in Ervaringen

Munay-Ki & de Nusta Karpay

Hai lieve Germaine,
Voor het eerst besef ik dat er zoveel hulp is, dat ik stil kan worden en me afstemmen op een onzichtbare wereld. Middels pendelen (chakra’s iin balans brengen) ervoer ik bijna dagelijks steun. Ik ben de afgelopen jaren veel geholpen maar nu voel ik in mij doordringen dat er een uitwisseling kan plaatsvinden als ik me openstel. ‘De kring in het bos’, daar ben ik altijd welkom, het voelt onnoemelijk Liefdevol. In groot contrast met een deel in mij dat nog vast zit in afgescheidenheid vanuit overleving. Die pijn is enorm (oorzaak van 2 depressies, een klinische opname van een jaar en nu hanteerbaar met antidepressiva), ik voel het in al mijn celletjes in de meditatie bij het lopen door het oerwoud. Ben zielsblij dat ik het te zien krijg en weer een stapje mag zetten in het prachtige transformatieproces dat Leven heet. ZIJN in Liefde is mijn streven. Veel dank voor het delen van de eerste rite.
In Munay

Dank voor de prachtige meditatie van afgelopen maandag Germaine. Maakt het nodige los, in Liefde en zachtheid. Puur & zuiver.
Fijne dag! Liefs

Lieve Germaine, bedankt… De nusta karpay, het regenboogpad van licht was voor mij een prachtige ervaring. Het voelde als een zegening, een feest na al het harde werken van de afgelopen tijden. Elke chakrakleur van de regenboog die we samen met jou zijn afgegaan, bloeit na de aandacht en liefde die eraan gegeven is. Je hebt diepe stukken in mij aangeraakt. Dat is jouw grote gave… Hier waren we voor gekomen, en meer… Dit had niet gekund zonder jouw prachtige begeleiding. Dank voor de Witte Leeuw, dat hij ons hier heeft gebracht. Dankbaarheidstranen in alle kleuren van de regenboog… Love Sister,
Maxine

HalloGermaine,
Van de laaste rite heb ik geen ‘last’ gehad, wel lichamelijk veel losgekomen (bijholte-ontsteking), maar voelde wel goed, echt als een opruiming en geen pijn.
Met hartelijke groeten

hoi schat,
Ik had gisteren nog een mooie ervaring. Na een bijzonder leuke communicatie met een eigenwijs katertje van 5 maanden zat ik nog steeds in meditatie toen ik plotseling de gouden bal, die we tijdens de cirkel met de walvissen, in mijn hart geplaatst had zich losmaken uit mijn hart en als een razende door mijn lichaam gaan.
Dit duurde enkele minuten en toen ging hij vanzelf weer terug in mijn hart.
Het voelde als een soort healing, mooi he.
Na mijn laatste bezoek bij jou voor de 7e initiatie heb ik enorme lichamelijk reacties gehad. Veel diaree en heel veel pijn. Het lijkt bijna alsof mijn lichaam het niet bij kan houden, alle veranderingen.
Ik laat het maar over me heen komen in de wetenschap dat het goed is.
dikke knuf

Na een zeer zwaar en turbulent leven kwam vorig jaar Germaine op mijn levenspad. Toeval? Nee het moest zo zijn. Ik was mentaal zo sterk, tenminste dat dacht ik, maar door de initiaties van de Munay-ki kwam ik erachter dat ik alles diep weggestopt had. Dat er veel oud zeer diep ingeworteld zat in mijn lichaam en dat kwam eruit en hoe! Ik was niet sterk, ik werd het nu pas…
Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om de Munay-ki verdieping te gaan doen en het woord verdieping zegt het helemaal.
De eerst keer dat we naar de engelentuin in Chaam gingen verbaasde ik me over de eenvoud totdat ik bij de krachtplek van de Munay-ki kwam. Een simpele houten paal in een weiland. We waren met een groep van 5 vrouwen en zodra we rond de paal stonden zag ik dat we sterk verbonden waren, omringd door een gouden koord.
Één voor één mochten we naar voren komen om de paal aan te raken. Zodra ik hem vastpakte voelde ik de sterke energie die eruit kwam en de meest pijnlijke ervaringen in mijn leven werden gelijk aangeraakt waardoor ik enorm emotioneel werd en letterlijk alle verdriet met kracht uit mijn lijf schreeuwde en huilde tegelijkertijd. Ook voelde ik dat ik een spontane healing aan mijn slokdarm kreeg en nog een emotioneel moment toen ik voelde hoe het kind in mij getroost werd.
Bij een ieder van ons werden emoties aangeraakt en Germaine stond ons bij en werd iedereen door haar liefdevol gesteund. Ik was zo zwaar met moeder aarde verbonden dat het leek of ik lood in mijn benen had gekregen en de eerste meters terug kon ik bijna niet lopen.
Na de lunch zijn we door het ‘moeder aarde labyrinth’ gelopen, tegel voor tegel, waarbij ik bij sommige ervan even stil moest staan om de energie te voelen. Bij één ervan werd ik er gewoon afgegooid, steeds opnieuw weer. Een bijzondere ervaring.
De tweede keer dat we naar Chaam gingen kreeg ik een hele andere emotie op het moment dat ik de paal vastpakte. Het is eigenlijk niet met woorden te beschrijven wat er toen door me heen ging. Ik werd omhuld door een prachtig wit licht en ik voelde een enorme energie en vooral heel veel liefde door me heen stromen. Het was zo’n uitzonderlijk gelukzalig gevoel dat het met niets te vergelijken is. Daarbij kreeg ik de boodschap dat ik die liefde en energie door mocht geven aan een ieder die het nodig had. Uiteindelijk moest Germaine me met zachte dwang losmaken want ik wilde die paal nooit meer loslaten.
Ik zag een kring van vuur om de groep heen.
Iemand van de groep had het heel moeilijk en als vanzelf opende ik mijn handen en hield ik ze naar haar toe gericht en ik voelde letterlijk de energie van bovenaf, via mijn handen, naar haar toe stromen. Duidelijker kon het niet zijn en ik voelde me nietig en dankbaar dat ik dat aan haar mocht geven.
Na de lunch zijn we het ‘kosmisch labyrinth’ doorgelopen. Ook heel bijzonder en mooi maar de grootste verbinding had ik toch met de munay-ki krachtplaats.
In de weken erna kreeg ik, buiten de geestelijke, vooral lichamelijke reacties zoals een diepe, maar voldane vermoeidheid en werden er dingen in mijn lichaam aangeraakt en geheald.
Geestelijk voelde ik me versterkt met een scherper en dieper gevoel. Meer vertrouwen in mezelf en zekerheid.
Al met al een ongelofelijke ervaring die ik iedereen van harte aan kan raden!
Met tot slot heel veel dank en zeer veel respect voor Germaine!
dikke knuf
Wil

Ha lieve Germaine,
Ik vond de Munay Ki verdieping prachtig en heel krachtig.
Wederom ben ik verwonderd over wat er allemaal gebeurt, zowel tijdens de inwijdingen bij de krachtplaats als erna. Bij de eerste inwijding bij de krachtplaats kwam mijn hele leven aan mij voorbij en stapte ik over naar mijn nieuwe leven. Bij de tweede inwijding, ook bij de krachtplaats, was er een grote leeuw bij mij. Mooi!! En maakte ik weer een grote stap in mijn ontwikkeling. In het labyrint zei jij dat je uit mijn handen lichtstralen zag en ik mezelf en anderen daarmee mocht healen en behandelen. Nou, daar heb ik inmiddels wel ervaring mee, jeetje, wat een power!! Daar waar ik eerst nog het ABC 😉 deed, is er nu in mijn gevoel een continue ‘lijntje’ aanwezig en gebeurt het veelal spontaan! Ook heb ik de “deken van zelfmedelijden” afgeworpen en voel ik mij krachtig. Het maakt me blij!!
Dank voor alle inzichten die ik heb meegekregen.
Veel liefs,
Anoniem

hi lieve Germaine,
Ik had vanmorgen een mooie ervaring die ik graag met je wil delen.
Ik voelde een sterke drang om in mezelf te gaan, geen idee waarom, maar dat werd al snel duidelijk.
Je weet dat ik mijn eerstgeboren kort na de bevalling heb verloren, geloof dat ik je dat al verteld had? Toen dat gebeurde hebben ze mij, denkende dat dat het beste voor mij was, me afgesloten van de pogingen om hem tot leven te wekken. Ze hebben me met een injectie in slaap gebracht waardoor ik hem nooit heb gezien en des te meer alles diep in me weggestopt heb.
Maar nu werd ik teruggebracht in de tijd. De hele bevalling heb ik opnieuw beleefd met alle beelden van wat er gebeurde. De pogingen om te reanimeren, het prachtige moment dat ik hem in mijn armen kreeg en het mooiste toen een engel hem kwam halen. Je snapt dat ik niet meer op kon houden met huilen. Uiteindelijk werd ik getroost door, ik denk, diezelfde mooie engel die achter me kwam staan en zijn prachtige vleugels om me heen sloeg. Mijn handen werden onderwijl vastgehouden in een troost gebaar door Huascar….
Later kwam ook mijn moeder nog om me te troosten…
Het was een heftige belevenis.
Je zei bij ons laatste bezoek in de engelentuin dat ik het zwaar zou krijgen. Nou dat klopt helemaal, met heel veel ups en downs, zowel geestelijk als lichamelijk. Er gebeuren allerlei dingen om me heen. Beeldjes die verschuiven, lichten die langzaam harder en zachter gaan branden…en dat voelde soms positief maar soms ook wel angstig…
Vaak heb ik gedacht om je hulp te vragen maar heb nu inmiddels de gedachte om het allemaal maar te laten gebeuren, dat ik hier schijnbaar doorheen moet?..
Er zijn tenslotte ook prachtige momenten, zoals de krachtige energie, die ik vanuit mijn handen (net als bij de andere cursiste in de engelentuin) opnieuw door mocht geven aan mijn vriendin in een troost voor haar i.v.m. haar vader waar het heel slecht mee gaat.
Ik wil graag een afspraak met je maken in januari voor de volgende initiatie en ik zal zeker ook bij je eerstvolgende lichtcirkel zijn.
Ik ben altijd op dinsdag en woensdag vrij dus laat maar weten, ‘s-morgens of ‘s-middags, maakt niet uit.
Verder wil ik jou en je gezin nog de allerbeste wensen voor het komende jaar doen met heel veel liefde en mooie energie !!!
veel lieve groetjes, anoniem

Lieve Germaine,
Wat een supermooie ervaring, de munay ki verdieping!
Vooral de krachtplek in de Engelentuin in Chaam!

Niet te omschrijven eigenlijk dat ik, op het moment dat ik de paal vastpakte, een enorme energie en een enorme liefde door me heen voelde stromen waarbij duidelijk werd gemaakt dat ik die door mocht geven aan een ieder die het nodig had. Delen met alle medemensen en ik voelde me zo nietig en zo ontzettend dankbaar en de ervaring gelijk even later dat ik het met een enorme energiestroom die ik in mijn beide handen voelde het op dat moment al door mocht geven aan iemand van de groep die het hard nodig had..
Ik geloof niet dat ik ooit zo’n blij gevoel heb ervaren in mijn leven.
Ik zag de verbinding in de groep met rondom ons omgeven met een gouden koord en die verbinding was heel sterk.
Ook kreeg ik een spontane healing aan mijn slokdarm.
Buiten de ongeloofelijke blijdschap aan het eind toch ook nog een emotioneel moment toen ik voeld dat het kind in mij getroost werd.
Zeker een week lang daarna was ik alleen maar moe en ik voelde aan alle kanten hoe er dingen in mijn lichaam aangeraakt werden en geheald werden.
Mijn zintuigen zijn verscherpt, mijn gevoel is duidelijker en dat heb ik sterk ondervonden bij het communiceren met dieren!
Ik heb daarmee geoefend zoals je zei en het is geweldig te ervaren hoe dieren dan voor je openstaan, wat ze te vertellen hebben. Heel ontroerend soms maar vaak ook heel grappig.
Dank je wel voor je geweldige begeleiding en dat je het mogelijk maakt dat ik dit alles mag meemaken !heel veel liefs
Anoniem (Munay-ki Verdieping)

Bij aanvang van de ‘Munay-Ki verdieping’ wist ik niet wat de bijeenkomsten me zouden brengen toch, het voelde goed en ‘iets’ in me wilde heel graag deelnemen. Sinds ik de eerste 9 inwijdingen van de Munay-Ki ontvangen heb durf ik weer te vertrouwen op dat ‘iets’ en ‘het voelt goed’. Germaine, je had geen betere titel voor je nieuwe training kunnen kiezen. Verdieping dat is wat de deelname me gebracht heeft. Zowel verdieping in mijn eigen ontwikkeling als verdieping in de verbinding met de energie waarmee ik de negen inwijdingen van de Munay-Ki aan anderen mag doorgeven. Zo mooi hoe ik sindsdien tijdens het doorgeven van de initiaties de ene keer de verbinding met het Akasha Aarde labyrint, de andere keer met het kosmisch labyrint of de Munay-Ki krachtplaats ervaar net wat past bij de betreffende initiatie. Een werkelijke verdieping dus!
Lieve groet voor nu,
Anoniem (Munay-ki Verdieping)

Lieve germaine, ik las dit vanmorgen en was geraakt en wilde deze delen met iemand die ik hoog heb zitten. Het lijkt wel sinds vorige week woensdag (munayki7) of er weer meer stevige betonachtige gronding is bijgekomen en voel me bijna dansachtig vrolijk en open (datgene wat ik vroeger ook was). Dus heel leuk.
groeten van anoniem

hi Germaine,
Ik heb bijna geen reactie gehad na de eerste inwijding.
Hooguit dat ik me sinds jaren weer een beetje “de oude” voel en dat is misschien het begin?
de spirituele wereld zei ook: ze is thuis gekomen…..
ik wacht het verder rustig af
veel liefs anoniem

Hoi Germaine,
Ik heb de ruimte zoals ik hem ervoer en zag voor mijn geestesoog afgelopen vrijdag kunnen vangen in het beeld: zie plaatje in attachment. De stervorm kwam pas later, toen de 2 tetraeders begonnen te draaien in de ruimte. De betekenis van het eerste beeld is mij inmiddels verduidelijkt: de vorm staat voor beginnend ontwaken. : de octaeder is verbonden met het element lucht en je denken. Hij helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte staat. Wanneer je geestelijk ontwaakt ken je de grote Leegte. De Leegte (de bol) voert voorbij al het denken, alleen vertoevend in het Albewustzijn. Daar waar je de staat van Zijn ervaart. Leven als een kind, meestromend en vertrouwend. Geen zekerheden meer nodig hebbend. Je nergens meer aan vastklampend. Geen controle (via het denken) meer nodig hebbend. De bol binnenin staat voor leegte.
Spannende reis hoor!
Hartegroet, Anoniem

Beste Germaine,
Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie inwijding gisteren!
Met hartelijke groeten, Anoniem

Hi Germaine,
dank je voor je bericht. wat zal ik zeggen 🙂 het is een nogal turbulente periode, lang ziek geweest net weer redelijk op de been. Veel geleerd over liefde, meer inzicht, een langzaam inzien van wie ik ben en wat voor rommel nog aanwezig is in mijn geest die mij belemmert vrij te zijn en te zijn wie ik in wezen ben. Maar ook, briljante bloeimomenten, innerlijke confrontaties, groei. Heel bijzonder, heel heftig, en dit is nog maar het begin haha. Had het niet kunnen voorspellen, de nieuwe mensen en situaties om van te leren, op mijn pad. Ik heb er volledig doorheen gezeten en toch nog doen, doen, doen. Geleerd waar ik vastloop, over mijn beschermmechanismen, fobieen en perfectionistische trekken, de angst die mijn wil tot controleren bepaalt. De rol van Christus die zich overgeeft, en zijn bevrijdende energie, geen kerk voor nodig want het is in mij, aan mij, door mijzelf dat ik een altaar ben voor het Goddelijke. Fascinerend allemaal, ik voel me steeds meer mij en zie beter de realiteit ipv droombeelden over goden en godinnen. Het is goed zoals het gaat en ik ben er blij om.
Liefs,
Anoniem

WEES GEGROET GERMAINE
WIJ ZIJN DE PLANETAIRE EENHEIDS WEZENS
IN DIENST VAN HET LICHT VAN HET KOMISCH HART
WIJ EREN U IN UW LICHTWERK
MOGE U GEZEGEND ZIJN IN OVERVLOED
EN WELVAREN NAAR NIEUWE KOMISCHE STATEN VAN ZIJN
HERINNER UW ZELVE IN HET HART
EN WEES VERTROUWD MET DE LIEFDE VAN UW WARE ZELF
TREED LICHT EN WEES LICHT
U BENT WIE U BENT
IN EENHEID MET GOD ZELVE
ZO IS HET IN LIEFDE EN WIJSHEID
UW VRIENDEN VAN LICHT
DE PLANETAIRE EENHEIDS WEZENS

Hi, Germaine,
hoe gaat het daar in den Haag? Geniet je ook nog van de mooie nazomerdagen?
Wij zagen gisteren noch een van de mooiste regenboog ooit !
Nu wij terug zijn in ons dagelijkse leven, is het iets moelijker, „de zaadjes met licht te voeden”.
Maar het leven loopt desondanks wat makkelijker, voelt lichter aan.
Wel op maar niet van deze wereld , will zeggen meer observerend, niet me laten slepen
En er zijn ook nog 5 inwijdingen te gaan …
Veel liefs en groetjes vanuit Witten
Anoniem

hi lieve Germaine,
Nou ik wil toch wel even wat met je delen…..
onze laatste ontmoeting was heel heftig en in de dagen erna was ik ook erg moe maar ik merk de laatste dagen dat ik steeds sterker wordt, rustiger, evenwichtiger en terug naar mezelf, naar degene die ik ooit was zelfs in mijn gezicht zie ik er anders uit…
Maar het mooiste was vandaag.
Ik heb de gewijde ruimte geopend en ben in mijn hart geweest, zoals we dat samen bij de 4e initiatie hadden gedaan.
Mijn hart was nog steeds helder rood maar hier en daar toch een donkere plek.
Ik voelde dat ik een heel groot verdriet op het blocnote moest schrijven. Een verdriet dat ik al 43 jaar met me meedraag en dat ik heeeel diep had weggestopt.
Mijn eerste kind is namelijk vlak na de geboorte overleden en ik heb het nooit gezien en ik voelde dat dat één van die donkere plekken moest zijn.
Ik had het op papier geschreven en op het moment dat ik het in het vuur wilde gooien zag ik dat mijn oudste zoon aan kwam lopen met een jongen van een jaar of acht aan zijn hand gevolgd door mijn moeder en ook mijn ex, een beetje op de achtergrond omdat ik, gezien mijn ervaring met hem na zijn overgaan, er toch wat moeite mee had. Maar ik dacht ach het was ook zijn kind. Nog wat anderen ook maar die herkende ik niet.
Terwijl ik het papier in het vuur gooide en zag dat het aan de randen omkrulde voelde ik hoe mijn hand werd vastgepakt en we als één groep naar het verteren ervan stonden te kijken. Ik wist op dat moment dat het mijn zoon was, al kon ik geen gezicht onderscheiden.
Daarna kwam er een hel wit licht en ik zei dat ze daar naar toe moesten gaan en dat het goed was en toen kwam Quascar ze halen en nam ze mee. Terwijl ze er naar toe liepen draaiden mijn zoon zich om en zwaaide.
Uiteraard moest ik heel erg huilen en toen kwamen er twee engelen en die hebben me getroost. Toen ik weer buiten stond en naar mijn hart keek was het felrood met een gouden rand eromheen.
Heel bijzonder en heel mooi.
Ik beleef het veel meer nu als eerst sinds die laatste initiatie en ik wil je hiervoor graag bedanken.
dikke kus en veel liefs van anoniem

Hey Germaine, al zijn de rites achter de rug werken ze nog gewoon door.
Ik wil je danken voor je steun, liefde en inzicht.
Nu kijk ik terug en besef dat er zo veel is gebeurd de laatste maanden, dat het eigenlijk niet te vatten is. Toch kan ik het niet anders zeggen, het was een terug keer naar mezelf. Hoop je weer een keer te ontmoeten. De Munay-ki was als een nieuwe opening naar het leven.
Veel liefs,
Sergei

De Munay-ki heb ik als een reeks van herkenning ervaren. Eén waarbij dat gene in mij, wat geleefd mag worden, opnieuw tot bloei is gekomen. Germaine was in staat met hart en authenticiteit mij verder te ondersteunen. Door middel van heldere taal, wist zij ruimte en inzicht te scheppen, als ik het niet wist of voelde. De rites zelf waren één en al geschenk. En in hun eenvoud, makkelijk te plaatsen als deel van het dagelijks leven. Tijdens de processen die de rites activeerden ging Germaine bekwaam en respectvol te werk. Met lichtheid en humor heeft ze de zwaardere kanten van het proces moeiteloos belicht. Nu de rites te hebben ontvangen, voel ik mij opnieuw in mijn kracht gezet. Zo ga ik met frisse moed en openheid, gerust weer verder. Hiervoor mijn hartelijke dank, anoniem

Germaine je bent echt dope,
thanks dat je me hebt kunnen helpen
voel me nu echt goed
heb lekker zin en vertrouwen in de dingen
er kwam echt allemaal shit naar boven
maar thanks 2 de munay-ki is het allemaal chill
one love,
anoniem

Wonderbaarlijk dit.
Wat een voorval dat ik u tegen ben gekomen
en het moed heb geraapt om te bellen.
Ik heb er in geen enkel opzicht spijt van.
De Munay-ki heeft mij veel gegeven
waarvan de geschenken zich blijven ontwikkelen.
Hartelijk Dank, anoniem

Een woord WOW!
Dat ik stukken heb kunnen helen waarvan ik zelf geen weet van wist, is echt ongelooflijk.
En ik voel hoe ik er nog steeds profijt van heb.
Je wist dingen te benoemen waar ik effe niet op ken komen.
En had geen oordeel over hoe of wat.
Tja soms doen we gekke dingen in een vorig leven
maar wat fijn om zo in het reine te komen.
Lekker in het NU.
Wat een fijne energie is er bij jou.
Voelde me gelijk goed.
Dat was het dan.
groetjes, anoniem

Ben ik blij.
Zo simpel, die Munay-ki.
‘t raakt van alles.
Van alles is gehealt.
Zo fijn.
Dankjewel,
Bob

Hoi Germaine,
Ik ben heel benieuwd hoe het zich verder zal ontvouwen. Dit zijn bijzondere tijden. En zo zijn de inwijdingen bij jou net zo. Ik voel dat er nu diepere lagen zijn geraakt.
En dat de inzichten, healingen en inwijdingen een onmisbaar gegeven zijn geweest op mijn spirituele pad. Ik zeg dankjewel en Munay-ki.
Anoniem

Ik zie je natuurlijk zaterdag as, maar ik wil voor die tijd nog e.e.a. met je delen. Eventueel voor je website ;).
De Munay Ki is inmiddels volledig in mijn leven doorgedrongen.
Ik moet je zeggen, er gebeuren prachtige dingen ;).
Ik voel mij steeds stabieler, en ik krijg steeds meer inzichten aangereikt over mezelf en zelfs over anderen. Zo voel ik mensen heel goed aan, voel letterlijk hun energie evenals hun blokkades en krijg inzichten op zachte wijze aangereikt om mensen te helpen dingen los te laten of richting te geven aan. Ik ben zachter in mijn woorden en meer en meer respectvol naar anderen toe. Ook loslaten voor mezelf in zijn geheel is daar een groot onderdeel van. Dit is een groot goed en ik ben dankbaar voor alles wat ik mag voelen en weten. Dankjewel voor je liefdevolle “lessen”, het heeft mij als mens zeer verrijkt. Ik hoop nog veel van je te mogen leren en ben er klaar voor 😉 een stap verder te maken. Tot zaterdag dus!!!
Veel liefs van een dankbare anoniem. PS ik heb mijn moeder inmiddels verteld welke cursussen ik heb gevolgd en waar ik mee bezig ben nadat ik in meditatie met Engel Michael daarvoor de nodige daadkracht heb gekregen. Heel blij en dankbaar ben ik daarvoor ;). Was ook heel mooi!!!

De Munay-ki… Ik weet niet hoe ik het indalen moet omschrijven en of het gebeurt en hoe. Om die reden weet ik niet wat ik erover moet schrijven op je site. Zaken zie ik breder, overzie ik meer. Ik lijk meer samen te vallen met mezelf, mezelf te volgen. Misschien ook dat dingen zich aandienen in mijn ontwikkeling? Ik voel wel dat ik steeds dichter bij mijn punt ben aangekomen ‘waar ik moet zijn’. Wat en hoe dat is, weet ik nog niet. Wel dat ik het nu nog niet aan kan. Door een training vanuit mijn werk, ben ik nu hard aan het werken om de verbinding tussen ratio en emotie te herstellen. Dat is volgens mij een voorwaarde. En het is best een klus! Tja, lekker vaag verhaal he, haha!
Ik wip vast nog wel een keertje bij je aan…lijkt me leuk weer eens in jouw sferen onder te dompelen!
Liefs, anoniem

Lieve Germaine,
bedankt. en bedankt voor de boeken tip. ik was vandaag in de bieb en al na een paar bladzijden begonnen de tranen te rollen. ik bedacht me hoe vreemd het is dat als er twee of meer exemplaren van een boek zijn dat ze niet samen worden geleend, ze horen tenslotte bij elkaar. het is me duidelijk dat niets werkelijk gescheiden kan zijn, maar dat sluit de ervaring van gemis niet buiten. ik laat wel weten hoe het verder gaat.
liefs, anoniem

Hallo Germaine,
de dag na de inwijdingen hebben wij ook weer wat langer geslapen en overdag, ondanks het mooie weer, niet echt zin in aktiviteiten gehad. Met het beoeffenen van het openen en sluiten van de eigen heilige ruimte zijn we nog steeds verbaasd daarover, hoe duidelijk wij het kunnen voelen. Sinsdien hebben wij het gevoel altijd op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Alles loopt als op rolletjes. Het is een heel ontspannende manier van leven… Wij zijn heel erg dankbaar voor alles, wat wij mogen meemaken en zijn op een eenvoudige manier gelukkig, tevreden en in balance!
Nogmaals bedankt!!!
Veel liefs, Anoniem

hi Germaine,
Zoals beloofd hier de feedback van de laatste sessie met jou.
Het heeft even geduurd maar ik wilde het allemaal rustig laten inwerken en kijken wat er zou volgen…
Nou heel veel dingen, heel subtiel, maar zeer duidelijk voelbaar,
zodanig dat het lijkt of de zaadjes aan het ontkiemen zijn….
zoals 3 dagen achter elkaar dat een bontgekleurde vlinder zien die met tot aan mijn huis toe achtervolgde…
een beeldhouwerk van een balinees meisjes hoofd, wat ik ooit niet kon weerstaan op een rommelmarkt, ineens zomaar ‘s-morgens zich half gedraaid had alsof het mijn aandacht vroeg….
mijn sterke verbinding met de indiaan die bij de sessie naar voren kwam, weet je wel die danste met zijn hoofd naar beneden, nou ik heb samen met hem gedanst! en wat hij zei over geheim, water….dat werd me vandaag duidelijk
ik ga volgende week naar mijn dochter in Engeland, over water dus en het geheim is dat ik mijn soulmate ga ontmoeten op de boot..
een hond in het park waarbij ik gelijk voelde dat hij iets aan zijn linkerpoot mankeerde….en die, hoewel zijn vrouwtje beweerde, nooit iets met vreemden had, die hond bleef doodstil tegen me aan staan terwijl ik zijn flank aaide…
heerlijk om de gewijde ruimte te openen en van alles te beleven, allerlei verdriet en verdrietjes makkelijker te verwerken nu en daarbij het gevoel krijgen om steeds sterker te worden…
trots en dankbaar dat ik dit alles mag beleven en wetende dat het alleen maar nog mooier kan worden!
nou ik hoop dat ik het een beetje heb kunnen uitleggen, maar je weet het wel, denk ik
een hele dikke lieve knuf en groetjes anoniem

Hey Germaine,
fijn was het vandaag. hier is een link naar de muziek en site van Peruquois.
liefs, anoniem

Hi Germaine,
ik heb mijn pi stone gevonden die op een totaal onverwachte plek hing. Hij zag mij en ik zag hem en toen was het liefde op het eerste gezicht 🙂 Erg grappig, ben nog steeds verbaasd. Ik neem hem volgende week mee.
groetjes, anoniem

Hallo Germaine
Ik hoorde van mijn vriendin dat je alweer was begonnen en zij het eerste bij je was, met hele mooie ervaringen!!! Bij mij is de 7de initatie ook heel mooi en het boek van terug keer van de inca! Begrijp nu veel meer!!! Ik geloof dat ik jou nu super ga begrijpen!!! Hi hi!!! Ik krijg steeds mooie engel dingen tegen en de oude mensen op het werk daar zag ik zelfs de zachtheid van een engeltje in!! Zo mooi dat het ontroerde!!!! laatst onder de douche pfff heb ik gespeeld met een klein meisje en zag ik een jonge indiane vrouw met zwarte vlecht dat meisje optillen! Nee mij keek ze niet aan. ja gevraagd waarom geen antwoord. dat wil ik nog eens leren. misschien As vrijdag in de ochtend??? het voelt nu weer aan om een persoonlijke sessie bij je te komen doen om weer even te weten wat er voor bubbels er zoal nog om de weg liggen die ik even kan verwerken. pfff moeilijk geen moeten te zeggen!!! Ha ha!!!
Nou meis blij dat je er weer bent!!
Groetjes anoniem

Hi Germaine,
Heel veel dank voor de mooie, fijne en inspirerende bijeenkomsten. Jouw warme, humorvolle en wijze begeleiding maakte dat ik me erg op mijn gemak kon voelen en daardoor kon ervaren en delen. Mijn beleving van de wereld is erg veranderd. Ik kan nog minder meedraaien in de schijnwereld die voor de werkelijkheid wordt aangezien. Ik zal daar een nieuwe weg in moeten vinden. Dat lukt vast ;-). Voor nu ben ik erg moeeee…..
Veel liefs, anoniem (Munay-ki verdieping)

Hoi Germaine, wat weet je me toch altijd te raken met je woorden, ze zijn zooo waar! En de foto erbij had ik van de week zelf als achtergrondfoto op m’n PC geplaatst! Mooi dat je doorgaat met de Munay-ki initiaties en bijzonder dat je het individueel gaat doen. Ik ga zeker op je site meer lezen over de verdiepingsbijeenkomsten, daar heb ik echt behoefte aan! Ik voel me heel gelukkig met de aansluiting die ik tegenwoordig heb met “de grootmoeders spreken”, heb al een paar bijeenkomsten bijgewoond en dat voelt bijna zo goed en mooi als de bijeenkomsten bij jou. Zo fijn dat er (steeds) meer mensen zijn die zich bewust worden van waar het leven werkelijk over gaat en dit met elkaar te kunnen uitwisselen en delen!
Heel veel liefs en groetjes, anoniem

Hallo Germaine
Ja deze reis wil ik weer met je delen omdat deze zo sterk in mijn geheugen blijft zitten!
Bij jou geweest en moest steeds denken dat mijn lichaam aan het slapen was,tja ik brand de afgelopen tijd ook geen wierook en de indiane muziek deed mij niet veel,dacht dat het door mijn nieuwe rooster was van mijn werk,beetje druk en dan honden knippen,dat was te veel voor een blonde! Ha ha! Maar nee ik sliep! Na je sessie bleef de gedachten van wat je vertelde over Germaanse geneeswijze mij maar achter volgen met een naar gevoel,hoe kan ik nou mijn vader nu overtuigen om te gaan naar andere demensie als ik er zelf niet achter sta (nog of niet,maakt niet uit)het was een werkelijk gevecht wat het mooie van de engelen verstoorde wat ik niet wilde!dus ook nog boos op mij zelf!en toch door er met mensen over zijn ziekte ( darmkanker)te praten was daar mijn overtuiging! Het zat natuurlijk al in mij het was alleen verstoord en niet doordacht. Effe uitleggen:ik werk bij de bejaarde en als er iemand richting hemelen gaat ben ik altijd heel afstandelijk ook met dieren,als het dan bijna zover is voel ik een en al liefde en kan ik het laten gaan.deze gedachten is mijn waarheid! Als mijn pa er zelf voor kiest nu om operatie en de rest te willen ,wie ben ik om te zeggen om te gaan?! Als de tijd daar komt,dan weet ik het en ben er voor hem met al mijn liefde voor hem,ook verdriet voor mij.gaat het om mij zelf,ja dan kan ik alles zo laten gaan zoals het bedoeld is. Pffff dit verhaal geeft rust!!!!
Daarna trok ik een engelenkaart en die gaven antw. als blijf geloven in je eerlijke ik en de engelen helpen jou. Zoiets trok ik.ben bij een kaars gaan zitten en heb mijn zware gevoel in het vuur gedaan,ging naar het bos clingendael met 4honden en stond even stil bij een hele dikke oude mooie naakte boom! Effe voelen en mijn gedachten naar mijn pa en alle levende wezens gestuurd en zag in gedachten wel wit stroom licht niet sterk maar mooi heb de boom en aarde bedankt en daarna lekker gespeeld met de honden! Ja die rare Franse bull is een geweldig clowntje helaas moet hij vandaag weer naar huis!! Moet er zeker weer om janken!
Nog een ding ga ik gisteren eten met vriendin in hodenpijl …. Willen we nog wat kopen in het winkeltje zo’n armbandje, lopen we door naar de 2de hands boeken voor 4 euries, ligt daar …..het boek, de terugkeer van de inka van Elizabeth b Jenkins!!!!!! Nou zeg! Wat een kadootjes krijg ik toch!!!
Geweldig hè!! Ik ben weer wakker!!!!!!
Gr. Blonde indiaan

Dearest Germaine,
Thank you for taking the journey with me as I went through the Munay-ki initiations last year. It was a wonderful, accelerated experience which I continue to go through to this day. There are a lot of highs and there are low moments too – all gifts and all part of the process moving forward with awareness. I know that sharing the Munay-ki with me had been a different experience for you too. I am ever grateful for your openness in supporting me during this process. When I look back, it is just amazing what a quantum leap of a journey it was!
Also for the Verdieping, the experiences are beyond words and I’m sure you’ve seen a lot of what I was going through. The initiation/s I received felt limitless… now it’s time to manifest and just be. There are two remarkable things that unfolded. First was when my partner decided to go through the despacho ceremony. He is going through a lot at the moment, where some of it I’m being mirrored with. The other remarkable experience was walking the Cosmic labyrinth, where there was a tile ALMERIA. This is quite significant to me and I would love to know the background of why it is there.
It is quite a challenging period for me and I also know that I am going through another phase of renewal. All beautifull!!! With my deep and true gratitude…
In loving light, anonymous (Munay-ki & Munay-ki Verdieping)

Ha Germaine,
Allereerst nogmaals heel veel dank dat je de verdieping van de Munay-ki vorm hebt durven geven. Een prachtige ervaring, die overal mee naar toe gaat en nog lang zal na werken…. Grappig eigenlijk dat gisteren zo op het einde, schijnbaar toevallig, de Yin en Yang nog voorbij kwamen. Woensdag is er een flink blok in het vuur gegaan, waarvan dit stuk blijkbaar het eerste is wat gezien mag worden. Na het lezen van jouw blog Een Magisch Yin en Yang, neem ik je (als je even hebt) graag mee in de spinsels die zich lieten zien. Het eerste wat bij me opkwam was een stuk uit een individuele sessie die ik vorig jaar bij je gehad heb. Ik kreeg een foetus, die voelde als m’n broertje, daar kon ik op dat moment niets mee, ‘een broertje, hoezo?’ Al heel snel diende zich toen een ander geboorte stuk aan waarop ik een mooie healing ontving. Nu ik Een Magisch Yin en Yang las flitste door m’n hoofd; ‘dat eerste gevoel was waar, het was m’n broertje’.
Als ik dan vervolgens reflecteer op hoe ik tegenover mannen sta in dit leven valt één en ander op zijn plek. Mannen zijn leuk voor oppervlakkig contact. Maar wanneer ze pogen contact te maken met mijn Zijn, stuiten ze op een onneembare vesting. Wat er dus op neer komt dat ik mezelf contact met en overgave aan, het mannelijke deel in mezelf niet toe sta. Daar zit angst op.
Toen ik nog niet zo lang geleden bij je was voor een tweede individuele sessie kwam een heel mooi Atlantis stuk voorbij, waarin het mannelijke en vrouwelijke deel in mij verenigd zijn. Jij gaf toen aan het einde van de sessie al aan, dat ik maar moest kijken wat er verder nog zou komen omdat dit stuk heel diep zat en misschien nog niet helemaal klaar was. Zo waar….
Bijzonder is dat ik sinds die laatste sessie wel word uitgedaagd in dit stuk. Mijn eerste cliënt, die zich enige tijd geleden aandiende, is een man. Die vervolgens in de war raakte van de liefde die hij ervoer in het contact met ‘mij’. Wat van mij vroeg, met respect aan hem de herkomst van zijn verwarring uit te leggen (na een eerst wat paniekerige reactie van binnen bood de lichtwereld me de handvatten). Voor het omgaan met gevoel van mannen had ik in het verleden een iets andere, en als ik er op terug kijk, weinig respect volle aanpak; verdwijnen zonder uitleg.
Als ik echt een broertje heb, heb ik dan in dit leven het gedrag dat ik hem verwijt gekopieerd; verdwijnen zonder uitleg? Maar nog steeds is daar die angst, is het angst voor de pijn die ik waarschijnlijk gevoeld heb toen ik hier alleen kwam? Zoals jij het beschrijft in je stuk ;”angst om werkelijk op een diep niveau te verbinden met het mannelijke, en dus met mannen. Een onbestendig en onveilig gevoel om in volledige overgave te zijn.” Dat is waar het over gaat!!
Germaine, dank voor jouw verhaal. Ik ga dit stuk eens rustig verder invoelen en de boekentip lezen.
In Munay, anoniem (Munay-ki Verdieping)

Hé hallo Germaine,
Dank voor je berichtje van vorige week, ik stuur je nog even een Yin en Yang update. De lichtwereld en het boek van Austermann zijn me van grote dienst geweest de afgelopen week. Zoals een gewond dier doet, heb ik me even terug getrokken en m’n wonden gelikt. Een mooi proces heeft zich voltrokken waarvan hierna een soort “verslag”:
**********************************************************
Uit de Leegte is het daar, een diep gevoel van verbinding.
Samen ontdekken, samen plezier.
Klein, kwetsbaar en toch zo enorm sterk.
Eén doel.
Onze paden gescheiden.
Onbewust mijn leven niet ten volle durven leven.

De herinnering aan ons doel.
De koers weer gevonden.
De onmacht toont zich sterker dan ooit.
Een ontbrekende kracht.
Terug gevonden in de Leegte.

Even verdrietig om dat wat ooit was, en nooit is geweest.
Nu de verbinding; de kracht om te kiezen.
Ja te zeggen tegen het Leven.
Ja te zeggen tegen het pure Licht.
*********************************************************
Elk woord zou verder afbreuk doen aan dat wat het is.
Germaine nogmaals heel veel DANK en tot snel, anoniem

Hoi Germaine,
mij gaat en ging het goed. Het was net een douche waar alles langs liep / loopt…./doorheen… liep / loopt. Het toe laten was / is genoeg. Het opmerkelijkste is, mijn eczeem verdwijnt zienderogen.
Ik verheug me al op de volgende keer.
Felices fiestas
paz amor y felicidades
liefs anoniem (Munay-ki Verdieping)

Hoi germaine,
Hier mijn ervaring na donderdag dat ik bij je ben geweest voor de 5e munay-ki de hoeders van de dag. het ging over offeren van dieren. dit is wel geschreven vanuit mijn ervaring bij jou. het was een ontspannen inwijding, had alleen een donker unheimisch gevoel bij het offeren van dieren, je hebt toen uitgelegd dat je naar dat gevoel terug kan keren en vanochtend onder de douche was dat zover. Eerst zag ik de indiaan zitten boven op een hoge berg kijkend over de mooie natuur beneden en boven hem. vroeg hem hoe hij heet, zag een veer en een wit lichtpunten, misschien heet hij wel witte veer of pijl. Goed daar ging ik op naar de offerdieren die ik bij jou zag, mmm ja die zie ik weer en vroeg of ik dieren had geofferd mijn innerlijk stem zei ja! pfff heftig!!! vind dat helemaal niks!!!! ben gek op dieren en heb zelf 2 honden en 2 kanaries! Waarom ik nou die ooit heb geofferd!!! ja de waterlanders volgden!! van germaine geleerd om door te vragen en niet wegkruipen omdat het pijn doet, het is een eye-opener in je eigen spirituele zoektocht. oke vragen waarom een dier dood moet, verkeerd geformuleerd, er werd gezegd omdat hij ervoor kiest om te gaan! ja deze wetenschap heb ik wel eens eerder gehoord maar nooit gevoeld met mijn hart!!! dat was wel even anders!! Mensen willen dat ook werd er gezegd. vraag het maar eens op je werk. ik werk met ouderen. de waterlanders bleven komen en gaan. de lieve indiaan nam mij in de armen en drukte zijn hand op mijn hard en ik op de Zijne, dat zag germaine donderdag, en ik toen niet maar vandaag wel!! Vlak daarna was er een zeemeermin met donker haar. vroeg haar hè ik dacht altijd dat zeemeerminnen blond waren, nee hoor zei ze, zo zien de roofdieren mij niet tussen het zeewier ha ha ik moest lachen door de tranen heen. ze was heel vrolijk en vertelde over de levens cycli dat dolfijnen leuk en lief zijn en aaibaar, maar dat je dat beter niet kunt doen bij bv een haai! die geniet van alleen zijn! en nog meer voorbeelden, ondertussen lekker zwemmend,en springend door de golven. ik bedankte haar en gilde nog – in gedachte natuurlijk anders staan de buren voor mijn deur!! ahum!! – Kom je nog een keer terug!! je bent zo leuk!! Daar was de indiaan weer, hij gaf mij het gevoel om naast hem te zitten en met hem mee te kijken op de berg naar de mooie groene natuur,blauwe lucht en zon. stilte!!! Mmm wat mooi!
Is dit iets voor op je site?
Knuf van blonde indiaan ha ha!

Hoi germaine,
Hier een vervolg bericht van ervaring de hoeders van de dag. Dacht ik toch dat het om een dag ging? Ben een echte BLONDE indiaan!!! Gelukkig niet! Er is elke dag een dag van de hoeders van de dag. ik had het er over dat het zo naar zou zijn dat ik eens dieren had geofferd en van de mooie indiaan en zeemeermin geleerd dat dat te maken had met de levens cycli. oke dit verwerkt te hebben, loop ik vandaag in het bos te wandelen, zie ik in gedachten een vrouwelijke indiaan, we zitten in een cirkel en naast elkaar ze houdt mijn hand vast, onderwel was er een man in het midden aan het dansen op het geluid van de trom. zij de vrouw keek mij aan en lachte en zij dat ik op mijn hart moest vertrouwen en luisteren naar de hartbeat van de trom. ik sta even stil in het bos met de honden op een stukje waar niemand is en sluit even mijn ogen,die alweer vochtig worden wat komen zou. zag een oog voor mij die op mij af komt en weer weg vloeit. vroeg aan het oog wat leek op een treurig paarden oog wat ik met zo,n mooi oog moest doen. is het mijn gevoel om er naar toekijken? Ja en goed naar je hart te gaan en voelen! En het werd roze en ik nam die kleur door het in te ademen tot mij. Tja ik ben met honden en die gaan klieren als je langer dan 5 min. stil staat, en ja hond aan de overkant van een slootje gesignaleerd!! blaffen natuurlijk, en stoer doen,dus mijn hond het ijs op!!! weg mooie gedachten!!! en waar ging mijn stoere hond achterna…nee mis niet naar de andere hond wat trouwens een knappe vent leek te zijn en sprekend op mijn mooie Luna leek, maar nee mevrouw ziet een zielige meerkoet zitten op het ijs en ja je kunt het raden hè, ze had hem!!!! De eigenaars van de andere hond nog kijken met gevaar voor eigen leven om er door te zakken met al dat riet! En ja hoor DOOD!!! Ik zei dat het beestje te slap en te vermoeid van de winter was. dat ze het anders ook niet zou redden. de man en vrouw zeiden kort maar krachtig;das de natuur hè! en we vervolgende onze wegen. pfff geen emotie en hyper zielig gevoel,wat raar was omdat ik altijd een soort van spijt voel voor zo,n vogeltje. geleerd? ja dat kun je wel zeggen. kreeg vlak daarna van mijn innerlijke stem te horen dat de dieren in het bos weer blij waren met een vers maaltje, moest effe slikken, dat had ik toch geleerd! heb daarna gauw toch wel de engeltjes gevraagd om de meerkoet op te halen en hem boven een mooie vijver te geven! er kwamen 3 engeltjes! Zo zie je maar blijf open staan voor de wonderlijke wereld van munay-ki!!!
Thanks germaine om te helpen mijn hartje te open! Had dit nooit willen missen deze ervaringen!!Nog een stukje voor je site, blog of wat ever.
Liefs blonde indiaan

Lieve Germaine,
Ohhhhh, wat een heerlijke reis was de overdracht van de Munay-Ki. Zo subtiel en zo krachtig werken de trillingen die ik tijdens de inwijdingen heb ervaren. Het tilde mij letterlijk en figuurlijk uit mijn beperkingen. Het heeft mij bewuster van mijn kracht en verantwoordelijkheid t.a.v. mijn scheppend vermogen gemaakt. Eigenlijk is het niet te verwoorden wat er gebeurt en als ik het zou verwoorden dan komen de woorden – Vreugde, Kracht, Liefde- een beetje in de buurt. In wezen is het zelf ervaren de beste manier om te voelen wat de Munay-Ki ons geeft. De intentie waarmee jij elke overdracht hebt gedaan was zo liefdevol! Een warm welkom, een Liefdevol Zijn. Door jou heen straalt de kracht van Godin/God waardoor alle lagere trillingen in hogere werden omgezet! Dank je wel voor alles en een lieve groet vanuit mijn hart!
Neeltje Sipahelut

Lieve Germaine,
Ik wil je bedanken voor de prachtige inwijding! Wat een geweldig krachtig gevoel van verbondenheid! Er gebeurt ook heel veel (zal je niet verbazen haha). En wat een prachtig gebed! Ik hoorde je het natuurlijk wel zeggen maar als je het leest…..! Ik ga er mee oefenen. Elke dag doe ik m’n eigen ‘heilige’ ruimte openen en het voelt heerlijk…. Ik kijk al weer uit naar de volgende….!

Lieve groetjes anoniem
Alle Rite’s van de Munay-Ki heb ik nu van jou mogen ontvangen.
Nogmaals heel erg bedankt voor deze bijzondere periode in mijn leven!
Vanaf het begin was ik getroffen door de eenvoud van de inwijdingen, en aangenaam verrast door de kracht van de energieoverdracht, die door de meditatie’s en vuurceremonie’s nog verder versterkt werden.
Dit heeft natuurlijk alles te maken met de bezieldheid en intentie van jou, en de manier waarop jij die mooie energie overbrengt, vanuit jouw hart.
Nu is het aan mij om al die zaadjes volledig te laten ontkiemen.
Dat is wat ik nu aan het doen ben op mijn eigen unieke manier.
Ik droomde een paar dagen geleden het volgende:
Ik was een hele hoge en steile berg aan het beklimmen.
Dat ging verrassend eenvoudig.
In die berg waren mooie ruimte’s waar je uit kon rusten (met toilet!), en kon genieten van het uitzicht.
Ik kan dus in mijn eigen tempo blijven “doorklimmen” en even uitrusten als ik daar behoefte aan heb.
Ik ben benieuwd hoe die “klim” verder gaat verlopen, en hoe mooi en overzichtelijk het uitzicht nog wordt ???
Liefs, en nogmaals bedankt, Gerda

Lieve Germaine,
Wat een mooie nieuwsbrief en wat gaaf dat je de 10e tot en met de 13e initiatie door gaat geven!
Ik voel bij mezelf erg veel verandering sinds ik dit voorjaar bij jou de Munay-ki (1-9) heb mogen ontvangen. Veel rustiger en meer meebewegend. Soms beweeg ik even wat minder mee, maar over het algemeen voel ik veel verschil met voordat ik de initiaties ontving.
liefs, anoniem

Lieve Germaine
Ik bemerk bijna dagelijks nog de laatste rite, Ontzettend mooi te ervaren hoe m’n Indo geopend is. De banden waren letterlijk een week lang nog na te voelen. Ik ‘zie’ ook ‘anders’ . Knipper soms nog even extra met m’n ogen, om te ‘chequen’, maar feitelijk verneem ik nu gewoon heel anders. Nou ja, gewoon.
Ook om de bomen in de tuin en die van de buren nu met hele aura’s gezien, maar ook de muren en schutting en eigenlijk alles ziet er echt anders uit. Soms of ik er door heen kan kijken. De eerste rite en deze, vond ik echt de speciaalste. Voel ook nog steeds die intense verbondenheid met m’n voorouders [en dan echt heel ver terug] en alle mede kunstenaars in de gezondheidzorg, was zo thuis komen.
en ook heel gezond benieuwd naar de rest.
Anoniem

Hi Germaine,
Wat bijzonder weer, gister, Merkte dat ik me heel gelukkig voelde, Waanzinnig. Heel erg bedankt voor wie je bent en dat ik je ontmoet heb, voelt helemaal toppie,
knuf, anoniem

Ons gesprek, de inwijding en meditatie, mijn cadeau’tje, wat weer voor jou zo’n bijzondere bevestiging was voor jouw eigen ervaring. Kortom, een ochtend met een “gouden lijstje” waar ik in dankbaarheid op terug kijk. Ik wens je alvast een mooi weekend.
Liefs en tot volgende week, anoniem

Hello Dear Germaine,
Thank you for sending the 2nd rite document 😉 I am feeling stronger and am ever so thankful for this beautiful rite too! I hope you are feeling wel and that I did not drain you last Monday….. Take care and ever grateful!
Hearthug back, anoniem

Hallo Lieve Germaine,
Nogmaals bedankt voor weer een bijzondere inwijding!
Liefs, groetjes, en tot volgende week, anoniem

Lieve Germaine
De Munay-ki stelt mij in staat om mij energetisch te verbinden met de ruimte van het bestaan. Het is een moeiteloze verbinding met de wijsheid uit het verleden en de doorwerking ervan in heden en toekomst. Als vanzelf accepteer ik de verantwoordelijkheden die hier bij horen.. Archetypes ontwaken en de stille liefde begint te stromen waardoor ze voelbaar en levend wordt. Bij mij maakte de Munay-ki de waarneming los van zijn dagelijksheid en er manifesteerde zich een opener en breder soort zien. Germaine benadert de Munay-ki integer, zonder te vervallen in een vorm van oppervlakkig sjamanisme, los, speels, uitgebreid. Zij blijft neutraal kanaal en draagt, als haast terloops, een veelzijdige spirituele wereld aan. Haar zienerskwaliteiten dragen het hele proces naar een persoonlijk niveau. Het is alsof de oude bedrading van mijn leven -opvattingen, gedragingen- een nieuw draagvlak hebben gekregen. Ik laat een mentale vorm van spiritualiteit achter me en voel een nieuwe vrijheid. Bestemming bereikt en toch altijd reizend. Een kolibrie verschijnt voor mijn geestesoog, een mytische slang vindt moeiteloos zijn weg. Een engel die al een levenlang mij zoekt wordt door mij gevonden. Een uitdagende levensfase waarin de rites een nieuwe oriëntatie zijn.

Munay-ki werd mij aangedragen. Het vond mij. In tegenstelling tot die dingen die ik deed, viel mij de vanzelfsprekendheid en vertrouwdheid op. Levensgebieden worden ontsloten en wat ik niet hoef te weten, vergeet ik weer. De kennis die door de Munay-ki toegankelijk wordt is kennis van het Hart. Ik groei naar minder weten en meer voelen. Ik sta stil bij dit leven en iedere knoop die zich voordoet op de bodem van mijn bestaan week ik los in dankbaarheid.
Liefs, Peter

Lieve Germaine,
Eerst nogmaals bedankt voor die mooie inwijding, en het inzicht in en het begrijpen van die glasheldere “droombeelden”. Ik voel me nu letterlijk “zachter” ( ik weet er geen ander woord voor) vanbinnen?
En natuurlijk ook voor je uitgebreide informatie.Vooral met het gebed voor het openen van de Gewijde Ruimte ben ik erg blij! Ja, de energie is inderdaad al behoorlijk aan het indalen, het voelt heel goed en ik voel me vooral erg rustig vanbinnen, en ik ben me voortdurend bewust van die kleuren om mij heen, en dat is een heel aangenaam gevoel! Jij ook een mooie zomer, geniet ervan, en ik zie je weer ergens in augustus.
Met lieve groet, anoniem

Hoi Germaine,
Jeetje, wat ben ik opgeknapt na zaterdag! En ik heb een hoop te vertellen. Ik zal het chronologisch opschrijven.
Zoals ik al vertelde was ik de afgelopen paar weken een beetje de weg kwijt. Ik zweefde en kreeg plotseling nog oude pijn te verwerken, maar wist niet hoe en dreef steeds verder weg van mijn gevoel.
Tot ik halverwege vorige week weer de smaak te pakken kreeg ter voorbereiding van zaterdag: de laatste inwijdingen. Ik begon weer te lezen in het ankertje over de Munay-Ki, ging weer verder met mijn website en kwam weer terug bij mezelf. Met als klapstuk afgelopen zaterdag. Wat een mooie energie weer en wat een prachtige meditaties. Ik kon ze helemaal volgen. Wat ik ook prachtig vond was de vuurceremonie in het hart. Ik wist inmiddels welke pijn ik wilde loslaten en deed dat ook. Het voelde goed, maar is nog niet af. Dat moet de komende tijd gebeuren.
Bij de laatste inwijding kreeg ik mijn pi-stone. Voordat ik m zag voelde ik de invloed die hij op mijn hart had. Ik dacht daarom dat het een rozenkwarts was (vind ik een prachtige steen). Maar tot mijn verbazing kreeg ik een oranje steen. Even wennen. Ik kom erop terug.
Afgelopen maandag had ik een sollicitatiegesprek voor een betrekking bij mij in de buurt. Ik heb de banden van kracht gebruikt en voelde me helemaal top. Ik kon goed laten zien wie ik ben, hoe ik werk en wat ik te bieden heb (in spiritueel opzicht en werk-opzicht).
En het belangrijkste was dat ik weliswaar wat moe was na dat gesprek, maar niet uitgeput, zoals ik me de laatste tijd veel heb gevoeld. Helemaal super dus.
Ik zag mezelf daar trouwens ook al werken (gedachten zijn krachten nietwaar?) en zag de functie en de gevraagde inzet helemaal zitten.
Ook ben ik weer begonnen in een boek van Peter Toonen, geïnspireerd door jouw verhaal over de kalender (Divine Time). Goh, dat boek (Wat wisten de maya’s) bevat weer zoveel informatie waar ik verder mee kan en die mijn kennis verbreedt. Heerlijk om te lezen en te voelen wat het met me doet.
Woensdagochtend heb ik opeens door waarom mijn pi-stone oranje is: het tweede chakra. Dat is al langer een probleem bij mij: vooral hevige menstruatiepijn. Maar ik kon nooit bij de blokkade zelf komen.
Nu valt opeens het kwartje: de pijn die ik met mij meedraag uit mijn babytijd en vanuit de baarmoeder.
Dus ik leg mijn pi-stone op mijn buik. Wat een heerlijk gevoel. Na een tijd zo gelegen te hebben wil ik toch opstaan en stop de steen na het aankleden in mijn broekzak.
Op woensdag kreeg ik ook de uitslag van de sollicitatie: ik ben aangenomen! JOEPIE!!
Dit is weer het begin van een nieuw hoofdstuk, met in de hoofdrol een verbeterde versie van de oude ‘ik’. Om niet weer in dezelfde valkuilen te stappen moet ik mezelf herinneren aan bijvoorbeeld de banden van kracht. Dus: ik ga shoppen.
Bij de Hema vind ik armbandjes met zwarte kraaltjes (aarde), rode kraaltjes (water), gouden kraaltjes (vuur), zilveren kraaltjes (lucht), witte kraaltjes (licht) en roze kraaltjes (ikzelf). Hoe toepasselijk, die moet ik hebben. Dit zal me eraan herinneren. Ook heb ik een foto van een brandende kaars op mijn telefoon gezet, voor een vuurceremonie als dat nodig is. Daarna ga ik naar ‘mijn stenenwinkeltje’ voor een koord voor mijn pi-stone, zodat ik m dichter op mijn huid kan dragen.
Daar loop ik wat rond en zie zo’n standaard met stenen, vastgeprikt op een kartonnetje, waar dan een beschrijving opstaat. Ik zou zo’n steen nooit kopen, want het ziet er wat onnatuurlijk uit.
Toch draai ik aan de standaard en zie opeens een oranje steen, zoals ik heb… Oranje Aventurijn.
Ik vroeg me al af wat het nou voor steen was, want ik ken er toch best veel, maar deze kende ik niet.
De beschrijving op het kaartje zegt alleen dat deze steen voor voorspoed is. Thuis in mijn kristallenboek lees ik echter nog veel meer. En alles is op mij van toepassing! Mooi hè?
Afijn, synchroniciteit. En bij mezelf blijven. Dat moet ik nu toch echt eens gaan doen.
Sterker nog: Ik blijf bij mezelf! Lieve Germaine, Bedankt weer voor de mooie lessen. Ik kan er weer verder mee.
In Licht en Liefde, anoniem

Lieve Germaine,
In 3 dagen de 9 rites van de Munay-ki. Het was wel veel op een dag, maar ik vond het prachtig. Het doorwerken van de energie gebeurde in de tijd tussen de dagen dat we hier waren. Ik merk dat ik weer gegroeid ben, maar het is lastig precies aan te geven hoe dan. Als je in de energie “zit” op zo’n dag lijkt alles opeens duidelijk en vallen puzzelstukjes op hun plek. Als je daarna weer in het dagelijks leven komt, raak je weer wat uit balans. Maar mijn intentie is “Ik sta in mijn kracht”. En dat blijf ik volhouden. Dank.
Namaste, Jessica

Lieve Germaine,
Drie bijzondere dagen Munay-ki door een gedreven, spirituele en professioneel handelende vrouw: jij. Dank je wel. Ik kan hier verder mee. En kom vast nog eens terug voor een van jou workshops of andere training.
Groetjes, Anne-Marie

Lieve Germaine,
Dank je wel voor 3 mooie en bijzondere dagen Munay-ki. Veel energetisch gevoeld en dit heeft veel in gang gezet. De reis van hoofd naar hart heeft zich versneld en geintensiveerd, en dit heeft wel wat dingen op z’n kop gezet in mijn leven. De balans moet zich nog ‘n beetje settelen, maar ik heb alle vertrouwen dat dit gebeurt en dat dat veel goeds brengt.
Liefs, Caroline

Lieve Germaine,
Wat een bijzondere ervaringen, wat veel warmte, kracht, liefde en hartelijkheid krijg ik van je mee. Ik ben je erg dankbaar voor alles, al te beginnen met de uitnodiging en het feit dat je de drempel (die ik zelf ervoer) om aan de Munay-ki mee te doen hebt weggenomen.
Eigenlijk voel ik me nu vooral heel stil en woordeloos. Alleen een gevoel van grote dankbaarheid voor het zovele wat ik heb meegemaakt, gegroeid, geleerd enz.. Ik zal je zeker nog mailen over verdere ervaringen en hoop je nog vaker te mogen ontmoeten. Je bent een mooi mens!
Veel liefs, Marjolein

Lieve Germaine,
Ik vond het allemaal wel heel bijzonder. De meditaties en de rites ontvangen was een openbaring. Het is fijn dat ik dit mocht meemaken en zal de energie verder brengen.
Namaste! Erika

Lieve Germaine,
Het gaat erg goed met me. Nog steeds voel ik vooruitgang van de Munay-ki en van herstel. Wel beetje verkouden (aangestoken of doorwerking van inwijdingen??). Ik vond de oefeningen met de stenen en het water trouwens prachtig zaterdag! Ik heb een heleboel stenen/kristallen van een vriendin gekregen. Zij had de stenen per stuk ingepakt en dan gingen we eerst de steen voelen. Als we dan de energie hadden gevoeld pakte ik de steen uit en zochten we op wat het voor een was (of we wisten het natuurlijk). En dan zochten we op wat de steen volgens de ‘boeken’ doet. Dat is ook een leuke oefening!! Verder geen slangenverhalen dit keer. Maar ik heb echt genoten.
dikke knuffel, anoniem

Hoi Germaine,
Ik vond het weer een erg fijne dag. Had erna wel af en toe wel last van hoofdpijn en soms tintelingen in m’n armen en benen, kan dat ermee te maken hebben?
Vanochtend kreeg ik plotseling een heldere ingeving wat ik nu verder qua werk en opleiding zou willen, dat ga ik de komende tijd verder onderzoeken. Geeft een goed gevoel!
Veel liefs, anoniem

Germaine,
…. De banden van Kracht hebben mij zo een enorme bootst gegeven om in mijn centrum te blijven. Over grenzen gesproken stellen….. dat gaat nu veel krachtiger zonder drama’s….. hahaha. Maar allemaal heel heel fijn, het herschrijven van familie geschiedenis of mijn eigen verhaal een heldenverhaal maken….. dat was ik al mee bezig en ik word alleen maar bevestigd dat de weg die ik al bewandelde, goed bij mij past. Zo enorm dankbaar voor alles! En de wijze waarop jij ons ondersteunt voelt ook heel zuiver. Hartelijk dank dat ik de uitdagingen mede door jouw inspiratie bewuster en liefdevoller aanga.
Hartegroet, anoniem

Hoi Germaine,
Ik voel me goed, veel energie. Gevoel dat ik geleid word. Bedankt voor de teksten. Een goede week gewenst.
Groet, anoniem

Hallo Germaine
Er is veel gebeurd na maandag en het is ontzettend fijn om te ervaren hoe de banden van Kracht werken!! Ik voel mij gedragen.
Hartegroet, anoniem

Hoi Germaine, Wat ben ik blij dat je me over de streep hebt getrokken en dat ik bij jou de Munay-ki initiaties heb mogen ontvangen! Het brengt een heel warm en dankbaar gevoel bij me teweeg. Het was een heel bijzondere en mooie ervaring. Ik vond het ook prachtig om jou bezig te zien tijdens de initiaties, zo mooi en ontroerend! Als ik aan je denk komt er vanzelf een glimlach op m’n gezicht en een warm gevoel in mijn hart. Ik kijk erg uit naar de volgende keer!
Liefs, anoniem.

Hoi Germaine,
Nogmaals bedankt voor de mooie dag zaterdag.
Eenmaal thuis bedacht ik me nog iets dat ik met je wilde delen:
Al bij het wijden van de gezamenlijke ruimte kwam de slang naar mij toe.
Dus niet pas bij de 3e rite waar zij rondjes bleef draaien.
Toen je het zuiden aanriep kwam de slang en wikkelde zich met haar dikke lichaam helemaal om mij heen.
Ik kon eigenlijk geen kant op, maar heb er vervolgens geen aandacht meer aan geschonken, want ik verwachtte dat de andere dieren ook zouden komen, maar dat was niet het geval.
Vandaar dat ze bij de 3e rite nogmaals kwam om mij één en ander duidelijk te maken.
Ik begrijp wel waarom de slang telkens bij mij naar voren komt, maar had gehoopt dat ik er wel zo’n beetje klaar mee zou zijn.
Ik ben namelijk al langere tijd (lees: jaren) bezig mijn 1e chakra in balans te krijgen en het gaat ook steeds beter, maar het is blijkbaar nog steeds niet in evenwicht.
Jij had het over nieuwe patronen als betekenis van de slang.
Die nieuwe patronen komen ook steeds meer in mijn leven, maar het belangrijkste oude patroon vind ik moeilijk om af te werpen zoals een slang haar huid in één keer afwerpt (zoals jij dat een paar keer zo mooi zei zaterdag).
Dat is namelijk mijn werk…
Afijn, ik ben ermee bezig om alles in balans te krijgen en daar ga ik vrolijk mee door.
Hopelijk kan ik ooit ook dat laatste oude patroon afschudden.
Ik kijk nu alweer uit naar de volgende zaterdag.
Want zaterdag heerlijk in die hoge mooie energie zitten heeft me echt goed gedaan.
Had ik al lang niet meer zo beleefd.
Groeten, anoniem

Ik vind het mooi om te zien hoe krachtig de Munay Ki eigenlijk kan zijn, de kracht zit hem in het subtiele. Wat een impact kan een simpele aanraking hebben, afhankelijk van de intentie die erachter zit. Niet elke rite heb ik even intens ervaren, maar dat het werkt is een feit. Was ook aangenaam verrast om te zien dat bij het oefenen met mijn medecursisten dezelfde impact voelbaar was. Niet alleen Germaine kan het, maar wij ook :-).
Wat is het verschil tussen voor en na het ontvangen van de rites? Na de rites merk ik dat er een puzzelstukje op zijn plaats is gezet, ik de wereld met andere ogen bekijk en dat er meer rust en liefde in mijn leven is. Die rust en liefde komt nu sterker van binnenuit :-).
Heel veel liefs, Claudia

Hi Germaine,
(……….) Met mij gaat het verder wel goed, gelukkig geen hoofdpijn en migraine meer. Mijn uitdaging voor nu is om niet zo in mijn ‘hoofd’ te blijven hangen. Ik merk namelijk dat ik veel indrukken krijg die ik niet allemaal kan verwerken. En dat ik de energie van mensen nog makkelijker aanvoel. Ik weet al aardig mezelf hiervoor af te sluiten, alleen ik ‘lees’ makkelijker wat mensen (over mij) denken, en ik moet nog leren hoe hiermee om te gaan. Het voelt hierdoor aan als een andere vorm van piekeren, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik hoef dit niet allemaal te verwerken, maar hoef het alleen maar waar te nemen. Mijn uitdaging is om het analyseren achterwege te laten, en hetgeen ik waarneem (bij anderen) gewoon weer te laten gaan. Ik moet gewoon nog even wennen aan de manier waarop ik nu naar de wereld om me heen kijk J.
Tot gauw!
Liefs, Claudia (na ontvangst van de eerste twee Rites)

Munay-Ki (zo begon het)
Het sprak me meteen aan!
Mijn geboorteland, mijn aarde, zal ik het doen?
Letterlijk een duw tussen mijn schouders => DOEN!
Dus raapte ik mijn moed bijeen en voila.
Superspannend natuurlijk – zweet – onzeker – noem maar op…
Nooit verwacht dat de reis naar binnen een zo spannend avontuur vol verrassingen en kadootjes is.
Het vulde me helemaal op, zo zeer dat het naar buiten straalde en ook mijn omgeving het voelde.
Mijn hart vulde zich met grote dankbaarheid.
Het pad dat ik hierdoor insloeg, liet nu steeds vanzelf de volgende stap zien.
Dus Mediumschap => nog meer verbazing… trance-healing… en ik blijf me verwonderen en hoop dat dit tot mijn volgende geboorte zo doorgaat.
Germaine, ik ben je zo dankbaar dat jij zelf voorop dit pad loopt (en ik jouw pad heb gekruist) en je zo liefdevol en met zoveel compassie, lichtvoetigheid en vrolijkheid jouw weten doorgeeft. Dank je wel.
Andrea

Munay-Ki
“Nooit gedacht ooit nog zo verwonderd te kunnen zijn..
De glimlach op mijn gezicht.
De lach in mijn ziel
Ik ben ineens met zovelen….
Ik ben.
Ik ben de arend en de kolibri…en het gouden koord…wat zich om ons allen heen strengeld.
Ik ben Tanja en Fanny en Nicole.
Ik zie Germaine en ben wat zij mij brengt.
Dankjewel lieve schat Germaine,
Dankjewel voor het wijzen naar de juiste weg….de juiste richting..
Liefs Ien

Het volgen van de workshop heb ik als een boeiende, leerzame en vooral inspirerende ontdekkingsreis naar mijn kern ervaren. Gewend om alles te beredeneren en te verklaren, deed jij mij gaandeweg beseffen dat ik mijzelf daardoor onnodige beperkingen opleg. Dank je wel voor je geduld. Ik had mij geen betere begeleider kunnen wensen op mijn pad naar vrijheid om te zijn wie ik in wezen ben en het bewust-zijn van eenheid. Ik zal de wekelijkse bijeenkomsten missen, maar zie tegelijkertijd uit naar de volgende workshop. Tot dan. Liefs, Fanny

De Munay-Ki riten hebben mij weer verder in mijn ‘verdiepingspad’ gebracht, een heerlijk kado….de minder leuke dingen die het leven biedt worden steeds vaker afgewisseld door de mooiere dingen…de lessen worden zachter, maar toch sturen ze me steeds weer in de juiste richting (wat dat voor mij ook moge zijn….het voelt goed)… Lieve Germaine, ik ben blij dat ik de riten van jou heb mogen ontvangen, jouw liefde en toewijding was elke keer weer duidelijk merkbaar, dank je wel! Wens ook jou en je dierbaren hele mooie, warme en liefdevolle decemberdagen, en wens jullie alle liefde, licht en gezondheid voor 2010….we gaan elkaar op zeker zien in het nieuwe jaar! Liefs, Tanja

Weer een nieuwe weg belopen, deze keer in Munay met de Munay-Ki. Germaine het was voor de 2e keer een hele bijzondere ervaring. Het heeft me rust en de nodige liefde voor mezelf op gang gebracht. Ik zal met de goede intenties het doorgeven, met zorg en respect, net zoals ik het bij jou heb ervaren. Heel erg bedankt om mijn pad te kruizen samen met Munay-Ki. Tot gauw weer. In Munay, Nicole

Het begin van iets nieuws, verder op een oud pad, groeien tot de kracht. Dank je wel, met liefde, Nica

Lieve Germaine, helaas de laatste rite alweer… Mooie ervaringen meegemaakt, een goede keuze om jouw workshop te volgen. De eerste stap nam ik zelf, door naar jou te komen, jij hielp/helpt me verder op mijn te bewandelen pad. Gelukkig valt er nog een hoop te ontdekken… Tot de volgende workshop! Dank je wel, liefs, Debbie

Ik wil je bedanken voor deze workshop. Een nieuw begin, door eeuwenoude rituelen. Liefs, Hilde

Via deze wegen wil ik je nogmaals bedanken voor de geweldige avonden met jou en Munay-ki. Ik kan er enorm van genieten en het maakt me heel erg blij. Blijven leren vind ik leuk en is een hele basale behoefte…
Liefs Nicole

De serie Munay-Ki rites ben ik voor de zomervakantie gestart en (nog pas) twee weken geleden beeïndigd. Ik mis het nu al enorm! De rites geven je een gevoel van ‘welkom zijn’ als ook ‘thuiskomen’, dit komt mede door Germaine. Soms kwam ik voor het eerst in contact met bepaalde energetische aspecten, bij andere was het meer een kwestie van ‘herinneren’ of waren ze al helder. In alle eerlijkheid was het niet altijd eenvoudig, ik heb soms best pittige strijd geleverd met oude wonden en overtuigingen maar Munay-Ki bied mij een veilige plek om dit te doorlopen. Het is met recht een queeste, je doorloopt vele emoties, gedachten en energieën; uiteindelijk ervaar je vooral het gevoel van ‘zijn’, zo fijn…zo mooi. Een aanrader!
In Munay, Jacqueline

Het volgen van de Munay Ki rites bij Germaine vind ik heel speciaal. Voelt als een kado voor mezelf. Thuis komen in de her-inneringen en tegelijkertijd weten dat dit heel hard nodig is, in deze tijd waarin we leven. De zeer Hollandse nuchterheid en humor van Germaine zijn zeer welkom bij deze toch zeer spirituele inwijdingen. De ruimte om dicht bij jezelf te kunnen blijven, creëert ze voor een ieder van de groep. Ik vind Germaine een hele warme en integere vrouw, die ik een ieder kan adviseren om de Rites bij te komen doen.
Gr Nelleke

Germaine heeft mij gevraagd een reactie te geven op de inwijdingen van de Munay-Ki. Tot op heden heb ik vier inwijdingen mogen ontvangen; de inwijding van de heler, de banden van kracht, de inwijding van harmonie en de inwijding van de ziener. Elke inwijding heeft een krachtige en bijzondere uitwerking op mij, het stelt me in staat om helder en met compassie naar mijzelf te kijken ook wanneer ik door aardse emoties overvallen wordt. Het is net alsof ik op die momenten ‘gespleten’ ben maar door de kracht van de inwijdingen ben ik beter in staat om de emotie te (door)voelen en toch geaard te blijven, in het moment te zijn. Munay-Ki brengt mij meer bewustzijn van de ontwikkeling welke ik reeds heb mogen ondergaan en welke ik momenteel mag ondervinden. Ik ben blij en dankbaar dat ik samen met onze mooie groep de kracht van het hart, Moeder Aarde en het Universum mag ervaren en delen. Germaine had ik nog niet eerder (op dit aardse niveau) ontmoet maar zij begeleidt de groep met rust, geduld en compassie. De intentie waarmee zij werkt en het bewustzijn waarmee zij zich met de energie verbindt zijn prachtig om mee te maken. In mijn optiek is zij een pure heler en ik had mij geen betere initiator kunnen wensen. Dank je wel voor je mooie kracht en dank voor de fijne groep waarmee ik dit pad mag delen. Mocht u niet zeker zijn of u de Munay-Ki rites zal volgen, kan ik alleen maar zeggen; niet twijfelen maar doen!
Jacqueline van Mierlo

De initiaties van de Munay Ki bij Germaine heb ik tot nu toe als heel bijzonder ervaren. De initiatie zelf ervaar ik elke keer als een hele subtiele energie, de uitwerking of doorwerking is heel krachtig. Nadat ik de banden van kracht had ontvangen, werd ik op weg terug naar huis overspoeld door een golven van liefde. De initiatie van Harmonie bracht een storm op gang waarna in de stilte daarna de harmonie in mij een andere plek gekregen leek te hebben, bestendiger (wat een oud Nederlands woord toch). Nu, na de 4e initiatie van Ziener, voel ik mij de 1e paar dagen “wankel”, ik laat alles uit mijn handen vallen en voel mijn moods alle kanten uit schieten.
De wijze waarop Germaine de avonden leidt zijn net zo bijzonder. Germaine is helder, warm, hartelijk en oprecht. In het doorgeven van haar kennis en van haar ervaringen, geeft ze de verwondering en het respect daarvoor ten volle weer. Haar manier van zijn geeft een extra dimensie en intensiteit waardoor ik zowel uitkijk naar de initiatie en ook om daar te zijn.
Hoey-Sian Brouwers

Hi Germaine,
Ik voel me goed. Wel enkele keren opnieuw mijn linker arm zo gevoeld als tijdens de inwijding, kan dit gevoel moeilijk omschrijven. En mijn eerste chakra, basischakra enorm aan het werk.
Wilde net het 2e gedeelte van de dvd bekijken, heb nu het begin en de rites gezien. Mooi en duidelijk. Ook hoe je het zelf al beschreef de eerste avond. Ik vind het nog steeds ook heel bijzonder dat ik erbij mag zijn. Voelt heel speciaal. Bedankt. Je bent een zeer mooie en warme vrouw,
Tot donderdag weer, liefs, anoniem

Lieve Germaine,
Het gaat goed met me, de Munay-ki verdieping heeft me veel gedaan. Vooral heeft het veel liefde voor mezelf gebracht en daarmee meer liefde voor iedereen om me heen, zo mooi! En wat was de plek prachtig en bijzonder! Ik vond het erg jammer dat het alweer zo snel voorbij was.
Veel lieve groeten, anoniem (Munay-ki Verdieping)

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu