in Ervaringen

Diercommunicatie

Met deze mail wou ik je vertellen dat het nu al stukken beter gaat met Funny! De kale plekken groeien razendsnel dicht. Ongelooflijk wat de healing voor een effect heeft bereikt!

Ik doe goed mijn best om mijn negatieve gevoelens te uiten. Want het laatste wat ik wil is dat Funny eronder moet lijden. Ik ben al een jaar aan het tobben met Funny en dan nu opeens zo’n ommekeer ten goede! Een echt wonder!
Heel veel dank voor de hulp. TdH

Hi Germaine,
Allereerst al van het beste voor jou en je naasten voor dit jaar.
Daarnaast wilde ik je graag vertellen dat het met mijn hond stukken beter gaat, we hebben ook meer contact omdat ik gestopt ben om alles in woorden te willen omvormen. Nogmaals bedankt voor alle wijsheid die je hebt gegeven ook namens haar!
Ook wil ik me graag opgeven voor de workshop omgaan met (hoog) gevoeligheid. Omdat de sessie die ik een tijdje geleden heb gehad, lang heeft doorgewerkt, geef ik me nu pas op. Ik voel nu pas dat ik weer verder kan en zou dat heel graag bij/ met jou doen.
Veel liefs

Hai Germaine,
Na jouw consult is alles veranderd. Ik heb rust gekregen en vertouwen in de situatie van mijn hond Rest. Het is een emotionele en spirituele reis geweest, en nog steeds. Dit weekend was het dan toch zo ver dat hij is ingeslapen. Rustig en vredig, samen in de zon, thuis. Heel intiem. Voor het eerst voelt zo’n afscheid niet als een verlies maar als een overgang, juist voor altijd. Zoals jij zei, hij heeft alleen zijn jasje uit gedaan. Ik voel me gelukkig en intens in verbinding. Voor het geval ik toch nog twijfelde zijn er ook nog zulke mooie dingen voor gevallen. Tekens waar ik niet om heen kon. Jouw gesprek heeft in dit proces zo’n grote rol gespeeld! Daar ben ik je heel dankbaar voor. Het wordt alleen maar mooier! Lieve groet, Tamar…. en Rest

Op mijn vraag of ik bovenstaande reactie anoniem mocht plaatsen, luidde het antwoord:
Hi Germaine,
Ja dat vind ik prima hoor. Hoeft niet anoniem voor mij hoor, ik heb niets te verbergen. Ik gun anderen hetzelfde als wat ik nu ervaar. Er is een wereld voor mij open gegaan. Wie weet tot in de toekomst. Lieve groet, Tamar

Hi Germaine,
Allereerst nogmaals bedankt voor die prachtige sessie met mijn hond. Het heeft ons nog closer gemaakt en ik ben afgestemd op haar behoeften. Ook ben ik gaan lezen op de website van de Germaanse geneeskunst en alles valt op z’n plek. Ik ondersteun nu met kruiden en speciaal voer en we zullen zien hoe het verder loopt.
Daarnaast las ik je laatste nieuwsbrief over het loslaten van de materiele zekerheid etc. Nou, ik kreeg er tranen van in mijn ogen.
Zoals ik vertelde is er bij mij ook een eind aan het naderen van een carrière, die niet meer bij me past en waar ik eigenlijk helemaal niet meer achtersta (de GGZ). Daarbij kwam de paniek, van het gevoel van te kort te gaan komen en wat moet ik nu doen en hoe zorg ik dat er geld wordt verdiend. Dit staat net als bij jou in contrast tot wat je aanbiedt. Ik wil echt mensen helpen, maar realiseer me, dat als ik tarieven ga hanteren die normaal zijn in de maatschappij, ik waarschijnlijk niet eens de kans ga krijgen om die hulp te gaan bieden. Het wordt dan te hoogdrempelig.
Door jouw moedige stap, heb ik ook een knop kunnen omzetten en kan ineens creatiever bedenken hoe ik mensen kan begeleiden, ook als ze geen geld hebben. Het antwoord is nog niet compleet, maar ik voel dat het er aankomt, als ik maar opensta voor de mogelijkheden en niet de liefde voor de mensen uit het oog verlies.
Bedankt voor de inspiratie en veel sterkte en liefde in de toekomst.
Hartegroet

Hi lieve Germaine,
Ik wil je laten weten dat mijn bezoek aan jou enorm vruchtbaar is geweest!
De dag na de behandeling ben ik ‘s morgens in alle vroegte naar huis gegaan en heb daar alllll het gif weggehaald. Ik heb mijn hele huis op zijn kop gezet, schoongemaakt, bloemen geschikt en het raam naar het balkon wagenwijd open gezet.
Ik stond constant in contact met het muisje, ik vertelde hem dat ik hem best wilde verwelkomen als onze nieuwe huisgenoot, maar dat ik hem zijn eigen vertrouwde thuis veel meer gunde.
Mijn energie heb ik door alle kamers van mijn huis laten gaan en hem de weg naar huis laten zien, dit ben ik lange tijd blijven doen. Het raam (de weg naar zijn vrijheid) heb ik die nacht ook open laten staan……..Het muisje heb ik vanaf die dag niet meer gezien….geen keuteltjes…helemaal niets……
Vind je dat niet bijzonder??? Voor mij betekent het een hele grote stap naar nog meer vertrouwen durven voelen, nog meer in liefde durven “weten”. Heel mooi!
Liefs

Hi Germaine,
Allereerst nogmaals bedankt voor de fijne en leerzame ervaring tijdens de workshop Communicatie Met Dieren. Ik heb er erg van genoten.
Weet je nog dat ik een beetje beschaamd vertelde wat ik als naam voor mijn totemdier, de wolf, doorkreeg? Aika. Het klonk als een tienerfantasie (ik weet het, het was niet aan mij om te oordelen…), maar de naam kwam direct en duidelijk door. Krachtig zelfs. Thuis heb ik opgezocht of het een bestaande naam is, en het is inderdaad een veel voorkomende hondennaam, en betekent “Mensenvriend” in het Japans. De ontmoeting met mijn totem was diep en heel helder, mooi om mee te maken. De hele workshop was leerzaam en bijzonder.
Ik ga verder met alles wat ik van je heb mogen leren.
Tot de volgende keer!
Warme groet

Hoi Germaine,
Volgens mij is lieve Jip wel blij met haar reading en zeker met de healing die je gegeven hebt! Helemaal super vond ik het iig!
Lfs

Hai germaine
het is zo gegaan zoals hij zelf wilde
doorgaan tot het niet meer ging
hij keek me aan met een zeer doordringende blik
en hij ging liggen
en hij gaf over
heb wel de dierenarts moeten laten helpen
omdat hij zo benauwd werd en dat had hij niet verdiend
was dolgelukkig met jouw reading
en ben ondanks dat ik hem mis
blij dat het zo natuurlijk mogelijk is gegaan
hij gaf het teken!
lieve groet

Toen Ture in ons leven kwam hebben we ‘m met open armen ontvangen! Wij wilden graag een hond met een flinke jachtpassie en ja dat heeft Ture. Vanaf het moment dat Ture bij ons is hebben we 2x de hulp van Germaine ingeroepen. Zij heeft de eerste keer contact met hem gelegd om erachter te komen wat Ture zo druk en onrustig maakte. De tweede keer hebben we Germaine gevraagd uit te zoeken waarom Ture zo’n moeite heeft met alleen zijn. Beide keren hebben we heel herkenbare antwoorden gekregen. Het zegt meer iets over ons dan over hem. Wat vragen we van hem en wat verwachten we allemaal, wat vangt hij op van ons? Hij is zo gevoelig….. We hebben met de tips en de inzichten van Germaine wat gedaan en het lijkt goed te werken! Ture een stuk gelukkiger en wij ook! Astrid

Al ben ikzelf een beetje in staat met dieren te spreken, voor mijn eigen hondebeest is dat voor mij te dichtbij. Gelukkig kwam ik met Germaine in contact en zij heeft op een prachtige manier haar bevindingen met Lisa aan mij doorgegeven. Germaine’s manier van aangeven waar de problemen met mijn hond lagen, deed ze op een heel fijngevoelige en invoelende manier. Ik heb daar in met mijn manier van omgaan met Lisa nu veel baat bij. Mirjam

Lieve Germaine,
Ontzettend bedankt voor deze mooie + bijzondere dag! De manier hoe je dingen uitlegd is ontzettend prettig + duidelijk. Ik kijk er dan ook erg naar uit om thuis het geleerde te gaan oefenen! Nogmaals dank voor deze mooie dag en mooie woorden over mijn liefste dieren!
Liefs, Sandra

Lieve Germaine,
Leuk en motiverend om zo snel de stappen te kunnen zetten met het invoelen naar de dieren. Je geeft de informatie op een leuke, rustige en duidelijke manier. Bedankt voor deze dag.
Groetjes, Robin

Ik vond de workshop erg leuk en duidelijk. Vooral de veiligheid van de sfeer waarin je de kans krijgt om te leren is heel mooi. Ik heb veel geleerd over het communiceren met dieren en nog veel meer. Heel erg bedankt en tot in de toekomst.
Bianca

lieve germaine
ik had beloofd dat ik in je gastenboek zou schrijven maar kan hem niet vinden ik ben geen held met computer dus zal wel wat fout doen maar mijn ervaringen waren heel herkenbaar maar heb heel veel nieuwe dingen bij geleerd het was een hele fijne dag het suddert nog na bedankt voor alle mooien dingen
groetjes en veel liefs, sjaan

Dank je voor de wijze dag. Het is mooi om helemaal in het universum te kruipen en de mogelijkheid te kunnen praten met de dieren die hiervoor openstaan en om te weten welke dieren mij bijstaan en beschermen.
Ilja

Het was een leuke, leerzame en inspirerende dag. Leuk om contact te leggen met jouw totemdier en wat deze je wil leren. De oefeningen om contact te leggen met dieren waren heel apart; ieder dier is anders en reageert anders. Een mooie ervaring. Hartelijk dank.
Tanja

Het was gewoon leuk! Inti

Bij mijn verhaal kan communiceren met dieren nog bij. Andrea

Wat ‘n mooie/bijzondere dag! Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten maar ik vond het heel bijzonder. Ik was ook wel een beetje skeptisch in mijn hoofd maar ik heb ‘t nu ervaren en ‘t is écht zo. Heel mooi en heb heel veel zin om hiermee verder te gaan. Dank je Germaine voor de leuke, fijne en vooral bijzondere dag.
Liefs, Wybeke

Een mooie ervaring. Mogen kennismaken met mijn totemdier, een echte Black Panter, terwijl ik allergisch ben voor katten (isn’t it ironic!). Fijn begeleidt door Germaine naar onze “eigen universele” wereld. Geweldig om steeds meer & makkelijker open te staan voor wat er om ons heen is.
Liefs, de Buurman!!

Zo mooi, zo bijzonder, Paula

Ik vind het bijzonder en leuk. Je hebt vragen voor je dier en dat kan nu dan. Nu wordt je dier ook veel gelukkiger. Ik voel me beter! Iris (11)

Ik vond het heel bijzonder en leuk! Ik ga heel vaak met mijn katten praten! Sem (11)

Ik vind het een superworkshop en leuk om met me dier te praten. Ricky (9)

Het is een bijzondere workshop en superleuk! Rosa (11)

Lieve Germaine, ontzettend bedankt voor afgelopen zaterdag. De workshop vond ik helemaal geweldig, maar vooral jouw hulp bij het reinigen van mijn aura blijf ik zo bijzonder vinden. Het is alsof er een sluier van neerslachtigheid en minderwaardigheid van me af is gevallen. Ondanks dat ik de afgelopen jaren druk bezig ben geweest om mijn eigen kern te ontdekken en daar inmiddels hele mooie stappen in heb leren zetten, bleef ik toch altijd diep van binnen het gevoel houden dat ik niet goed genoeg was. Sinds afgelopen zaterdag is dat gevoel weg en ben ik echt blij mezelf te zijn en kan ik het nu ook uitspreken.
Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor jouw hulp en dat je na de workshop nog even tijd voor me had, want dat heeft voor mij een hele grote verandering gebracht. Liefs, anoniem

Ik was heel erg benieuwd naar deze workshop. Net zoals bij de workshops voor de Munay-Ki kom ik bij mijn innerlijke blijdschap, wat me steeds dichter bij mijn eigen ware essentie brengt. Heel veel dank Germaine om weer een mooie ervaring mee te kunnen nemen.
Liefs, Nicole

Lieve Germaine, wat een superdag! Deze workshop omvatte veel meer dan “alleen maar” animal communication. Veel geleerd en veel te overdenken. Dank je wel.
Lieve groet, Andrea

Dankjewel voor de hele bijzondere dag. En de kadootjes die ik mocht ontvangen door te communiceren met de dieren.
Liefs, Cindy

Het was een hele leuke, bijzondere dag. Voor mij was het de 1e keer dat ik aan een workshop meedeed. Ik heb het als heel leuk ervaren. Dank je wel voor deze dag.
Liefs, Alexandra

Ik vond het een hele leuke cursus en ik had niet verwacht dat het best makkelijk was. Maar ik vond het ook gezellig en ik ga er nog wel wat mee doen.
Groetjes, SashaHet is een hele bijzondere & leuke cursus, ik ga er zeker vaker mee werken! Heel erg bedankt!
Groetjes, Janis

Wat een fijne dag Germaine, Leuk, rijk, veel geleerd en wat zijn we verwend met lekkers. Bijzondere groep vrouwen en bijzonder dit allemaal met elkaar mee te maken. Alligator, alias muisje Sonja

Een fijne en bijzondere dag, vol met uitdagingen voor de toekomst. Heel veel dank Germaine!!
Liefs, Ineke

Er is me het een en ander duidelijk geworden over mijzelf. Ik ga zeker een afspraak met je maken! Dank je wel!
Gr. Annette

Een hele speciale dag met bewonderenswaardige belevenissen. Dank je wel! Hoop gauw mijn totem te kunnen vertellen aan je!
Groetjes, Françoise

Ik sluit me aan bij de voorgaande schrijvers want anders dan bijzonder kun je het haast niet omschrijven. Ik hoop echt dat ik hiermee verder kan in mijn grote wens mijn hond beter te kunnen begrijpen!
Groetjes, Wil

Mooie, lichte dag met openheid in liefde. Dank je wel voor deze mooie ervaring en boodschappen.
Lieve groet, Ira

Een hele ervaring, en het “lukte” ook nog, daar had ik zo mijn vraagtekens bij. Een mooie ervaring, weet nog niet of ik er wat mee ga doen daadwerkelijk! Even laten bezinken. xxx Marian

Germaine, na lang te hebben getwijfeld – zal ik wel, zal ik niet – ben ik blij dat ik het wel heb gedaan. De gevoelens die omhoog zijn gekomen zijn zeker de moeite waard om er wat mee te doen. Bedankt voor vandaag en zeker tot ziens.
Nicoline

Germaine, het was een zeer leerzame en een lekker gevoelige dag. Dit heb ik in jaren niet gevoeld. Ik ga er mee proberen te werken, oefenen. Lekker veel gevoel hierbij. Zie je zeker weer.
xxxx Marcel

hallo germaine,
durf alleen nog niet te oefenen met het communiceren met dieren
vanwege mijn blokkades die jij weg hebt genomen! geweldig overigens!
je bent zo krachtig! dat zei mijn moeder al om zo grote club zo goed te begeleiden
met deze gevoelige mensen!
ik wil daarom voor de zekerheid nog een keer terug komen
om mijn blokkade goed weg te krijgen.
moet nog even wachten met komen want ik krijg volgende week een pupje!!!
zo het is veel maar wel geweldig allemaal!
groetjes, anoniem

In het dagelijks leven doceer ik dierverzorging en diergedrag aan een MBO en al meer dan tien jaar werk ik als zelfstandig honden-gedragstherapeut vanuit Appèl Kynologisch Adviesbureau. Volgens de klassieke benadering in gedragstherapie kijk je voornamelijk naar gedrag. Door je menselijke emoties en oordelen  uit te schakelen en door zuiver te observeren creëer je een helder beeld van het dier, denk je althans. De oorsprong van probleemgedrag ligt vaak bij de verzorger, de hond is immers een spiegel van hem of haar. Veel van de problemen zijn te herleiden naar de opvoeding, inconsequente training en de menselijke benadering van dieren. Je zou denken dat je het allemaal wel snapt als je iedere dag zo intensief met mens en dier bezig bent. In 2006 ben ik behoorlijk met mijn neus op de feiten gedrukt, wat ik van diergedrag begreep, bleek letterlijk het topje te zijn van een enorme ijsberg. En dat terwijl ik dacht dat de ijsberg tot mijn kennis behoorde. Samen met Germaine heb ik een workshop ‘Communiceren met Dieren’ gevolgd. Na een training van één dag zou ik in staat zijn om in te haken op de energielijn van een dier (alle huisdiersoorten). Het dier zou me dan precies kunnen vertellen, laten zien en laten voelen wat er scheelde. Dacht ik eerst dat het best wel een waardevolle aanvulling zou kunnen zijn op mijn werkzaamheden (ego), verder had ik er niet naast kunnen zitten. Klassieke gedragstherapie kent een duidelijke scheiding tussen dierlijke en menselijke emoties. Verdriet, jaloezie, een kinderwens en wraak zijn menselijke emoties. Wij mensen hebben een neo-cortex (bewezen), dieren niet. Wij zijn dus eigenaar van deze emoties. Het door dieren getoonde gedrag wel kan appelleren aan onze menselijke emotie, echter, de oorzaak van diergedrag is dierlijk, dit is onderzocht en door de wetenschappers bewezen. Na de workshop begreep ik pas hoe beperkt mijn denken was geweest met als gevolg, dat ik in het verleden, sommige consulten best ‘kort door de bocht’ heb benaderd. Op het gebied van communiceren met dieren sta ik zelf nog steeds op het puntje van de ijsberg. Ik mag dan wel een hoop ervaring hebben met het (her)trainen van dieren en begeleiders, om tot een goede en zuivere intake te komen vraag ik de verzorger eerst een foto van het dier met de basisgegevens en een vraag te sturen. Germaine legt het eerste contact met het dier. Ze Luistert, vraagt en geeft energie waar dat nodig is. Met deze voorkennis ga ik dan, als het überhaupt nog nodig is, aan de slag. Nog nooit is mijn werk zo boeiend en compleet geweest. Mark Appel, docent dierverzorging en kynologisch instructeur

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu