is en je mag ontvangen, dat wat er voor je aanwezig is.
En de veelheid van onvoorwaardelijke liefde, is nog groter, dan ik me had voorgesteld.
Met zoveel geduld en compassie, mochten we met de groep echt ‘oefenen’ en de vele vormen van het mediumschap ervaren.
Het mooie van met Germaine in de leer mogen, is dat het altijd vanuit de bron mag komen. Dat wij de holle boom mogen zijn. Fantastisch!!
Nelleke

Lieve Germaine, Na het volgen van de cursus Trance Healing heb je gevraagd of de deelnemers een reactie willen schrijven naar aanleiding van de opgedane ervaringen. Ik doe dat met heel veel plezier.
In de donkere wintermaanden, januari, februari en maart, als de dagen kort en de avonden lang zijn, ben ik minder geneigd om veel naar buiten te gaan en de natuur te beleven, dan in andere maanden van het jaar. Dit was het juiste moment om de cursus Trance Healing te volgen, het paste precies. In de cursus is het juist de bedoeling om eerst je eigen binnenkant te ontmoeten. De lessen hebben mij heel veel mogen brengen. Nieuwe inzichten, gevoelens, ontmoetingen en ervaringen met de lichtwereld, energieën en gidsen hebben mij in eerste instantie rust gebracht. Ik heb mezelf beter, nee anders leren kennen. Het is duidelijk dat je eerst zelf geheald mag worden voor je de “technieken” op een medecursist of kennis loslaat. Bij mijzelf was en is er nog al wat te healen. Zodra je de denkschakelaar op “uit” kan zetten en de voelschakelaar op “aan”, gebeuren er de mooiste dingen. Je ontmoet je gids en het blijkt dat je samen met hem/haar je eigen energieveld, aura’s en liefde kan herstellen. Heel erg bijzonder is dan het moment dat, na een prachtige meditatie, blijkt dat je je ook heel goed kan afstemmen op een ander. “Ben ik dat, denk ik dat of voel/weet ik dat echt”? Het blijkt dan een schot in de roos.
Met hulp van je gids maar bovenal die van Germaine blijk ook ik in staat te zijn te kunnen voelen. Het is dus niet voorbehouden aan de Happy few maar bereikbaar voor iedereen. Uiteindelijk is het dan net als fietsen, gewoon doen, veel doen. Ik ben heel dankbaar dat ik deze ingedutte kennis heb mogen wakker schudden, voor mezelf en voor anderen.
Life’s good!
Mark

Munay-Ki (zo begon het)
Het sprak me meteen aan!
Mijn geboorteland, mijn aarde, zal ik het doen?
Letterlijk een duw tussen mijn schouders => DOEN!
Dus raapte ik mijn moed bijeen en voila.
Superspannend natuurlijk – zweet – onzeker – noem maar op…
Nooit verwacht dat de reis naar binnen een zo spannend avontuur vol verrassingen en kadootjes is.
Het vulde me helemaal op, zo zeer dat het naar buiten straalde en ook mijn omgeving het voelde.
Mijn hart vulde zich met grote dankbaarheid.
Het pad dat ik hierdoor insloeg, liet nu steeds vanzelf de volgende stap zien.
Dus Mediumschap => nog meer verbazing… trance-healing… en ik blijf me verwonderen en hoop dat dit tot mijn volgende geboorte zo doorgaat.
Germaine, ik ben je zo dankbaar dat jij zelf voorop dit pad loopt (en ik jouw pad heb gekruist) en je zo liefdevol en met zoveel compassie, lichtvoetigheid en vrolijkheid jouw weten doorgeeft. Dank je wel.
Andrea

Toen ik van Germaine hoorde dat zij graag meer ervaring wilde opdoen met het houden van readings voor kleine groepen, heb ik gelijk aangeboden een bijeenkomst te organiseren. Een mail was snel verstuurd naar een aantal mensen waarvan ik wist dat zij geïnteresseerd konden zijn in zo’n sessie. De reacties waren dan ook gelijk heel positief en de datum dus snel vastgesteld. Uiteindelijk waren we met totaal 8 personen, dat was ook tevens ons van te voren vastgestelde maximum aantal mensen. Onder het genot van een kopje thee was er gelegenheid om met elkaar kennis te maken terwijl Germaine alvast wat voorbereidingen trof. Wat sfeerverlichting mocht niet ontbreken en wie zit waar is toch ook handig. Iedereen moet zich op z’n gemak kunnen voelen. Het kon beginnen!
Na zich eerst te hebben afgestemd op de aanwezige energieën werd al gauw duidelijk dat we niet alleen een reading kregen maar een aantal van ons ook een healing. Iedereen kwam aan de beurt, voor de een had de inhoud van de boodschap te maken met zijn/haar persoonlijke ontwikkeling, voor de ander was sprake van het verwerken van een rouwproces of een andere traumatische ervaringen uit zijn of haar jeugd. Ook waren er spirits aanwezig voor enkelen en zijn er boodschappen doorgegeven.
Iedereen was eigenlijk heel opgetogen met zijn of haar persoonlijke boodschap, kon het gelijk plaatsen, en het betekende voor een aantal van ons ook dat nu duidelijk werd waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. De sfeer was heel goed, het was ook zo duidelijk dat Germaine vanuit liefde handelt. En wat is ze toch goed! En dan bedoel ik niet alleen haar kwaliteiten als medium en healer maar ook haar kwaliteit om gewoon met twee voeten op de grond te staan en heel goed met mensen om te kunnen gaan.
Na de sessie hebben nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje. Het was een heel geslaagde middag en een zeer bijzondere ervaring. Bijzonder omdat je ook van anderen van dichtbij heel persoonlijke dingen ziet en hoort. Ik had het niet willen missen!
Astrid

Hallo Germaine,
Woensdagavond, bij de cirkel, was een openbaring voor me, t feit dat JIJ MIJ vroeg geloof je in black magic, ik worstel al 20 jaar met het gevoel, nee, de overtuiging, dat mijn ex een “spell” over mij uitgeroepen heeft, maar een ieder verklaard mij voor gek wat me dus nog ongelukkiger maakt!
Woensdag was een geweldige aanzet, ik ben er ook heilig van overtuigd dat alles nu beter zal gaan. De dag erna heb ik al de bezittingen van enige waarde bij t venduehuis afgegeven ter veilig, afscheid, loslaten van ook dat stuk verleden.
Hoop alle lieve mensen die mij ook ondersteunde die avond weer te zien, mij zie je in ieder geval de volgende cirkel weer!!
Bedankt,
Liefs, anoniem

Hai Germaine,
Ik wilde je nog bedanken voor een mooie Cirkel avond. Het heeft heel veel losgemaakt.
Warme groet, anoniem

Hoi lieverd,
Ik vond het gisteravond een hele mooie energieke avond waarin veel mocht gebeuren. Ik voelde erg veel medeleven voor mijn medecursiste en ik ben blij dat ze aanwezig was 🙂
Heel veel liefs, anoniem (Cirkel)

Dag Germaine.
Het was een cado om je ontmoeten, je straalt mooie energie uit, het was een prachtige avond ! De energie die ik mocht ontvangen voelde heel wonderlijk, ik geniet na, kortom ik ben een gelukkig mens ondanks dat ik nu naar de tandarts ga, lekker ontspannen in de ligstoel van de tandarts, haha.
Ik wens je een fijne dag verder.
See you.
Groeten anoniem.

‘Alweer een twee weken na onze bijzondere avond… Tjonge, tjonge, het was wel mijn avond zeg! Al die tranen en dingen, leek wel niet op te houden! Het maffe is dat je denkt van ‘ho maar’, maar dat was gewoon niet aan de orde. Het moest ofzo.
Het was ook allemaal wel tegenstrijdig. Ik ontdek iets die avond wat ik altijd al wilde hebben en zijn (klaarblijkelijk omdat het altijd al aanwezig was, alhoewel niet zichtbaar) en zodra je het ontdekt, is het alweer weg. Ik merkte ook dat het loslaten ook wel enigszins moeite kostte daardoor. En wat ik ook erg typerend vond, is dat je in de eerdere sessie met de dame met de lange bruine haren, je mijn verdriet typeerde als een ‘kapot’ kind. Eigenlijk een hele rare term, maar het was precies zoals het was en voelde. Deel II van een stuk heling, vermoed ik.
Je vroeg ook nog even te melden hoe het met me ging nadat mijn tweelingzus weg was. Volgende keer moet je wel zeggen dat de lichtcirkel je rijvaardigheid kan beïnvloeden, haha. De reden was dat in de auto nog een stoot verdriet eruit kwam, best een blurry view kan ik je zeggen 😉 Maar het algehele gevoel is eigenlijk bijzonder goed. Het voelt alsof ‘de wind door me heen kan waaien’. Rustig, kalm, helder en al die woorden meer. Wellicht toepasselijk om te zeggen na het splitsen van een tweeling, maar ik voel me veel meer mezelf! Onrustige gevoelens e.d. of tegenstrijdige gedachten of niet kunnen kiezen is niet meer aan de orde. Bijna letterlijk een soort verlost.
He, maar jij dus erg bedankt he. Je hebt (had je al) een plekje in mijn bijzondere-ervaringen-kastje!’
AB

‘Ik wil je even laten weten, dat ik het een ervaring rijke avond vond afgelopen woensdag. Ik was een beetje onzeker, met wat er allemaal ging gebeuren, maar nu ik het voor mezelf op een rijtje heb gezet, zijn het hele mooie dingen, die voor mij geopenbaard zijn. Ik vond het heel mooi, dat ik mijn opa mocht ontmoeten. Ik weet eigenlijk al zolang ik mij kan heugen, dat er altijd iemand bij mij is en twee jaar geleden, kreeg ik dus te horen, dat hij dat is. Hij is een week na mijn geboorte overleden, ik heb hem dus niet mee mogen maken, ik ken hem alleen uit de verhalen en van foto’s, maar heb wel altijd die sterke binding gevoeld.
Met het partner gedeelte van de avond heeft hij me een hele duidelijke boodschap gegeven. Ik keek echt door de ogen van mijn opa en zag waar ik naartoe mocht gaan. Ik ben echt dankbaar. Ik wil je ook persoonlijk bedanken voor de fijne avond!’
Lieve groetjes, kitty

‘De cirkel was voor mij een nieuwe ervaring, met een aantal man/vrouw in een kring. Dat is even wennen omdat je (bijna) niemand kent en je voelt je dan toch ietwat onwennig. Maar gaandeweg de avond werd ik een stuk relaxter en toen we bij elkaar onze energie doorgaven, kreeg ik een hele aparte ervaring. Ik straalde kennelijk al mijn gevoelens door aan de andere persoon (die ik totaal niet kende) en hij kon mij PRECIES vertellen wat IK voelde. Verdriet (wat ik die dag ook erg had), warmte (ik gloeide inderdaad) en daarna ontspande ik mij en hij zei direct: o, nu voel ik ontspanning over mij heen komen. Tja, moet je nog meer ‘bewijs’ hebben? “Healen”, noemde jij het. Zomaar aan het healen zonder dat je het zelf weet. Prachtige ervaring.’
Lieve groetjes, Anita

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu