in Ervaringen

Mindset Intensive

Hoi Lieve Germaine,

Jeetje, ik heb de afgelopen dagen even afstand van alles moeten nemen om alles te laten bezinken. Weet je wel hoeveel er allemaal gebeurd is de afgelopen maanden? Ik merk dat ik gewoon een beetje verdrietig ben dat het is afgelopen. Tja, onthechting doet pijn zoals je zelf al zei. Ik wil je gewoon even laten weten dat ik echt heel dankbaar ben voor onze reis en dat je me dierbaar bent geworden. En ook dat is vooruitgang want normaliter zou ik dat nooit aan iemand laten weten.

Verder heb ik je nog een testimonial belooft. Hier komt tie dan;

Na het volgen van de mindset 1 en 2 ben ik verder gegaan met de mindset intensive. Een aanrader want je krijgt heel veel informatie in de mindset 1 en 2 maar het praktisch toepassen is toch een heel ander verhaal.

Het was een “very bumpy ride” waarin ik angsten, paniek, verdriet en frustratie onder ogen heb gezien. Een periode van herstel van een ernstige ziekte en wakker worden.

Het besef hoezeer ik  geprogrammeerd ben met van alles en nog wat en hoe diep die groef bij mij inmiddels was, heeft aardig wat teweeg gebracht.  Drie maanden lang zijn we met van alles en nog wat aan de slag gegaan. Als ik het even niet meer zag zitten dan was Germaine mijn rots in de branding. Altijd met steun en advies hoe een en ander aan te vliegen. Meestal dacht ik “o ja, dat is voorbij gekomen in de mindset” en dan kon ik het ook toepassen.

Naarmate het einde naderde merkte ik dat Germaine me steeds meer wees op mijn eigen kracht en intuïtie. En uiteindelijk is dat het grootste cadeau wat iemand je kan geven want het antwoord zit in jezelf.

En nu? Ik durf te vertrouwen op mijn eigen vleugels. Doorzie mijn uitspraken en hersenspinsels en kan ingrijpen als dat nodig is. Maar dat niet alleen, ik doorzie het nu ook bij anderen. Ik kom heel spirituele mensen tegen die met een flinke overtuiging bepaalde toekomstige gebeurtenissen beschrijven waarvan ik dan denk “oei, jij zou ook wel wat mindset kunnen gebruiken”. Ik ben afgelopen week veroordeeld door gelijkgestemden omdat ik sprak over de wet van aantrekking en wat wij hier te doen hebben. Normaliter zou ik hierdoor van slag zijn omdat ik dit  soort spirituele mensen op een voetstuk zet en mezelf onderschikt maak. Maar nu weet ik dat er iets in hen wordt geraakt en dat zij zelf nog wat innerlijk werk te verrichten hebben. Ik durf te staan voor mijn waarheid. Ik doorzie het spel van de media en moet er zelfs om lachen als een zeker individu zich uitspreekt over een vaccinatieplicht. Tja, wij hebben al gewonnen en hoe wanhopig zijn ze nu eigenlijk? Mij krijgen ze niet klein.

Ik durf te genieten van mijn leven. Ik heb een geweldige midweek weg met mijn gezin en familie gehad en plezier gemaakt, ik heb in tijden niet zo gelachen. Ik word steeds meer mezelf zoals ik was als kind. Spontaan, open, vrolijk en genietend van al die kleine dingen. Geen zorgen meer om hoe ik eruit zie en of ik wel voldoe aan de maatschappelijke norm, boeien!

Dank je wel lieve Germaine dat ik samen met jou deze reis mocht maken. Jij hebt mij het grootste cadeau gegeven wat je van iemand kan krijgen, jezelf worden en vertrouwen in je eigen kracht.

Heel veel liefs, Petra

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu