in Ervaringen

Healing & Meditatiecirkel: Hoe wakker sta jij ‘s morgens op?

Lieve Germaine,
Wat een super wonderlijke wegen bewandel ik!  Wouw. 
De meditatie was soms pittig en soms prachtig, het was er allebei. Ik voelde op één van de cirkels ineens de warme Liefde waar ik blij van werd.
Vannacht werd ik wakker en moest ineens heel veel boeren….. er werd losgelaten…. Vanmorgen werd ik wakker met een veel minder verkrampt hoofd, zo fijn.
Gisteravond samen met mijn vriendin gegeten en onze avonturen/ervaringen gedeeld, ook zij heeft de meditatie gedaan. We hebben een kaart getrokken vd serie ‘Fluisteringen vd Natuur”. De tekst stuur ik je hierbij. Hoezo toevallig….. 😊 zo mooi!
Wat ik ook merkte dat, terwijl mijn vriendin haar ervaringen aan het delen was, ik voelde dat mijn Kruinchakra open was. Er was een andere soort openheid. Meestal voel ik openheid vanuit mijn hart, nu was het anders.
Vanmorgen een gedicht geschreven: ‘Ode aan de Liefde’ 
tja het is teveel om allemaal te schrijven. 
Er heerst in ieder geval heel veel blijheid in me!
Heel veel Dank voor jouw aandeel om de Liefde in ons te laten werken!
Veel liefs en een dikke knuffel,
Anne Orange

Ode aan de Liefde
De Liefde
heeft me 
aangeraakt
*
Ik ben haar 
gaan volgen
*
Ik tracht haar
te leren
kennen
*
Door diepe Dalen
ben ik met haar
is zij met mij
gegaan
*
Gekneed, gesnoeid & ontworteld
gemangeld & ontmaskerd
*
Om 
Diepe Dankbaarheid
te 
Ervaren
voor 
de Liefde
die mij kent
weet wat er 
nodig is
om mij
Naakt en Ontmaskert
te omarmen
en 
door mij heen 
te werken
*
2 oktober 2021

Lieve Germaine, 
Dankjewel voor je mail met alle links. Het weekend gaan we dit in alle rust lezen. 
De meditatie cirkel hebben wij als heel fijn ervaren. Zoals gezegd had ik per cirkel heel diverse ervaringen. Met name de 2e was voor mij intens zwaar. Het weekend gaan we de cirkel opnieuw doen. Mooi ook jouw foto’s van het Veld, fijn om die er dan zichtbaar bij te hebben.
Wat een toepasselijke kaart heb je getrokken. 
Wij zijn beiden heel positief en steeds beter in staat om intenties uit te zetten. (…)
Heel dikke liefs van ons.
H. en A. 

Dank voor jullie reactie, mooi! (…)  Fijn dat jullie de cirkel als fijn hebben ervaren en benieuwd naar het vervolg. Dit veld draagt in zich dat je vanuit onbewuste lagen een bepaalde waakzaamheid ervaart. Zodra je onderbewustzijn ‘gerustgesteld’ is, kan het zijn dat je bij een 2e of 3e keer meer toe kunt laten en de healing dieper kunt ontvangen, dus ben benieuwd. (…)

Hi Germaine,
Vandaag heb ik nogmaals de cirkel gedaan. Ik voelde daarbij zo’n hoge vibratie van liefde. Ik vraag mij ineens af is dat het soort vibratie waarmee je jezelf kunt voeden? En kun je zelf zo’n hoge vibratie bereiken zonder dat er een heel veld wordt opgebouwd? Geen idee hoe ik zelf een veld opbouw maar wel heel intrigerend.
Ik dacht dit is weer een heel andere materie dus gooi het maar niet in de groep. Maar die vibratie die wil ik elke dag meenemen. Ik voelde het in die koepel met die lichtfrequenties. Niks kan je dan nog raken, wauw! Hoe kan het nog beter dan dat? 
Liefs en groetjes van P.

Hej lieve P,
Absoluut en ook zeker doen! En ja, je kunt die vibratie Zijn, daar zijn we naar op weg. Tot die tijd hebben we van die heerlucke hulpmiddelen om ons daarbij te helpen zoals het veld dat zich hiervoor liet zien/voelen.
En nee, je hoofd weet niet hoe zo’n veld op te bouwen, dat is een kwestie van voelen. De voorwerpen (voor mij energieen) die daarin een rol hebben, komen naar je toe. Ze laten ook zien hoe en waar ze willen liggen (ook als het hoofd zegt, ‘ja maar daar ziet het er mooier uit’ hahaha!). Door een heel heldere en bewuste intentie te zetten voor wat je wilt bereiken, vervolgens de regie uit handen te geven en jezelf puur te laten leiden door wat er gezien wil worden, gebeurt dat. Ik zie mezelf dan als instrument die handen en voeten geeft aan de energie. In dit geval in (kracht)voorwerpen die samen een krachtig en helend veld vormen, in een sessie bijvoorbeeld door de woorden die mijn mond uit willen. Eigenluck wat je leert in Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen 😉. Makes sense? 
En supermooie waarneming heb je van de frequenties lieve P, moet je eens wat mee doen 😊😘

Lieve Germaine,
Hartelijk dank voor jouw bericht en voor de healing & meditatiecirkel van gisteravond.
Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het best wel spannend vond, aangezien het voor mij de eerste keer was om hieraan deel te nemen.
Hierdoor voelde ik mij ook niet comfortabel om de camera aan te zetten, hopelijk heb je hier begrip voor. Ik ben er in ieder geval de hele tijd actief bij geweest 🙂
Iemand anders gaf aan het einde van de sessie aan dat het af en toe lastig was om erbij te blijven, ik moet bekennen dat ik dat af en toe ook wel vond.
In het begin lukt het goed om mee te komen, maar gaandeweg werden de beelden minder scherp.
Wat mij heel erg is bijgebleven is dat ik mijzelf op een gegeven moment vanaf een afstandje zag zitten op de bank, dat was voor mij een hele vreemde gewaarwording. Verder werd mijn lichaam af en toe ontzettend warm en aan het einde voelde ik mij vooral heel erg moe en had ik enorme dorst.
Verder vind ik het allemaal best wel verwarrend en overweldigend en weet ik af en toe even niet wat ik er mee kan / moet.
Ik denk dat ik mezelf hierin ook maar de tijd moet gunnen om het te ontdekken.
Lieve groet, I

Dank voor je reactie en dat kan ik me helemaal voorstellen hoor, ik vond het in het begin ook doodeng! En gelukkig weet ik hoe je eruitziet, dus helemaal goed hoor de camera uit. 😊
Het gaat erom dat jij je er prettig bij voelt en zo goed mogeluck kan ontspannen en de energie kan ontvangen. Dus heel goed dat je daarin bij jezelf bent gebleven en je niet hebt laten leiden door sociale conditionering die je het gevoel geeft dat je je camera aan ‘hoort’ te zetten. 
En ja, dat niet aanwezig kunnen blijven, dat kan voorkomen bij cirkels. Is heel normaal, hoop dat jij ook wat aan het antwoord aan de andere deelneemster had.
En mooie gewaarwordingen allemaal. Warm en moe heeft te maken met het loskomen van energie en dorst is omdat je lichaam water nodig heeft om zwaarte los te laten. Mooi he hoe dat werkt?
Verwarring en overhelm kan ik me ook helemaal voorstellen, het is een heel andere werkeluckheid waar je je ineens van bewust wordt, dus dat is heel logisch. Geef jezelf idd de tijd en voel je helemaal vrij om zelf op onderzoek te gaan en vragen te stellen in de FB of R&R groep.
Nogmaals dank voor je berichtje en tot snel!
Alle liefs

Hoi Germaine,
Dankjewel voor vanavond, ik vond het heel fijn en mooi, voelde veel kou maar ook momenten met veel warmte en het was genoeg voor mij. Daarom ben ik “vertrokken”, ik wilde bij mezelf blijven. Ik kijk de vragen later wel een keer terug met de opname.
Groetjes, E

Wat een mooie en fijne healing was dit! Dank je wel dat je deze zo goed voorbereid hebt en ons perfect geleid hebt. Ik weet zeker dat dit ons helpt in het zelf creëren van ons leven. Ook jouw aanvullingen tussendoor waren heel treffend. Dank je wel! 🙏🏼❤️❤️❤️🙏🏼

Prachtige foto’s Germaine en dank voor n mooie avond. Ik mailde het al: het was genoeg na de meditatie en wilde graag bij mezelf blijven ipv in vragen te duiken, vandaar mijn ‘vertrek’ uit de Zoom. 🌻

Helemaal goed hoor, dank voor je berichtje. het is ook niet zozeer voor vragen, meer als iemand iets wil delen… of vragen 😊. Dat zijn er na mijn activiteiten meestal niet veel. Dan zit je in de stilte van je Hart, daar zijn geen vragen… daar is Weten… 💞

Ik heb net deze cirkel gedaan. Ik voel me nu echt heel erg groot. Energetisch groot zal dat zijn. Maar het voelt wel heel erg ‘echt’. Ik voel me op een hele rustige en schone manier groot. Er is meer ‘mij’. Het is rustig, vreugdevol en heel krachtig. Zachte kracht. Ik heb deze dag helemaal voor mezelf en ik ga heerlijk “ervaren” vanuit dit “zijn”. Vanuit ‘hier’ of ‘dit’ vandaag kijken lopen praten eten. Wauw. Ik ben zo blij dat ik in deze groep zit. Bedankt Germaine dat je dit werk aanbiedt ✨✨🔥🧡

Echt mooi. Ik vond het heerlijk, gisterenavond. Het praten over vind ik nooit prettig, dan stop ik. H.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu