in Ervaringen

Healing & Meditatiecirkel: Silent Consent

Lieve Germaine,
door onze omstandigheden nog geen tijd gehad om een reactie te plaatsen. We kijken terug op een wederom bijzondere meditatie, dankjewel daarvoor.
Een aantal zaken waren nieuw om te horen en hadden ook even tijd nodig om te bezinken. De links die je hebt gemaild gaan we nog verder doornemen om het beter te duiden.
Er gebeurde tijdens de sessie al heel veel, H. had intens contact met zijn gids, koude rillingen. De metafoor van de verschillende loketten was een mooie ervaring – en heel praktisch, lekker aards.
We gaan de meditatie nog een keer doen en dan zien wat dat nog verder weer oplevert.
De dagen na de meditatie hebben we als zwaar ervaren, m.n. druk op schouders en hoofdpijn. Een paar nachten slecht geslapen, veel wakker en onrustig. En om onverklaarbare reden ging om 04.00 uur (natuurlijk een moment dat we juist sliepen) de rookmelders af.
Voor A. niet altijd goed te duiden of het door de meditatie komt of door haar proces, al voelt ze wel dat ook dit weer bijdraagt in het grote geheel. 
Voor ons was het muziekje op de achtergrond deze keer wat storend, alsof het niet bij jou vandaan kwam. En het chatten gaf enige afleiding. (A. is dan geneigd dat ook te lezen, terwijl dat er voor ons niet toe doet).
Nogmaals dank en op naar de volgende!
Lieve hartengroet H. en A.

Lieve Germaine,
Zondag was ik te laat om nog in te steken.
Vanmorgen heb ik het , in alle rust , kunnen doen.
Was heel fijn.Je uitleg vond ik heel duidelijk. Ik was er al van op de hoogte, maar ervoer het als goed, het nog eens te horen.
Overigens is onze overheid een B.V. En Rutte de ceo !!
Voor de 2 tijdlijnen kreeg ik allerlei rillingen in mijn lijf.
Bij een aantal dingen kreeg ik een heel akelig gevoel.: stem weg geven, b.v.
En heel krachtig, als ik de bevestiging deed: ik zie het en ontvang het heel graag. Grote blijdschap.
Dank je heel hartelijk. Heel veel liefs, H.

 • Dank voor je reactie lieve H, fijn en mooi om te ervaren hoe de energie voor je doorwerkt. En ja ik ben me ervan bewust dat het allemaal bedrijven zijn. Heb hier al eerder in zachte bewoordingen over geschreven, maar toen was de tijd er nog niet rijp voor. Gelukkig worden we in rap tempo snel wakker…
  Nogmaals dank & alle liefs, Germaine 🌹

Lieve Germaine,
Dit is inderdaad een pittig veld. Tijdens de meditatie sprongen er een paar dingen uit. De trots van mijn vader met de geboorteaangifte waardoor ik me meer welkom voelde, al liet hij dat in dit leven niet blijken. (Hij is vorig jaar overgegaan en ik had/heb  geen contact met familie).
De waarde die ik terug ontving bij het aanvaarden vd trust was eigenwaarde. Voor mij een kado voor mijn innerlijke vrijheid, het belangrijkste voor mij hier en nu. De bevestiging dat ik al lang gekozen had voor de tijdlijn vh licht, ondanks nog veel op te ruimen stukken. Ik ging slapen met en in de lichtbol en werd vroeg in de ochtend wakker, en voelde m niet meer.
Daar begon de rest van mijn proces. Mijn thema dit leven is afwijzing, uitsluiting en vergelijkbare thema’s. Deze mag ik tot op het bot uitwerken. Al een aantal keer was ik op een laag van haat en zelfhaat beland. Maar daar zaten steeds nog entiteiten op aangehaakt. Deze keer kwam ik acuut bij het wakker worden in deze laag, juist door de woede dat ik de lichtbubbel niet meer voelde. Ik kon het toelaten en aankijken, en de hele “donder”dag heb ik hardop allerlei krachttaal en verwensingen naar anderen en mezelf geuit. Alle ervaringen in mijn huidige incarnatie hebben gezorgd voor angst en wantrouwen en ook haat naar mensen, inclusief mezelf dus. Gaat al beter hoor 😉. Want ik weet dat ik deze rollen als dader ooit ook speelde. Ik heb voor het duister gewerkt. Ik heb geen herinnering aan zulke levens, toch is dat zo. (Ik heb zelf nu geen toegang tot vorige incarnaties). Echter, zoals ik al vaker deed, ik hield deze uitingen in mijn eigen veld, want ik wil geen vervuiler zijn. Omdat ik weet dat ik dit niet (meer) op anderen of mezelf wil en mag richten, maar het ook niet aan de aarde wil geven. Omdat ik wel veel van haar houd. Deze weerstand ging in de nacht naar vrijdag weg, toen iets in mij zei. Jouw intentie is verwerken en niet beschadigen of belasten of vervuilen. Toen kwam er ontspanning en ging alles de aarde in. Daarna nog intens veel verdriet. Ik was compleet uitgeput en had veel rust nodig. Gistermiddag voelde ik mijn energie weer terug komen. Er is meer zachtheid geopend hierdoor, nog meer compassie voor iedereen en waar hij/zij nu is. Ik hoop dat als de grote meerderheid gaat zien wat er speelt wereldwijd, dat zij hun haat en wraakgevoelens (die ik ook voelde) met meer gemak en liefde kunnen aankijken. En moge daardoor uiterlijk geweld tot een minimum beperkt worden. 
Heb al wat video’s bekeken, wat een heerlijke humor heeft die Jeroen! De rest ga ik ook nog bekijken, hoewel voor mij de kennis en energetische verandering het belangrijkst is en niet zozeer uitvoering daarvan. Dat is weer voor andere medezielen. Ieder zijn specialiteit. 
Binnenkort ga ik de opname nog eens luisteren, vaak is er dan een groot verschil omdat er weer iets is getransformeerd. Dank ook voor de linken met verdere info, die waardeer ik enorm.
Wellicht tot een volgende keer. Het was een mooie en inderdaad heel nodige meditatie en healing op dit veld.
Een knuffel van mij. Liefs N.

 • Dank voor jouw reactie N., mooi om te lezen hoe de energie voor jou heeft doorgewerkt.
  En ja bijzonder he om de energieen te ervaren die vast zitten in de constructen die om ons heen zijn gebouwd, met recht een onzichtbare gevangenis.
  Wat betreft de lagen waar je geen toegang toe hebt, als het zo voelt, kun je overwegen om hier samen in een sessie naar te kijken. En supermooi hoe je de zwaarte naar de aarde kon afvoeren. Ik werk vanuit Inca sjamanistische gedachtengoed waarin je zwaarte, zonder oordeel, als voeding of geschenk mag geven aan de aarde. Heel mooi hoe deze laag naar boven kwam… 🙏🏼🌹
  En ja, aan dit veld kleeft dat er ook in het cognitieve nodig is om een aantal dingen te weten. Soms kan ook nodig zijn om in 3d hier uitvoering aan te geven – voor mij bijvoorbeeld, om te kunnen doorvoelen wat het doet – maar dat is voor iedereen anders. Inderdaad zelf voelen wat resoneert en wat niet. 
  Als er in 3d wat nodig is, wordt dat vanzelf vanuit de energie ingegeven. We hebben het als het ware omgedraaid…
  Alle liefs, Germaine 🌹

Ik heb in de nacht volgend op de meditatie niet kunnen slapen en de dag erna me niet prettig gevoeld. Ik heb me door de dag heen geworsteld, daarna was het oké en leek het alsof ik me wat lichter voelde.

 • Dank voor je reactie M., en ik kan me dat goed voorstellen. Deze velden kunnen nogal wat in beroering brengen. Het mooiste is het als je dan wat rust & ruimte voor jezelf kunt creëren, zodat die onrust er kan en mag zijn en je je inderdaad niet door de dag heen hoeft te worstelen. Het zijn weerbarstige energieen die we mogen transformeren.
  Fijn dat je je daarna lichter voelde. Je kunt overwegen om de meditatie nogmaals te doen om te ervaren wat het dan met je doet. En misschien met bovenstaande in je achterhoofd 🙂
  Alle liefs & houd me op de hoogte! Germaine
  🌹

Goedemorgen Germaine,
Sorry dat ik niet eerder gereageerd heb, het is hier momenteel wat druk, vandaar.
Allereerst dank je wel voor de meditatie. Ik vond het heel leuk om eens bij een andere groep aan te sluiten.
Zelf verbind ik ook een meditatiecirkel, hier in mijn dorpje. Ik werk via mijn lijntje en word niet vaak getriggerd ergens anders bij aan te sluiten.
De meditatie voelde heel goed, zuiver ook. En dat vind ik belangrijk. Omdat ik het achter de pc heb gevolgd wil ik het graag nogmaals doen maar dan in mijn werkkamer, tussen kristallen schedels. Daar is de energie heel hoog. Echter, daar ben ik nog niet aan toe gekomen.
Ik heb met mijn groep al veel gedaan aan het ontbinden van contracten, geloftes enz. Het strawman gebeuren heb ik niet met ze gedaan, ik was er wel van op de hoogte. Maar een mens moet prioriteiten stellen en er werd me niet doorgegeven dit op te pakken. Daarom heel fijn dat ik dit bij jou kon doen. 
Na de meditatie voelde ik me prima, maar ik kan niet exact zeggen hoe de energieen uitgewerkt hebben. Dit omdat er verschillende dingen door elkaar lopen momenteel. Wij zijn met een projectje bezig betreft het plaatsen van lichtzuilen (in de vorm van obelisken) en dit dient voor 21 december afgerond te zijn. 
Zodra ik de meditatie nogmaals heb gedaan, tussen de kristallen schedels waar ik de hoeder van ben, hoor je dat van me. Lieve lichtgroet, T

 • Dank voor je berichtje lieve T, fijn dat je resoneerde op dit veld en hebt meegedaan en daarmee bijdraagt aan de transformatie daarvan. Het is een pittig veld, dus inderdaad heel fijn als je hem in jouw eigen veld ook nog eens doorvoelt. Ook die ervaring hoor ik inderdaad graag van je.
  En mooi project met de Lichtzuilen…
  Alle liefs, Germaine
  🌹
 • Lieve Germaine, Hier dan zoals beloofd het vervolg.
  Gisteravond in mijn eigen veld de meditatie nogmaals beluisterd.
  Dit gaf een heel andere energie, een energie die enorm krachtig was.
  Ik las dat jij via het Inca sjamanistisch gedachtengoed werkt, ik weet daar weinig van. Er ontstond een samenvloeiing van lichtkrachten en dat gaf een soort super/oerenergie, ik weet niet hoe ik het anders dien te omschrijven. Het voelde heel zuiver, vertrouwd en krachtig. Dit ontroerde me.
  Mijn kruinchakra opende zich heel ver en daarna kon ik de energieen waarvan ik was afgesneden gemakkelijk terug halen. 
  Ik zag dat de Aarde de ontstane energie in en rond me absorbeerde, alsof ze het wilde verzamelen om het in zijn geheel te gebruiken voor transmutatie. Daarna werd veel lichtenergie de Aarde over gestuurd.
  Dankbaar ben ik dat aan deze meditatie mee mocht doen en dat we met z’n allen een heel krachtige lichtenergie neer konden zetten. Dit zal sterker worden naarmate er meer mensen aan gaan sluiten bij deze meditatie, nu en in de toekomst.
  Dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt.
  Dank aan jou dat jij de verbindingen tot stand gebracht hebt.
  Namasté, T.

Lieve Germaine,
Heb me net opgegeven voor de meditatie, die ik pas de volgende dag zal kunnen doen. Zal in meditatie verbonden zijn!
Er gebeurt zo ontzettend veel, wat me eigenlijk wel heel erg blij maakt. 
Vanmorgen ineens een gedicht geschreven en met het sluierschilderen kwam er vandaag iets prachtigs tevoorschijn wat me intens ontroerde.  
Maskers worden voelbaar en bewust, wat al een tijd bezig was……
Wat er op het schilderij tevoorschijn komt is bijna niet onder woorden te brengen, misschien wel voelen in mijn gedicht.
Heb dan toch de behoefte om het te delen.
Heel veel liefs!! Anne

Tot de Dag Kwam

Verborgen
achter 
maskers

*

Omgeven 
door 
Duisternis
Onwetendheid
Eenzaamheid 
en
Pijn

*

Mij-Zelf
niet 
kennend

*

Tot de dag kwam

*

Er klopt iets niet
Vragen kwamen
Zoektocht begon 

*

Tot de dag kwam

*

Aangeraakt 
door de 
Liefde

*

Stap voor stap
Duisternis
Onwetendheid
Eenzaamheid
Angsten
Pijn
in het 
Helende Licht
van de 
Liefde

*

Tot de dag kwam

*

Antwoorden
Inzichten
uit de 
verborgenheid
in het
Licht

*

Tot de dag kwam

*

Ik me in het
Licht en de Liefde
Veilig en Geborgen
voelde
om te 
Ont-dekken
dat ik 
Licht en Liefde
ben

*

Anne
23 november 2021

Anderen bekeken ook

2 reacties. Reactie plaatsen

 • Harold & Antoinette
  30 november 2021 15:24

  Lieve Germaine,
  door onze omstandigheden nog geen tijd gehad om een reactie te plaatsen. We kijken terug op een wederom bijzondere meditatie, dankjewel daarvoor.
  Een aantal zaken waren nieuw om te horen en hadden ook even tijd nodig om te bezinken. De links die je hebt gemaild gaan we nog verder doornemen om het beter te duiden.
  Er gebeurde tijdens de sessie al heel veel, Harold had intens contact met zijn gids, koude rillingen. De metafoor van de verschillende loketten was een mooie ervaring – en heel praktisch, lekker aards.
  We gaan de meditatie nog een keer doen en dan zien wat dat nog verder weer oplevert.
  De dagen na de meditatie hebben we als zwaar ervaren, m.n. druk op schouders en hoofdpijn. Een paar nachten slecht geslapen, veel wakker en onrustig. En om onverklaarbare reden ging om 04.00 uur (natuurlijk een moment dat we juist sliepen) de rookmelders af.
  Voor Antoinette niet altijd goed te duiden of het door de meditatie komt of door haar proces, al voelt ze wel dat ook dit weer bijdraagt in het grote geheel.

  Voor ons was het muziekje op de achtergrond deze keer wat storend, alsof het niet bij jou vandaan kwam. En het chatten gaf enige afleiding. (Antoinette is dan geneigd dat ook te lezen, terwijl dat er voor ons niet toe doet).
  Nogmaals dank en op naar de volgende!
  Lieve hartengroet Harold en Antoinette

  Beantwoorden
  • Dank voor jullie reactie en bijzonder weer. En kan me voorstellen als deze informatie nieuwe voor je is dat dat even nodig heeft im te bezinken. Op zondag 19 december geef ik een live workshop in Hazerswoude waarin ik nog dieper met deze velden wil werken, dus… 🙂 Alle liefs

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu