in Ervaringen

Meditaties

Lieve Germaine,
Dankjewel voor jouw woorden en energie!
Dankjewel voor jouw prachtige meditatie.
Dankjewel dat je zo helder praat. 
Dankjewel voor de boodschap die je uitstraalt. 
Ik draag de boodschap mee en stuur hem door!
Slaap lekker,
S.

Wouw lieve Germaine wat een mooie meditatie en ook intens. 
Wat een intense dag…..mijn verjaardag 11-11 en ook nog 70 geworden.
Ik voelde dat mijn oren in het begin vd meditatie dicht knepen, bij de volgende cirkel mijn kaken spanning kregen. Bij de cirkel van alle perkamenten had ik al voordat je het uitsprak…: de fik erin J
Om in die lichte ‘bubbel’ te zijn voelde fijn en meteen kwamen de heerlijke geuren die ik regelmatig ruik als ik echt bij en met mezelf ben. Met heel veel moed in de laatste cirkel  gestapt, moest ik wel bijna overgeven (van angst?). 
Toch gedaan en in/met mijn licht er in gestaan. Wouw….ik heb er geen andere woorden voor. Het deed me denken aan een lied waar ik de laatste dagen naar luister, staat op een cd van Sylvia Wollwert- “Medicine Voice”, Ceremonial Songs: 
I’m a bold women
I’m such a brave bold women
Walking right into the dragons mouth alone
I’m a brave women
I’m such a brave bold women
Seeking love and beauty
I go on my own
I go on my own
Seeking Love and Beauty
On my quest I go
No matter what may happen
I know I wil Grow
Yes I will Grow
Tijdens de meditatie moest ik weer heel veel boeren en heb ik ook hartepijn gevoeld. Moest ook ergens huilen, oh ja in de zuivere cirkel!
Wat leven we toch in Bijzondere tijden van heling !!
Dank je wel voor dit Bijzondere cadeau die ik als afsluiting van een bijzonder dag heb mogen ontvangen en ervaren.
Heel veel liefs en een dikke knuffel!!
A.

Lieve Germaine,
Je mail komt (weer) op het juiste moment. (…) Gisteravond lag ik naar jouw 11/11 meditatie te luisteren en heb niet eens het begin van de meditatie meegekregen, ik ben volledig in slaap gevallen en dik na de meditatie weer wakker geworden. Blokkades? Is het teveel? Waarom vlieg ik er iedere keer uit? En, ook een bijzondere ervaring, ik hoor iedere keer iets anders in de meditaties die we hiervoor hebben gedaan. Ik speel dezelfde video af en toch hoor ik jou iedere keer iets anders zeggen. Zelfs als ik erop wacht tot je zegt dat ik dierbaren in mijn cirkel uit mag nodigen, dan komt dat stuk niet, en het is toch echt dezelfde meditatie. Ik snap hier niets van maar blijf het proberen.
De Pleiaden, dank daarvoor. Ik voelde weerstand bij buitenaards, maar toen het om de Pleiaden bleek te gaan werd ik blij en emotioneel tegelijk. Het voelt als mijn bron. Als kind al was ik betoverd door de Pleiaden, Atlantis, Limurie en de Kataren. (…)
Jouw meditaties en mails zijn een anker, dankjewel daarvoor lieve Germaine!
S

Lieve Germaine,
Dat is een hele tijd geleden dat ik mee gedaan heb maar dankjewel voor de mooie meditatie.🙏🦋❤Ik voel me even meer in mijn kracht staan.
Wat ik vooral merk bij het over willen geven aan het licht, aan mijn ware zelf, dat ik veel angst voel voor “donkere energieën” die in deze open staat naar mij toe zouden komen en mij overnemen. Ik weet dat dat niet kan als ik in mijn licht ben, maar daar ben ik lang niet altijd. Zeker niet als bvb deze angst het overneemt. Dit idee komt bij mijn christelijke opvoeding vandaan, en loop er vaak tegen aan. Er werden dingen gezegd als ” donker doet zich ook voor als licht” dus laat je niet afleiden etc.
Stiekem vraag ik hierin dus eigenlijk om hulp, een tip, idee? Hoe hiermee on te gaan.
Liefs, f

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu