in Ervaringen

Ervaringen weektraining in Frankrijk

2015 Lieve Germaine,
Ik realiseer me vanuit mijn hele zijn welke mooie weg ik bewandel. Hoe ik jaren geleden bij je binnen ben gekomen en hoe ik nu steeds meer Ben. Jij hebt in deze processen steeds een stuk meegewandeld en me steeds weer in mijn kracht gezet. Een betere leraar had ik me niet kunnen voorstellen.
Vandaag de dag ben ik ook met mijn mooie partner gaan delen en ben ook jij daar weer een onderdeel van.
Zo mooi en liefdevol, dat is wat jij Bent.
Deze week is weer een kers op de taart.
Dankbaar en vol Liefde.
Op naar de volgende mooie en leerzame momenten.
<3 Bianca

Lieve Germaine
Wat hebben we als groep veel mogen transformeren deze week. Op sommige momenten was het individueel heftig, maar de groep was een veilige omgeving om dat te doen. Zo heb ik het persoonlijk ervaren. Bedankt voor je goede begeleiding en dat je je kennis op het gebied van yoga en voeding ook met ons wilde delen.
In Licht en Liefde,
Jessica

Lieve Germaine, vrouw van de regenboog, namens ons allemaal willen we jou en Jaap vanuit ons hart bedanken voor alle mogelijkheden die je ons aangereikt hebt. De liefde die jij ieder van ons hebt gegeven en met ons hebt gedeeld. We willen je ook bedanken voor je wijsheid, je inzet en je assertiviteit en duidelijkheid. Door jou en Jaap zijn we allemaal weer een stukje verder gekomen op onze lichtweg. Deze regenboogvlinder die wij je geven, staat symbool voor de Nusta’s en voor onze heerlijke week in Frankrijk. Wat voor altijd een onvergetelijke herinnering zal blijven en een dierbaar plekje in ons hart zal krijgen.
Je hebt ons niet alleen geestelijk geinspireerd, maar ons ook voedsel voor ons lichaam gegeven…
Alle liefs,Coby

Lieve Germaine,
Het waren dagen van hoogten en dalen. Soms als een rollercoaster. Momenten van verwarring en onzekerheid, maar dan weer diep bewustzijn en inzichten. Steeds weer dichter bij wie ik werkelijk ben. En steeds heb ik me veilig gevoeld in de groep die door jou zo liefdevol en met groot respect werd begeleid. Dankzij jouw warme bedding en de zachte aanrakingen van Jaap, waren het dagen die ik nooit zal vergeten. Ik dank jullie daarvoor diep vanuit mijn hart…
Heel veel liefs,
Marianne
<3

Lieve Germaine,
Wat een bijzondere week. Heeeel veel is op z’n plek gevallen en m’n leven is letterlijk lichter geworden.
Ik heb het gevoel weer veel oude kennis opgehaald te hebben en het man en vrouw in mezelf weer in balans zijn.
De groep was zeer inspirerend… lieverds, stuk voor stuk… voor mij voelde ieder als oude familie.
Ik heb veel angsten onder ogen mogen komen en loslaten en duidelijk gezien wat ik aan werk/activiteiten ga doen en zijn. dankje
veel liefs en tot ziens
Theo xxxx

Lieve Germaine,
Dank je voor een prachtige, intensieve week. Een week waarin veel gebeurd is, zowel voor de groep als voor mij persoonlijk.
Mooie openingen, veel verdriet en pijn geheeld. Ik heb lucht.
En ik heb veel meer contact met mijn lichaam. De confrontatie daarmee was heftig, het weglopen en even op mezelf zijn, heeft geholpen dit te helen.En naast de bewuste delen is er in het onbewuste ook veel in beweging geweest.
Een hele dikke knuffel,
Yvette

2014Lieve Germaine,
Net veilig thuisgekomen en een supergezond maaltje in elkaar geflanst a la Chantal… en hoewel ik het heerlijk vind om te eten terwijl ik een leuke film of serie kijk, heb ik nu ineens de behoefte om dit in stilte op te eten… grappig
Maar alleen voelt het niet, de aanwezigheid van de natuurwezens, gidsen, engelen en vooral mijn hoger zelf is sterk en dat maakt mij blij… en andersom
Ik dacht dat ik mijn Hart volledig gevoeld had, maar nu zij vrij is, voelt het alsof ik uit elkaar KNAL van liefde, zo fijn!
Wat bijzonder dat we zoveel genezing hebben mogen ontvangen, alleen maar door te zijn, in liefde, zodat we verder kunnen op ons pad… lichter… en steeds meer mogen herinneren. En wat fijn om even helemaal nergens anders mee bezig te zijn en om dit te doen met hele lieve mensen <3 en om hierbij liefdevol begeleid te worden <3!
Ik voel oneindig veel liefde en dankbaarheid!!
Waar ik eerst heimwee voelde, voel ik nu een berusting en ben ik dankbaar voor iedere ervaring, ook al zijn ze afschuwelijk omdat het klopt… gek genoeg.
Waar ik eerst onzekerheid voelde, voel ik nu kracht en probeer ik minder bevestiging nodig te hebben en meer vertrouwen. Een heel belangrijk begrip voor mij wat Ria zelfs al hoorde bij mij tijdens het kennismaken, maar waarbij het kwartje gisteren pas viel. “Ja het is echt, ja je kunt dit en je wij zijn bij je” heb vertrouwen <3
Deze week was een ware transformatie… het is pas het begin! WAUW!
Bovenal ben ik zo ontzettend dankbaar dat jij, lieve jij, op mijn pad bent gekomen. Wat een mooi geschenk en jij! De manier waarop jij de dingen verwoord zijn zo duidelijk voor me. En het is fijn om in jouw aanwezigheid te zijn. Bedankt dat je er Bent!
x Lisette

Lieve Germaine,
Wat is het een prachtige week geworden met jou in Aubenton.
Alle meditaties, ceremonies en sessies zijn zo bijzonder en de energieën die jij kan neerzetten zijn zo voelbaar en zo liefdevol en zo zacht dat het voor mij gemakkelijk is om mij te openen.
Ik heb zonder moeite een heleboel stukken los kunnen laten omdat het bij jou zo veilig en vertrouwd voelt. Deze week heb ik mijzelf weer gevonden. Ik voel me zo blij en ben je hier zo dankbaar voor.
Hoewel ik in mijn onderbewuste wel wist dat ik een mooi mens ben, is dat deze week naar mijn bewustzijn gekomen.
Het gevoel dat daarbij vrijkomt is zo mooi, zo wonderlijk en ik voel nu zoveel liefde dat ik het nooit meer loslaat.
Germaine, ik hou van je!
Sandra

Lieve Germaine,
Wat hebben we een prachtige lichtreis gemaakt van buiten naar binnen en weer terug!
Door de aanraking van mijn Ziel, mocht ik weer een Hartsverbinding maken met mij Innerlijke Kracht, Wijsheid en Liefde. Daardoor kan ik weer volledig in het Licht gaan staan! (Joepie!)
Het is een reis naar de binnenwereld om blokkades, angsten, boosheid en verdriet te mogen ont-moeten en die door krachtige ceremonies te mogen transformeren!
Ik ben Dankbaar uit het diepst van mijn Hart om dit in een voelbaar veilig en vertrouwde groep te hebben mogen ervaren.
Dank je wel Andere Jij!
Namaste

Lieve Germaine,
Wat een ervaring om met jou mee te zijn geweest naar Frankrijk!
Ik had geen idee waar ik aan begon. Pas nadat je me zei: ‘Ga mee naar Frankrijk!’, ben ik gaan kijken wat ik daar dan eigenlijk moest doen. En… het liet me niet meer los. Het voelde als bungeejumpen. Álles in me schreeuwde ‘Néé!’, want ik zou alles wat ik veilig en vertrouwd vond achter moeten laten. Maar tegelijkertijd wist ik dat ik: ‘Ik moet dit doen!’ Ik wilde de ervaring meemaken en als ik het niet zou doen dan zal ik me altijd afvragen hoe het geweest zou zijn als ik wel deze stap had gezet.
Eenmaal in Frankrijk was het erg heftig. Er kwam zoveel los: angst, verdriet, pijn. Ik dacht in het begin dat ik de week niet door zou komen, wilde naar huis. Maar het voelen van dit alles, het omarmen en uitten, maakte dat ik het er mocht zijn en ik het vervolgens los kon laten. Een ommekeer die zoveel bevrijding bood. Zo fijn! Deze reis zou ik nooit gemist willen hebben.
En ik merkte bij mezelf dat ik vrijer werd, meer en meer mezelf kon en durfde te zijn en dat er een wereld voor me open ging. Ik kwam erachter dat ik voorheen mensen erg op afstand hield (vaak onbewust), maar heb dit teruggekregen, waardoor ik me er wel bewust van ben geworden en ik er wat mee kan. Voorheen vond ik het ook moeilijk de gevoelsconnectie te maken en die heb ik nu wél echt gevoeld. Het echte contact en dat is zo fijn om mee te maken. Bijzonder… Daarbij heb ik überhaupt heel veel dingen gespiegeld gekregen en ben ik er dankbaar voor dat ik die horen mocht.
Ook de visie dat er veel meer is in het leven is zo mooi. Dat alles veel breder, mooier en ruimer is, als je er maar open voor staat. Het is intens en maakt me blij! Belangrijk is ook dat ik gevoeld heb dat ik in mijn kracht kan en mag gaan staan. Dat geeft een heel sterk gevoel en maakt dat de energie stromen gaat. Het laadt me op!
Een enorme overgang is het om weer terug te komen thuis. De echte beproeving gaat nu beginnen, maar door van zoveel meer bewust te zijn en zoveel ervaringen in mijn rugzakje mee te nemen, heb ik nu wel sterke handvatten om me overeind te houden. Dat maakt dat ik al tegen enige dingen aan ben gelopen en door daar anders mee om te gaan dan voorheen ben ik meer in mijn kracht gaan staan en bij mezelf gebleven. Dat voelt veel fijner en ik merk aan mijn omgeving dat ze daar positief op reageren. Al merk ik wel dat het sterke gevoel dat ik in Frankrijk had vast te houden, maar dat is iets wat ik wel wil integreren in mijn leven. Dat kost tijd en veel oefenen en doen. Oude gewoonten en patronen liggen hier nou eenmaal op de loer en ook gedachten zijn hier sterker aanwezig. Gelukkig heb ik mooie en bruikbare tips van je gekregen, zoals het contact maken met de aarde en met mijn ‘hogere zelf/ beschermengel’. Dat kan altijd!
Al met al ben ik dus tot in het diepste intens dankbaar! Dankbaar dat ik mee mocht en samen met jou en alle mensen die mee waren deze reis heb mogen beleven. Wat een warmte en liefde heb ik toch in deze groep gevoeld. Het was heel mooi te ervaren hoe iedereen straalde aan het eind van de week en hoeveel dankbaarheid voelbaar is! Dit is een mooiere ervaring geweest die ik ooit had durven wensen! Tranen van geluk dat ik er bij mocht zijn…
Veel liefs,
Bianca

Naar mate de tijd verstrijkt, dalen de ervaringen van de week in Frankrijk steeds meer in en voel ik hoe waardevol en ook intensief deze week is geweest.
Het is niet gemakkelijk de ervaringen in woorden uit te drukken. Als ik daarover na ga denken, zit het denken mijn gevoel in de weg en dat is ook precies wat ik soms tijdens de oefeningen in deze week kon ervaren… Het was een week van weinig woorden maar veel gevoelens en emoties. Zo’n beetje alles kwam voorbij, van hartkloppingen, tranen, knoop in de buik tot liefde en blijdschap. Ik mocht deel uitmaken van een liefdevolle groep mensen en het was heel mooi om bij een ieder (en sommigen in het bijzonder) de verschillen te zien tussen de eerste en laatste dag….  Ik ben je dankbaar voor de prachtige manier waarop je de week hebt geleid. Met twee benen stevig op de grond en de zuiverheid, het enthousiasme, de bevlogenheid waarmee je iedereen uitnodigt te verbinden met de lichtwereld en de harten te openen, is heel speciaal. Mooi en soms ook confronterend omdat het mij niet altijd lukte…. Samengevat kan ik zeggen dat deze week me veel heeft gebracht. Het is een levensles en een uitnodiging om verder aan mezelf te gaan werken. Nogmaals, ik ben je zeer dankbaar, ik vind je een mooi mens.
Heel veel liefs, Jaap

2013Dat was weer geweldig
Vooral 50% M en 50% Vr
Dank u voor de geweldige inzichten en ervaringen
xxx Herman
U was weer een heel mooie 🙂

Onbevangen en daadkrachtig vervolg ik mijn levenspad. Dankjewel Germaine voor (weer) een geïnspireerde en inspirerende medium(vasten)week.
PS: het was een klein en fijn gezelschap met een “lichte” Belgische toets
Kees

Wat een verschil met de eerste keer, maar beide fijn en nuttig. Dit keer zijn er heel wat puzzel stukjes onthuld, nu thuis ze in zien te passen. Germaine, heel erg bedankt en tot snel.
Martijn

Mijn gevoel zei me dat ik dit jaar moest deelnemen aan Germaine haar week in Buirefontaine. Ik werd er naartoe gezogen. Nochtans nam ik al deel in 2011. Na deze week is het duidelijk waarom ik hier moest zijn. Het was weer héél intens. Ik keer nu huiswaarts als een ander mens. Dankjewel Germaine voor alles wat ik mocht ontvangen! Spijtig dat je zo ver weg woont want anders zou ik zeker regelmatig deelnemen aan je workshops want je bent ‘GEWELDIG’. Knuffeltjes en nog een dikke kus! Gerd

Met een lichaam vol boosheid en armen vol verdriet kwam ik hier zondag binnen. Met een hart vol licht en liefde ga ik hier weer vandaan. Dank, het was onvergetelijk mooi!
Daf

Lieve Germaine,
Heel blij ben ik dat ik de uitdaging ‘ga je mee naar Frankrijk’ ben aangegaan. Groeien in Heelheid in de Stilte van het Hart. Onder jouw begeleiding en met een groep lieve en warme mensen heb ik een onvergetelijke week beleefd. Ik heb gelachen, gehuild, gevoeld, herkent, gewandeld, losgelaten, gedeeld, alles in een warm bad. Lieve Germaine, dank je wel voor deze week waar ik mijn ware zelf weer mocht voelen, stukjes van herkenning tegenkwam. Vol vertrouwen zet ik de volgende stappen op mijn levenspad!
Dikke kus, liefs, Carla
Our paths have crossed for a reason… and for that I am thankful!!

‘Niet het geluk maakt ons dankbaar maar dankbaarheid maakt ons gelukkig…’
Lieve Germaine,
Wij zijn ‘dankbaar’ dat jij op ons levenspad kwam.
‘Dankbaar’, voor al wat wij van je mochten leren en ontvangen.
‘Dankbaar’, voor de mooie week in Buirefontaine.
‘Dankbaar’, dat wij met jou hulp ons hart verder mochten openen.
Wij wensen je veel moois toe bij het verder bewandelen van je ‘levenspad’!!!
Van Hart tot Hart
Herman & Gerd

Lieve Germaine,
Hier een reactie terug op jouw warme mail!
Inmiddels alweer 2 1/2 week verder na de bijzondere week in Frankrijk.
Behalve Gerd en Herman, heeft de rest van de groep de foto’s gezien en/of toegevoegd op mijn album.nl
Voor mij was het een onvergetelijke week met een groep lieve warme mensen. Een week die mij heeft geholpen om vol vertrouwen en ook nieuwsgierig verder te gaan op mijn pad.
Het bijzondere is dat de foto’s die ik op 1 blaadje thuis van te voren had samengevoegd en waar op ik op de achterkant mijn intentie had geschreven voor de Despacho op verschillende momenten tijdens de week in Frankrijk naar “voren” kwamen.
Tijdens onze laatste bijeenkomst vrijdags vertelde Herman dat hij bij mij een beeld had dat ik in het water lag en dreigde te verdrinken en om hulp riep.
Thuis zag ik later dat op 1 van de foto’s op het blad van de Despacho een hart in het water lag en een hand die naar het hart reikt om het te pakken. En op en rond die hand de kleine tere bloempjes die Martijn in mijn tuintje zag en ook de vlinder.
De afgelopen weken heb ik een paar keer een tijdje een “brommend” gevoel gehad in mijn onderlichaam en heb ik de behoefte om veel alleen te zijn. Voel ook nog veel geklop rond mijn derde oog. Het heeft zeker zijn tijd nodig om alle energie goed in te laten werken. Ik ben benieuwd waar het mij naar toe gaat brengen.
Zo, dat waren een paar dingetjes die ik even wilde delen met jou.
Liefs en een dikke kussss

Hallo Germaine,
inmiddels is het al weer een maand geleden dat ik in het mooie Buirefontaine-avontuur stapte. Het was een bijzondere week, die mij veel inzichten heeft gebracht.
De thuiskomst was echter heel anders: die zelfde avond heb ik mijn allerliefste hondje moeten laten inslapen. Zij laat een enorme leegte achter die veel indruk maakte omdat ik juist zo open en ontvankelijk uit Frankrijk terugkeerde. Alle mooie herinneringen aan onze week verschoven naar de achtergrond, eerst moest dit verdriet een plek krijgen. Nu komen die herinneringen langzaam weer boven drijven, ook dankzij de do-in oefeningen die ik wel zoveel als mogelijk elke ochtend doe (heerlijk!!), meditaties en aandacht voor alledaagse dingen waaronder voeding en koken (waarin ook Chantal mij enorm geïnspireerd heeft!).
Veel van wat ik tijdens de sessies heb mogen zien en ervaren, maar vooral ook de bewustwordingen die er bij mij in de weken erna ontstonden, sturen mij nu langzaam in een richting in mijn leven die rust brengen. Wel ben ik de laatste tijd voor een flink aantal keuzes komen te staan, die soms moeilijk te nemen zijn. De boodschappen die ik bij de healings meekreeg, zijn vaak leidend maar ook soms verwarrend. Ik vertrouw erop dat ik daar nog meer inzicht over krijg. Ik denk wel dat ik graag nog eens bij je langskom om daar hulp bij te krijgen.
Je las tijdens een van de bijeenkomsten een kort gedicht voor. “Alsof” heet het. Het schiet me vaak te binnen en dat zal niet zonder reden zijn!
Als je het nog bij de hand hebt, zou je het mij dan willen sturen?
Dank voor de mooie ervaringen Germaine!
Tot ziens

… Ja, ik ben al weer bijgekomen. Was minder heftig dan vorig jaar, toen was het nieuw en voor de eerste keer, dan komt het altijd diep(er) binnen en nu gelijkmatiger. Ik vond het ook fijn tussen/onder de mensen te zijn, dat is thuis ook weer rustiger, anders maar ook okay.

Hoe is dat voor jou weer terug in Nederland bij je schatten van dochters. Ik heb ondertussen wel himalayazout gekocht bij de Ekoplazawinkel in Leiden in de Breestraat. Ik had nog wel een grappige ervaring. Een vrouw hielp me en ze stelde een vraag over het zout en we hadden een gesprekje en ik vond het een mooie vrouw, met een mooi gezicht en fijne energie en ik merkte dat na afloop van het gesprek dat ik het contact in mijn hart voelde, dat vond ik wel heel mooi. In mijn “gewone” doen zit ik dan meer in mijn hoofd met ook sexuele gedachten. Ik vind het dus heel leuk om me bewust te worden van het verschil.
Hartegroet

2012Heej lieve Germaine,
Als ik aan Frankrijk denk maar vooral voel, krijg ik een grote smile op mijn gezicht en ben ik trots dat ik je heb ontmoet……wat een energie…
Hartegroet

Hoi Germaine,
Wat leuk die foto’s van Frankrijk, dacht juist vanmorgen ‘het lijkt wel of ik de groep mis’….. en zie daar…..
Ja wat een wondermooie week was het in Buirfontaine…!!!!!! En ook de dagen erna, voelde me zo sterk, heerlijk! M. had me van te voren al verteld dat het mooi zou worden, en daarbij heeft ze in niks overdreven! Vond het echt superbijzonder om mee te maken en het heeft me zowel op spiritueel, emotioneel en sociaal veel gebracht.
Ik vertelde M. dat ik sinds ik de moqui’s (die ik van haar kado had gekregen, zo lief!) bij me draag ik veel last had van m’n blaas. Ik toch maar even naar de huisarts blaasontsteking, antibiotica (wat weer op m’n darmflora sloeg met gevolg vaginaal schimmeltje). Ik weet natuurlijk dat dat met van alles te maken heeft en al m’n hele leven een zwakke plek is, stress, emoties, het slaat altijd daarop. Soms ga ik naar de huisarts, soms niet, soms is het echt een ontsteking, soms niet….Soms geeft het ook weer extra stress. Heb natuurlijk weer het boek van Christiane Beerlandt er bij gepakt en lees dan over ‘jezelf laten zien’ en balans tussen het vrouwelijke en mannelijke. En natuurlijk heeft het daar bij mij ook alles mee te maken.
M. zei, ‘je kan hier best Germaine over mailen, vind ze niet gek’, dus vooruit…. De moqui’s verheftigen het denk ik alleen maar, maar dat is zeker juist goed, en de mogelijkheid om er weer anders naar te kijken….Zoiets?? Ik weet niet of je op dit soort vragen antwoord kan geven of er iets over kan zeggen….. Ik ga zeer binnenkort op vakantie en ga je daarna t.z.t zeerzeker bellen/mailen om een afspraak met je te maken……!
Met lieve groet

Hallo Germaine,
Ik kan zeggen dat de week in Frankrijk me heel veel goed heeft gedaan en veel dingen nu op zijn plaats vallen. Ik voel weer een stuk zelfvertrouwen dat ik even kwijt was en zin om de dingen hier neer te zetten. Ook de moed en volle overtuiging dat ik veel meer wil doen met healing en het niet meer bij alleen masseren houden. Ik heb M. als bedankje voor het meerijden een sessie gegeven en het was zo mooi, krachtig en helend voor ons beide om dat te doen dat ik er niet meer om heen kan hoe sterk de energieen zijn die bij me zijn en waar ik mee werk. Veel geleerd en nieuwe inzichten opgedaan in ons mooie weekje in Frankrijk.
Ik hoop dat met jou ook alles goed gaat en je weer fijn aan het werk bent en je je mooie en wijze energie met anderen aan het delen bent. Ik ben zeer dankbaar voor jou op mijn weg te hebben ontmoet. Nogmaals bedankt voor de mooie week en alles wat je hebt mogen laten inzien op jouw doeltreffend, duidelijke en humoristische manier.
Heel veel liefs

Lieve Germaine, ik voel steeds meer liefde en vrede in me komen en in me stromen, deel dan ook zeker je dankbaarheid. Liefs.

lieve Germaine, dank je wel voor het liedje.
Het was een waanzinnige mooie week en heeft me ontzettend goed gedaan.
Liefs

Lieve Germaine,
Nogmaals dank voor de speciele week! Genoten als omschrijving haalt het niet eens. Veel kwartjes op hun plek gevallen, maar eenmaal thuis ook een beetje een anti-climax, de groep missend, de energie missend, wetend dat je op het verkeerde pad zat, naar de juiste willen, maar daar nog op even moeten wachten, zeker nu weer op het werk zittende, voelt het onwerkelijk.
Flink oefenen met in het nu leven en je hart te openen.
Blijkt toch lastig om uit de ratio te blijven.
Begonnen met ‘Nu’ van Eckhart (bleek dat ik begin er 2009 mee begonnen en gestopt was, op basis van de bladwijzer.. toeval… ;-)) , leest goed, makkelijk. Dus veelbelovend om daadwerkelijk ook in het nu te gaan lezen.
Liefs

Lieve Germaine,
Ik had je verleden week een mailtje gestuurd met o.a. een vraagje over de moqui’s en mijn blaas, gaat gelukkig nu helemaal goed.
Toen hoorde ik verleden week ineens een stem (of was jij het?) in de kamer die zei: Kracht en Zelfliefde zijn de oplossing!
Eerst dacht ik, verbeeld ik me dat nu, maar het klonk zo helder en duidelijk…..!
Denk nog heel vaak aan Buirefontaine, sommige dingen al toegepast, sommige dingen nog even bezinken, wonderbaarlijk mooi!
Liefs

Lieve Germaine,
Veel dank en veel liefde retour naar jou!
Er is veel losgekomen en veel op hun plekjes gevallen.
Dank voor jouw rol daarin. Je bent een mooie vrouw in alle aspecten!
Dank dat je mijn leven in bent gekomen!
Tot snel als het aan mij ligt,
Martijn

Lieve Germaine,
Iets wat zo ver voorbij de woorden gaat, ondersteun je mij/ons bij in deze prachtige week.
De energie waar je ons in laat meeliften, is zo mooi en hoog. Dit alles gaat voorbij alle woorden.
THANKS…
IN MUNAY,
KEES-JAN

Wat hebben we een mooie week gehad. Gehuild, gelachen, gezonden en gedanst, alles vanuit het hart mogen beleven. De eenheid weer kunnen ervaren en het licht weer laten stralen. Een cirkel van mooie zielen, resonerend als één. Elkaar mogen spiegelen en mogen helpen om te groeien. Ontpoppend in volheid om onze innerlijke schoonheid te laten bloeien. Ondersteund door de lichtwereld, vol liefde begeleid. Dankbaarheid is wat ik voel na een week van innerlijke groei. Ik zal een ieder missen en het gevoel van vertroeteld te worden. Ik koester deze week en voel mij weer vol vertrouwen.
Dank voor alles lieve Germaine,
Hartegroet, Nouty

Germaine
Een bijzondere week met een bijzondere touch. Benieuwd hoe lang het (in)voelbaar zal zijn.
Heel veel dank voor je intentie bij alles wat en hoe je bent.
Liefs, Karin

De intentie voor Buirefontaine 2012 had ik in april 2011, na een prachtige week in het Franse land, gezet.
Nu, aan het einde van die gewenste week overheerst de energie van DANKBAARHEID.
Morgen weer terug in Nederland. Me bewust van, en stevig verbonden met, mijn essentie: ZIJN in LIEFDE. Vervuld van een gevoel van vrijheid om die essentie te mogen manifesteren op Moeder Aarde.
Lieve Germaine, DANK dat je jouw essentie leeft en deelt.
In Munay, Marjo

Lieve Germaine
Wat een fantastisch mooie week was dit! Angsten loslaten, in je eigen kracht gaan staan en intensie…!
‘k Ga blij naar huis, met een gevoel van dankbaarheid en dichterbij mezelf te zijn.
Enorm veel dank voor je liefdevolle toewijding!
Veel liefs, Hetty

Het was een fantastische week!!! Ho!
Kees

Lieve Germaine,
Een bijzondere week nauwelijks in woorden uit te drukken en dat is een heerlijk gevoel. Wat minder ego en wat meer ik. Dit voelt mooi en fijn. Ik heb liefde voor en kracht in me mogen ervaren. Voel me dankbaar. Heel veel liefs voor jou en alles om ons heen.
Manuela

lieve Germaine,
het was een fantastische week waarin ik me geheeld heb
ik voel me weer heel en in contact met m’n essentie en dankbaarheid in m’n hart
gevuld tot in iedere cel met liefde, warmte, openheid, compassie, kracht en liefde voor mezelf
Jouw liefdevolle begeleiding koester ik in mijn hart
Samen vormen we een liefdevolle mandala*
Doordat jij in ieder van ons de essentie zag, kwamen we bij onszelf en vormden wij een liefdevolle groep.
Coby

(* die Coby ook getekend heeft in ‘mijn boekje’ :-). Mooi Coby dank daarvoor… _/<3\_)

2011De reis geboekt, de intentie gezet. Een week aan “het werk”; genieten, leven en vooral gewoon ZIJN. Met een lach en een traan in een mooie omgeving met prachtige mensen weer stappen gezet op m’n pad. Wat een rijkdom om “dat wat is” zo intens te beleven en te mogen delen.. De intentie voor Buirefontaine, “de verdieping” is gezet J. Germaine, heel veel DANK! Marjo

WIE BEN IK? IK WEET NU DAT IK BEN!
Met een glimlach op mijn gezicht verlaat ik Buirefontaine in de wetenschap dat het goed is zoals het is.
Vol vertrouwen in wat komen gaat.
“Vleugels” gekregen, een “nieuwe” vlucht kan beginnen.
Germaine, Hartelijk dank voor deze mooie reis vol “synchroniciteit” (en het strakke programma J).
Lieve groet Pien

Heel jezelf, heel anderen.
Dat is deze week zeker gelukt. In deze voor mij turbulente periode kwam deze week precies op tijd.
Ik was door de turbulentie mijn connectie met mijzelf weer eventjes kwijt. Vond het fijn om weer snel tot mijzelf te komen. Mijn wens was om sterker in mijzelf te staan, en die wens is ook zeker uitgekomen. Al vond ik de manier waarop niet al te fijn, maar blijkbaar moest ik eerst dit meemaken voordat ik mijzelf open kon stellen om sterker in mezelf te staan. Zij (de lichtwereld) weten goed hoe ik in mekaar zit, en het had op een andere wijze niet binnengekomen.
Ik dank iedereen die mij deze week gesteund en geholpen hebben. Ik ben blij dat ik jullie ben tegengekomen en wens iedereen het beste toe. We zijn nu zielenmaatjes.
Liefs, Claudia

Een week die helemaal aan mijn (hoge!) verwachtingen voldeed. Timing en tempo werden steeds subtiel bijgestuurd door Germaine, en ook een hele fijne groep waarmee en waardoor van alles kon gebeuren. Meer (rust) in mijzelf. Ik kan weer verder met een groter gevoel van zekerheid diep van binnen. Dank je wel Germaine, voor deze leiding en begeleiding! Wordt vervolgd!
Liefs, Gemma

Lieve Germaine,
Wat ik allemaal van jou mocht ontvangen is ongelooflijk, het was wonderlijk, zo liefdevol, inzichtgevend…
Een wonder geschiedde, de uitgebluste vrouw die ik was, werd onmiddelijk een energieke vrouw die overal aan kon deelnemen (thuis lag ik bijna de hele dag op de zetel).
Een nieuw leven begint voor mij, bij jou mocht ik mijn kracht voelen, zien wat ik in me heb. Het is een enorme rijkdom die ik nu mee naar huis neem. Een ervaring om NOOIT te vergeten.
Dank aan iedereen voor de hulp, steun en vertrouwen. Germaine, je bent een prachtige engel, ik hoop dat jij nog veel moois mag meemaken en ervaren in je leven.
Liefs en nog een SUPER DIKKE KNUFFEL van mij. Gerd

Bedankt voor alles wat ik mocht leren. Het was gewoon geweldig met deze liefdevolle mensen te mogen zijn. Ik voel me weer een stuk sterker in mijn kracht door jou. Dank U.
Herman xxx

Lieve Germaine,
Wij willen je met deze kaart nog eens bedanken voor de mooie week in Frankrijk. Bedankt voor alle kadootjes die wij van jou mochten ontvangen. Wij zullen deze kostbare geschenken in ons hart bewaren. Thuis gekomen werkt alles nog steeds door. Het mooie is dat wij het met elkaar mogen delen.

Germaine, je bent een prachtig mens, het voelt zo goed aan hoe jij met je 2 voetjes op de aarde staat! Niet te geloven dat dit je 1ste week was, je was zo een goede leermeester. Wij wensen jou het allerbeste toe met je “eigen” ontwikkeling, je pad van groei…!
Blij te horen dat je volgend jaar opnieuw een week inlast. Als het zover is zullen wij “voelen” of wij daar opnieuw moeten zijn. Nu laten we het los.
Van hart tot hart een liefdevolle groet, anoniem

Hallo lieve Germaine,
Het gaat nog steeds goed met me. Ik sta nu nog altijd om 9u op i.pl.v. jaaaaaaaarenlang om 11.30u.
Nu heb ik tenminste 1 dag te leven i.pl.v. een halve dag !!!!!
Ik eet nu ook veel meer t.o.v. vroeger, heb een goede eetlust gekregen.
Mijn hart staat ook meer open. De mondhoeken hangen niet meer zoals tevoren maar staan al rechter.
Natuurlijk heb ik wel eens een mindere dag. (maar dat heeft toch iedereen).
Ik hoop dat jij ook nog altijd na geniet van die GEWELDIGE week. (Ik wel hoor)
Germaine, heel veel lieve groetjes
van ons

Dag Lief Mens JeZELF,
Inderdaad een beetje geland, met de nadruk op een beetje. We hebben het weekend nog lekker door gereisd in de Licht Wereld. Tis wel weer even schakelen geweest vandaag, de eerste dag in de 3D-wereld. Toch, in het Gouden Ei is het goed toeven; waar maken die mensen zich allemaal druk over zeg?!
Heel fijn te horen dat de week jou ook het nodige gebracht heeft, we zijn dankbaar dat we daar onderdeel van hebben mogen uitmaken.
Om de impact die de week op ons beide heeft te verwoorden is nu nog onbegonnen werk, mocht de tijd ooit aanbreken dat die woorden er wel zijn (wat uiteraard te betwijfelen valt) ga je er zeker van horen.
De wekker ging vanochtend om 6.00 uur, even een half uurtje extra om de verbinding met de lichtwereld te maken. Zo waardevol.
Zo meteen nog lekker een beetje lezen over de levensbloem.
Lieve groeten en tot snel, anoniem

Hallo Germaine,
Na de cursus heb ik nog een paar heerlijke dagen gehad met mijn vriendin,
met voldoende rust en natuur om de cursus nog verder door te laten werken !
Ik merk dat ik veel slaap nodig heb en me een ongeluk droom, en ook het
intensieve werk, 4 dagen achter elkaar, zorgt wel voor veel vermoeidheid.
veel liefs, anoniem

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu