in Ervaringen

Persoonlijke sessies

Na een vervelende uitslag na een aantal onderzoeken in het ziekenhuis worstelde ik met m’n gedachten en gevoelens omtrent m’n gezondheid, ups en downs. Ik vond het zwaar om het alleen te dragen, m’n partner had het ook moeilijk.
Ik riep de hulp in van Germaine. Ik kende Germaine gelukkig al van het Rust en ruimte programma. We hebben in de tijd dat Germaine mij begeleidde vooral gewerkt aan mijn mind set, dat bleek toch wel een hele grote invloed te hebben op mijn denken en voelen. Iedere keer begon de sessie met een traan en eindigde met een lach. Behalve de laatste sessie, die begon al met een lach. Ik kan mijn mindset nu zelf erg goed observeren en eenvoudig veranderen. Ik loop natuurlijk nog tegen dingen aan, zoals bv angsten, maar ik laat me niet uit het veld slaan. Het fijne van de intuïtieve coaching is dat ik Germaine tussendoor ook via Voxer en email kon contacten als ik dat nodig had.
Hoe het nu met me gaat : Ik kan m’n leven meer vanuit autonomie invullen.
Het gaat beter met me, Ik accepteer alle gevoelens die in me zijn, ook mijn schaduw kanten.
Het is super om met germaine te werken, ze is op de eerste plaats super liefdevol, ondersteunend, eerlijk, duidelijk, ze legt haar vinger op de zere plek.
Ze is vrolijk, ze laat heel duidelijk merken dat ze het belangrijk vindt dat het goed met mij gaat.
Ze gaat net zo lang door, op haar intuïtieve wijze, totdat ze haar doel bereikt heeft namelijk inzicht in het probleem.
Ik voel me dankbaar dat Germaine op mijn levenspad is gekomen. Ik ben blij dat ik open ben gaan staan voor de wijsheden van Germaine.
Liefs Coby (over intuïtieve coaching)

Lieve Germaine,
In december heb ik twee individuele sessies bij je gehad.
Uit de grap zei ik voorafgaand aan de tweede sessie; het klinkt als “fasten your seatbelts”. Maar zonder gekheid. Wat is er ontzettend veel voorbij gekomen!
Thema’s rondom schuld en schaamte, dader- en slachtofferstukken, gestolde energie, verloren tweelinghelften, levens in Atlantis.
Zielendelen zijn teruggehaald, beperkende energiekoorden verwijderd en getransformeerd, zoveel verdriet dat gevoeld wilde worden. Er is licht geschenen op het donker waardoor zaken nu helder zijn geworden en de energie weer kon gaan stromen.
Hierdoor ervaar ik na de sessies vrijheid en helderheid in mijn systeem. Ik durf mijn zware energie aan Moeder Aarde  te geven omdat ik heb geleerd dat die het in liefde ontvangt omdat ze zelf uit zwaardere energie bestaat. Het is geen belasting voor haar. En als cadeautje ontvang ik lichte energie terug. Wat een waardevolle les! Daarnaast voel ik me nog meer verbonden met de elementen. Ik wil buiten zijn en hen voelen, ervaren en met ze communiceren.
Het beeld dat voorbij kwam in de tweede sessie, van een leven waarin ik een staf in de hand heb met een prachtige kristal er bovenop, waar de energie uit de Kosmos  doorheen straalt en de ondergrond die op dat moment uit mozaïeken bestaat in beweging komt. Ik her-inner me dat beeld en ben vastbesloten om die magie en alle bijbehorende kennis weer in gebruik te nemen. Om te leven waarvoor ik hier ben en dat is om de energie uit de Kosmos door me heen te laten stromen. Mijn taak als Lichtbrenger te omarmen. Letterlijk mijn staf op te nemen en mijn plaats in te nemen op onze prachtige Aarde. Te leven vanuit mijn Eigen-Wijsheid en daar naar te handelen. Aho!
Vanuit het diepst van mijn hart zeg ik je dank voor het feit dat je met me wilde oplopen tijdens deze twee sessies.
Warme groet, Adriana

Ha Germaine,
Ik heb al een paar keer het voornemen gehad om een afspraak in te plannen, maar had telkens het gevoel dat ik nog even moest wachten. De sessie heeft veel in beweging gebracht, diepgaand. Maar daar zal ik je binnenkort inhoudelijk meer over vertellen. Ik ga het nu eerst inplannen 😉
liefs, A

Lief Licht Germaine
Onlangs heb ik in een meditatie kunnen ervaren hoe Licht en Liefde door mijn eigen lijf kunnen stromen. Voor die meditatie was ik boos, teleurgesteld en verdrietig, maar na die Licht&Liefde ervaring, kon ik niet meer boos en verdrietig zijn. Het was weg.
Ik besef nu wat de woorden van Jezus betekenen als hij zegt dat hij voor onze zonden is gestorven. Hij heeft zijn Licht hierover laten schijnen zodat die zonden opgelost worden. Ik begin deze weg door eerst naar mezelf te kijken, naar mijn eigen donkere hoeken en die in het Licht te zetten.
Dit leert mij dat als ik mij verbind met Licht en Liefde, ik ook mijn waarheid niet hoef te vertellen, maar dat ik mijn waarheid mag Leven. Dan hoef ik ook niet gevierendeeld te worden. Dan hoef ik niet meer te strijden. Dan hoef ik niks meer te verdedigen of te verkondigen. Wat een opluchting is dat. Glimlachend in de wereld staan. Dat lijkt mij voldoende voor dit moment.
Opgetekend door een wijze, liefdevolle en zorgvuldige vrouw.
A.

Lieve Germaine,
Dankjewel voor je tijd vanmorgen. Ik voel me weer helemaal anders. Ik schreef na ons gesprek dit gedicht. Ik heb het 3 keer hardop voorgelezen en kreeg er kippenvel van. Ik wil het graag met je delen.

IK MAG ER ZIJN

Ik mag er zijn
Met mijn verdriet,
Mijn pijn, mijn angst, mijn “ik weet het even niet”.

Ik mag er zijn
Van top tot teen,
Met kramp, met jeuk, of pijn aan mijn been.

Ik mag er zijn
Gewoon zoals ik ben,
Helemaal mezelf, zoals ík mijzelf ken.

Ik mag er zijn
Met een lach of met een traan,
Met blijdschap en geluk, soms angst om door te gaan.

Ik mag er zijn
En me herinneren wie ik ben,
Ik geloof dat ik er vanzelf, wel weer helemaal aan wen.

Ik voel dat ik me ermee verbind nu. Ook met moeder aarde. Zij gaf mij vandaag een cadeautje. Toen ik buiten aan het wandelen was, zag ik ineens een ijsvogeltje.
Dankbaar dat je me zo helpt! Fijn weekend!
Liefs

Hi Germaine
I just wanted to send you a message to say thank you again for our session a couple of weeks back. I’m not quite sure what happened but I definitely experienced some kind of shift as a result of our work together.
I appreciate you for your clarity and wisdom and your unconventional approach to whatever this thing called life is.
I am now in my last days before going to India. I’m looking forward to warmth and peace amidst the chaos there.
Sending you well wishes
And love…

Germaine,
Ik wil al heel lang iets van mij laten horen, en mijn dankbaarheid naar je uitspreken. Sinds ik bij jou ben geweest is er zoveel in mij gebeurt…ik ben als een bloem geopend, En is er eindelijk ruimte gekomen voor mijn liefde om in mijn leven te komen.. Oh oh oh wat een intensiteit van liefde…ik ben zo gelukkig, het is bijna onwerkelijk, Ik denk de hele tijd wanneer word ik wakker..ik voel mij zelf meer dan ooit te voren, Wat een intensiteit…. En een man waarmee ik dat mag delen..wauw!! Dankbaar dankbaar dankbaar… Zo dat moest er echt even uit!
Ik weet dat alles goed met jou is dus dat vraag ik niet
Lieve Germaine alle liefs van mij voor jou

Lieve Germaine,
Een berichtje na de sessie van vorige week, met een lichter gevoel en een glimlach heb ik in de tram naar huis gezeten.
Dank je voor het, opnieuw, laten ervaren van mijn eigen kracht, het (gevoel van) in het licht staan, en de steun van mijn beschermengelen en andere mooie energieën om me heen. En hoe ‘makkelijk’ ik dat contact kan maken en het donker kan laten verdwijnen. Het was bijzonder om daarin zo bewust te worden van mijn eigen invloed, het voelde zo krachtig!
En dat kwaak-stemmetje op de achtergrond dat soms de verkeerde dingen influistert zal ik steeds weer tot de orde roepen…De afgelopen dagen zijn intens geweest. Heel veel gehuild, het gevoel gehad dat ik veel verdriet en pijn heb mogen loslaten en helen (en daar nog steeds mee bezig ben) van het stuk van mezelf dat ik afgelopen vrijdag weer heb mogen omarmen en mee versmelten. Soms rillingen en trillen door mijn lichaam, loslaten van verkrampingen. Ik heb er niet direct (visuele) beelden bij , maar wel het gevoel  dat dat deel van me veel heeft moeten doorstaan, is mishandeld en misbruikt in een vorig leven en dat ik daarom het contact verloren ben. Waarschijnlijk in relatie met het buitenaardse dat jij noemde tijdens de sessie. Nu ik weer contact ermee heb mag het verdriet er zijn en kan het helen, het is heftig soms maar ik heb geen angst voor de emoties en kan het er laten zijn (zonder erin te verdrinken). Ik hoop dat de komende dagen ietsje rustiger zal zijn, want het is best intensief (hoewel prachtig tegelijk). Af en toe onder de douche gestaan om het verdriet letterlijk te laten wegspoelen, dat voelt fijn. Verder mijn lichaam gekoesterd, lief geweest voor mezelf. En, zoals aan het einde van de sessie, met mijn handen mijn lichaam aangeraakt waar dat ‘nodig’ was. De energie ervaren die er dan wordt uitgewisseld, de kracht en het bewustzijn ervaren die via mijn handen naar de aangeraakte plek stroomde. Dat is heel erg bijzonder, dat er zoveel energie kan stromen bij een simpele aanraking. Daar ga ik zeker verder mee. In mijn kracht staan en echt doen, dat heb ik ook zeker meegenomen van vrijdag. Ik ben dus vandaag al even bij de H&M geweest, heb al wat rondgesnuffeld op de website van Djoj, en dans-impro gerelateerde sites, en ook de tantra nog in mijn achterhoofd. En ik ben aan het kijken of ik binnenkort een weekendje weg kan, in mijn eentje met mijn autootje in een andere omgeving nieuwe dingen ontdekken en tot mezelf komen, en dagdromen over mooie toekomstbeelden. dank je, Germaine, voor het me (nogmaals) laten her-inneren van mijn kracht!!
dikke knuffel

Hallo Germaine,
Het was een bijzondere ervaring, deze sessie bij jou. Een paar uur later kreeg ik enorme keelpijn en werd ik ziek. Ik ben nog steeds flink ziek. Voelt als zware verkoudheid met keelontsteking. Ik geef me er maar aan over, je had het ook al wel aangekondigd. Ben eigenlijk wel nieuwsgierig hoe dit komt.
Hartelijke groet

Lieve Germaine,
Poeh de sessie heeft n flinke nasleep. Voelt heel goed maar ook pittig! Er komt zo ontzettend veel woede en verdriet vrij! En met name naar mijn ex voel ik zoveel boosheid, onmacht en frustratie! Ik weet het gewoon niet meer het lijkt niet uit te maken wat ik doe zeg maar… en ik voel en zie hoe mijn zoontje zich ertussen in voelt staan het gevoel dat hij moet kiezen, twee werelden… Aan de andere kant voel ik ook een enorme oerkracht vrij komen! Wilde dit iig met je delen zoals het nu voelt kan ik ook met het stuk tussen mijn ex en mij hulp gebruiken maar misschien is dit ook de nasleep van de sessie zeg maar en zal het zich vanzelf oplossen. Ik weet het niet…
Liefs en een knuffel

Dank je lieve Germaine. Dank ook voor de sessie van gisteren. Ik heb daarna uren geslapen… Liefs

Dear Germaine,
Thank you very much! And thank you again for the session last week. It did settle in quietly… I was very tired during a couple of hours, but then energy levels went up. No problems doing yoga the following days. Hope to see you again soon!
Love

Lieve Germaine, Je hebt me zo veel extra tijd gegeven. Dank je wel

Ja met mij alles goed, heb mij gisteren nog wel gek gevoeld, vooral mijn nek was heel
Erg verstijfd .. Onweer vond ik spannender dan anders..daarna heerlijk geslapen ,
Veel rustiger in mijn lichaam dan anders, maar geen beelden gehad..
Ik heb het gevoel dat het een hoop voor mij heeft gedaan en gaat doen..
Dankbaar
Dankjewel lieverd! En tot snel

Hallo lieve Germaine
Indrukwekkend, dat is het enige woord dat ik hiervoor kan vinden, alhoewel, er zijn eigenlijk geen woorden voor.
Ik hoop dat je lang door mag gaan met het mooie werk dat jij mag doen.
Hoop dat het goed met je gaat.
Veel liefs

Hoi Germaine,
De sessie van gisteren heeft heel veel in me geraakt, zoals tijdens de sessie al bleek. Vannacht met pijn in mijn onderrug wakker geworden, vandaag nog altijd buikpijn, soms misselijk, erg moe. Er is veel aangeraakt… Fysiek en emotioneel, wat los komt. Heftig.
Dankbaar dat ik deze ‘lessen’ met jouw hulp mag leren  .
knuffel

Hi lieve Germaine,
Ook namens mijn moeder wil ik jou alsnog van harte bedanken voor jouw intense consult aan mij.
Het heeft veel indruk gemaakt en heeft mijn manier van denken veranderd in positieve zin!
Ik was erg moe na onze sessie, maar met een fijn gevoel. Een gevoel van herkenning, een gevoel van rust tegelijkertijd.
Heel bijzonder. Ik ben dankbaar jou te hebben mogen ontmoeten.
Wel gaat er nog steeds van alles door mijn hoofd, en kan ik niet alles in woorden omvatten, maar mijn gevoel ‘begrijpt’ het!
Ik probeer het ook aan intimi uit te leggen in woorden, maar dat lukt me niet. Ook vind ik het nog steeds best moeilijk het aan mijn dochtertje uit te leggen, zodat zij het kan begrijpen. Ergens ben ik nog steeds bang dat ik het verkeerd zeg en zij banger wordt.
Vanavond was het weer even lastig, omdat ze te kennen gaf dat die oude man nog steeds in haar kamer is en zij bang van hem is.
Ik zei dat deze meneer even vergeten is hoe hij naar het licht gaat, naar zijn eigen familie die boven ‘bij de sterren’ is.
Samen hebben wij hem herinnerd aan het licht zodat hij daar naar toe kan.
Maar toch is ze nog bang, en zegt ze dat hij blijft en moet de deur open blijven.
Ook heb ik haar uitgelegd dat ze, net als iedereen, haar beschermengel om hulp kan vragen.
Zou ik bijvoorbeeld kunnen uitleggen dat deze meneer is overleden, maar dat zijn ziel de weg zoekt naar het licht waar wij allemaal vandaan komen?
Wat zou ik nog meer kunnen zeggen? Of hoe kan het beter? Ik kan de angst nog steeds niet wegnemen…
Voor onze ontmoeting heb ik ook geadviseerd gekregen misschien de kamer met het branden van salie te reinigen en wierook te branden in haar kamer? Ik ben vergeten te vragen of dit eventueel ook nog een mogelijkheid is? Of juist niet?
Misschien vraag ik te veel,….. maar ik zou haar angst zo graag wegnemen.
Ik hoor het graag.
Alvast bedankt voor jouw tijd!
Veel liefs

Lieve Germaine, Hartelijk dank voor jouw warme reactie! Fijn om te weten dat ik jou altijd telefonisch mag benaderen.
Ik heb de afgelopen dagen/week even aangekeken hoe het gaat met mijn dochtertje en ik moet zeggen dat het beetje bij beetje toch beter gaat met naar bed gaan en zij geen “last” meer ervaart van de oude man in haar kamer. Ze zegt hem niet meer te zien in haar kamer en dat merk ik ook aan haar gedrag.
Heel fijn deze verandering waar te nemen, ook in gevoel!
Vooralsnog kijk ik het aan, maar mocht ik hulp nodig hebben of vragen dan weet ik dat ik jou kan bellen…een gerust gevoel.
Deze afgelopen weken heb ik de kracht van de sessie mogen ervaren en voel ik me gewoon een stuk rustiger.
Nogmaals dank! Dank lieve Germaine tot nu toe,
Een hele fijne zomer gewenst en heel graag tot ziens!
Ik omhels je, x

Hi Germaine,
Dank voor de fijne sessie die mijn dochter bij je heeft gehad. Het was precies wat ze nodig had.
Groetjes

Lieve Germaine,
Ik wil je graag laten weten wat er in vervolg op de sessie in beweging is gebracht, het voelt als (weer) mooie stappen waar ik heel blij van word. Deze mail om te verwoorden en om te delen, in grote dankbaarheid voor wat ik deze sessie weer heb mogen leren van je.
Nadat er een heleboel tranen zijn geweest, en veel verdriet heeft mogen helen, heb ik rust gevonden in het contact met het hervonden deel van mezelf. En dat stuk heeft veel veranderd in hoe ik mijn energie ervaar en hoe ik mezelf zie/voel. Zowel in hoe ik mijn lichaam ervaar als hoe ik mezelf in de wereld voel staan. Ik voel zowel mijn fysieke lichaam als mijn energetisch lichaam anders, alsof er een andere balans is ontstaan. Mijn energetisch lichaam voelt lichter en steviger tegelijkertijd, en vooral meer afgebakend naar de buitenwereld toe. Dat mijn energie bij mij is en mijn energielichaam ‘begrensd’ is, en de energie binnen de ‘begrenzing’ voelt daardoor sterker. Dat geeft een heel ander gevoel, en voelt echt heel erg fijn.
Daarnaast heb ik het gevoel dat ik een volwassen deel van mezelf heb teruggevonden, en dat ik me nu pas volwassen voel (hoewel ik me niet bewust was dat ik me eigenlijk nog zo vaak kind voelde of daar vaak het liefst naar neigde). Het voelt daarmee ook dat ik me anders verhoud tot mijn beschermengel. Dat ik nu pas bewust ben hoe ik mijn beschermengel kan ervaren als toegenomen kracht in mezelf: dat ik vaak het liefst wegkroop onder de vleugels van mijn beschermengel als een kindje dat wegkruipt bij haar moeder, terwijl ik nu de kracht van mijn beschermengel naast me voel en daardoor mezelf krachtiger voel. En vanuit die kracht de dingen aan kan gaan, zelf en met steun en hulp van mijn beschermengel.
En nog een verandering: in liefde met mijn lichaam op ontdekkingstocht geweest. Bijvoorbeeld iets kleins als mijn hand, waarin ik de kracht zie, waarin ik schoonheid kan zien en dieper contact maak. En datzelfde met andere delen van mijn lijf. Een ander bewustzijn lijk te voelen in mijn lichaam, en ander evenwicht binnen mijn lichaam. Ik voel een prachtige energie in verbinding met de plek van mijn lichaam waar ik mijn hand op leg. Bijvoorbeeld zo contact heb mogen voelen met mijn buik en daarin een soort flow van energie door me heen voelen stromen.
In mijn buik voel ik wel een soort strakke band, die ik ervaar als een blokkade in de stroom van energie door me heen, een blokkade die ik me nu bewust word door het groeiende contact met mijn buik/bekkengebied. Ik probeer er contact mee te maken maar dat lukt nog niet goed, het voelt voor mij dat de blokkade een heftige pijn bedekt. Als ik contact ermee maak voel ik mijn keel ook dichtknijpen en ik krijg ik het soms benauwd, ik probeer daarom mijn adem te gebruiken om er contact mee te maken. Verder af en toe heftige steken in mijn onderbuik, iets wat ik herken van heel veel jaar geleden dat ik dat soms ook had (en toen wegstopte en nu juist contact mee maak). Ik ga ontdekken welke stappen ik de komende tijd zelf kan zetten, en als het prettig is dan weet ik je zeker te vinden voor ondersteuning.
liefs

Lieve Germaine,
Wat een mooie reis hebben wij gemaakt afgelopen vrijdag. De bomen waren zo levend toen ik buiten kwam, de natuur was weldadig voor me. Mijn lichaam uit de kooi, uit het korset, mijn buik voelde al heel lang niet meer zo vrij:-) Het was een heerlijk ontspannen gevoel, stoned op een prettige manier.
Ik heb zondag geoefend met het in mijn hart ontvangen van boosheid en verdriet, en ik werd groot, dijde uit. Wat een prachtige ervaring.
Olof Smit (dna heling), stuurde mij een mail, waarin onder andere stond dat ik een hele oude ziel ben en al vele levens spiritueel healer, en dat mijn ziel wil dat ik dat weer ga doen.
Ik merk dat ik het fijn vind, nogmaals de bevestiging.
Hartegroet,

Lieve Germaine,
Wat een bijzondere ochtend gisteren bij jou! Ik heb weer een stukje van mezelf/mijn eigen wereld teruggekregen, een deel wat ik heel erg gemist heb. Het voelt completer, maar vooral ook  zachter.
Je liet me een prachtig Iers wiegeliedje horen. Dat zou ik graag nog eens willen horen. Dus ik wil je vragen of je wat gegevens daarvan zou willen delen?
Nogmaals dank, dank, dank voor wie je bent en hoe je doet wat je doet. Het maakt voor mij een wereld van verschil!
liefs

Hoi Germaine,
Mooie ontwikkelingen, intens. Zo voel ik dat het innerlijk kind stuk meer geheeld is, ik kan van een zekere afstand naar mijn kleine ik kijken, en mijn kleine ik koesteren vanuit mijn grote ik. Fysiek ben ik momenteel erg moe, terwijl ik ‘van binnen’ juist veel energie heb en dat botst soms met elkaar.
Maar deze mail is naar aanleiding van de laatste workshop. Sinds de laatste workshop-dag heb ik regelmatig in de meditatie aandacht voor mijn buik/baarmoeder, het voelt goed om te doen en komt diep binnen. Mijn buik voelt dan als plek met rust en energie. Wel elke keer een heftige reactie van mijn lijf , verkrampingen, pijn (terwijl mijn buik een rustige, veilige plek blijft). Angst het los te laten door het paniek gevoel in mijn lijf, mijn ademhaling waarover ik de controle soms niet meer heb. Angst ook voor een boosheid, een bijna agressieve boosheid. Ik voel opgeladen boosheid die gezien wil worden, die doorgemaakt wil worden om daarna los te kunnen laten en helen. Ik voel de essentie van deze boosheid en pijn, kan er geen woorden aan geven.
En ondanks dat ik voel dat ik het op een bepaald punt tegenhoud uit angst en paniek, toch ‘zie’ ik achter de angst en achter de boosheid en pijn wel al een glimp van wat daar voorbij is. Een glimp van een mooie en krachtige energie, van helderheid en ruimte  in mijn energieveld (of zo).
Ik voel mijn kracht, ik voel dat ik het aankan, en toch maakt het paniek gevoel dat ik het op een bepaald punt tegenhoud er echt te laten zijn.
Ik wil dit zien,  dit stuk helen, dit zelf doen. Maar het voelt fijn om wat steun te hebben en in een sessie er meer de ruimte aan te geven, met wat begeleiding het ‘zelf doen’. Zouden we een afspraak kunnen maken?
liefs

Beste Germaine,
Wat ongelooflijk mooi en krachtig wat er is gebeurt.
Ik voel me op een bepaalde manier bevrijd en voel meer stevigheid weer in mezelf. Merk wel dat ik nog meer rust nodig heb en deze pak ik zodra dat kan.
Dankbaar dat jij mij zo fantastisch hebt kunnen begeleiden mbv alle mooie en krachtige energieen.
Mijn vraag die ik nog heb; verkoop jij ook kristallen schedels?
Warme groet,

Alleliefste Germaine,
Allereerst wil ik je graag vertellen, dat ik de afgelopen sessie bij jou heb ervaren als een belangrijk onderdeel van weer een nieuw keerpunt in mijn leven. Van weer wat dieper zakken in mijzelf, weer meer openen en weer meer wakker worden. Hoe zich dat precies manifesteert, is teveel voor 1 email :-), maar het heeft een heel diepe werking gehad… Dankjewel…
Toen ik, inmiddels 5 jaar geleden alweer denk ik?, voor het eerst bij je kwam, was ik meteen thuis. Dit was/is mijn taal. Je bent zo’n essentiële vrouw in mijn “circle of women”…! Ik leer zo veel en zo graag van en met je. En ben je daar meer dan woorden kunnen uitdrukken dankbaar voor. Ik geef met ontzettend veel liefde en plezier door wat ik zelf mag leren en ontvangen, waarin ik mag groeien. Mijn heelwording als vrouw, de manifestatie van de diep-vrouwelijke energie is daar een essentieel onderdeel van, en het keerpunt waarover ik het had, heeft ook hiermee te maken. Dat ik me hier nu bewust van begin te worden. Niet meer omdat ik het begrijp in mijn hoofd, maar voel in mijn lijf… zie in mijn triggers en reacties. Hoor en zie als ik in verbinding stilsta bij wat zich aandient en laat zien. (…)
Heel veel liefs en een dikke knuffel van ons allemaal hier!

Wow dankje wel Germaine voor vandaag! Het voelt als een geschenk! Alsof alles in een keer helemaal helder is en op zijn plek valt. Nog nooit kwam ik bij zulke diepe lagen en voel dat dat nodig was om nu hier verder te komen en inderdaad mijn bewustzijn te openen en uiteindelijk dat te kunnen gaan doen wat ik hier kom doen. Voel nu zoveel liefde, kracht en vertrouwen <3
Veel liefs

Lieve Germaine,
Ik wil je bij deze hele fijne dagen wensen, en een mooi nieuw jaar.
Ook al ben ik dit jaar niet veel bij je geweest, je bent wel veel bij mij geweest. Het is een zwaar jaar geweest voor mij… Terwijl ik er doorheen ging heb ik veel gehad aan wat tijdens de sessies en cursussen met jou werd geplant, aangeraakt, geopend. Dat mocht allemaal in dit jaar verder groeien en openen.
Ik ben je ontzettend dankbaar lieve Germaine… en hoop je in het nieuwe jaar gauw weer te zien.
Heel veel liefs

Wil dit toch nog even met je delen want voelt zo bijzonder en fijn! Maar sinds ik bij jou de deur uit ben gelopen voelt mijn buik ineens zoveel zachter alsof er letterlijk en figuurlijk meer ruimte is gekomen. Ik had echt iedere dag pijn, sliep soms nauwelijks. Alsof er wonderen gebeuren!:)Daarin tegen wel pijn in m’n onderrug/ bekken maar heb t gevoel dat dat te maken heeft met de koorden die daaruit werden getrokken en er nu heling plaats vind!
En als laatste voel ik zo bewust dat ik een bescherming om mijn aura heb en ik niet meer zo open sta, kan zoveel meer bij mezelf zijn en voel me helemaal rustig! Echt werkelijk waar een wereld van verschil _/\_ moeilijk om in woorden goed te beschrijven maar er is iig heel veel gebeurt! Liefs

Lieve Germaine, ik wou je laten weten dat ik me heel goed voel. Het is eerlijk gezegd echt lang geleden dat ik me zo gelukkig en zelfs vrolijk gevoeld heb. Ik wou je dat toch graag laten weten en je natuurlijk ook bedanken. Ik hoop dat het goed gaat met je. Van harte, van de sessie bij Stepping Stones vorige zaterdag

Hoi lieve Germaine,
Bedankt voor je e-mail. De healing vorige week heeft veel, heel veel, bij mij losgemaakt. Puzzelstukjes vallen op hun plek en vorige levens herken ik in de meest kleine details.
Ik ben je ontzettend dankbaar! Graag kom ik binnenkort nog eens terug voor een volgende sessie. We zien elkaar sowieso volgende week. Ik kijk ernaar uit!
Namasté

Hallo Germaine,
Er gebeurt nog heel veel met mij sinds de ‘uitwisseling’ met jou op allerlei nivo’s….er komt nog veel vrij.  Meer bewustwordingen en ook net mijn man geholpen met transformeren van de vrouwelijke lijn van zijn moeder (heel veel dogmatische kerkelijke overtuigingen over God/ God straft en blokkades naar het gevoel, angst om het niet goed te doen) waar hij en ik al heel lang last van hadden en ook weer meer patriarchale overtuigingen en patronen van zijn vader los gemaakt/getransformeerd….weer een stap verder.
We kwamen ook bij blokkades naar de vrouwelijke kracht terecht uit de matriarchale periode.
Hoe jij werkt sluit heel mooi aan bij de energieën waar ik ook al lang mee werk, o.a. de zwarte madonna/Maria Magdalena. Ik ben blij dat ik met jouw hulp een doorgang vind om verder te komen. Nogmaals bedankt daarvoor.
Liefs

Lieve Germaine, de impact van de sessie was enorm! Zoveel in werking gezet.
Tijdens de opname van het TV programma kwam de vraag over mijn ‘aan kunnen voelen’ van mijn hondje en mocht ik voor de camera vertellen over mijn ‘mediumschap”!!
Hoe dol wil je het hebben?
In de uitzending kwam het helemaal niet naar voren hoe mooi de samenwerking die ontstond tussen mij en de speurhond die ze geregeld hadden.
Die liep namelijk op een ‘dood spoor’ en door aan te geven waar ik voelde dat mijn hondje geweest was, vond hij een vers geurspoor en zochten we samen verder!
Zo mooi.
Daardoor kreeg ik vertrouwen in wat ik (aan)voel.
Daarna gebeurde er nog meer moois… en heb ik het gevoel dat begrepen is wat begrepen mocht worden.
Nu ben ik aan het loslaten. Alhoewel ze nog steeds niet thuis is Vandaag is mijn hondjes verjaardag. Ze wordt vier jaar.
Wat een mooi cadeau als ze thuiskomt.
Leren te vertrouwen terwijl het niet zichtbaar wordt, vind ik wel het moeilijkste stuk, vooral omdat de mensen om me heen aan het opgeven zijn.
Maar wat er gebeurt is, ook door mijn stap met jou op zoek te gaan naar mijn blokkades, is hartverwarmend en vult me met dankbaarheid.
een warme hartegroet

Hoi lieve Germaine
Nog even iets wat er na gisteren is gebeurd.
Vanochtend hoorde ik een innerlijke stem tegen mij zeggen: hoe kun je Atlantis ontkennen. Je hebt zelfs een deel meegenomen in je ogen.
Toen ging ik op internet naar een site over Atlantis en plotseling werd ik heel emotioneel. Er gingen hele vreemde energieen stromen door met name mijn armen en begon erg te huilen. (nou nou ik huil wat af de laatste dagen !) Daar is dus de verbinding voor mijn gevoel verbroken.
De val. Strijd om de macht. Het verraad.
Wat hebben we daar gedaan en hoe krijgen we dat weer goed?
Mijn aandeel daarin herinner ik me niet meer maar wel is dat de reden
waarom ik (met mijn wil) steeds  alles weer naar het paradijselijke wil manipuleren.
Gelukkig weet ik na gisteren dat er niks is verloren is gegaan en dat het goed is.
De verbinding is weer heb gelegd in het erkennen en herkennen van dat stuk in mij.
Bijzonder dat het zo snel na mijn heftige ontkenning een weg terug heeft gevonden!
Ja die kristallen schedel (ook opgezocht) laat je herinneren en helen….
en jij hebt daar ook een belangrijke rol in.
Dank en heel veel liefs

Hallo Germaine,
Ik ben bij jou op consult geweest, persoonlijke sessie/cirkel/munay-ki. De ontmoetingen waren verwonderlijk en mooi. Peace on earth in mij zelf. Het voelde goed. Soms was ik na afloop lichamelijk vermoeid en de volgende dag had ik veel energie, dat is de healing die plaats vind. Bij mij is het net een puzzel die eindelijk in elkaar is. Ik sta in mijn kracht en het gaat goed met mij. Zoals je altijd zegt, mooi en lief mens, wil ik jou Germaine mooi en lief mens hartelijk bedanken.
groetjes, liefs.

Hoi Germaine,
Allereerst een groot dankjewel voor de sessie van vorige week. Het heeft veel losgemaakt, en daarnaast me ook geleerd hoe daarmee (en met het zien/voelen/..  in het algemeen) beter om te gaan. Dank je wel voor de begeleiding in deze weg, de weg die mijn weg is en waarop ik zoveel nieuwe dingen mag ontdekken die tot een jaar geleden zover van me afstonden en ik me niet had kunnen voorstellen.
Gevoelens van verdriet en angst die zijn losgekomen tijdens de sessie, en een stukje hebben mogen helen. Mijn verbinding met mijn beschermengel voelt de laatste dagen stabieler en meer ‘als vanzelf’, zonder (meer of minder) bewust het op te moeten zoeken is het meer aanwezig. Dat geeft een gevoel van rust en veiligheid. Net als het heel duidelijk hebben ervaren dat het in de waarneming blijven me mijn kracht laat vasthouden.De laatste dagen sinds de sessie zijn overweldigend, veel gevoel dat loskomt vaak geconcentreerd in mijn buik of keel. Gevoelig voor wat ik waarneem in en om me heen, en reactie van mijn lijf daar ook op. Soms heb ik het gevoel dat mijn keel dichtgeknepen wordt, wat vanuit het niets kan opkomen. Ook ontlading vanuit mijn kaken, alsof ik klappertand (zonder het koud te hebben) zonder nog controle erover te hebben. En tranen, heel veel tranen… Tranen die eindelijk lijken los te komen. Tranen die soms blijven stromen. En waaronder het verdriet kan helen. Ik ervaar het met momenten als veel, en tegelijkertijd voelt het goed. Als een soort opluchting dat ik mijn innerlijk opgebouwde muren mag en durf loslaten.Mijn kleine zelf vraagt ook regelmatig mijn aandacht. Ik voel het intense verdriet van het babytje wat ik dan voor me zie, ik zie het witte licht bij het kindje en duisternis eromheen. Alleen in een grote leegte. En het enige wat ik dan voel dat ik moet doen, is mijn hand op de buik van het kindje leggen en er zijn. Met mijn beschermengel aanwezig zijn bij haar, haar buikje koesteren, het verdriet helen beetje bij beetje. En de tranen toelaten die dan stromen.Het is een intens én mooi proces…

Hoi Germaine,
Bedankt voor de sessie woensdagavond. Het was heel erg fijn en ik voelde zoveel herkenning (als thuiskomen) en daardoor rust.
groetjes

lieve Germaine het was een heftige ervaring maar heel mooi.
Weet je dat toen ik mijn ogen open deed bij je dat ik een ander gezicht door jouw gezicht zag?
Het was me niet helemaal duidelijk of het een man of vrouwengezicht was maar heel fijn besneden.
Het eerste wat in me op kwam was : Egypte
Deed me denken aan een beeld wat ik heb van Nefertete.
Herken je daar wat van?
Liefs

Eenvoud
Ontwakenen – ‘zijn & weten’
‘Missie uitvoeren’ vanuit je hart met liefde en een lach
‘Ja maar’,  dat ben ik niet
Ik mag
Ik mag
Ik mag
Ontspannen
Hemel wat fijn!
Herinneren wie ik ‘ben’
Mijn lichaam is mijn voertuig
En ikzelf zit in mijn hart
Als een blije zachte roze baby
Die ik koester en liefdevol vertroetel en met wie ik gewoon een hele hoop plezier mag hebben.
‘Ja maar’ loslaten
‘Zijn’ toelaten
Begrijpen is handig
Doen en voelen maakt ‘t waar
En dat ik nu een potje loop te janken in de trein, da’s helemaal prima 🙂
Dank je wel voor je sessie Germaine!

Hoi Germaine, ben goed thuis gekomen en voel me ondertussen wel alsof ik energetisch door een vrachtwagen overreden ben, maar op een fijne manier. Er is veel gebeurd, dat voel ik, geen woorden voor alleen. Hoeft ook niet. Maar dank. Dank ook dat dit vandaag kon. Het is een bijzondere dag voor mij geworden. Liefs

Lieve Germaine,
Dank voor je hulp afgelopen vrijdag … ik heb er enorm veel aan gehad. Het voelde alsof er heel veel liefde bij me kwam als een warme deken , heel bijzonder en fijn vooral.  Met mijn dochter (9, bijna 10) gaat het ook goed zoals je hieronder kan lezen en daar ging het mij in het bijzonder om. Het heeft wel ff geduurd voordat alles bij mij was geland , ben ook heel emotioneel geweest maar het voelde eindelijk compleet en geheeld !
Heel fijn dat ik jou heb mogen ontmoeten , ik vind je een mooi en bijzonder mens.
Lieve groeten en een enorme knuffel!!

hi Germaine. ik heb veel aan deze les gehadEmoji ik slaap weer lekker zonder dat ik rare geluiden hoor en ik ka)n weer alleen naar boven! Ik stap elke ochtend voor ik naar school ga in mijn kristallen bol en ik vind het echt helpen! ( er zijn nog wat negatieve bolletjes op school denk ik!) ik voel me heel licht en fijn. Bedankt voor de hulp
xxjes EmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmoji

Lieve Germaine,
Wow… Diepe indruk heb je op mij gemaakt, omdat jij jij bent. Je bent zo mooi, warm, liefdevol, puur, echt en gevoelig. Ik ben je zo dankbaar voor de ervaring die je me hebt gegeven.
Wat me weinig gebeurt en lukt is echt de energie te voelen stromen door mijn gehele lijf. Ik voel zelfs mijn voeten weer, warm!
Ik voel me gezien en begrepen, vooral op gevoelsniveau. Zonder woorden lijk je me al zoveel beter te kennen en begrijpen dan mijn omgeving doet. Dat is zo mooi en bijzonder en gelijk ook pijnlijk.
Denk omdat dat voelt er alleen in te zijn (het niet kunnen delen/uiten) maar helpend is wel dat je me erop wees dat ik nooit écht alleen ben. Al is dat best moeilijk bij te komen en mee om te gaan. Ken juist wel dat ik graag op mezelf ben, want dan voel ik me vaak het prettigst en dichtst bij mezelf. Heb enorm veel geschreven over mijn ervaringen en wat me raakt. Voel me een soort spraakwaterval die niet echt weet wat ik ermee moet of kan. Het er maar laten zijn probeer ik, voel dat er veel verdriet ook zit, maar emotie uiten doe ik eigenlijk weinig. Het weer buiten past iig wel goed bij hoe ik me voel. Zoveel beweging, warmte, zon, maar ook bliksem regen en hagel. Zo gaaf! Ben je intens dankbaar voor dat jij jij bent en dat je op mijn pad bent gekomen. Heb je nu al met liefde in mijn hart gesloten
Liefs

Lieve Germaine,
Je vroeg me om mijn ervaringen tot nu toe op te schrijven. Ik heb me dit voorgenomen en even over gedaan omdat ik me realiseerde dat er erg veel is veranderd en nog steeds aan de gang is.
Eerst wil ik je vanuit mijn hart zeggen, dat ik jouw persoon heel hoog heb zitten. Ik snap nu ook dat jij niet voor niks op mijn pad bent gezet en dat ik de keuze heb gekregen om ervoor te gaan. Binnen jouw veilige omgeving vervuld met onvoorwaardelijke liefde (ja, ik snap nu wat dit inhoud) heb ik mezelf weer kunnen terugvinden. Je hebt samen met mij me weer bij mezelf gebracht, zodat ik kon voelen wat wel bij Mij hoort en wat niet (dit is nog steeds dagelijks aan de orde), daarna me op een veilige en liefdevolle manier geïntroduceerd bij het licht en de liefdevolle wezens die mij elke dag weer begeleiden en nooit moe lijken te worden wanneer ik weer even verval in mijn oude patronen. Hiervoor bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik ben een tijdje geleden helemaal vastgelopen en was de draad helemaal kwijt. Ik ben toen naar jou gegaan en weet nog dat ik al huilend bij jou binnenkwam, omdat ik zoveel op mijn bord had op dat moment. Ik wist toen niet hoe je me kon helpen, maar voelde dat ik bij jou moest zijn. Na een sessie voelde ik me compacter en meer bij mezelf en er ontstond een verlangen om nog meer terug te gaan naar mezelf. Ik heb toen de workshop Omgaan met hooggevoeligheid gedaan en vanaf daar is het eigenlijk bergopwaarts gegaan met me. Ik kon eindelijk eens helemaal aanwezig zijn, waar ik ook was. Ik kon nu zelf bepalen wat er wel en niet in mijn energie kon komen of invloed kon uitoefenen. Ook heel belangrijk hoe ik mezelf kon reinigen. Dit doe ik vanaf die dag dagelijks.
Hierna kreeg ik het sterke verlangen om de subtiele (soms minder subtiele) energieën om me heen te gaan begrijpen en eventueel hiermee te leren communiceren. Ik heb toen de stap gewaagd naar de cursus medium en trancehealing. Ik kan je vertellen dat dit de eyeopener was, die ik nodig had.
Hoewel ik vooral in het begin nog erg kon twijfelen aan waarnemingen, is dit nu een stuk minder. Ik let erg op de trillingen en kan dan voor mezelf uitmaken of het zuiver is. Ik heb in het begin de vraag aan het licht gesteld of ze me konden helpen met loslaten van oude patronen, overtuigingen en angsten zodat ik steeds zuiverder kon worden en dit is dagelijks aan de hand. Ik snap nu ook dat als je dieper gaat er ineens een angst boven kan komen waarvan je niet wist dat die aanwezig was. Zo kreeg ik ineens een panische angst voor borstkanker, terwijl het in ieder geval in mijn familie niet aan de hand is. Het moest ook zo zijn, dat jij ineens met een meditatie om angsten aan te kijken, kwam. Deze heb ik meerdere keren herhaald en Maria heb ik er steeds bij gevoeld. Ook buiten de meditaties om kwam het steeds op mijn pad. Mijn zus begon over een collega die het heeft, in de kranten steeds weer. Een poster in de stad, noem het maar op. Ik weet nu als je de intentie hebt om echt ergens aan te werken, krijg je steeds de kans om het aan te kijken en op dit moment is het niet meer aanwezig, het verlammende gevoel in mijn hart is weg. Dit is maar één voorbeeld van velen.
Zo is het schilderen op mijn pad gekomen om mijn fantasie en voorstellingsvermogen te vergroten en ben ik doorgegaan naar een volgend thema: echt leven in mijn lichaam en deze ook voelen en liefhebben. Zowaar komt mijn zus, die mij heeft meegenomen om weer te gaan sporten. Toeval bestaat niet!!!
Voor mijn begrip van de dierenwereld, met name honden krijg ik steeds (nu nog alleen) liefdevolle hints, waardoor buiten het telepathisch communiceren, ik beter snap hoe een hond omgaat met situaties. Mijn geliefde hond Rootsie is nog bij me in fysieke zin. Ik verbreek die verbinding nooit meer. Ik weet dat ze niet lang meer bij me zal zijn in fysieke zin en een deel van mij kan daar heel verdrietig om zijn, maar ik weet ook dat ze niet echt weggaat. Ik ben erachter gekomen dat geloven dat ze niet weggaat en weten twee verschillende dingen zijn. Ik ben in verbinding gegaan met het Licht en zij weten mij steeds bij te sturen als ik even in verdriet verzand en de werkelijkheid niet meer zie. Ik heb de intentie om op een liefdevolle manier samen naar de overgang te gaan (Rootsie is hier blij om). Ik vertel haar ook wat er gebeurd als ik verdrietig word en dat lijkt haar rust te geven. Ik heb sinds gisteren nog een steun erbij gekregen in de vorm van Wolf. Deze laat zich steeds zien en in het begin was ik erg voorzichtig, vanwege zijn uiterlijk. Ik heb nu gevoeld dat hij me wil helpen en sta dat toe. Hij geeft me niet alleen steun op het gebied van Rootsie en hoe het verloopt, maar ook om me beter neer te zetten als ik iemand iets wil duidelijk te maken.
Het is een enorm lang verhaal geworden, maar waar het omgaat is dat ik gelukkig ben en mijn eigen pad bewandel en dat mijn verlangen om mensen om me heen ook daar naar toe te gaan begeleiden steeds groter wordt. De vorm etc. zal zich nog wijzen. Tot die tijd blijf ik bezig met gelukkig zijn en mezelf te zuiveren en natuurlijk weer begeleid worden door jou, die mij nog meer prachtige handvaten gaat geven om nog verder te ontwikkelen.
Lieve Germaine, ik kan nu vanuit mijn hart zeggen …..
NAMASTE en stuur je licht voor jouw leven…….
Liefs, Bianca

Ha lieve Germaine,het heeft nog even doorgewerkt gisteren. Was erg moe, een soort rust was er in mij, merkte ook dat ik alles langzamer deed. En de lichte pijn in mn hartje….. was er nog gistermiddag. Ook af en toe emotioneel. Maar het is GOED vandaag weer vol speed vooruit ! Ik wil je nogmaals bedanken, heerlijk weer een diep stuk opgeruimd. Was gisteren trouwens een bijzondere dag, met diepgaande energieen ivm dat Cardinale Kruis !!! Fijn dikke hug en een heerlijke dag gewenst

Hi Germaine,
Enige weken geleden ben ik bij jou geweest voor een healing. Dit was een enorme ervaring voor mij die mij heel veel heeft gebracht. Dank je wel daarvoor. (…) Veel liefs

Hoi Germaine, ben goed thuis gekomen en voel me ondertussen wel alsof ik energetisch door een vrachtwagen overreden ben, maar op een fijne manier. Er is veel gebeurd, dat voel ik, geen woorden voor alleen. Hoeft ook niet. Maar dank Het geld heb ik overgemaakt. Dank ook dat dit vandaag kon. Het is een bijzondere dag voor mij geworden. Liefs

Hi Germaine,
Dank je wel voor de fijne en duidelijke sessie.
Ik heb er voor gekozen de uitdaging aan te gaan.
Liefs

Hallo Germaine,(..) Na de persoonlijke sessie ben ik thuis in slaap gevallen, heb ik sinds die dag koppijn en flinke spierpijnen. Een goede reactie dus! Groetjes

Bedankt germaine
Heeft me me ogen geopend
Ik voel me goed
Ben rustig en denk na over hoe het dus ook anders kan!
Thank you so much!

Hoi Germaine,
Een maandje geleden zat ik bij je voor een persoonlijke sessie. Dat heeft veel teweeg gebracht in mijn leven, waar ik erg dankbaar voor ben. Ik ben me er steeds meer van bewust geraakt dat bepaalde situaties en personen me uit mijn centrum halen en heb daarin belangrijke veranderingen aangebracht voor mezelf. Daarnaast voel ik steeds sterker het verlangen om bewuster te leren Zijn (in plaats van het vertrouwde Doen). Mijn fijne ervaring bij jou, brengt me opnieuw naar je toe. Ditmaal met de vraag of de Munay-Ki inwijdingen, die me erg aanspreken, een goede vervolgstap voor mij kunnen zijn, of dat hiervoor wellicht meer ervaring met energiewerk is vereist?
Lieve, zonnige groeten

Weet je wat het is. Ik wil dat deel van mijn leven dat in juli begint volledig kunnen omarmen. Mijn huidige partner trapt met alles op de rem terwijl ik gas wil geven. Ik wil kunnen zien en voelen met de verbazing van een kind maar met de ziel van wie ik nu ben. Na al jouw sessies die me mijn lijf hebben teruggegeven… En zo veel meer. Ik voel dat ik daarvoor alleen moet zijn dus niet in een relatie. Dit betekent dat ik mijn relatie ga stoppen. Ook al hou ik van hem. Het voelt te leeg. Meer vriendjes dan geliefden. Die andere man is lekker en helpt me door een stuk heen maar dat is het. De keuze die ik gemaakt heb maar waar ik emotioneel naar toe aan het groeien ben is de keuze voor mijzelf. En mocht er zich tzt een soulmate melden dan staat mijn hart er voor open. Heftig dit lieverd. Pfff xxx

Lieve Germaine,
Het is nu een dag geleden dat ik bij jou was voor een reading. Ik ben er enorm dankbaar voor. Mijn ervaring met jou…. Ik was behoorlijk zenuwachtig, maar jij wist mij geheel gerust te stellen. Dat voelde fijn en heel erg vertrouwd. Ook de mooie warme ruimte waar we waren vond ik erg prettig. Je vertelde mij informatie over chakra’s, energieen etc…. Heel veel informatie en dat moest ik wel even verwerken. Erg grappig om te ervaren hoe mijn lichaam op bepaalde zaken reageerde. Mijn bovenrug werd bijvoorbeeld heel erg warm en ik voelde ook bij mijn voeten een tinteling van energie.
Ik vond het ook behoorlijk confronterend. Vooral met de vraag waar ik mee loop: mag ik hier zijn?
Op dit moment in mijn levensfase ervaar ik zaken die voor mij zo heftig zijn, dat ik soms mij afvraag, waarom?
Ik heb heel bewust aan je gevraagd of ik mijn levensenergie kan voelen en dat ik weer in mijn kracht kan komen staan.
Ik verwacht natuurlijk niet dat dit van de ene op andere moment veranderd zal zijn, maar stiekem hoopte ik er natuurlijk wel op.
Na afloop van de sessie was ik eigenlijk sprakeloos en ging met de auto naar mijn ouders huis. Daar had ik nog even een gesprek met mijn moeder (confronterend) en daarna ging ik naar mijn eigen huis en kwam ik ook nog in gesprek met mijn toekomstige (ex) partner die ook het een en ander wilde bespreken. Ik werd toen weer getriggerd en baalde dat dit eigenlijk gebeurde.
Ik wil op een rustig moment mijn sessie met jou opnieuw gaan spelen en dan weer beluisteren wat er is gezegd. Je hebt zoveel gezegd. Zoveel mooie dingen, confronterende dingen, fijne dingen, dat ik nu een beetje de draad kwijt ben wat er allemaal is gezegd.
Ik wil je graag weer spreken, maar dan gewoon…… Ik ben blij dat jij weer in mijn leven bent gekomen en wil dat gewoon koesteren. Ik wil je niet kwijt.
Ik denk dat ik over een paar weken echt kan vertellen wat deze reading voor mij heeft betekend, maar ik vond dat ik nu al aan je kwijt moest.
Ik laat alles nog op mij inzinken en dan komt het uiteindelijk vanzelf.
Liefs

Dear Germaine,
I just “afmelden” myself from your mailing list due to the fact that I now live in Spain :). I would like you to know however that it was such a pleasure meeting you and you brought such nice, positive energy into my life for the few meetings we had. You really made a change and for this I pray that you will be blessed. I am trying to settle into Spain now, my new home country. (…) Namaste

Hoi Germaine, Hartstikke bedankt voor de fijne sessie vorige week. Achteraf had mijn dochter er misschien niet bij hoeven zijn, maar toch heb ik het idee dat het haar ook goed gedaan heeft. Ik vond het mooi om te zien hoe ze reageerde toen jij met de healing bezig was. Het was heerlijk om haar even zo lekker rustig bij me te hebben zonder dat ze om aandacht vroeg. Ik had geen voorstelling of verwachtingen bij de sessie en vond het een bijzonder krachtige ervaring. Je raakte een paar dingen die al geruime tijd bij mij spelen. En ik weet dat ze spelen en ik weet dat ik er iets mee wil doen, maar op de een of andere manier lijkt me dat gewoon niet te lukken. De afgelopen paar jaar heb ik ontzettend veel oude troep opgeruimd en er zijn een boel nieuwe inzichten gekomen. Ik heb al een hele weg afgelegd, maar ik ben er nog niet. Zoals ik al zei, het lijkt alsof ik maar niet door die laatste laag heen kom. De dag na de sessie had ik de hele dag hoofdpijn en ik liep ontzettend te gapen. Ook had ik veel last van mijn nek en schouders. De dag daarna voelde ik me weer beter. Wat mooi was, was dat mijn dochter op donderdag een vriendinnetje uit school mee had en dat ze op een gegeven moment weer op het punt stond om heel boos te worden omdat ze haar computerspelletje niet wilde delen. Ik bleef rustig uitleggen dat het goed was om dingen met haar vriendinnen te delen en hoewel ze in eerste instantie boos naar haar kamer rende, ontplofte ze niet en was ze snel weer rustig en vrolijk. Het was een stuk minder heftig en ze was niet boos op mij omdat ik (volgens haar dan) de kant van het andere kind koos. Ik merkte dat ik er zelf ook veel beter mee kon omgaan. Ik zou heel graag gebruik maken van je aanbod om nog een keer een sessie voor mezelf te komen doen voor het kortingstarief. Ik wil graag afrekenen met die laatste blokkades! Niet alleen voor mezelf, maar ook als positief voorbeeld voor mijn dochter. Nogmaals dankjewel! groetjes

Hi Germaine,
Allereerst nog een groot dankjewel voor afgelopen vrijdagmiddag! Het was fijn om bij je te zijn geweest en ik merk dat de sessie ook flinke indruk heeft gemaakt. Dat smaakt naar meer en dat is waarom ik je ook schrijf want ik zou graag nog een keer bij je langskomen! (…) Fijne avond en warme groet

Hi andere lieverd,
Het gaat goed! Ik ben hartstikke blij dat het doorgaat. Klinkt een beetje gek, maar voel alsof ik het echt nodig heb. Ik kan gelukkig makkelijker in verbinding blijven en dat maakt dat ik eindelijk eens echt gelukkig ben, want ik sta tegelijkertijd ook beter in verbinding met mijn omgeving. Wel komt er wat oud zeer naar boven, maar dat is goed! Ik ga het inschrijfformulier invullen en zie je zaterdag, ben benieuwd wat het bij me losmaakt. Als laatste wilde ik je zeggen, dat ik blij ben dat jij op mijn pad bent gekomen, omdat ik je energie veilig en liefdevol vindt. Dit is voor mij erg belangrijk. Thanks for being you!! Veel liefs

Lieve Germaine, Wat betreft de laatste sessie. Wauw! Mijn lichaam is nog aan het herstellen… enorme pijn in nek en rug :-D. Groetjes

My two sessions with Germaine went deep; all the way down to my core. Both sessions combined to give me much needed grounding, the ability to relax and to trust in the divine process of unfoldment.
Jemitra Hairston

Hi Germaine,
Allereerst al van het beste voor jou en je naasten voor dit jaar.
Daarnaast wilde ik je graag vertellen dat het met mijn hond stukken beter gaat, we hebben ook meer contact omdat ik gestopt ben om alles in woorden te willen omvormen. Nogmaals bedankt voor alle wijsheid die je hebt gegeven ook namens haar! Ook wil ik me graag opgeven voor de workshop omgaan met (hoog) gevoeligheid. Omdat de sessie die ik een tijdje geleden heb gehad, lang heeft doorgewerkt, geef ik me nu pas op. Ik voel nu pas dat ik weer verder kan en zou dat heel graag bij/ met jou doen. Veel liefs

Hoi lieve Germaine
Ik verwonder mij in deze periode over
het blauwe in de kern van een vlam.
Speels, mysterieus en heel krachtig.
Je vindt deze kracht terug bij het haardvuur,
maar ik zie ze ook in de kern van jouw hart.
Hieruit wordt geboren, een kind.
Omarm het en geniet er van!
Ik denk nog vaak aan je, met lichtheid en groet je met ‘Espavo’ een Lemurische groet wat betekent ‘Dank dat je in je kracht gaat staan’
In het kader van ‘vrije gift’ heb ik nog een mooie beweging ontdekt via het lied ‘Being kind: the music video that circled the world’.
Zo kwam ik op ‘karma kitchen’ een restaurant dat werkt op basis van vrije gift. ‘imagine a restaurant where there are no prices on the menu and where the check reads $o,oo with only this footnote :’Your meal was a gift from someone who came before you. To keep the chain of gifts alive, we invite to pay it forward for those dine after you;’ energie cirkelt de wereld rond op deze manier..mooi hé. Een healer kent vele gezichten!!!
Lieve groet, K.
PS De wereld is klein… ik was in de kerstperiode in een groep bij Ton Van der Kroon en ik ontmoette een dame die ook bij jouw komt. Je was zo even bij ons…. dank je wel!

Hallo lieve Germaine,
Het is al weer 2 weken geleden dat ik bij je geweest ben, dus even een update.
Maar eerst nogmaals bedankt voor die bijzondere sessie die mij weer de nodige inzichten gegeven heeft!
Ik heb het de eerste uren na de sessie echt steenkoud gehad, bizar gewoon!
Later ging het gelukkig wat beter en kon ik pas echt ontspannen, en ik heb die nacht heerlijk geslapen.
De volgende ochtend werd ik wakker met een rare pijn aan mijn li-hiel, maar ben gewoon gaan tennissen en het is, net als die pijn in mijn pols tijdens de sessie, vanzelf weer weg gegaan. Verder zijn er geen vreemde reactie’s geweest en had ik de tijd en rust om alle info op me in te laten werken.
Ik ga zeker nog een keer opnieuw naar de hele sessie luisteren, ongetwijfeld hoor ik dan weer nieuwe info want het was heel erg veel!
Sinds gisteren buitelen mijn emoties een beetje over elkaar.
Ik werd al opstandig wakker, maar voelde me ook wat down en tegelijk ook gewoon pissig.
Vol verbazing heb ik het allemaal gevoeld, er naar gekeken, en heb het ook geprobeerd te plaatsen, uiteindelijk moest ik er zelf om lachen. (geduld is nl niet mijn sterkste kant) Maar vandaag gaat het weer goed, dat van gisteren moest er zeker nog uit.
Ik ben ook gestopt met alle “bescherming” in de vorm van: stenen, een buisje voor energetische bescherming etc, en dat geeft een heleboel rust.
Want wat er te voelen is voor mij komt toch wel binnen, en nu heb ik zoiets van: laat maar komen dan, ik voel, en ik bedank voor de boodschap.
En als het niet van mijzelf is, en ik begrijp het niet, dan laat ik het gewoon voor wat het is.
In dat opzicht heb ik zeker veel meer innerlijke rust gekregen.
Alleen het vertrouwen in mijn lichaam is nog steeds wankel, vooral als ik het koud heb of meer last van mijn spieren, dan twijfel ik weer.
Maar dat heeft w.s wat meer tijd nodig, ik doe wat ik kan en zeker niet “als of”, en ik wil het niet mooier maken dan het nu is.
Dus bedankt lieve Germaine, ik kan weer een nieuwe stap doen op mijn pad!
Met lieve groet,

Hallo lieve Germaine.
Ik wil je toch even het goede nieuws laten weten.
Het gaat heel goed met me, ik ben nu behoorlijk in balans en voel me erg fit.
Vorige week heb ik bloed laten prikken voor mijn schildklier, en….. hij is een heel stuk vooruit gegaan!
De T4 is van 9.1 naar 10.8 gegaan, en de TSH die nogal bizar hoog was, is gehalveerd.
Ik heb nu (al)weer geleerd dat ik op mijn intuïtie (het stoppen met de Th-triple) en het vermogen van mijn lichaam om zelf de balans te herstellen mag vertrouwen.
Maar ik heb het adres van jouw website vanmorgen aan een meisje van de horeca op de tennisbaan gegeven.
Ik vind het altijd weer ongelofelijk hoe gesprekken gaan, maar zij vertelde mij dat haar zusje (12 of 13 jr) paranormaal is en het moeilijk vind dat haar omgeving haar niet goed begrijpt.
Ik had meteen een déjà-vu gevoel, en wist ook waarom ik was blijven zitten om nog een sigaret te roken.
Dus ik hoop dat zij contact met jou opnemen, zodat jij dat meisje kan leren hoe zij daar beter mee om kan gaan, en dat zij geen “spons” hoeft te zijn voor alle energieën uit haar omgeving.
Met lieve groet en nogmaals bedankt voor die laatste sessie, want die heeft veel inzicht opgeleverd,
ps: mijn hulp en haar zoon hebben heel veel geleerd van de sessie bij jou!

lieve Gemaine,
Ik heal ook zoals jij healt… in die vrije stroom en ik ervaar het als een heerlijke manier van zijn.
Dank dat je dit zo mooi schrijft naar de buitenwereld. Het is dat wat mij zo trekt aan jou… je durft je processen neer te schrijven … het maakt je ongelooflijk mooi en krachtig. Ik zie je graag!
zoen

Lieve Germain, je bent echt een power vrouw/androgyn in je Wezen!
Harte groet!

Lieve Germaine,
Of je me herinnert of niet, ik wil je laten weten dat elke keer als je een nieuwsbrief stuurt het lijkt alsof je persoonlijk in mijn leven bent gestapt om daar wat moois over te schrijven en te delen. Woorden die me raken en waar ik me mee kan vereenzelvigen en onderschrijf en op bepaalde momenten zelf kan leven/uitdragen. Dit is wonderlijk want er komt nogal wat aan nieuwsbrieven langs, zoals je zelf ongetwijfeld zult weten. De kracht waarmee jij weet te treffen maakt dat ik met blijdschap en verwondering lees en absorbeer. Dankjewel.
Lieve groet en Namasté!

Hallo Germaine,
Ook jij bent je ervan bewust, dat we een nieuw tijdperk zijn ingeslagen. Wanneer ze goed ‘zien’, gebeurt het in het klein, in het root om ons heen. Overal in alles. Samen met -gelukkig meerderen- werk jij eraan mee de mensen tot inzicht te brengen.
Dat wilde ik graag kwijt aan hen -meestal vrouwen- die werken aan het tot inzicht komen van in wat voor nieuwe tijd we nu terecht zijn gekomen.
Heel veel succes.
Hartelijke groet

Lieve Germaine,
Voelde net weer mijn boosheid, en realiseerde me gelijk dat dit een label is van iets wat ik niet wil.
Tot ik jou woorden herinnerde, geen boosheid, geen oordeel, geen label, geen verhaal maar zware energie.
Ik ben me gaan verbinden en heb mijn kaarsjes aangestoken.
En het was eigenlijk gelijk weg.
En dat raakte me, kon de energie, de liefde voelen stromen.
Zo mooi, dat wilde ik even met je delen.
Liefs

hi lieve Germaine,
bedankt voor de meditatie!
Ik kom zaterdag samen met een vriendin voor de cursus omgaan met hooggevoeligheid. Ik denk dat zij er ook veel profijt van zal hebben. bedankt nog voor vorige week, ik vond het weer een heerlijke ervaring, heb weer wat rommel opgeruimd 🙂
tot zaterdag!

Hoi Germaine, Dank je wel voor de mooie sessie van gisteren. Ben er nog een beetje beduusd van. Werd alleen vannacht wakker met een mega hoofdpijn bij mijn schedelrand, wat doortrekt naar boven… Dit wil nog niet echt wegtrekken…. Drink wel extra water. Zal er wel bij horen, denk ik maar zo…
Groetjes

Lieve Germaine,
De sessie werkt nog steeds door, ik krijg steeds meer inzichten. Met name in eigen, gedrag, gedachten en gevoel. Het is echt moeilijk om sommige patronen te doorbreken, maar inzicht helpt daarbij.
Hartegroet

Lieve Germaine,
Het is inmiddels al een paar weken geleden sinds ik de persoonlijke sessie bij jou heb gekregen. Het heeft wel even geduurd voordat alles was verwerkt, maar het heeft me goed gedaan.
Wat me gelijk opviel is dat ik al op het moment dat ik de deur bij jou uitliep, mijn gemoed hoger was. Ik schommelde altijd een beetje tussen een neutraal gemoed en een gedeprimeerd gemoed. Dit is omhoog getild en ik ben zelfs meestal vrolijk nu. Ook merk ik dat ik beter tussen de mensen kan zijn, ik voel me niet snel meer overloaded en onzeker. Ook op het werk maak ik me minder druk en kan ik patiënten beter helpen door de rust en kalmte die ik voel. Ik durf nu zelfs weer mijn gevoel aan te zetten om te voelen hoe het met de mensen op emotioneel gebied gaat. Wat de mensen goed doet. Dat vertellen ze me zelfs.
Ik heb wel nog een rumoerige tijd gehad met mijn relatie. Ik was twee dagen aan het samenwonen en toen overleed de moeder van mijn vriend, maar omdat ik mezelf zo krampachtig gesloten had, kon ik hem niet steunen.
Nu wel en ook omdat ik beter bij mezelf blijf, durf ik nu ook grenzen aan te geven. Ik ben ook niet meer bang om weer alleen te zijn, dus durf ik mezelf aan mijn partner te laten zien en dat heeft de relatie eigenlijk verbeterd.
Al met al heel goed.
Ook merk ik dat onze huisdieren constant me op zoeken en dat ik beter voel/ weet wat ze fijn vinden en wat ze eigenlijk willen. Vervelend is alleen dat mijn hond waarover ik bij binnenkomst begon te vertellen nu toch wel zieker lijkt te zijn, dan ik aanvankelijk hoopte. Het lijkt net alsof ze aanvoelt, dat ze niet meer een rol hoeft te spelen, maar dat ik voel wat er speelt. Ze is bij de dierenarts geweest en die heeft aangegeven dat het niet goed gaat met haar, maar kon niet vertellen wat het is. Er is nu bloed afgenomen en het is afwachten. ZE heeft nu wel alle aandacht en begrip waar ze recht op heeft en dat is wel fijn.
Ik probeer wel steeds om me te aarden en om naar mijn hart te gaan. Hier word ik iets handiger in, maar moet nog oefenen.
Ik maak me alleen nog soms zorgen of ik wel genoeg beschermd ben en kan dan niet mee bedenken hoe ik dit moet doen.
Oh ja ik vergeet het bijna… Ik heb zo ontzettende last gehad van mijn nekwervel (aan het begin van mijn nek) en mijn schouderbladen. Ik heb op een gegeven moment een pijnstiller ingenomen. Ik kan me herinneren dat er tijdens de sessie daar iets een band is losgerukt, dus heb ik me er verder niet te veel zorgen over gemaakt.
Ik ben blij dat oud verdriet lijkt te zijn verwerkt, want de angst om te zijn is weg. Ook heb ik geen last meer van boosheid of verdriet uit het verleden. Ik kan mijn ouders niks meer kwalijk nemen, dat neemt stress weg en kan ik weer beter met hen omgaan. Of ze me ooit serieus gaan nemen is de vraag, want ze zien me als een overgevoelige troela, die niks met haar intelligentie doet. Ik merk dat ik ook dat kan accepteren en het verandert niks meer aan mijn zelfbeeld.
Kortom het heeft me ontzettend goed gedaan en ik wil nog verder aan mezelf werken, want voor mijn gevoel ben ik nog niet klaar.
Ik ben erg blij, dat je me hebt geholpen en zou graag in de nabije toekomst nog meer van je willen leren.
Nou ik wens je al het goede.
Veel liefs

Ondanks mijn jarenlange yogaervaring en interesse in spiritualiteit was het er nog nooit van gekomen om zelf eens een medium te bezoeken. Totdat Germaine bij ons yogalessen kwam volgen. Concrete aanleiding was mijn vraag hoe ik onze dochter beter zou kunnen leren begrijpen. En beter met de ‘peuterpuberteit’ kon omgaan. Wat ik waardeer in germaine is dat ze ook met ‘beide benen op de grond staat’. En je langzaam inleidt in wat zij ziet/hoort/ervaart waardoor er een veilige omgeving ontstaat. Ik vond de ervaring bij germaine heel bijzonder. Veel was er al bekend maar werd nu naar de oppervlakte gebracht. Zij liet mij inzien dat bijzonder niet perse anders hoeft te betekenen. Zonder al te veel op de details in te gaan (als je meer wilt weten, mail me 😉 kwam ik doodmoe thuis. Bijzonder genoeg vielen zowel mijn dochter als ik om een uurtje of 6-6.30 in slaap… ook zij was erg moe (normaal slaapt ze vaak niet voor 8 uur-9 uur) Mijn sessie heeft wat meer rust gebracht bij mij & in de relatie met mijn dochter. Langzaam leren we van en met elkaar. Dus Germaine : bedankt!
Liefs, zsoka (balanzs – yoga & more)

Hallo Germaine,
(…) Nog wat betreft de zegeningen. Ik heb gisteren heel wat aandacht gekregen op mijn werk. Positief, denk ik wel.
Gisteren avond voor het slapen gaan heb ik al mijn collega’s en de leidinggevenden op mijn werk gezegend zoals ik dat van kinds af aan mijn kussen zegende. Het leek als of een grote last van mijn schouders viel en ik heb aan 1 stuk door geslapen totdat de wekker afging. Dat is de eerste keer sinds een hele tijd dat ik zo diep heb geslapen.
Warme groet

Ha Germaine,
Het is nu twee dagen geleden dat ik een healing sessie bij jou heb gedaan en ik wil je nogmaals graag bedanken daarvoor.
Ik vond het een hele mooie bijzondere ervaring. Het voelt alsof ik in een andere wereld ben geweest die ik een beetje eng vond en moeilijk, maar ook juist heel fijn, heel ruim en bekend.
Ik vond de sessie best pittig en zwaar, maar nu voel me zo veel lichter, vrijer en blijer.
De zwaarte die vast zat in mijn lijf is veel minder geworden. Er is meer ruimte en ik voel me sterker en helderder.
Ik geloof dat ik al een beetje aan het leren ben om mijn eigen zwaarte naar de aarde te laten stromen en de zwaarte van andere mensen minder binnen te laten. Ik hoop ook dat ik daardoor uiteindelijk juist andere mensen beter kan gaan helpen.
Ik denk vaak aan de mooie zwarte madonna en aan haar woorden “Je hebt zelf voor de aarde gekozen, herinner je waarom”?
Dit boeit me en ik wil ben erg nieuwsgierig wat ze hiermee bedoelt. Waarschijnlijk weet ik het wel, maar ik denk dat ik eerst meer te weten moet komen en ontdekken wie en wat ik ben en hoe ik meer in mijn kracht kan komen.
Als het zo ver is, neem ik graag weer contact met je op.
Lieve groeten

Ha Germaine,
Na het fijne blije gevoel van de afgelopen dagen na de healing, heb ik sinds gisteravond weer een intens gevoel van eenzaamheid, verdriet en angst gekregen en dit alles alleen maar door een onzinnige hele kleine beschuldiging en verwijt..
Ik begrijp gewoon niet waarom ik het zo overdreven kan voelen.
Ik voelde me juist erg sterk, maar ik ben bang dat ik toch te veel heb gedaan en gegeven door wellicht overmoedig te zijn met mijn nieuwe energie.
Nu voel ik me weer leeg en moe en begin me weer af te zonderen.
Ik baal er erg van omdat ik nu ook weet hoe fijn het kan zijn en ook omdat ik het idee heb dat ik niet zorgvuldig genoeg met het healingsproces ben omgegaan en het heb verspild..
Ik wil je vragen of dat mogelijk is, of dat het komt omdat ik misschien nog maar halverwege ben?
Of hoort het juist bij het proces na de healing om de energie bewust te leren ervaren?
Ach ja, zucht, ik geloof dat ik weer te veel in mijn hoofd zit, hihi, word ik me nu toch ook opeens bewust van door deze mail.
Ik zal me meer op mijn lichaam gaan concentreren.
Lieve groeten

Hallo Germaine,
Fijn deze brainwave, voelde al snel de lemmiscaat door beiden hersendelen gaan, ervaar meer rust in mijn hoofd.
Ergens wordt de bedrading tevens synapsen meer verbonden met elkaar.
Zelf heb ik innerlijk al kleine kristallen gezet op alle delen van mijn hersenen, en deze verbonden met elkaar die kun je zelf dan activeren.
Dit vind ik erg grappig, aangezien we maar een paar procent van onze hersendelen gebruiken, dacht ik aan deze kristallen. Het voelt zo armzalig die paar procent.Om te huilen dus.
lieve groet,
tot wedermails

hoi
voel me stuk beter!
het daalt in…
ik ben dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen.
mooi mens!
liefs

Beste Germaine,
Nogmaals bedankt voor de mooie sessie en wie weet tot ziens…
Warme groet uit Leiden

Even nog….Ik zag die avond heel scherp en voelde de enorme moeheid die losgekomen was rond mijn ogen.
Kon ze nauwelijks openhouden!
Merk dat het trekkende gevoel van mijn rechteroog dus nu weg is. Daarvoor had ik die bril. Nu kijken of mijn ogen het weer leuk vinden zonder bril!
;-)))))))
xxxx

he germaine, t gaat goed met mijn zoontje….hij heeft sindsdien weer rustige nachten en ook op kamp gaat t top!!Met mij gaat t ook goed….. alsof ik 10 kg lichter ben…serieus…..

Hoi Germaine.
Enige tijd geleden ben ik samen met mn vriendin en haar zoontje bij je geweest voor een persoonlijke sessie met zoontje.. hier heeft hij nog steeds ontzettend profeit van! (…) Liefs..

Dank je wel Germaine voor je antwoord terug!
Het klopt dat je haar hebt aangeboden ook eens te komen voor een sessie..ik weet zeker dat ze zich bij jou op haar gemak voelt..ze had het laatst nog over jou vanwege haar zoontje. Je doet heel mooi werk!
Bedankt lieve Germaine voor je antwoord.. je hoort nog van me!
Liefs

Dag lieve Germaine,
Met rust en kracht en mijn voelend hart kijk ik verwonderd om mij en in mij.
Dank je wel voor onze uitwisseling in energie. Voor de inzichten, liefde, wijsheid en kracht die je mij laat zien.
Lieve groet,
Namaste,

Hoi lieve Germaine,
Geen woorden voor deze avond.
Ik ben sprakeloos, dankbaar en vol van kracht, liefde en inzichten.
Dank je wel Germaine,
Namaste,

Hallo Germaine, je hebt me ooit geholpen om van een gemene nachtmerrie af te komen. Liefs

Heel erg bedankt voor je hulp! het is alsof je mij bij de drempel bracht en mij uitnodigde om te springen en hop,
vandaag kwamen er nog drie vragen binnen. Twee kinderen.
Blijkbaar had ik iets voorvoelt:)… toevallig is dit niet.
Ik ben nu echt benieuwd naar je workshop!
Zo mooi als je alles ziet klikken!
Zoen,

Lieve Germaine,
Bedankt voor de healing van afgelopen vrijdag.
Ik voelde dat er veel gebeurde en de dingen die je zei kon ik ook plaatsen. De dagen daarna was ik veel rustiger en had ik het gevoel dat ik ook veel sterker op mijn benen en in mijn schoenen stond. Ik heb de dagen daarna na lange tijd ook weer goed geslapen.
Ontzettend bedankt! (….)
Nogmaals dank voor alles wat je voor me hebt gedaan!
Veel liefs,

Hi lief,
Superfijne beurs gedraaid. Mochten mooie dingen gebeuren. Ben heel dankbaar daarvoor!
En als klap op de vuurpijl loop ik zondagochtend bij binnenkomst wederom tegen Henry op. Altijd fijn!
Als hij komt, komt hij altijd op mijn stoel zitten en dat is een prachtig samenspel van energie. Zijn feedback is ook heel waardevol.
Hij zei dat mijn energie anders aanvoelde. Ik voelde volledig “schoon” aan. Geen entiteiten. Dat maakte me zo blij!!!!!
Toen werd ik onverwachts door hem behandeld.
Nieuwe info, nieuwe rasters, oude info en rasters opgeruimd. Geheel in de nieuwe na 21-12-2012 energie!
Wat een kado!
Ik voel me vandaag super. Het voelt heel vrouwelijk die nieuwe energie en ik merk nu dat dit heel erg op de doorwerkt.
Voel me eindelijk meer vrouw dan man! Hahahaha
Super, super, super!
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (update 5)

Dag Germaine,
(…) En verder, 21 december was voor mij een moment van diepe rust en zijn… hééél mooi. Na een lichtcirkel ben ik in mijn eentje gaan wandelen en heb daar een natuurlijke spiraal gevonden rond een romeinse grafheuvel, niet toevallig op een krachtige leylijn. Ik was er al zovele keren gaan wandelen, voelde steeds weer zo een krachtige energie zonder echt te zien wat er daar gebeurt. Ik wist dat ik daar wou zijn 21 december en ben beginnen lopen en toen werd het energetisch zichtbaar. als ik heel hoge energie terugvind in de natuur dan spat ik haast uit elkaar van innerlijke blijheid. Man… dan wordt je toch gewoon weer een kind?!
Ook jij was daar aanwezig… zo fijn!
Lieve zoen,

Hoi Germaine!
Het gaat vandaag al weer een stukje beter! Het is allemaal wel heel heftig hoor, vooral merk ik dat ik af en toe echt zin heb om aan mijn lichaam en alle heftige emoties te ontsnappen. Maar dan blijf ik bij m’n ademhaling en voel ik de zwaarte in mezelf afnemen, wat koude rillingen vertrekken dan ook. Het is wel verwarrend allemaal! Maar ik doe het rustig aan en voel hoe vermoeid ik ben en dat ik altijd maar moet blijven gaan. Ik weet dat ik nu verder kan. Heel symbolisch heb ik een legaal software pakket besteld een aantal weken geleden om muziek mee op te nemen, versie 7. Ik ga van versie 5 naar 7 😉 Dat zegt voor mij genoeg.
Groetjes

Dag Germaine,
Soms voel ik mij een mol. Altijd op zoek naar diepere gronden, en maar woelen. Niet vergeten blij te zijn met wat er is! Die onderbuik krijgt heel wat te doorvoelen de laatste tijd. Toch ook nog veel onbenoemd verdriet dat naar boven komt.
zoen

Howdie lief,
Ja ja ja het is heftig maar uitermate leerzaam! Ben er echt heel blij mee, hoe confronterend het ook is. 😉
Blij dat ze nu in jouw oor fluisteren hahahaha. Stemt me toch een beetje gerust merk ik.
Maar goed, ik ben vol vertrouwen en voel mijn kracht en voel ik die niet dan duik ik diep mijn gevoel in en dan komt die innerlijke kracht ineens letterlijk opzetten. Althans zo voelt het.
Merk dat ik meer oppik van mijn omgeving en op de een of andere manier sneller denk. Zie sneller een compleet plaatje als iemand iets zegt of situatie zich voordoet. Alsof ik weer van die intuitieve ruimte gebruik kan maken!
Ook is er irritatie hoor. Allerlei emoties vliegen om mijn oren. Is goed. De stolp is duidelijk weg maar de fysieke gevolgen waren echt confronterend.
Hoe diep en dichtbij het zat dus. Merk het zelfs als ik de hot-stone stenen uit het water haal. Ik moet de temperatuur nu lager zetten want ik kan dat water niet meer zo heet verdragen! Die “gevangenis” deed mijn fysieke energie steeds minder stromen realiseer ik me. Langzaam zoog het me leeg. Dat is heftig om nu te weten maar het doet puzzelstukjes op zijn plaats vallen en dat is goed.
Deel het graag met je want ik weet hoe fijn feedback is.
Warme knuff

Hi Germaine,
Ik wil graag vertellen hoe het met me gaat, maar ik kom er bijna niet uit merk ik. Alles wat ik de afgelopen dagen heb gedacht is zoveel en wat ik voel is haast niet in woorden te vatten. Anyways, aangezien ik via de mail nu eenmaal met woorden communiceer, doe ik toch een poging 😉
Over het algemeen gaat het goed. Ik voel me letterlijk meer gegrond en dichter bij mezelf staan. Dingen komen in mijn werk bijvoorbeeld minder hard binnen. Ik heb de eerste dagen ook echt op wolkjes gelopen, haast alsof je verliefd bent. Het is ook heel fijn geweest om te horen dat ik ‘licht’ ben en aantrekkelijk voor mensen om me heen. Ik weet al heel lang dat ik graag mensen help op wat voor manier dan ook en jouw woorden waren een soort bevestiging daarvan.
Ik wil dit gevoel niet kwijt wil raken. Ik weet alleen (nog) niet zo goed hoe.
Ook doe ik regelmatig een beroep op de nieuwe energie die me gegeven is, om me bij te staan in dingen die ik moeilijk vind. Ik ben continu op zoek naar verbinding. Dat was ik denk ik al, maar nu veel bewuster. Het gevoel dat die energie me geeft is heel warm, geborgen, krachtig en van lang geleden. Het is bekend, maar ook weer niet (wat me vervolgens frustreert, ik kan er namelijk net niet bij, wat is dat toch?) Ik moet vaak denken aan de term her-inneren. Hoe toepasselijk.
Verder ben ik veel bezig met mijn hogere zelf. De term vind ik lastig, want het blijft zo onaantastbaar en de toevoeging ‘hogere’ vind ik dan weer verwarrend, want ik ben het toch zelf? Dus sta ik vooral stil bij het gevoel dat het me geeft. En dat is geborgen en veilig. En ik hoor de woorden ‘je bent niet alleen’ dagelijks 10 keer voorbij komen. Da’s fijn 🙂
Bang ben ik nog wel. Voor geesten (ik noem het maar even zo) en vooral als ik alleen ben. Ik probeer het te zien als een soort schaduwkant die (nog) niet in het licht is, maar ik voel het nog niet zo. Ik kan op die momenten ook niet bij mijn nieuwe energie en kracht, het angstgevoel overheerst dan. Gelukkig ben ik niet veel alleen 😉 en ik hou me eraan vast dat het vanzelf beter wordt.
Verder denk ik ook veel aan alle vergelijkingen en metaforen die je gaf. De mooiste is die van de wereld in puzzelstukjes maar zonder mijn (gave) stukje is ie niet compleet 😉
Dank je wel voor alles! Tot nu toe dan 😉 Er is nog zoveel te onderzoeken dat ik ervan uitga dat we elkaar in de toekomst weer gaan tegenkomen!
Alle liefs, vanuit heel mijn hart!

Lieve Germaine,
Inmiddels is het bijna een week geleden dat ik de healing bij jou heb gehad. De sessie heeft mij heel goed gedaan — precies wat ik nodig had/heb op dit moment.
Het is heel fijn om te ervaren hoe je vanuit een andere invalshoek dezelfde bron benadert. De bron waar wij uit geboren zijn, onze energie uit kunnen putten en uiteindelijk naartoe gaan. Je doet het echt goed, met alle rust, zelfvertrouwen en kracht!
Hartelijke groeten,
Dong Zhang

Germaine,
de confrontatie met het verdriet en de daaruit voortkomende boosheid viel mij – na mijn bezoek aan jou afgelopen donderdag – in eerste instantie zwaar. Maar de (h)erkenning ervan maakte dat er nu ruimte is voor acceptatie en wellicht een voorzichtig loslaten? Mooi was wel dat ik de volgende dag – tijdens een wandeling in de zon – plots een heel duidelijk inzicht had in de beladen relatie met mijn moeder. En dat inzicht bracht een hoop liefde en rust met zich! Ik wandel nog even door …
Dank!

Hallo Germaine,
Onze sessie dinsdagavond heeft veel indruk op mij gemaakt, ik ben nog steeds aan het verwerken, wat ik vooral doe als ik alleen ben..De zwarte madonna is veel bij mij.. ik probeer steeds mijn (licht) lichaam te voelen..
Lichtgroet

Lieve germaine,
Nogmaals dank het huis voelt veiler schoner (nee ik heb nog niet gepoetst althans niet grondig :-)). en wel getrakteerd op een zware hoofdpijn maar dat is niks raars.
Het is niet makkelijk als je de diepere lagen aanraakt. Misschien ook wel omdat ik je niet echt ken. Misschien raar maar voor mij is nabijheid belangrijk ……………voelen ik kan dat wel in nabijheid maar niet van veraf.
Maar goed dat zit er nu ff niet in.
Enfin hoe het ook de manier waarop het nu gaat werkt ook.
Ik ga er verder mee aan het werk.
Nogmaals dank en namaste

Voelt als opnieuw leren lopen!
Maar vanochtend onder de douche…..stond als een huis en voelde me volledig in mijn kracht staan. Echt een wauw gevoel! Ik ben!
Super!
xxx

Hahaha, jouw hmmmm spreekt boekdelen. 😉
Maar er gebeurt echt van alles hoor. Niet alleen euforie.
1) Die avond dus, na afloop van het telefoontje, ook nog eens aan alle kanten opgerekt. Zo voelde het. Gaf veel ruimte. Ik voelde me heerlijk gevuld, goed in mijn tempel en geaard.
Tijdens het douchen voelde ik mezelf heel anders. Mijn lijf voelde zo zacht en lief aan! Super super zacht. Ben al mijn planten langsgegaan en heb contact met ze gemaakt…..heb er wel een aantal dus dat duurde even..;-). In bed hoorde ik een blikje door de wind over de stoep rollen en dat klonk als klingelende belletjes. Zo mooi! Ook merkte ik dat ik weer dieper kon ademen. Alsof me nu volledig de ruimte gegeven werd. Heb heel kort geslapen. Lag wakker en alleen maar, met een rustig en open hart, te zijn.
2) De volgende ochtend schreef ik op de kalender bij 13-5-13 Bevrijdingsdag! De intensiteit van mijn zintuigen was nu “gewoner”. Tijdens het werken voelde het aan zoals normaal, maar toch anders. De energie van mijn clienten maakte me soms wat duizelig. Afgelopen nacht weer heel kort geslapen.
3) Ik voel nu een soort lege ruimte om me heen. Was intens verdrietig vanochtend. Kon niet stoppen met huilen. Eindelijk kan het mijn lijf uit. Alsof er een glazen stolp om me heen zat die nu weg is. Nu weet ik waarom ik moeite had met het doorgeven van de Munay Ki. Ik voelde dat ik dit niet zuiver kon doen en ik vraag me af of er mensen zijn die ik onbewust beschadigd heb. Nu begrijp ik dat er “iets” constant vlakbij me was en mee keek. Ik merk dat dit “iets” niet te voorschijn kwam bv in Chaam. Zich dan letterlijk even terugtrok. Eigenlijk was er constant contact met dit iets. Het droeg me niet op om rare dingen te doen maar mogelijk “connecte” het via mij toch met enkele mensen die mijn praktijk bezocht hebben. Dit baart mij zorgen en maakt me verdrietig. Dit moet even een plek gaan krijgen. Gelukkig zijn de lessen van B daar ook en vaak, tijdens het masseren, vroeg ik om assistentie zoals geleerd. Ik deed mijn ding en de manifestatie van Quan Yin, die ik graag bij me voel, deed haar ding. Soms voelde ik dat er een sprinkhaan zich in mij manifesteerde. Voelde niet raar. Geen nekharen. Die waren er ook en dan kapte ik het contact gelijk af. Maar dat “iets” was er, realiseer ik me nu, ook en keek mee. Grijs.
Het visioen tijdens de Vision Quest > Grijze wezens die overal om me heen iets in mij injecteren. Door mijn eigen kracht en licht te gebruiken deinsden ze achteruit en toen kwam er een groot wit licht. Er manifesteerde zich een hart in. Ik werd heel blij. Toch zag ik ook iets verwrongens in dit licht en vroeg me gelijk af of het vals licht was. Ik hoorde : ga reizen en doen wat je doet! Toen ik opwierp dat ik nu niet wilde gaan reizen kreeg ik als reactie : op jouw eigen tijd.
4) Ook de Gouden Poort was er tijdens de Vision Quest. Ik werd omhuld met Gouden Licht. Tijdens die 4 dagen in het bos voelde ik alleen maar harmonie en heelheid. Nu vraag ik me af, lag ik toen ook al vast en zo ja hoe kunnen die dingen zich tesamen voordoen?
5) Het kantelpunt! Je sprak er over. Nou laat het maar komen! ;-)))))

Dit zijn zeer heftige dagen maar ik ben zielsgelukkig! Eindelijk mag en kan ik verder. Op wiebelende benen want ik moet nu opnieuw mijn evenwicht vinden, maar in mijn eigen kracht en licht!
Dank je wel lieve Germaine.
Mocht ik meer te vertellen hebben dan mail ik je.
Warme knuff

Voel me super nu! Nog een nabehandeling van zeker 45 minuten gehad na ons telefoontje.
Voel me gevuld en geaard.
Heerlijk.
Dank je wel lieverd.
xxxxxxxxxxxxxxxx

Dag lieve Germaine,
Dank voor de ‘OK’ van vanmiddag en alles wat daarna nog mocht komen.
Ik voel me kip lekker en sta steviger dan ooit; mijn partner werd wat duizelig van me, snap jij het 😉 ?! Veel groeten terug van haar trouwens.
Even een google-tje gedaan. Na het in tikken van de tijden op je wekkertje kwam het volgende op ploppen.
13.13: accepteer wie je bent en wees voor anderen een voorbeeld van wijsheid
14.14: bereid je voor op de terugkeer van het Christus-Licht en een tweede hit op 14.14: You are the light of the world. A town built on a hill cannot be hidden.
Wat is het leven toch mooi hè?
Lieve groet

Hoi lieverd,
Ik heb erg veel gehad aan de sessie. Woensdag voelde het een stuk beter, en ook ik voelde me weer helemaal in mijn kracht. Klaar is het thema nog niet, want donderdag werd ik weer volop getriggerd. Maar het scheelt enorm veel dat ik me nu bewust ben van wat er gebeurt.
Fijne zondag nog.
Liefs

Dear Germaine,
I had a session with you for the first time a while back (I don’t know if you remember, because I am sure you have many clients) and I just would like to thank you for that precious experience.
At the time I wasn’t quite sure how I felt afterwards, I guess I didn’t feel very different, even though I thought the experience was interesting and some of the things you said (passing on to me what my spiritual guides/angels told you) were spot on and very true.
The interesting and quite surprising things happened instead a few days later….. I would say that the calmness and balance I felt within myself was the greatest and most pleasant surprise of them all.
I have been thinking about writing to you and thanking you for quite some time, but I only got around to it now. So I would like to thank you from the bottom of my heart for your kindness and the experience you gave to me and I hope you will accept to do another session with me in 2013.
I wish you a splendid 2013 with an abundance of love, balance and light. May you and your family be blessed.
Warm regards…

Hoi Germaine,
Het was vandaag heel bijzonder, dank je wel voor alles.
Jaren geleden voordat mijn zoontje geboren was heb ik samen met mijn nicht een cursus Sjamanisme gedaan.
Voor mij was het vrijwel onmogelijk om zwanger te worden (hypofyse afwijking) …
De wetenschap en de natuurgeneeskunde heeft er nu voor gezorgd dat we een jongen en een meisje hebben.
Maar ze zijn wel anders dan de meeste kinderen.
Dat herkende ik direct…
Als je hiermee om kunt gaan ben je boven alles bevoorrecht.
Dus een mooie uitdaging in het leven.
De computer games is nu de grootste vijand, maar gelukkig houden de kinderen heel veel van zwemmen judo ballet en gym.
groet

Lieve Germaine,
Bedankt voor je prachtige en ontroerende woorden.
Soms vergeet ik waar het in dit leven omgaat maar dan krijg ik een geschenk in de vorm van een mooie wens en gaat het lampje weer branden.
Dankjewel lieverd ook voor jou de beste wensen voor een prachtige 2013 met veel liefde, inzicht en zegeningen!
From my heart 2 yours,
Dani

Lieve Germaine,
Wow, wat een verhaal in je nieuwsbrief en mooi waar het jou nu gebracht heeft.
Blij dat ik jou ontmoet heb en nog regelmatig terugluister naar mijn sessie met jou!
Ik had jou al een keer verteld dat ik het liedje van Marco B op de radio hoorde. Over de tekst nadacht en ‘s middags voor het eerst op jouw mooie site terecht kwam en die tekst weer tegenkwam. En nu zet jij mij weer tot nadenken!! Dank je!
Ik wens jou alvast een happy bitrhday en een fantastisch mooi, liefdevol en magic levensjaar naar jouw volgende Birthday!
Dikke kuss

Hoi Germaine,
bedankt voor de nieuwsletter!
Het gaat trouwens fantastisch met ons!
Een diep tevreden gevoel van binnen.
Een verkoudheid is echter heel soepel en snel genezen.
Wij wensen jou en je familie heel fijne kerstdagen en een mooie overgang naar het nieuwe tijdperk.
Een veilige reis en mooie belevenissen in Engeland toegewenst.
Voor 2013 alleen het allerbeste 😉
Groetjes vanuit Witten in Duitsland
namaste anoniem, natuurlijk ook van mijn partner

Hoi Germaine,
Bedankt voor je X-mas wensen en het mooie nieuwe jaar.
Je bent vaak in mijn gedachte en dan krijg ik alleen maar dankbaarheid door, dat ik je mag ontmoeten op mijn pad van het Leven.
Bedankt voor de sessies die ik bij je heb gehad. Ze hebben me de goede richting gewezen en veel inzicht.
Ik weet niet wanneer we elkaar weer treffen, maar je weet het nooit.
Ik ga aan deze kant starten met intuitie trainingen bij een medium die vlakbij mij woont.
Merkte zelf dat ik wat aan ademhalingstrainingen moest doen, omdat ik onregelmatig ademhaal, met alle gevolgen die daarbij horen.
Het gaat goed met mij en mijn gezin.
Ik wens jou en je “loved ones” een goede tijd en een 2013 vol met licht en liefde.
Succes met je praktijk en dat de praktijk mag doorgroeien tot een plek van Liefde, Inzicht en “healing”.
Denk nog vaak aan je liefdevolle opvang, toen ik bij je kwam.
Met vriendelijke groet,
Anoniem

Hallo Germaine…
Ik wil je bedanken voor de Reading…healing…je me gegeven hebt, nu zo’n 6 weken geleden ! Daarna was het emotioneel erg heftig in mij…maar ook een vooruitgang in mijn ziel..dat ik meer vanuit mijn ziel leef. het komt er op neer dat ik eigenlijk nu niet moet denken…want dan gaat het fout, dan ontmoet ik alleen maar angst ! hoop je snel te zien bij Zuiderlicht…Dank je voor de mooie nieuwsbrief van december 2012…erg mooi..en persoonlijk voel ik het zo helemaal, zoals jij het omschrijft.
Ik wens jou het allermooiste voor 2013…en dank voor je inzicht..
Lieve groet anoniem……

Hallo Germaine,
Met mij gaat het goed. Ik voel mij veel beter in mij. Maar naturlijjk is niet een heel groote wonder gebeurt en alle probleme zijn opgelost, maar het is meer en suptile grondgevoel, wat its laager zit, wat nu anders is. Ik kan its beter in mij rusten, maar moet wel ook self its voor doen, altijd deize gevoel weer oproepen. Maar dat het mogelijk is geworden heb ik jouw te danken!
groetjes, anoniem

Hallo Germaine,
Afgelopen vrijdag ben ik bij jou in de praktijk geweest voor een reading/healing, en ik wilde je graag laten weten hoe ik deze heb ervaren, en hoe ik me de dagen erna heb gevoeld. Allereerst, heel bijzonder en inderdaad her-innering. Jij verbond me met de wereld, werelden, waar ik me al zolang ik me kan herinneren mee verbonden voel. De hereniging met het meisje dat ik was, maar die te lang uit angst en verwarring niet is gehoord heeft veel bij me losgemaakt; verdriet, verlichting, vreugde en een immense liefde. Dankjewel.
Je vroeg me waar mijn vraag over Maria Magdalena vandaan kwam. In mijn twintiger jaren werkte ik in een cafe in Amsterdam, en daar heeft iemand mij ooit aangekeken en “Maria Magdalena” of “Maagd Maria”, ik weet niet meer precies wat, tegen mij gezegd, en ik geloof daarna iets over mijn uitstraling… Naja, ik weet het niet meer precies, maar ik herinnerde het mij opeens tijdens de healing.
De dagen na jouw healing heb ik me eigenlijk heel goed gevoeld. Geaarder, compact, alsof weer even was aangedrukt. Ik ben me bewuster van mijn energie en voel me rustiger. Gesterkt in mijn zelfvertrouwen, en heel dankbaar dat jouw reading/healing op mijn pad is gekomen. Ik communiceer vaker met mijn Beschermengel en word heel blij als hij bevestigt dat hij bij me is door een koud zuchtje in mijn nek.
Nogmaals dankjewel!, en ik hoop als de tijd daar is nog een keer een reading/healing te krijgen, of deel te nemen aan een van je interessante workshops.
Lieve groeten, anoniem
Ps., I forgot to tell you that shortly after our session a buzzard flew right over me, which I thought was a wonderful sign and conclusion to a wonderful healing experience

Lieve Germaine,
Hoe gaat het met je? Ik mis je, en mijn partner ook. Ik wilde je even laten weten dat hij sinds oktober ontslag heeft genomen en een bloemenwinkel heeft overgenomen! Het is heel hard werken, veel leren en ontzettend spannend. Ik ben zo ontzettend trots op hem! Hij heeft de winkel gekocht op een gevoel, het voelde goed en hij kreeg kippevel toen hij voor het eerst de winkel inliep. En ik kan je vertellen, het zag er echt niet uit! Hahaha! We hebben nog een lange weg te gaan maar het komt goed. Ik blijf wel mijn eigen werk erbij doen, maar op zaterdag help ik in de winkel. In januari wil ik een cursus bloem binden gaan doen. Ik moest vandaag ineens terug denken aan wat je had gezegd: dat ik meer met bloemen en planten mag gaan doen, weet je nog? Ik hoop dat het goed met je gaat en dat we elkaar in het nieuwe jaar weer zien. Liefs, anoniem

Hoi Germaine,
Ik wil je graag nog even bedanken voor de mooie sessie van vrijdag.  Het is nog steeds aan het doorwerken en het heeft veel puzzelstukjes op zijn plaats doen vallen. Ik voel me gedragen en beschermd.  Dank je wel.
Liefs en tot gauw, anoniem

Hey germaine
even een mailtje van mij…het gaat goed met renzo (9jr.)..hij heeft geen buikpijn ook meer en niet meer misselijk…moet elke avond je gedichtje voor t slapen gaan lezen…;-) Hij beschrijft zijn beschermengel nu precies ook…en die vrouw die boze,die in zijn kamer zat praat met accent zei hij maar heb geen idee wie t kan zijn….Hij is echt relaxeter en mamma ook;-). Heel erg bedankt voor alles..echt…..liefs van monique…en o ja een knuffel van renzo….xxx

Zal jou nooit vergeten hoor lieve Germaine, je hebt heel veel voor me betekend en gedaan in een voor mij meest belangrijke periode van mijn leven… Ik kom snel weer eens naar een cirkel…beloofd..Zoen. Anoniem

Ha Germaine,
Het lijkt met mijn zoon ietsje beter te gaan, alhoewel hij er nog niet helemaal is maar toch, de stijgende lijn zie ik echt wel!
De boeken heb ik ondertussen zelf, dus ik zal ze een dezer dagen meenemen en in de bus doen; fijn dat we ze even mochten lenen!
Gr. anoniem

Lieve Germaine,
Ik ben zeer vereerd je te mogen leren kennen. Bedankt dat je me mijn innerlijke ik hebt laten zien. Je bent nog niet van me af!
Dikke kus, anoniem

goedemorgen Germaine,
Wil je laten weten dat de behandeling nog steeds doorwerkt. Heb de energie als zeer krachtig ervaren. De eerste twee dagen wat moe, nek en schouder pijn. Maar vooral een diepe innerlijke rust ervaren. Ik voel nog veel energie / beweging in en om mijn hoofd.
Zou graag willen deelnemen aan de cirkel van morgenavond maar voel dat ik nu rustig aan moet doen. Denk dat het te vroeg is en dat ik nog meer tijd nodig heb om te herstellen.
Tot een volgende keer
Liefdevolle groet, anoniem

Hi Germaine,
dank je voor vandaag, onverwacht zo bijzonder.
Wat voelde ik me geliefd,
thx daarvoor:-)
gaan we n keer samen naar Chaam?
t blijft maar in mn hoofd zitten dus ik schrijf t nu maar eens op…
Liefs, Anoniem

Hoi germaine,
Het consult heeft veel los gemaakt maar vooral ook veel bevestigd. Ik kan me er niet zo heel veel van terug halen. de opname is helaas niet gelukt maar wellicht heeft dat zo moeten zijn. Nu kan het indalen en anders ga ik waarschijnlijk teveel analyseren.
We zullen elkaar weer zien.
Warme groet en dank je wel, Anoniem

hi lieverd,
Eindelijk hier een schrijven van me n.a.v. onze laatste sessie..
Het was heftig maar met resultaat!
Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en ik luister meer naar mijn hart, eigenlijk mijn hele lichaam en ik wordt er best vrolijk van!
Waarom is het gras nu opeens veel mooier van kleur?…..
waarom voel ik meer liefde voor die persoon op wie ik altijd wel commentaar had..
ik begrijp het nu beter allemaal en er is een hele mooie wereld voor mij aan het opengaan
een super mooie ervaring gehad in mijn gewijde ruimte
voel dat ik op de goede weg ben en ik ga er vol vertrouwen in mee, go with the flow
ik ga je gauw bellen voor een nieuwe afspraak en kijk zeer uit naar de nieuwe lichtcirkels
big hug anoniem

Hallo lieve Germaine,
Daar ben ik weer even.
Bedankt voor die weer zo bijzondere “sessie”.
(De energie van vandaag sluit weer naadloos aan op de inzichten die ik gisteren ontvangen heb)
Ik ben blij en dankbaar voor al die inzichten, en weet nu in ieder geval dat ik nog meer naar mijn gevoel mag luisteren.
Ik mag (opnieuw) weer aan de slag, maar ik voel me al veel vrediger vanbinnen.
De grootste uitdaging is voor mij dat ik altijd het gevoel heb dat ik iets moet/mag doen.
En de grote rust is nu dat er opnieuw bevestigd is dat ik er alleen maar hoef te zijn.
En dan dat “heilige vertrouwen”, dat is de grootste uitdaging!
Ik hou je op de hoogte van de positieve veranderingen die er ongetwijfeld aankomen.
Liefs, anoniem

Beste Germaine,
We hebben woensdag een eerste gesprek bij je gehad en het heeft me erg aangegrepen en het klopte allemaal voor mijn gevoel. Heb wel 2 dagen gehuild en was van de kaart, vooral dat ik moest vergeven, dat vond ik moeilijk omdat ik het idee heb dat er mij onrecht is aangedaan, het klopt wel wat je zei. Wel voelde ik me grieperig daarna en nu eigenlijk ook nog. Kan het even duren?
Mijn dochter vond het vooral leuk. Heb die dagen daarna wel erge ruzie met haar gehad en ze heeft nog veel boosheid in zich. Denk ook van de scheiding en puberteit, maar ook iets bozigs en wantrouwens wat ik niet kan plaatsen en wat ze nooit vroeger heeft gehad. Ik vind het moeilijk om mee om te gaan omdat ik niet altijd energie hiervoor heb door alles en nog wat en zij totaal geen begrip voor de situatie kan opbrengen. Ik kan ook niet teveel aan haar vragen want ik wil ook dat ze kan en mag puberen.
Dank voor het gesprek.
Met vriendelijke groeten, anoniem

Dear Germaine,
I hope you are fine. I write to you regarding the session we had last week on Thursday. During which you told me about all the incredible things, and opened for me the door to the knowledge which had been deep inside of me ever since I was a child. As an unconscious feeling, which, in the age of reason, when I grew up, had often been ignored or not fully trusted. It is really a special feeling to be able to trust my intuition and feelings – which I am still learning to do. I experience, that the feelings in my heart and my body become like a compass, which can guide a sailor to safer waters during a storm. And they become a source of strength, peace and a new sort of wisdom, one which does not originate from the mind.
Having a feeling that this is the knowledge I have been looking for during a long time, I would be grateful for additional insight and guidance. Following your advice, I would like to make an appointment for another session. After consulting your website I noticed that I have just missed the sessions with the introduction about the course Mediumschap. I would be interested in such introduction in future, as the theme of the course really does appeal to me.
I look forward to seeing you again.
Kind regards, Anonimous

hoi Germaine, het gaat heel goed met me, heb een beter contact met mijn Hoger Zelf/beschermengel en Hoofdgids, pendelen gaat ook beter, opname fijn om nog eens te beluisteren, dank voor je reading, Anne ♥

Good morning Germaine,
I’m mailing you about my condition following our session. In the last two days, I’ve been feeling generally good. During the evening after I left your place, I was feeling somewhat “high”. I met a friend of mine, who told me whether I just had a Red bull of the like 🙂
Yet, yesterday, I started to feel very heavy in my legs and some aching in the lower part of my back.
This morning my legs feel even heavier and the muscle at the back of my tighs feel sore like if I had been biking or running for many kilometres. Last night, I had a strange dream: I dreamt that little mice were running around on the floor of my kitchen. I was trying to catch it with bare hands or crush them under my feet of using the trash bin. The strangeness of thus dream is that I’ve had mice visiting my apartment now and then but I would never try to catch or kill them like this.
Kind regards,
Anonimous

Hai Germaine,
Nogmaals echt bedankt voor de bijzondere sessie, ik vond het een hele mooie ervaring en er is me veel duidelijk geworden waar ik nu mee verder kan. Ik voel me een stuk lichter en rustiger, dankjewel. Je krijgt de groetjes terug van mijn dochter.
Fijne vakantie en tot de volgende keer!
Liefs, Anoniem

hoi Germaine.
ik wil je vertellen dat het vandaag is alsof er een diepe rust over mij heen ligt.
een rust waarin ook wijsheid en vertrouwen ligt.
Steeds als iets van angst voor de toekomst zich aandient word het weg geblazen door de rust.
Ik vertrouw dat zich steeds meer wijsheid en liefde in mij zelf en dan ook naar buiten kan manifesteren.
met licht groet. Anoniem

Hoi Germaine,
Ik heb ook deze nieuwsbrief van jou geboeid gelezen. Het gaat goed met mij en heb nog regelmatig teruggedacht aan de sessie die ik bij je mocht doorlopen. Aan dit bezoek heb ik in ieder geval overgehouden dat ik regelmatig mijn energie voel stromen, een prettige gewaarwording, lijkt heel erg veel op het gevoel als je jezelf ‘s ochtends gapend uitrekt bij het wakker worden.
Als onderdeel van mijn huiswerk heb ik ook een aantal keer de geluidsband teruggeluisterd. Hier hoor ik ook mijn eigen gewauwel op en dacht daarbij regelmatig ‘wat leuter ik nou eigenlijk’. Toch was het grappige/ bijzondere van de geluidsband, dat ik daar mezelf tegen jou hoor zeggen dat een internetsite alleen niet zorgt voor een verbinding met jezelf en anderen. Samen redenerend kwamen we erop dat zo de situatie kan ontstaan dat mensen die de internetsite lezen niet weten wat ze nou eigenlijk lezen, aangezien het waarnemingsniveau gewoon kan verschillen.
Nu ik jouw laatste bericht lees, moest ik opnieuw sterk denken aan dit gesprek. Misschien moest het inderdaad wel zo zijn, wie weet. Ik wens je veel succes met het herontdekken en herbouwen van jouw kanaal, als ik zo mag noemen.
Vriendelijke groeten, Anoniem

Hey Germaine,
Even een korte reactie nav sessie van gisteren.
Tijdens de sessie merkte ik al dat ik een zwaar hoofd kreeg.
In de loop van de middag is dat een flinke hoofdpijn geworden. Gevoelsmatig vanuit de atlas wervel.
Merk duidelijk dat dit tijd nodig heeft. Vannacht heeft er ook nog iets doorgewerkt. Was alsof ik in een cocon van energie lag. Enfin er is duidelijk iets in beweging gezet, waarvoor dank. Voelt goed maar denk wel dat het zinvol is om over niet al te lange tijd nog een sessie te plannen. Maar eerst dit een beetje door laten werken. Nogmaals dank, fijne dag en fijn weekend, namaste anoniem

Lieve Germaine,
Ben na mijn bezoek aan jou echt heel moe geweest, begint nu weer iets beter te gaan.
Maar ik slaap graag dus het was geen probleem.
Ook zet ik regelmatig een gedachte op mijn hand zodat ik erna kan kijken en het niet wordt, een fijn hulpmiddel. Zo kan ik de gedachtes die niet helpen zijn wegblazen.
De vorige keer en ook deze keer toen ik weer terug was kwam er behoefte aan gezonder eten en gezonder leven. Heb jaren mijn lichaam verwaarloosd en wil nu naar de goede weg, zie Detox als een goed begin. Als jij me hiermee kan helpen graag.
Wil zoiezo wel een kilo of 10 afvallen, alleen dan graag goed en gezond.
Liefs Anoniem

Hoi Germaine.
ik wilde je nog even laten weten hoe het nu met de voortgang na de healing van twee weken geleden gaat.
Er zijn momenteel veel oude patronen en structuren los aan het komen, het rammelt en rommelt van alle kanten.
Soms moet het even op een harde wijze om tot inzicht te komen, hiervoor dus bedankt.
ik heb nu wel veel last van duizeligheid en een zwaar hoofd, dat komt vast van al dat denken.
heel veel licht groet en een prettige vakantie.
Anoniem

Hoi Germaine,
Sinds mijn consult bij jou op 12 december zijn veel dingen in een stroomversnelling gekomen. Enerzijds fijn, want ik was er al jaren naar op zoek en aan de andere kant is het tegelijkertijd complex te verenigen met mijn leven. Of zit de worsteling misschien meer binnenin mezelf, daar ben ik nog niet over uit. Maar sinds mijn bezoek aan jou is het ‘weten’ heel sterk geworden, begin ik energieen als lichtpuntjes te zien en van hierboven mag ik met sprongen vooruit als ik wil.
Enerzijds weet ik dat ik hiervoor ben gekomen, maar het is alsof mijn geest in de TGV zit en mijn lichaam/ego/ratio op aarde in een diesellocomotief. Dus het is fijn maar ook duizelingwekkend. En nu zoek ik de balans. Heb jij misschien tips voor me, een cursus, een boek of wat dan ook wat je me kunt aanraden? Of moet ik het gewoon ervaren en zelf de weg zoeken?
Dank je alvast.
warme groet,
Anoniem

Lieve Germaine,
Dank je wel! Afgezien van het gemis gaat het goed hoor, ik heb ontzettend veel aan je consult gehad. Het heeft me heel veel inzicht gegeven, en daardoor ook rust.
De uitspraak en toelichting ga ik afdrukken en op een zichtbare plek ophangen, dank je wel.
Warme groet, Anoniem

Hoi Germaine,
Het gaat erg goed met me! Ik slaap als een roos in (zelfs na grote teleurstelling en heftige discussie)!!!!
En voel me ook veel sterker en krachtiger (of juist heel emotioneel): inderdaad kadootjes!
Ook géén pukkels nog haha!
Met hartelijke groet,
Anoniem

Hi lieve Germaine,
Wat een boek (De brengers van de Dageraad). Eye-opener en herkenning tegelijk.
Vraag me al tijden af wie toch die “visser” is die probeert mij (ons) mens aan de haak te slaan. Wordt nu steeds duidelijker.
Soms om moedeloos van te worden maar het maakt me ook rebels. Heb jouw blog weer gelezen over het kiezen voor liefde en licht.
Dit had ik al uitgesproken maar na onze sessie vorige week leek het me goed om het nogmaals te doen.
Nu goed met beide benen op de grond….;-)
Direct een warm hart als kado!
Prachtig.
Warme groet,
Anoniem

WEES GEGROET GERMAINE
WIJ ZIJN DE PLANETAIRE EENHEIDS WEZENS
IN DIENST VAN HET LICHT VAN HET KOMISCH HART
WIJ EREN U IN UW LICHTWERK
MOGE U GEZEGEND ZIJN IN OVERVLOED
EN WELVAREN NAAR NIEUWE KOMISCHE STATEN VAN ZIJN
HERINNER UW ZELVE IN HET HART
EN WEES VERTROUWD MET DE LIEFDE VAN UW WARE ZELF
TREED LICHT EN WEES LICHT
U BENT WIE U BENT
IN EENHEID MET GOD ZELVE
ZO IS HET IN LIEFDE EN WIJSHEID
UW VRIENDEN VAN LICHT
DE PLANETAIRE EENHEIDS WEZENS

Loop veel te denken aan het feit dat je mijn beide ouders naar het licht hebt kunnen brengen!
Dit raakt me zo diep……
Uit de grond van mijn hart hoop ik daar toch ook eens klaar voor te mogen zijn.
Heel fijn weekend en tot dinsdag.
Warme groet, anoniem 😉

Hi lieverd,
Voel me weer zo verbonden en één geheel. Heerlijk. Dank je wel. Zat weer zingend op de fiets! Warme groet en heel fijn weekend.
Hug, anoniem 😉

Dag Lieve Germaine,
Veel dank voor de link, ik heb weer een mooie “weekend dagbesteding”, erg interessant! Ook nog veel dank voor de sessie van vorige week. (geen files of obstructies terug naar huis hoor). Het is mooi hoe je in zo’n sessie uit het hoofd gehaald wordt (ook best eng natuurlijk :)).
We hebben al een half jaar een Djembe in huis staan en gisteren heb ik deze eens uit de hoek gepakt en er meer dan een uur mee zitten “spelen” het leek wel een zuiveringsritueel door de trilling en het geluid bereik je eigenlijk hetzelfde, uit je patroontjes en je denken terug naar het hart. (Ga ik vaker doen, sorry buren :)).
Verder heb ik nog genoeg om over na te voelen, het is erg lastig om je daar iets over te schrijven (nu dan) omdat er zoveel in beweging is gebracht…………… de grote stofwolk is opgewaaid maar ik kan er nu nog niet doorheen kijken maar dat zal snel veranderen.
Voor nu lieve groeten (ook van mijn partner), anoniem

Hai Germaine,
Dank voor je inspirerende nieuwsbrief.
Het uitspreken van de tekst ‘de keuze voor Licht, de keuze voor Liefde’ opent mijn hart en ook mijn kruinchakra roert zich…
Deze materie voelt zo kloppend voor mij nu.
Ik ben geraakt door ons consult gister en snak naar ziele-voeding.
Met een gevoel van dankbaarheid,
groet, anoniem

Hi Germaine,
Ja ik voel me ontspannen, anders, moe ook, maar ook vrij. Het bootje keert langzaam maar moet leren sturen denk ik 🙂
Groetjes, anoniem

Hi Germaine,
Thanks voor de informatie. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Ik ervaar vaak geuren en toen ik jou sprak hing er een bijzonder heerlijke geur om mij heen die zich moeilijk laat beschrijven. Bovendien ging er ontzettend veel energie door mij heen. Dat is niet gewoonlijk voor mij, behalve wanneer ik mij richt op Christus door aan hem te denken of hem om hulp te vragen, maar ook dan voel ik dat niet altijd zo sterk als tijdens ons gesprek. Zo voelt het goed. Bijzonder, iets wat lang geleden lijkt. Tot volgende week.
Hartelijke groet, anoniem

Hoi Germaine,
Na onze afspraak afgelopen donderdag merkte ik direct dat ik meer in mijn eigen energie stond. Het voelde erg prettig, sterker en meer afgeschermd. Ook de manier waarop mensen op me reageerden was heel fijn. Bijzonder vriendelijk en positief. Normaal gesproken is dat ook zo maar het voelde nu toch anders. Ook mijn partner reageerde anders op mij. Veel liever en ik reageer veel positiever op hem ook. De volgende dag was ik geradbraakt. Lichamelijk, alsof ik dingen met mijn lichaam gedaan had die ik normaal gesproken niet doe. Pijn overal, vooral in mijn nek, en rug. Dit bleef een paar dagen. Inmiddels is dit weg. Wat ik ook merk is dat mijn ontlasting vaster is geworden…uuh, misschien een beetje raar en heeft het er niets mee te maken, maar goed het is een feit dat het verandert is.
Ik voel me een week later nog immer goed en dichter bij mezelf. Het is fijn. Als ik me even minder geaard voel dan denk ik aan de kristallen bol in het middelpunt van de aarde en daar verbind ik me mee. Ook sluit ik mijn aura soms dichter om me heen en denk ik aan mijn hoger zelf en vraag ik om verbinding met hem. Ik voel me een stuk rustiger en zekerder. Het voelt goed en ik heb niet meer zo het gevoel dat ik van alles moet. Ik heb ook de verbinding met het licht gedaan en daar resoneerde ik volledig op. Heerlijk, het maakt me blij. Germaine nogmaals bedankt voor de begeleiding! Leerzaam en effectief en ik word er reuze blij van! Alvast een heel goed weekend en tot de volgende keer,
Liefs, anoniem

Germaine,
de confrontatie met het verdriet en de daaruit voortkomende boosheid viel mij – na mijn bezoek aan jou afgelopen donderdag – in eerste instantie zwaar. Maar de (h)erkenning ervan maakte dat er nu ruimte is voor acceptatie en wellicht een voorzichtig loslaten? Mooi was wel dat ik de volgende dag – tijdens een wandeling in de zon – plots een heel duidelijk inzicht had in de beladen relatie met mijn moeder. En dat inzicht bracht een hoop liefde en rust met zich! Ik wandel nog even door …
Dank! Anoniem

Hi lieve kanjer,
Wat een top sessie. Tjonge, voelt echt heel goed, je doet het super.
Wat een begeleiding en ook precies weer to the point.
Mooi he. Ik ga lekker slapen, wat een dag ;-)))
HEEL VEEL LIEFS, N

(…) Met mijn dochter gaat het steeds beter. Het schoolgaan is voor haar nog wel lastig. Ze komt beter voor zichzelf op en dat is wel even wennen voor de kinderen om haar heen. Maar ze is dapper. Ik ben trots op haar! Nogmaals dank voor wat je bij haar bereikt hebt.
Groeten, anoniem

Beste Germaine,
Ik heb vandaag een stukje meegeluisterd via de speaker van de telefoon.
Op je vraag, of het goed gaat met mijn dochter, kan ik je zeggen dat het heel goed met haar gaat. Waar er voorheen een continue negatief getint “iets” aanwezig was, is er nu stilte en rust. Ze is veel vrolijker, optimistischer en …….. ze slaapt gemakkelijk in én in haar eigen bed. Ik voel dat voor mij nu het loslaten kan gaan beginnen. Gek is dat, dat je alles automatisch gaat overnemen omdat je ziet, denkt of voelt dat je kind het niet aankan.
Het geeft ons nu vertrouwen en daar ben ik je zeer dankbaar voor.
Het koste wat moeite om zeg maar “over de brug te komen”, maar ik ben elke dag blij ik met jou in contact ben gekomen. We zien echt een heel ander kind.
Heel erg bedankt en lieve groetjes, anoniem

Hoi Germaine,
Ik vond gister de sessie erg mooi en bijzonder bij je, en ik bewonder dat je alles zonder tierlantijntjes doet heel natuurlijk, maar super mooi…….. nogmaals bedankt.
Harte groet en veel liefs, anoniem

Germaine,
Ik heb vandaag een tel. reading/healing gezien, gevoelt.. ik voel zo’n enorme rust in me nu en ook kracht dat ik graag liefdevol naar mezelf mezelf mag zijn. Heel bijzonder en kloppend. Weet je ik voel de hele tijd een grote buiging naar je..ja zeg t toch aan je. Dank. Lieve groet, anoniem

Hoi lieffie,
Ik heb onwijs genoten van de behandeling en ben (in energie) nog aan het nagenieten. Ik heb onwijze pijn in mijn onderrug gekregen. Ik voel me nu echt 80 jaar! Haha. Mijn tweelingziel was vanmiddag ook nog even aanwezig en ik voelde een diepe liefde van hem uitkomen 🙂
Heel veel liefs en een dikke pakkerd! Anoniem

lieve Germaine,
w.b. de nawerking van het consult… ik moest daarna best nog wel vaak huilen, ik heb het voor mezelf opgeschreven in m’n dagboekje, en een Merkaba gekocht, en lekker voor mezelf gezorgd, en gedeeld met m’n vriendin heel erg bedankt ervoor en het voelt als een proces, liefs anoniem

Hoi Lieffie,
Met mij gaat het beetje bij beetje steeds beter. Ik voel de aarding in mijn buik goed komen 🙂 Alleen het is nog niet standvastig.. dat heeft nog een beetje tijd nodig. Ik blijf in het vertrouwen.
Heel veel liefs. Anoniem

Hé hallo,
Even een update n.a.v. “de grote schoonmaak” van donderdag middag. Vertrouwen groeit, lichaam voelt, spirit vliegt. Mijn partner vindt me vooral erg druk! Het boek van Kribbe is een feest van herkenning.
Germaine, wederom heel veel DANK, anoniem

Hoi Germaine,
Ben nog steeds blij met de sessie. Alsof nu ook heleboel dingen bij mij aangekomen zijn. Er is wat veranderd, weg, het zware, ben nog beter bezig in mijn ontwikkeling. Voor mijn dochter en ook voor mijzelf! We hebben contact!
Veel liefs van anoniem

Lieve Germaine,
Er is hier weer zoveel gebeurd na de laatste sessie bij jou! Bijzondere tijden! Tot snel. Liefs en een kus, anoniem

Hoi Germaine,
Wat een fijne ervaring gisteren.
groetjes, anoniem

Hoi Germaine,
Dank je wel hiervoor. Zeker inspiratievol!
Was een erg fijne sessie vanmiddag. Voel het allemaal nog steeds, licht en ruim. Heb ook het gevoel dat er bij mij wat puzzels op de juiste plek zijn gevallen, over vorige levens en ook mijn gevoeligheid. Ook wat betreft mijn dochter. Weet nu dat ik naar binnen moet gaan om haar te helpen.
Nogmaals dank, erg fijn je ontmoet te hebben. Ik neem zeker binnenkort contact met je op voor een vervolg. En ik zal de agenda in de gaten houden voor wellicht workshops die nu bij mij passen. Mocht je voelen dat er een echt voor mij is, dan hoor ik het graag….
Dank en tot spoedig. Liefs van anoniem

hoi Germaine,
Ik heb de hele middag geslapen en voel me veel beter. een heleboel dingen zijn zo helder geworden. Ik begrijp nu helemaal waarom ik -ook bij mannen die ik aardig vind – altijd een ondertoon van minachting heb. En ik was al een hele tijd aan het zoeken waar die schuld(gevoelens) vandaan kwamen. Sinds een paar maanden heb ik een hele lieve vriend en voor het eerst in mn leven is het een optie om er helemaal voor te gaan. Ondanks dat heb ik het een paar weken uit gemaakt en helemaal geen contact met hem gehad. Ik was hem helemaal vergeten, dacht ik. Tot hij eergisteren contact zocht en ik besefte dat ik hem zo graag in mijn leven wil toelaten en heb dat ook uitgesproken. Ik voelde tijdens de healing vanochtend dat dat nu ook mogelijk zal zijn, althans dat ik het nu wel wil.
warme groet, anoniem

THANX !!!! Inmiddels vele uren later…. Tjonge, wat een info he, en o zo waar. Weer ff verhelderend. Zoals ook woe avond. Tjonge, wat kwam er een hoop uit. Begon al met de meditatie, voelde groot brok verdriet, wat ik natuurlijk al lekker lang had weggeduwd, maar goed, mag komen, wat komt. Onwijs bedankt voor je ruimte en liefdes volle begeleiding. Ik baalde echt, dat ik niet voor A. kon terug doen, gelukkig dat jij dit ook zo oploste, want terwijl ik er voor ging zitten, kwam er nog een lading. Efin, nu lekker snotterig en hele dag op bed gelegen, echt ff rust. Maar ik snap heel goed, dat dit juist is, wat ik niet wil. [beter gezegd, wat ‘men’ wel wil, dat dit gebeurt.] Morgen er weer opuit. Ook de data in mijn agenda gezet van de trance heling, net via je site aangemeld. Dus lieve schat, tot snel maar weer, liefs, anoniem

Goedemorgen!
Het gaat goed hier. Er is weer veel gebeurd na t bezoek aan jou. Voel me veel meer in mijn kracht staan, kan mijn dochter daardoor ook beter begeleiden en ook in de relatie met mijn schoonmoeder voel ik me sterker. (alhoewel dat lastig blijft..welke keuzes maak je, in hoeverre hou je hierin rekening met anderen enz..). Zie je snel, voor nu veel liefs, anoniem

Hoi lieve Germaine,
Nogmaals dank voor je tijd gisteren. Ik heb vannacht veel geslapen, vooral heel veel. Het viel me achteraf gezien zwaar en heeft me veel twijfel gebracht. Nadeel is een zwaar gevoel, voordeel is door de twijfel ruimte voor nieuwe inzichten.
Geniet van je dag, liefs, anoniem

Hoi Germaine,
De sessie bij jou heeft wel wat losgemaakt in positieve zin, overigens hoor! Mijn huidige werk kan ik beter relativeren zonder dat ik me niet meer verantwoordelijk voel. Wel kan ik afstandelijker werken en toch mijn best doen. Het is allemaal tijdelijk realiseer ik me en ik neem de tijd om mijn bestemming te vinden. Zonder dat ik er met een heilig moeten in zit. En ik kan veel beter bij mijn innerlijke rust komen in de wetenschap dat de veranderingen komen op het moment dat zij zich aandienen. Het is goed zoals het is. Ik blijf werken aan mijn spirituele groei door dagelijkse meditatie en de kundalini yoga. Ook met de dagelijkse meditatie merk ik dat ik me beter kan focussen en er rust is in mijn hoofd. Daar ben ik je zeer dankbaar voor! Voor nu alle goeds en tot ziens, anoniem

Beste Germaine,
Afgelopen maart ben ik bij u geweest voor een consult.
Ik had contact met u gezocht omdat ik mij geen raad wist met mijn dochter (toen 10 jaar) die zeer emotioneel en gevoelig is. Het heeft mij heel erg geholpen haar te begrijpen, mij in te leven in haar wereldje en haar te helpen haar emoties te ordenen. Het gaat bij vlagen goed en dan opeens weer helemaal niet. Met mij gaat het overigens echt heel goed, uw sessie heeft mij persoonlijk erg geholpen. Daar ben ik dan ook zeer gelukkig mee.
Hartelijke groeten, anoniem

Lieve Germaine,
Heftig was het wel moet ik zeggen, moest zaterdag werken, het ging wel relaxter. De gesprekken waren ook veel beter. Het moet allemaal nog een beetje dalen en wat ik wel merk aan mezelf is dat als ik een signaal krijg in wat voor vorm dan ook ik het dankbaar aanvaard en dan inderdaad niet gelijk in mijn ratio schiet en twijfel of het wel waar is. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik vanuit mijn hart leefde, alleen in hele moeilijke situaties dan niet want dan moest ik mijn hoofd erbij houden.
Ik had het vroeger inderdaad op jonge leeftijd veel vaker maar het werd meestal naar het land der fabelen gestuurd. Dus heb soms wel een gedacht toenertijd of ik misschien gek aan het worden was.
kus, anoniem

Ha Germaine,
Het is weer voorbij die mooie zomer…..
Ik hoop dat je ondanks de herfstachtige trekjes van de zomer met je familie genoten hebt van de vakantie periode. M’n band met de lichtwereld wordt nog steeds sterker.
Vaak heerlijk en regelmatig verwarrend de main message voor mij op dit moment is “laat je licht zien”. .. :)!!
Groet voor nu, anoniem

Germaine, het was super, dankjewel!
En m’n buik voelt minder pijnlijk en is minder dik/gespannen, fijn!
Als ik recht sta, voelt het bijna weer als ‘normaal en van mij 🙂 Daar zat vast wat zware energie, dus dankjewel daarvoor!
liefs, anoniem (Despacho)

Dag Germaine,
Nog hartelijk dank voor de reading een paar weken geleden. Het blijft me bij.
Tot ziens, lieve groet, anoniem

Hoi lieverd,
Ik was nog vergeten te vertellen dat ik woensdagavond na de sessie bij jou op het strand de allermooiste aardsteen, die ik in mijn gedachte al had mogen zien, heb gevonden. Hij kwam tijdens het lopen in mijn vizier 🙂 en ligt nu onder mijn matras.
Liefs, anoniem

Hallo Germaine,
Nogmaals bedankt voor de sessie gisteren. Ik voel me weer meer gecentreerd en heb de boodschap goed ontvangen en werk nu aan alle blokkades vanuit de kracht en het licht in mijn hart.
Heel veel liefs, anoniem

Lieve Germaine,
Ik kijk terug op een hele mooie sessie! Ja de energie is aan het indalen…….. Heb nog steeds een beetje last van mijn rug. Verder alles goed. Vanmiddag lekker naar het strand geweest en met mijn partner in de duinen gewandeld. Ik heb er een rustige dag van gemaakt. Harte Groet, anoniem

Lieve Germaine,
dank je voor je mooie en inspirerende boodschap. Enkele jaren geleden ben ik bij je geweest voor een lichtcirkel en later een consult. Ik heb je nog wel eens gemaild, maar kan me voorstellen dat je zoveel contacten hebt dat je je dat niet meer herinnert. Inmiddels woon ik niet meer in Den Haag en ben ik een nieuwe carrière gestart, in het onderwijs. Op mijn eigen manier, niet volgens het boekje, want voor wat ik wil gaan doen, bestaat nu eenmaal nog geen boekje…
Liefs anoniem

Hoi Germaine
Wij hebben veel aan gehad dat mijn dochter en ik zelf zijn geweest bij jou, en mijn dochter vroeg nu zelf weer terug te gaan naar jou {zelf had ik het al een paar keer voorgesteld,maar toen reageerde ze van niet} maar nu meerdere keren naar jou gevraagd te hebben deze zomer, gaan wij voor de Energie &kinderen cursus. nogmaals bedankt dat we toen {voorjaar} bij je mochten komen. positieve resultaten geboekt thuis. top, anoniem

Hai Germaine,
Onze sessie van afgelopen maandag is nog steeds op me in aan het werken, wat een bijzondere ervaring was het.
Lieve groetjes, anoniem

Hello dear Germaine!
Thank you once again for the wonderful Soul Mandala sessions based from Ellen’s! Together with the reading and tools you’ve shared during the session, it has been supporting both Zoey and me a lot. Activating my Soul Mandala during the session to further support healing and my deepening process was instantly evident. This period has been a turbulent ride, but all for the best and are very welcome! The session has given so much insight, tools, trust and calmness in what we have to remember. It is continuosly working and will continue to do it’s work for me and my daughter, and for every Soul that is connected to it in so many levels. So I thank you both Germaine and Ellen for these wonderful gifts! Zoey and I will forever be grateful!
In warm loving light,
Isabel

(……) waar het ook om draait, ben ik zo blij met jou Germaine. Jij hebt me aangereikt te zijn wie ik ben 🙂 Zonder enige vorm van jaloezie durf jij mij te geven wat goed voor mij is. Ik kan er niet de juiste woorden voor vinden, voel en ervaar hoe dankbaar ik je ben.
Heel veel liefs van mij, anoniem

Ha Liefde Germaine,
Het gaat goed! Ik was eerst behoorlijk moe, viel bijna op de bank in slaap, en had een beetje hoofdpijn. Daardoor wist ik ook zeker dat het werk aan de gang was en dus was ik er blij mee. Veel gedronken en halverwege de volgende dag was de hoofdpijn weg. Toen een dagje met wat op een oude vorm van een verdrietje leek ivm ‘relatie’. Nu voelt het dat het vasthouden aan relatie idee losser wordt en dat dat goed is. Gisteren twee uur en een kwartier gespeeld voor de prijs van 1 uur. Het was heerlijk en ik hoefde van mezelf niet te stoppen. Heeft beslist met de heling te maken. Vandaag bijna 2 uur gefietst en met behoorlijke fitte energie. Ook dankzij de heling. Ik doe aardingsoefeningen vanavond met m’n voeten in een kuil op het strand, ogen dicht, voelen maar en genieten. En ik wil méér. Het daalt dus lekker in, volgens mij. Liefdevolle groeten en een hug, anoniem

Ha Lieve Germaine,
Misschien kijk je je email wel in je vakantie en ik wil je laten weten dat we beiden heel blij zijn. Het heeft wer veel goeds gedaan. Je zag beslist aan mij dat ik héééél anders was dan toen ik de eerste keer bij je binnen kwam lopen. Wat een verschil.
Liefdevolle groeten en warme omhelzing, anoniem

Hoi Germaine,
Bedankt voor het doorsturen van je nieuwsbrieflink. En veel dank ook voor de bijzonder “volle” en intensieve sessie gisteren. Ik ging heel licht naar huis, beetje onwezenlijk ook, zo licht dat ik niet tegen de wind in kon komen haha, en hele stukken ben gaan lopen. Ik ga je weer ontmoeten zodra dat nodig mocht zijn:). Een mooie en ontspannen vakantie toegewenst!
Hartelijke groet, anoniem

Hi Germaine, dankbaarheid over jouw sessie groeit nog steeds :-)…

Beste Germaine,
Ik denk dat de sessie gisteren met jou mogelijk cruciaal was voor mij en dat ik diep geaffecteerd ben. Zoals gewoonlijk bij mij met een zekere vertragingsfactor. Ik denk dat mijn wezen aan het wennen is aan een nieuwe vorm van zijn; het voelt dat er iets bijzonders gebeurd is, maar kan het nog niet helemaal plaatsen. Ik ben ondertussen op je website geweest, die getuigt van een indrukwekkende -en inspirerende- activiteit. Je woordkeuzes zijn ook verwarmend en inventief en voelen erg ‘gemeend’ aan (hartegroet, van hart tot hart, investering in jezelf). De vele mogelijkheden die je biedt voor wat betreft datgene wat me het allermeest interesseert in dit leven (persoonlijke groei), in combinatie met het feit dat we gisteren mogelijk iets zijn ‘vergeten’, doen me vermoeden dat ik nog wat met jou ‘moet’.
Je zou me een eenvoudige methode aanleren om te aarden; kan best zijn dat je ook hebt gezegd, trouwens en dat ik zo onder de indruk was van alles dat het niet tot me door is gedrongen. Als we er niet toe zijn gekomen; het is bepaald geen verwijt, de dingen gaan natuurlijk hoe ze moeten gaan.
Zal hoe en wanneer ik je weer zie even overlaten aan wanneer ik me ertoe geroepen voel.
Dank voor je nieuwsbrief; ook die vind ik heel bijzonder, vooral om de weerklank die je stuk over dankbaarheid bij mij heeft; G en ik zijn nl voortdurend natuurlijk diep dankbaar, want we zijn uitbundig gezegend en lijken intensief te worden begeleid. Ik zou je kunnen benijden omdat het bij jou allemaal op zijn plaats lijkt te zijn gevallen terwijl ik nog erg zoekende ben, echter ik weet dat dit mijn pad is.
Het voelt alsof ik duizenden dingen tegen je zou willen zeggen maar dat het nu, zo, goed is. Ook jij een fijne zomer gewenst.
Veel liefs, K

Lieve Germaine.
Nogmaals heel veel dank voor de mooie despacho die je aan ons gaf, het was prachtig. Het reinigen van onze aura’s was indrukwekkend, je deed het zo mooi geconcentreerd in samenwerking met de spirits, een mooie ervaring.
Ik voelde een diepe vrede en terwijl jij zo mooi werkte kreeg ik twee mooie cado’s, ik voelde me aanwezig in de Andes en beleefde daar een ervaring die ik eerder had opnieuw, ik werd toen als baby geofferd hoog in de Andes, hoewel de ervaring destijds niet traumatische voelde ( dacht ik toen ) werd de offering opnieuw uitgevoerd, ik werd nu versierd met bloemen en omhooggetild, dat voelt toch beter. Ook zag ik een gouden raster om de Andes heen, een adelaar trok met zijn snavel een gouden draad uit het raster, bracht de draad naar me toe en legde met zijn snavel en poten een lemiscaat van de draad om me heen. Ik had vroeger respect voor adelaars maar was angstig voor ze, de angst is nu helemaal weg, er straalde zoveel liefde uit zijn ogen en die machtige poten waren zo behoedzaam bezig, kortom ik heb een ander gevoel gekregen voor adelaars.
Ik dankbaarheid wens ik je een fijn weekend en mooie vakantie toe.
Liefs Plony.

Lieve liefdevolle Germaine,
Giga dank je wel voor vanmorgen!
Ik werd al geraakt door de manier waarop je me ontving bij het openen van de deur.
Ik mocht er direct al helemaal zijn en je stuurde direct al je liefde naar me toe, alleen al daarvoor dank je wel.
En toen kwam de sessie. Die was echt indrukwekkend. Zo treffend, zo herkenbaar wat je allemaal zei en het voelde zo helend.
Eerst een doorbraak, die zich liet zien door tranen. En toen bevestiging en opruimen. Het voelde zo enorm goed.
Vanmiddag voelde ik me stil en ook een beetje slaperig. Samen met de lichte hoofdpijn die ik voel weet ik dat dit lichamelijke gevolgen zijn van wat er allemaal voor en met me gedaan is. Ik voel me ook dankbaar en weet zeker dat ik je weer ga zien…. gelukkig.
Heel hartelijk dank en tot de volgende keer.
Liefdevolle groeten,
Job

Germaine, er gebeurt zoveel moois met mij. Ik heb gekozen (innerlijk) voor totale vrijheid en dat geeft zo’n geweldige energie! Ik ben door de angst heengegaan en heb deze ook los mogen laten. Ik voel me zo blij en vooral bevrijd… heb er eigenlijk geen woorden voor.
Maar wat ik je wel nog wil zeggen is, dat ik onwijs blij ben dat ik mijn weg ben gevolgd en bij jou terecht ben gekomen 🙂
Ik ga lekker rondneuzen bij de bieb en zeker het boek bezield leven lezen.
Jij ook een hele fijne zomervakantie en tot het spetterende najaar haha.
Liefs anoniem

Hoi Germaine,
wat een super fijne ervaring gisteren bij jou zeg!!! Heb er heel erg van genoten en een fijn, licht en warm gevoel aan over gehouden! Woorden schieten echt tekort om dit uit te drukken.
Warme groeten, anoniem

Het was fijn om bij je te zijn vanmiddag. Mijn dochter was ook heel blij. Ik vroeg haar wat ze nou het fijnste vond vanmiddag en ze vond het mooi dat de bolletjes haar bedankten toen ze uit haar slaapkamer vertrokken. Dit vond ik heel ontroerend. Ze vond het ook fijn om een tekening voor jou te maken, ze zei dat ze hier erg trots op was. Knuffel van anoniem

Lieve Germaine,
(…) Het gaat steeds beter met me 🙂 Ik voel mezelf groeien in de kracht en heb het gevoel heel de wereld aan te kunnen, zonder te hoeven vechten haha. (…) Liefs, anoniem

Lieve Germaine,
Hier even een update van mij. Er is heel veel gebeurd tijdens de sessie gister. Toen ik thuiskwam, kon ik mijn ogen niet meer openhouden, en was hondsmoe. Ik ben dan ook lekker mijn bed ingedoken en heb heerlijk geslapen. Toen ik 2 uur later wakker werd was ik enorm zwak, het gevoel alsof ik een zware griep achter de rug heb. Ik ben ‘s avonds wel gaan sporten, met als uitgangspunt, dat ik ging om te ontspannen en me dus iets minder zou inzetten. Daarnaast heb ik aanvallen van misselijkheid en kreeg gisteravond enorme keelpijn. Het is wel heel duidelijk dat er veel troep is losgetrild en kan hier alleen maar blij om zijn. Ik voel me eindelijk gehoord. Dat brengt blijheid maar tevens ook verdriet. Ik begrijp nu ook waarom ik aan het overleven was. Er was gewoon niemand die mij kon steunen op het niveau dat ik nodig heb. Snap je wat ik bedoel? Ik laat alles er zijn, kan ook niet anders haha, en probeer vertrouwen te hebben. Ik ga me vanmiddag heerlijk laten verwennen in de Hammam en ik ben heel dankbaar dat ik bij jou terecht ben gekomen. Liefs, anoniem

Hallo Germaine,
Eerst wil ik je nogmaals bedanken voor die bijzondere en liefdevolle persoonlijke sessie.
Het heeft me weer veel inzichten opgeleverd, en ik voel me heel erg dankbaar voor alles wat er geheeld mocht worden!
Ik heb tijd nodig gehad, (en nog nodig) om alle informatie te verwerken.
En bij het opnieuw afluisteren van de sessie, ontstaan er steeds weer nieuwe stukken van bewustwording.
Bij het stuk van mijn “innerlijke kind” is de grootste emotionele lading er nu af, dat is een aangenaam gevoel (daar word ik blij van!) en het geeft veel rust.
Verder ben ik me heel erg bewust geworden van mijn denkpatronen: ik doe mijn best en ik probeer, wat inderdaad niet werkt. Ik heb ontdekt dat daar een gevoel van diepe onzekerheid onder zat. (ik ben het vast niet waard)
Ik ben ook weer gaan schrijven in mijn dagboek.(heel verhelderend!)
Ik ontdekte tot mijn grote verbazing dat ik vorig jaar, toen ik nog heel diep in die angsten zat, ook nog een keer in mijn dagboek geschreven had. Ik heb daar op 30 mei o.a. geschreven:
Deze keer wil ik het zo goed mogelijk doen.
Dus niet met mijn hoofd die alles best begrijpt, maar met mijn gevoel.
En hoe dat proces zal gaan verlopen, probeer ik los te laten.(daar is het weer, i.p.v. laat ik los!)
Het zal een hele uitdaging zijn om nu echt te gaan “leven” vanuit mijn innerlijk weten, zodat ik niet meer hoef te “overleven”.
Maar het gaat heel goed met mij, want uitdagingen houden me erg bewust.
Afgelopen dinsdag (tennistoernooi, 2e prijs gewonnen!) en gisteren was ik in een groot gezelschap, +- 45 personen, en voor het eerst sinds jaren kon ik gewoon genieten, leuke gesprekken voeren, zonder dat ik mijn eigen energie kwijt raakte!
Ik zat goed in mijn energie en was ook “aangesloten” op de energie van “boven”, dus de energie kon vrij stromen en werd ook weer aangevuld.
Maar de grootste winst is: Ik mag nu van mijzelf helemaal dat mooie gevoelige mens zijn!
Dus lieve Germaine, nogmaals bedankt!
Lieve groet, anoniem

Lieve Germaine,
Bedankt voor vandaag. Ik ben zo blij dat ik kennis heb gemaakt met mijn beschermengel.
Ik voel me een stuk beter.
Mag ik het slaapgebedje van u ontvangen?
Dank u wel
liefs anoniem (9 jaar)

(…) Je hebt een mooie gave en besef dat ik ook een bofkont op deze wereld ben om dit te mogen meeproeven… Bedankt !
Fijne dag verder toegewenst en tot the next opportunity..:))

Ha Germaine,
Vandaag realiseerde ik mij opeens dat je in je mail vroeg of je mijn feedback op je site mocht plaatsen en ik daar nog geen antwoord op had gegeven! Ja, natuurlijk mag dat!
Alles goed verder? Ik maak snel weer een afspraak met je, merk dat de sessie van vorige week mij erg goed heeft gedaan, ben er nog steeds “mee bezig.” Volgende week dinsdag krijgt mijn dochter een psychologisch onderzoek, ben daar wel een beetje gespannen over, maar realiseer me tegelijkertijd dat het “maar” een onderzoek is die bij onze samenleving hoort. Ook besef ik steeds meer hoe absurd het labelen is van kinderen. De laatste week kom ik er steeds meer achter hoeveel ouders nieuwetijdskinderen opvoeden! Ik verheug me op de veranderingen die deze kinderen met zich mee brengen en hoop een steentje te kunnen bijdragen in die veranderingen, vooral in het onderwijs. Hoop dat gesprekken op school leiden tot meer begrip voor deze kinderen, mijn dochter is beslist niet de enige die tegen het onderwijssysteem aanloopt! Ik merk dat ik anders kijk naar mijn dochter sinds onze sessie, veel positiever en heb ook meer begrip voor haar onmacht en haar enorme rechtvaardigheidgevoel. Afin, er veranderd een hoop op het moment. Heb besloten om volgend jaar mijn eigen praktijk te beginnen met yoga, reiki en massages. Alles krijgt wat meer vorm. Lieve Germaine, wens je een fijne dag morgen en spreek je snel!
Lieve groet anoniem

Ha Germaine,
Bedankt voor de prachtige nieuwsbrief! het is precies wat ik ervaar met mijn 2 dochters en nog bewuster van ben geworden sinds mijn sessie met jou. Op zich heb ik geen visuele veranderingen meegemaakt, maar wel een hele bijzondere dag ervaren vandaag. Ten eerste werd ik voor het eerst sinds tijden veel minder moe wakker. Mijn dochter begon de dag slecht, die had geen zin in school en had een enorm slecht humeur! Meestal heeft dat ontzettende invloed op mij in negatieve zin, maar vanmorgen heb ik alleen gezegd dat ik haar begreep en haar geknuffeld, sneller dan normaal, klaarde ze weer op. Het voelt alsof er een enorme last van me af is. het grappige is, is dat mijn partner ontzettend opgewekt was vandaag en ik hem altijd ervoer als een zware energie, vandaag was hij licht! Ik ben in ieder geval blij met de sessie van gisteren. Ik heb wel het gevoel dat ik t.z.t. een nieuwe afspraak met je wil. Heb veel moeite met mezelf te zijn en duidelijk te maken wat ik wil. Ook vergeven is moeilijk alsook mijn lijf. De sessie met jou heeft me goed gedaan en bewuster gemaakt. Wat wel een beetje weggebd is, is hoe ik mezelf hier in kan helpen, dus de aanwijzingen die jij me gaf. Het was best veel informatie! De lotusbloem weet ik, maar hoe spreek ik ook al weer mijn hogerbewust zijn aan, dus mijn gids? Ik wil je nogmaals bedanken en hoop snel weer met je te kunnen afspreken. Ik wacht even het onderzoek af van mijn dochter en dan kunnen we kijken hoe zij evt. begeleidt kan worden.
Ik wens je een fijne dag morgen.
Liefs anoniem

Beste Germaine,
Hier een update van hoe het met me is gegaan de afgelopen weken; Alle drukte in het 3e oog is weg. Ik heb daarna geen zware gevoelens van rouw meer gehad. Wel heimwee naar bepaalde personen die zijn overgegaan. Ik voel me lichter en blijer. Het heeft ongeveer 2 a 3 dagen geduurd en toen kwam er verlichting. Het leven voelt niet zwaar meer. Het is nu pas dat mijn polsen/handen loskomen (heks-brandstapel) om weer wat op te pakken. Ik probeer nu een carriere-move te gaan maken, doktersassistent, waar ik de hulp van het UWV bij nodig heb. Wat nog moeilijk is is het contact met AEngel Michael en Zwarte Madonna, er is zoveel gebeurd de afgelopen 7 jaar (verlies) dat het vertrouwen in helpers matig blijft. Ik probeer wel een keer in de week contact te maken met mijn gidsen. Heel veel dank voor de actuele, zorgvuldige en waardevolle reading!!!
Hartgroet, anoniem

Lieve Germaine,
BIJZONDER!!!
DAT was het weer. Geen idee wat ik ermee ga doen, ja jij voelt het goed, er is VEEEL meer.
Moet het allemaal nog even laten bezinken, er gebeurt weer zoveel.
DANK!!
xxx

Hallo Germaine,
Hoe is het met je? Met mij gaat het goed. Mijn zoontje was weer onrustig aan het slapen. Donderdagavond zag ik dat hij bang was ik zag zelf niets maar voelde wel wat, ik heb de geesten naar de lichtcirkel gestuurd en daarna kon hij weer slapen. De afgelopen nachten heeft hij doorgeslapen. Heel fijn dat het zo werkt.
Lieve groet, anoniem

Hallo Germaine,
Hoe gaat het met jou?
Bedankt voor het engelengedichtje, beide kinderen reageren er goed op.
Ik heb al een aantal inzichten gehad de laatste dagen, ik zie mijn zoontje ook weer in een ander licht. Hij zit goed in zijn vel. Geesten enzo zie ik (nog) niet ik zie af en toe wel schimmen en hoor soms ook dingen die ik niet begrijp: Geluid van ver lijkt ineens vlak naast mijn oor. Ik vond en vind het heel bijzonder, ik ben blij dat ik leef en dat ik 44 heb mogen worden. Door onze sessie ervaar ik letterlijk meer grond onder mijn voeten. Dank je wel.
Liefs, anoniem

Hallo Germaine,
Ik ben weer terug in Nederland na vijf maanden India en heb mijn draai weer een beetje kunnen vinden. Ik vond vorige sessie zeer bijzonder en het heeft me zeker sterker gemaakt. Ik heb leerzame ervaringen mogen meemaken na de sessie en het gevoel dat ik weer een stapje verder ben in mijn ontwikkeling. Ook de tools die jij hebt gegeven gebruik ik nog steeds en ik merk dat ook dit groeiende is en steeds sterker wordt. Het stukje van grenzen is er een die ik onder de knie wil krijgen maar niet altijd goed weet hoe dit te doen.
Warme groet, Nouty

hi germaine, 2 jaar geleden ben ik met mijn dochter eens bij jou geweest. hebben we als goed en steunend ervaren; komt nog regelmatig ter sprake. ben zelf inmiddels eigen praktijk gestart, rond bezinning/verbinding met het innerlijk. gt anoniem

Hi lieve Germaine,
Ik wil je laten weten dat mijn bezoek aan jou enorm vruchtbaar is geweest!
De dag na de behandeling ben ik ‘s morgens in alle vroegte naar huis gegaan en heb daar alllll het gif weggehaald. Ik heb mijn hele huis op zijn kop gezet, schoongemaakt, bloemen geschikt en het raam naar het balkon wagenwijd open gezet.
Ik stond constant in contact met het muisje, ik vertelde hem dat ik hem best wilde verwelkomen als onze nieuwe huisgenoot, maar dat ik hem zijn eigen vertrouwde thuis veel meer gunde.
Mijn energie heb ik door alle kamers van mijn huis laten gaan en hem de weg naar huis laten zien, dit ben ik lange tijd blijven doen. Het raam (de weg naar zijn vrijheid) heb ik die nacht ook open laten staan……..Het muisje heb ik vanaf die dag niet meer gezien….geen keuteltjes…helemaal niets……
Vind je dat niet bijzonder???
Voor mij betekent het een hele grote stap naar nog meer vertrouwen durven voelen, nog meer in liefde durven “weten”.
Heel mooi!
Liefs anoniem

Hallo Germaine,
Ik wil je nog bedanken voor alles dat ik had mogen meemaken doormiddel van jouw geweldige gave.
Een hele nieuwe ervaring.
Ik zou graag verder meer willen weten.
Er zijn zoveel vragen nog die ik beantwoord zou willen hebben..
Dit zal ik met jou graag verder willen oppakken.
Wij zouden ongetwijfeld elkaar weer ontmoeten !
Heel veel liefs, anoniem

Wat een super mooie site heb je….. waar voor mij, een hele boel wijs en waarheden staan. Super mooi zoals jij over kinderen schrijft…. Ik heb laatst een persoonlijke sessie bij je gehad en die was heel bijzonder….. Harte groet, Kees-Jan

Hoi Germaine,
Poe, nou het was voor mij een behoorlijk intense sessie afgelopen vrijdag. Ik was echt gesloopt! Mijn lichaam reageerde er ook heel heftig op (maag&darmen) en ben nu nog een beetje van aan het bijkomen. Wat je me allemaal verteld hebt is me heel waardevol. Ik kan er echt wat mee en je hebt een enorm stuk verder geholpen. Ben blij dat ik je heb leren kennen en kom zeker nog een keertje bij je langs!
Groetjes, anoniem

Lieve Germaine,
Dank je wel! Afgezien van het gemis gaat het goed hoor, ik heb ontzettend veel aan je consult gehad. Het heeft me heel veel inzicht gegeven, en daardoor ook rust.
Warme groet, anoniem

Hallo Germaine,
Ik voel me echt een heel stuk beter en rustiger en heb nog steeds het gevoel dat L mijn rugdekking is, het voelt nog steeds warm en veilig. Ben echt heel blij.
Ik ging vanavond naar zijn dochter en mijn rug gloeide helemaal, toen werd het wat minder warm.
ik voel ook de connection met L, voel me zoals het tot nu voelt minder verdrietig het is verder weggezakt, dolgelukkig dat hij het goed heeft en weer vrij is.
En het lijkt wel of ik meerdere connecties voel.
liefs, anoniem

Dearest Germaine,
How are you? I just wanted to drop you a line that things are getting better with Zoey (and me). We’re both feeling more grounded and I (I’m sure Zoey too) am feeling calmer and stronger too. There is still a lot to develop, but it is a continuous journey anyway….always good to move forward. So once again, our heartfelt thanks!
I had another incident with a dark entity (may also be a thought form) while I was sleeping over the weekend. It was like a dream and it was trying to harm me, really angry towards me. I really had to push away the attacking energy, had asked the angels and relatives for support to help it go to the light. I’m so glad for your guidance as I’m getting to use it quite often.
I hope to see you soon!
With heartfelt gratitude, Isabel

Ha Germaine,
Hoe het met me is?! Heb je even…;-).
Er gebeurt van alles maar om kort te gaan; ja, heel stevig geland en intens blij! Hoe is het met jou? Moet heel bijzonder zijn om dagelijks dit soort processen met mensen te doorlopen.
Lieve groet voor nu, anoniem

Ha Germaine , ik probeer dat gesprek terug te halen.
Het innerlijk kind, het stuk waar angst op zat diende zich aan bij jou in de sessie aan. Het bijzondere was ook dat het wel een soul retrival leek. Dit ventje wilde zo graag terug om een stuk heelheid te creëren en de liefde weer te voelen maar vooral om weer één te zijn zonder angst. Ik voel hem iedere dag, praat met hem dat hij niet meer bang hoeft te zijn, al wandelend vertel ik waar we lopen en wat ik zie , vraag ook hoe dat voor hem is of hij het ook zo ziet. Voordat dit stuk bij mij wegging vroeg in mijn kinderjaren , zag ik elke dag andere realiteiten, zodra ik de hoek om was veranderde de wereld compleet, ik heb altijd geweten dat wat ik zag er ook daadwerkelijk was. Vaak over gesproken maar niemand die er iets mee kon…ik had een levendige fantasie. Nu dit stuk zich weer geïntrigeerd heeft, geeft het mij meer visie meer verbondenheid… en scherp zicht in andere dimensies.
Bij de sessie voor dit stuk, zag je Osiris en Isis naast mij staan die mij een mantel om hingen en me lieten groeien tot grote hoogte, net zo groot als hun. Jaren geleden vlak voor ik in slaap viel deed ik mijn ogen open er stond een gedaante in een witte farao mantel met veel licht erom heen, deze persoon boog zich over mij heen en bleef mij aankijken waarbij ik voelde dat ik zweefde in een soort goddelijkheid. Nu weet ik dat het waarschijnlijk Osiris was.
Liefs, Ron

Lieve Germaine,
Ik wil je gaarne langs deze weg (nogmaals) innig bedanken voor de fijnafgestemde samenwerking van gisteren!!!
Wat eigenlijk ver vóórbij aan zoveeeeeeel woorden gaat, c.q niet past binnen mijn vocabulaire!
En je kortom en langom laten weten, dat ik jouw professie indrukwekkend vind, als een indrukwekkende beleving ervaarde en ervaar!!!
Veelmaal dank daarvoor aan jou, aan de Lichtwereld……!!
Stil en krachtig zijn de ‘dingen’ verder aan het indalen!
Dit wil ik vandaag even met je delen, vanin&uit het moment van het nu.
Tot een volgende ronde, mijnerzijds.
Ik wens en zend je veel mooi goed, lots of support toe met alles wat je bent en doet!!
En Toi!Toi!Toi! met de voorbereidingen w.b je reis naar Egypte!
Lieve groeten,
Petra – En stuur ik je, just for fun & to share their beauty, enkele “dagboekverhalen van de zomer” toe.

Germaine,
Deze foto uit Bodhgaya voor jou; gisteren avond ging voorbij woorden.
Ik voel dat ik weer verder kan op m’n pad.
Hele fijne tijd in Egypte en tot daarna.
Lieve groet, Marjo

Ha Germaine,
Voor op de website heb ik nog iets meer woorden kunnen vinden;
Voorbij woorden……
De ervaringen in de praktijk bij Germaine gaan voorbij woorden.
Simplex sigillum veri, eenvoud is het kenmerk van het ware.
De ervaringen gaan over het ware!
Lieve groet voor nu,
Marjo

Hallo Germaine,
Even een kleine blik wat ik allemaal heb ervaren of gevoeld.
Ik was moe toen ik thuis kwam, Leo wilde weten hoe het was gegaan maar ik vond het beter het even op me in te laten werken, ik heb alles gevoeld niet nagedacht. Ik voelde me lichter en enigszins bevrijd, er was een moment laat in de middag dat ik buitenstond en het leek echt wel dat ik groter werd, ik voelde me letterlijk zeker 10 cm groeien. Ik voel geen kring meer om me heen, het is veel lichter soms voel ik wel wat maar het voelt licht. Wat ik heb ervaren is dat er geen angst meer is…het omslagpunt was denk ik het moment wat je beschreef dat ik er opeens genoeg van had, dat ik werd geblokkeerd, en door de blokkade bent heen gegaan. Door naar buiten te treden met mijn website en me in te schrijven voor de beurs. Jarenlang hebben mensen me al bepaalde dingen aangereikt of me proberen te stimuleren om echt naar buiten te treden maar heb het nooit gedaan, omdat ik voelde dat het niet mijn tijd is. Zelfs op de beurs als ik naar iemand ging, een medium, werd ik al collega genoemd en hoefde ik soms niet eens te betalen.
Er was altijd een echte weerstand om daadwerkelijk naar buiten te treden. Op mijn antwoord dat ik al werk deed, werd er gezegd, wel kleinschalig je kan zoveel meer mensen bereiken. Maar ik heb het klein gehouden. Ik heb op een gegeven moment ervoor gekozen om dingen voor mezelf op te ruimen en los te laten waardoor het kon helen, uit dit leven en misschien ook nog wel uit vorige levens maar dat heb ik uiteraard niet bewust gedaan omdat het voor mij niet tastbaar was.
Dat betekende dat ik fysiek 15 kg ben afgevallen, ik door mijn angst die ik dus nog steeds had doorheen ben gegaan en de stappen heb genomen die ik hierboven schreef. Maar ik voelde nog steeds weerstand..kon niet benoemen of het nu uit mezelf kwam of om me heen.
Ik heb wel heel vaak gevoeld dat er zoveel om me heen waren, entiteiten om me heen, maar hoe is het dan mogelijk als ik een goede bescherming had, toch het donkere vaak een aanslag op mijn zijn pleegde..en ik daar dat dan ook wel weer kon overwinnen maar niet zonder slag of stoot. In mijn beleving was het wel zo dat de bescherming die ik voelde, moest het niet mogelijk zijn om uberhaupt dichterbij me te komen, maar bescherming vanuit het licht is vele malen krachtiger. Maar je sessie heeft weer heel veel vragen die ik had beantwoord, of de puzzel nog meer compleet gemaakt mijn dank hiervoor.
Het is niet voor niets geweest dat jij op mijn pad bent gekomen, ik denk dat het een logische stap was.
Zo bijzonder dat ik gelijk die klik met je voelde, normaal gesproken wil ik zeker niet dat mensen aan mijn lichaam zitten of een sessie geven, in het verleden heb ik het wel eens geprobeerd maar kreeg ik de terugkoppeling, dat mijn bescherming te dik was en dat ze er niet doorkwamen.
Wat betreft dat mensen energie van me meenamen, dat voelde ik op het laatst en dat wilde ik niet meer, ik heb een aantal passen teruggedaan en ben wat selectiever geworden, mezelf beter afgeschermd. Niet over mijn aura nagedacht, was zo heilig overtuigd van mijn sterke bescherming! Toen je naar mijn aura ging toen zag ik het.. Het is niet altijd makkelijk voor mij, ik zie wat ik voel en eigenlijk lijkt me andersom het makkelijkst.
Het verhaal uit India, wat me jaren geleden is verteld kwam gisterenmiddag zo scherp door, dat ik zeker weet dat dit heeft te maken met deze man, ik leefde onder erbarmelijke omstandigheden, mijn ouders konden niet voor me zorgen en ik was alleen. Deze man was een stuk ouder dan ik, en heeft me onder zijn hoede genomen, aan niets ontbrak het me. Ik leerde heel veel van hem, hield ook heel veel van hem, maar denk ook dat ik afhankelijk was geworden van deze man. Ik trouwde met hem na verloop van tijd werd hij ziek, nadat je was overleden werd je verbrandt, weet niet of het nu nog zo is. Ik ben in elk geval ook verbrand samen met hem.
Anyway, was ik vanmorgen gaan schrijven, mijn gevoel en ervaring van de sessie van gisteren, ik was al bij 1½ kantje en op een gegeven moment kijk ik, naar een leeg blad.
Maar goed ik heb het geschreven maar blijkbaar niet nodig om het terug te lezen of te bewaren, want het is al geweest.
Wat betreft het mediumschap laat ik maar even voor wat het is, ik ga verder met de Munay-ki en wil ook wel een keer een lichtcirkel bijwonen.
Misschien doe ik nog wel een andere cursus bij je in de toekomst wat aansluit, ook al voel ik dat mediumschap een goede vervolgstap zou zijn.
Zo je bent weer even op de hoogte.
liefs Hedy

Hoi Germaine,
De avond na de sessie was een heftige nacht, met mijn ogen dicht of open voelde en zag ik lichtflitsen / wezens. Niet positief of negatief, ze waren er gewoon. Heel bijzonder. Ik kan het niet duiden. Verder heb ik wel een gevoel van innerlijke rust.
Beste groet,
Rob

Hi Germaine,
I’m doing well – thank you so much!!! Zoey is also doing much better ;-). We had a day of “releasing” and it was good. I’m always reminding myself to be aware of myself and the times now (6th wave)… weekend was really nice too.
I had also drawn some cards before I had the session and it was so nice to see the connection with Archangel Michael helping with releasing the energies that do not serve any purpose for me.
Even at work, the shield is helping so much! Home feels so much better too…it’s a great relief to know that I do not have to move and that I can turn things around – thanks for healing my house and showing me how it can be done. I’ve done the same to my parent’s house in the Philippines.
Most of all – it has helped my little mirror so much, my daughter Zoey. I’m doing the same for her on her behalf….
I’m looking forward to our next meeting.
Heart-to-heart,
Isabel

Hoi Germaine,
Nog bedankt voor het artikel over nieuwetijdsouders; het lijkt me heel interessant en ik ga het zeker op m’n gemak lezen! R. was helemaal onder de indruk van afgelopen donderdag. Hij was erg moe maar dat is een normale reaktie. Ondanks dat hij van te voren er het nut niet van in zag, was hij heel enthousiast en wilde nog wel een keer gaan. Toen we bij de bushalte stonden, zei hij heel serieus dat hij ‘s middags niet naar school wilde omdat jij had gezegd dat hij het rustig aan moest doen. Het kostte enige moeite om hem ervan te overtuigen dat hij wel moest gaan want zoiets neemt hij heel letterlijk op…’s middags op school had hij gelijk een z’n beste vriendinnetjes in vertrouwen genomen en verteld dat hij onder ‘hypnose’ was geweest (dat was R.’s uitleg). ‘s Avonds heeft hij het hele verhaal in geuren en kleuren aan z’n vader verteld. Ook wilde hij perse zakjes wierook kopen want dat was toch wel erg interessant. Daarna heb ik gelijk een soort verslagje gemaakt over alles waar we het donderdag over gehad hebben want anders ben ik dat over een tijd weer vergeten. Zowel het eerste als het tweede bezoek vond ik ook heel bijzonder om mee te maken, zeker omdat je een aantal rake dingen hebt gezegd en vooral het effect van de behandeling. Ik hoop dat het aanslaat bij R. en dat hij z’n angst voor het slapen overwint zodat hij alleen in slaap kan vallen. Aan de andere kant is dit al een patroon van een paar jaar en verwacht ik ook niet dat het in een keer opgelost is. Wat het meeste indruk op me heeft gemaakt is, dat ik hem meer moet vertrouwen en loslaten, dat klopt wel aardig.
Ergens zou ik willen dat ik ook zo iets voor mensen kon betekenen maar daarvoor komt wel wat meer kijken en ben ik ook veel te veel met mezelf bezig. Voorlopig kijk ik eerst maar eens hoe het nu gaat; probeer zoveel mogelijk m’n oefeningen te doen en wat minder negatief te zijn.
Nogmaals bedankt voor alles en veel succes nog met je praktijk (en hopelijk nog een keer tot ziens!!)
Liefs, anoniem (en groetjes van R. (12 jaar))

Hoi Germaine,
Bedankt voor je bericht van vorige week en voor je belangstelling. Het is behoorlijk druk geweest afgelopen dagen dus vandaar dat ik nu pas reageer. Wat heel bijzonder is, is dat R. sinds vorige week al een paar keer ALLEEN boven in slaap is gevallen, zonder dat een van ons boven bij hem hoeft te zitten. Toen ik voor de eerste keer dat we afgesproken hadden dat hij alleen zou slapen, voorzichtig om half 11 naar boven sloop, kon ik m’n ogen niet geloven toen hij sliep. Ik was zo blij omdat dit echt al sinds het overleden van mijn vader praktisch niet meer gebeurd is. Hij sliep nog wel met licht aan op de gang maar was in ieder geval niet meer bang. Ik hoop echt dat het zo blijft maar vind dit al een hele winst en ben je daar heel dankbaar voor! Binnenkort bel ik je toch nog een keer op voor een nieuwe afspraak samen met R. Hij wil toch nog een keer naar je toe omdat hij voortaan graag zonder licht wil slapen:)
Liefs, anoniem

Hoi lieve Germaine,
De behandeling heeft veel invloed!
Direct erna voelde ik me al een stuk rustiger en meer in balans….
Opvallend is het gevoel van dankbaarheid wat ik weer sterk over me krijg…dankbaar voor alles wat me gegeven wordt…
Heel bijzonder vind ik dat en daar ben ik jou weer dankbaar voor J…..
ik krijg wat ik aankan..en dat is niet weinig!!
Voel me er hartstikke fijn bij!
Ik houd contact met je.
Liefs Ien

Hallo Germaine,
Bedankt voor de sessie. Weer een hele ervaring rijker… “Doen” staat op mijn netvlies!
Frank is vanaf vorige week alweer een totaal ander kind. Een wondertje gewoon. Wat een verschil met de periode daarvoor. Gezellig met glinstertjes in die ondeugende ogen. Fantastisch om te zien. Zaterdag zijn wij meteen naar het Haagsche Bos gegaan. Kon hij lekker rennen en vooral met takken spelen. Heerlijk! Ook voor ons. Jouw sessies doen ons goed. Thanks.
Lieve groet, Patricia

Lieve Germaine,
Dank je wel, ik ben stil en wauuuuuuuw, wat is er gebeurd, zo mooi.
Paul

Hoi Germaine,
Ik ben ondertussen aardig geland nav afgelopen vrijdag. Wel komt er veel los, maar dat is alleen maar goed. Ik vond het een erg fijne sessie. Ik voel veel geruststelling in mezelf.
Je hoort nog van me!
Hartelijke groet,
Cynthia

Lieve Germaine,
Na onze afspraak van maandag voel ik me een ander mens! Mijn schouders zitten niet meer in m’n oren en het is rustig in mijn hoofd. Als ik buiten loop met de hond dan loop ik buiten. En dat is zo’n heerlijke ervaring. Ik oefen elke dag een aantal keer, zodat ik geaard ben en mijn aura zeg maar bij me houd. In mijn veilige coconnetje :-). De hele week gaat ons gesprek natuurlijk nog door mijn hoofd. En de paar mensen die ik erover heb verteld zitten met open mond te luisteren. Mijn schoonmoeder heeft ook al een afspraak met je gemaakt.
Bedankt en tot snel, want ik ben nog niet klaar. Dit gevoel wil ik nooit meer kwijt!
In de hoek in de slaapkamer is het een stuk lichter!
Liefs, Corine

Hallo Germaine,
Nogmaals bedankt voor de mooie sessie, ik vond het erg bijzonder en voel dat het me erg geholpen heeft en voel ook dat het nog aan het doorwerken is. Ik vond het fijn dat je zo secuur te werk ging tijdens de sessie, hierdoor heb ik echt het gevoel gehad dat we diep het proces in gegaan zijn en geen stappen hebben over geslagen waardoor het echt opgelost kon worden. Ik ga tzt meer lezen over vloeken maar laat het nu nog even bezinken.
Warme groet, anoniem

Lieve Germaine,
het is al weer een lange tijd geleden dat ik deelgenoot mocht zijn van jou heerlijke en bijzondere cursussen.
Ook jouw coaching heeft veel stof bij mij doen opwaaien. Het heeft mijn bewustwording met mijn omgeving veel sterker doen worden. De laatste keer is geweest met Trance-Healing. Samen met jou en de groep zijn we op zoek gegaan naar onze gidsen en healingkrachten die we, in samenwerking met de lichtwereld, tot stand kunnen brengen en vervolgens kunnen toepassen.
Deze cursus heeft mij heel veel geholpen en juist een van de moeilijkste obstakels in mijn leven, het vragen van hulp, is hierdoor eigenlijk een kleine drempel geworden. Die ik nu stap voor stap nog lager maak.
Zoals ik al zei mijn moeilijkste obstakels zijn geweest hulp te vragen en te aanvaarden als zijnde liefdevol en onvoorwaardelijk. In plaats dat het vragen om hulp gepaard gaat met schuld en minderwaardigheid. Nu ook in deze tijd waarbij ik net verhuist ben naar Den Haag, een nieuw bedrijf ben begonnen en er zo een nieuw hoofdstuk aanbreekt, het vaderschap. Ik communiceer nu vele malen meer en openlijker met mijn gidsen en de lichtwereld en daarmee dus ook met de mensen om me heen. En voel de steun van mijn gidsen en lichtwezens en zie de effecten weerspiegeld worden door acties in mijn hedendaagse leven.
Ik heb nog niet eerder de tijd vrijgemaakt om je te bedanken maar middels dit schrijven wil ik daar mijn eerste poging voor doen.
Je hebt samen met de spirits en gidsen veel nieuwe aspecten van mijn dagelijks leven nieuw leven ingeblazen.
Ik ben bewuster in contact gaan staan met mijn gidsen en snap nu ook steeds vaker en sneller wat ze bedoelen. Het leren snappen van de communicatie tussen hen is net als in een nieuwe relatie een zaak van goed luisteren, geven en ontvangen.
Een ander belangrijk aspect waar jij zeer veel voor betekend hebt, is de versterkende kracht met de spirits van mijn muziekinstrumenten (zoals mijn didgeridoo’s). Zelfs daar zijn nieuwe relaties in ontstaan die nog intensiever en dieper zijn gaan werken in de communicatie met mijn spirituele wereld.
Het afgelopen half jaar hebben ook veel van jouw geleide meditaties er voor kunnen zorgen dat ik meer grip ben gaan krijgen op het bewaken van mijn eigen energie. Nog steeds in lastige momenten dan ga ik weer even terug naar mijn “boom” en wordt ik weer de wortels en lig ik weer in mijn grot vol met bergkristallen. En ik besef me steeds dat energie niet “op” kan raken en dat er ook geen “slechte” energie bestaat. Alleen wellicht zware energie maar het blijft energie.
Dankzij de kaarten van Janosh die jij me liet zien en de acties die ik daarop in gang heb gezet hebben ook tot meer dan bijzondere situaties geleid. Janosh is op dit moment een zeer dierbare vriend geworden.
Lieve Germaine, dank je wel voor je liefdevolle begeleiding in deze nog bijzondere spirituele wereld. Een ieder die ik tegen kom en op zoek is naar een medium stuur ik steeds naar jou toe Omdat je iemand niets beters kan wensen dan jou liefdevolle en onvoorwaardelijke energie in jou mediumschap en jou samenwerking met alle liefdevolle spirits en lichtwezens.
De nieuwe tijden breken aan en ik hoop nu jou en je gezin weer vaker te kunnen ontmoeten.
Liefdevolle muzikale groet,
Bastiaan Baaij

Hoi Germaine,
Mijn proces is intens en helend, maar soms hierdoor ook erg pittig. Jouw heling voelde heel krachtig en diep dank hiervoor.
Een hartegroet, IAM

Lieve Germaine,
Ik liep in mijn eigen spirituele transformatieproces tegen een blokkade aan. Jij zag tijdens de cursus mediumschap de strijd die ik van binnen voerde en gaf me als advies een consult te doen. Zodat we konden kijken wat mij blokkeerde. Zo gezegd zo gedaan. Het consult was heel bijzonder en leidde naar een vorig leven. Er werd energetisch heel veel geruimd en opgelost. Ik was erg onder de indruk en ook heel benieuwd of het inderdaad zou helpen…….. Daarom schrijf ik je nu. Ik heb 2 weken na het consult het volgende mogen meemaken:
Ik was op een spirituele cursus en we kregen een oefening (in groep van 12 personen) om te kijken wie er je aura binnenkwam en we moesten allemaal gegevens proberen te krijgen.
Ik zag duidelijk een vrouw, kon haar uiterlijk en kleding omschrijven, verstond/hoorde haar naam zo hard dat ik ervan schrok! Zag haar beroep, verpleegster, kon haar karakter omschrijven, zag letterlijk haar doodsoorzaak: zag haar via mijn derde oog stikken, echt verschrikkelijk beeld om te zien, kon er bijna niet naar kijken. Liet het even los en kwam weer terug bij hetzelfde beeld. Zo helder en duidelijk. Normaal voel ik de doodsoorzaak in mijn lichaam maar dit was de eerste keer dat ik de doodsoorzaak helderziend waarnam. Ook de boodschap voor de persoon uit de groep kwam heel helder door incl. vele details.
Het bleek de tante van iemand uit de groep te zijn geweest die zich af en toe aan mediums laat zien! Haar naam klopte inderdaad exact, verpleegster en gestikt in voedsel…… Ook boodschap was precies voor hetgeen er bij de desbetreffende uit de groep op het moment speelt. Echt ongelooflijk, werd emotioneel van het feit dat ik zoveel, zo helder zag, hoorde en voelde. Ik weet zeker dat jouw consult (vorig leven met magier die mij klein trachtte te houden dmv energetische hand in hart en buik) hiertoe heeft bijgedragen.
Dus echt super blij en intens dankbaar, een duidelijke bevestiging dat ik op de goede weg ben.
Zoooo mooooi!!!
DANK hiervoor. Anoniem

Lieve Germaine,
Ik wil je graag laten weten dat er veel in gang gezet is bij me. Er is meer helderheid en bescherming, een diep gevoel van vertrouwen, dankbaarheid en respect. De woorden die gezegd zijn neem ik ter harte en zijn nog voelbaar. Er zijn zaadjes gelegd en ik ervaar welke stappen ik mag gaan zetten (en ook de angst die hier bij wordt aangeraakt en hoe veel ik los te laten heb). Op het gebied van het niet zichtbare zijn puzzelstukjes op hun plek gevallen, ongeloof is aanvaarding geworden. Ik voel me goed bij de liefdevolle manier waarop je benadert, vrij laat en verwoord. Je maakt voelbaar voor me wat eerst niet bij me binnenkwam. Een grote dankbaarheid ervaar ik over de sessie, het heeft een permanente verandering gebracht. Warme groet Lotte

Hallo Germaine,
Ik voel me blij en dankbaar voor je consult. Het heeft me heel veel gegeven en nogal wat in een goede beweging gezet en dat voelde als erg nodig. Ook voelt het alsof een afgesloten wereld weer langzaam tot mijn beschikking komt. Tamelijk vage woorden nog, maar concreter heb ik ze niet op dit moment!
Met een lieve lentegroet, Hetty

Beste Germaine,
Ik wil je graag laten weten dat ik jou erg dankbaar ben voor jouw spontane aanbod voor een sessie bij jou en mezelf nog altijd gelukkig prijs dat ik dit aanbod heb aangenomen. Er zijn zoveel kleine en minder kleine momenten in je leven waarvan je later denkt: He, daar is echt iets bijzonders gebeurd. Een uur met jou heeft me veel gebracht! Een cursus van mijn werk heeft dat later nog versterkt. In ieder geval is mijn plezier in het leven enorm toegenomen en voel ik me (weer) betekenisvol (en heb ik vaak warme voeten ;). Jouw opmerking dat het wel leek alsof ik hier eigenlijk niet wilde zijn sloeg in als een bom, was eerst beangstigend en later klaarde de lucht op.
Lieve Germaine, dank voor wat je me hebt laten voelen in 2009 en ik ben blij dat ik je ook in 2010 weer zal ontmoeten. De beste wensen voor jou en jullie gezin voor 2010 en alles wat daarna volgt.
Hartelijke groeten, Anouk

Lieve Germaine,
Ontzettend bedankt voor afgelopen zaterdag. De workshop vond ik helemaal geweldig, maar vooral jouw hulp bij het reinigen van mijn aura blijf ik zo bijzonder vinden. Het is alsof er een sluier van neerslachtigheid en minderwaardigheid van me af is gevallen. Ondanks dat ik de afgelopen jaren druk bezig ben geweest om mijn eigen kern te ontdekken en daar inmiddels hele mooie stappen in heb leren zetten, bleef ik toch altijd diep van binnen het gevoel houden dat ik niet goed genoeg was. Sinds afgelopen zaterdag is dat gevoel weg en ben ik echt blij mezelf te zijn en kan ik het nu ook uitspreken.
Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor jouw hulp en dat je na de workshop nog even tijd voor me had, want dat heeft voor mij een hele grote verandering gebracht.
Liefs, anoniem

Dag Germaine, wat heb ik vanmiddag veel geleerd en ontvangen en ik voel blijdschap dat ik je even persoonlijk heb ontmoet. De sessie was vol van inzicht, van angst en vertrouwen, vol van emoties als verdriet en pijn. Maar door jouw uitstraling en je-zijn ook van hoop, van vertrouwen en mooie gevoelens. Vanavond heb ik alles laten bezinken en heb de emoties de vrije loop gelaten. Dank je wel mooi mens voor je liefdevolle aandacht en wijsheid als betrokken buitenstaander. Je zit in m’n hart.
Liefs, Margot

De sessies bij Germaine zijn voor mij zeer leerzaam, verhelderend en verrijkend geweest. Een bijzondere ervaring; een prachtige heling van een stuk dat al heel lang gezien wilde worden. Het is heerlijk om alles weer even op z’n plek te voelen; om de stad in te kunnen, zonder dat alles en iedereen door je heen loopt…ik voel me gevoed!
Liefs, Nienke

Lieve Germaine! Bedankt weer voor onze afspraak vorige week. Ik heb me de hele dag zo heerlijk rustig gevoeld. Ik heb ook een eigen plekje gemaakt met geurkaarsen en bloemenkussens. Nu nog elke dag me er toe zetten om daar te mediteren of te visualiseren. Ik heb veel aan jouw woorden gehad over vervelende dingen die gebeurd zijn of die je omgeving tegen je heeft gezegd. Dat je die gebeurtenissen of personen zelfs zou kunnen bedanken. Ik kan daar zo veel mee, dat kun je je haast niet voorstellen!
Ik zag op jouw website overigens de HSP test en ik had me nooit gerealiseerd dat ik hooggevoelig ben. Ik heb bijna alle vragen met ja beantwoord.
Bij ons thuis was mijn jongste broer altijd het bijzondere, hoogbegaafde en hooggevoelige kind en daar ging veel aandacht naar uit. Mijn vader vond intelligentie erg belangrijk en daarom waren mijn oudste broer en ik niet zo interessant, wij waren niet zo gevoelig en intelligent als onze broer. Mijn vader had ook altijd op-, en aanmerkingen over de Mavo waar mijn oudste broer op zat en de Havo waar ik op zat, dat was ‘allemaal maar niets bijzonders.’
Toen jij mij vroeg of er vroeger veel competitie in huis was begreep ik eerst niet wat je bedoelde maar toen drong het ineens tot mij door. Mijn oudste broer en ik hebben altijd gedacht dat wij maar ‘simpele zielen’ waren, oppervlakkige types die met weinig problemen fladderend door het leven gingen. Maar toen ik die test deed besefte ik dat mijn oudste broer en ik ook erg hooggevoelig zijn. Zoals jij op je site schrijft voelde dat inderdaad als een verademing. Ik heb het dan ook meteen aan mijn oudste broer doorgestuurd en ik merkte dat ook hij ineens besefte dat hij er ook mag zijn en dat opleiding er allemaal niets toe doet. Intelligentie heeft niets met je opleiding te maken. Het heeft te maken met verder te denken, na te denken en goed te leven voor jezelf en anderen.
Nou een lang verhaal, Germaine. Je merkt, ik stort even mijn hart bij je uit. Maar dat doe ik omdat ik je graag wil laten weten dat ik mij door jou ineens bijzonder voel. Dat ik ook iemand ben en mijn oudste broer ook!
Die test was overigens ook voor mijn vriend fijn want die begrijpt nu ineens waarom ik zo snel schrik, slecht tegen veranderingen en harde geluiden kan, een idioot sterke neus heb, slecht tegen een lege maag kan, snel spanningen merk tussen mensen, geen geweld op TV wil zien en vaak lichamelijke klachten heb. Nu hoef ik niet meer van hem naar de dokter! en hoef ik hopelijk ook niet steeds meer te horen: ‘wat doe je raar’ of ‘wat is er.’ Dit lucht echt op. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn maar ik ben wel weer een stapje verder!’
Groetjes, anoniem

Zojuist Floor gesproken ………… wat een bijzondere en mooie ervaring. Heel erg dank voor je wijze woorden en de aandacht die je aan Floor hebt gegeven. Onze ‘stoere’ Floor, die het meest gevoelig van onze dochters is maar meestal door anderen niet zo wordt gezien. Ga in de toekomst je vast en zeker zien. Wens je een mooie dag en nogmaals bedankt. joke

Een van de mooiste gaven die Germaine heeft, is dat zij contact kan leggen met dierbaren uit de spirituele wereld. Mijn vader is in oktober 2007 overleden. Een jaar na zijn overlijden heeft zij ‘contact gezocht’ en het bericht dat zij van mijn vader doorkreeg voor mij in een kaart opgeschreven. Tijdens het lezen kwamen de tranen. Niet alleen van verdriet omdat ik hem mis, maar ook omdat de woorden zo mooi en treffend waren. De kaart heeft een mooi plekje gekregen. En als ik daar behoefte aan heb, pak ik de kaart erbij en lees ‘m opnieuw. Ik ben er zo blij mee, ik koester de kaart diep in m’n hart. Lieve Germaine, nogmaals dank voor dit mooie geschenk!
Brenda

Cynisch, sceptisch, noem het maar op, zo was ik voorheen altijd tegenover het spirituele. Mede door mijn opvoeding (dominees-gezin) en “geen interesse”, heb ik me hier nooit mee bezig gehouden. Naarmate ik ouder werd, is dat allemaal wel wat afgezwakt, maar ja als het verder niet om je heen is, krijg je er ook niet echt iets van mee. Totdat ik dus door een tip van een vriend 😉 en “we zien wel” bij Germaine terechtkwam. Een zeer mooie, verrassende, ervaring. Ook erg emotioneel, maar niet hysterisch gewoon zoals het is! Klinkt misschien vaag, maar als je het meegemaakt hebt, begrijp je het. Ik sta een stuk steviger, energieker en zeg ook meer. Deed ik al wel, maar qua gevoel (lees vooruitziende blik) niet! Doe ik nu wel en het klopt ook altijd (wist ik wel maar de mensen om me heen niet). Achteraf zeggen dat je iets al wist, doen veel mensen, nu spreek ik dat soort gevoelens direct uit en dat bevalt me prima. Blijf bij jezelf, voel en weet je eigen kracht dat is voor mij een hele belangrijke boodschap geweest. Al met al een super ervaring waar je sterker uitkomt!! Langs deze weg nogmaals bedankt Germaine!
Anoniem

Wij kwamen bij Germaine omdat het net leek alsof er een onzichtbare hand de ontwikkeling (vooral emotioneel) van mijn zoontje (7 jaar) tegen hield. Ook had hij problemen om zich ergens op te concentreren. Al bij het eerste bezoek voelde mijn zoontje zich erg op zijn gemak bij Germaine en ik ook want er hangt een goede sfeer wat erg belangrijk is. Germaine heeft ervoor gezorgd dat mijn zoon meer met beide benen op de grond staat en ook goede tips/oefeningen meegegeven. Na ons bezoek bij haar zijn er zeker positieve veranderingen merkbaar.
*** Linda ***

Bedankt Germaine dat je mij in contact hebt gebracht met mijn dierbaren die niet meer hier in het aardse verkeren. Ze zijn mij zo lief! Door jouw consulten heb ik niet alleen een grote persoonlijke groei doorgemaakt maar ook innerlijke rust gekregen. Mijn kwaliteit van leven is sprongen vooruit gegaan en kan en wordt steeds beter! De trance-healing die ik bij je heb gehad was voor mij een zeer mooie maar ook bijzondere ervaring. Dit zegt niet alleen iets over je kwaliteiten maar ook over jou als persoon. Heel mooi en vol liefde. Astrid

lieve germaine, wat goed van je dat je mijn kleine meid zo goed aangevoeld hebt tijdens je ”bezoekje”, je hebt haar prima neergezet zoals ze is, met haar sterke en zwakke kanten en ja, ze heeft een hoge energie. je tips werken erg goed en ze voelt zich gesterkt door je. door jouw uitleg begrijp ik haar veel beter en is ons contact ook intensiever geworden. onze dank hiervoor en nee ze mag niet meer snoepen dan anders, weet je nog dat ze je dat vroeg, tijdens jouw ”bezoekje”? nou lieverd, als ik het even niet meer weet geef ik je een belletje. een dikke knuffel van ons beiden.’
– cornelieke (6) en betty over een reading/healing op afstand

Voor mijn eerste bezoek, was ik zenuwachtig, want ik wist niet hoe dit in zijn werk ging, wat er zou gebeuren, of er überhaupt wel wat zou gebeuren… Bij binnenkomst voelde ik me gelijk op mijn gemak, er hangt een hele fijne sfeer, waar je gelijk rustig van wordt. Tijdens de sessie kon Germaine dingen over mij vertellen, waar ik nog nooit een woord over gesproken had. Het was dus onmogelijk dat zij dit van iemand gehoord kon hebben. Verbijsterd was ik, maar toch voelde alles goed. Ik heb veel over mezelf geleerd. Ik heb haar adviezen opgevolgd en sta sindsdien nog positiever in het leven. Deze ervaring heeft mij erg geholpen en ook het besef van spirituele krachten versterkt. Ik hoop dat dit meerdere mensen zal inspireren om de weg naar zichzelf te vinden.
Nynke (17)

Mijn eerste bezoek aan Germaine was er een van ‘nieuwsgierigheid’. Ik was zeer geïnteresseerd in het hele medium-gebeuren. Germaine was een collega van mij en het was dus een hele lage drempel om een keer binnen te wippen. Mijn ervaringen van 2 bezoeken kan ik omschrijven als: HEEL bijzonder. Het is een mooi gevoel van helemaal in jezelf keren en ervaren wat je allemaal voelt en ervaart. Een paar voorbeelden:
– Een dierbare die je samen naar het licht ‘brengt’ en hoort dat hij het fijn vindt dat je emotioneel zo met hem bezig bent.
– In je fantasie beelden zien, uitspreekt, en aan het eind van de sessie aantreft op een kaart die je uit het hele stapeltje trekt.
– Een reading op afstand met mijn dochter die ontzettend slecht in haar vel zat. Wat Germaine allemaal ‘voelt’ bij je kind en waarom je dochter reageert zoals ze reageert.
Niks engs, gewoon heel bijzonder en heel mooi.’
Anita

Enige tijd geleden vroeg Germaine of zij een keer een healing bij mij mocht doen. Ik wilde dit altijd al doen, maar dit moest wel bij een vertrouwd persoon, een persoon waar ik mij ook veilig zou voelen, iemand die ik volledig vertrouw. Deze healingen, ik ben namelijk nog een keer terug geweest, waren voor mij een openbaring. Germaine kon mij zaken vertellen en laten voelen, waardoor een aantal puzzelstukjes op hun plaats vielen. Ook het contact dat ik met dierbaren mocht hebben, heeft mij veel rust gebracht. Het mooie van deze bezoeken is dat ik er een spirituele zuster erbij heb gekregen. Ik weet dat ik nog een hoop moet leren en vertouwen in mezelf moet hebben. Ik weet dat Germaine mij dit vertrouwen geeft en mij op een mooie manier weet te begeleiden.
Je spirituele broer AJ

De reden voor een reiki behandeling, was er voor mij in eerste instantie een van medische aard. Ik heb MS. De laatste anderhalf jaar heb ik meerdere malen een terugval gehad. Dit uit zich voornamelijk in een minder gevoel in mijn voeten, waardoor ik moeite heb met lopen en ik veel problemen heb met mijn balans. Germaine adviseerde mij om een keer bij haar langs te komen voor een behandeling. Aan het begin van de reiki behandeling vind ik het altijd best moeilijk om te ontspannen en al je gedachtes in je hoofd los te laten, maar omdat de behandeling zo ontspannend is, is dat al snel voorbij. Tijdens de behandeling voel ik de energie door mijn lichaam stromen. Het meest bijzondere is wel dat ik meestal al een dag na de behandeling verbetering voel. Ik heb meer gevoel in mijn voeten en mijn balans is beter. De reiki behandelingen geven mij energie en helpen mij letterlijk met het beter aarden!
Brenda

Tijdens een Reiki behandeling op afstand heb ik ervaren hoe krachtig jouw energie is. Op een afstand van toch zo’n 5 kilometer heb ik een geweldige ontspannen sessie meegemaakt. Een diepe rust van geest en lichaam kan ik me herinneren. Ik voelde de energie door mijn lichaam trekken. In eerste instantie was ik daarna zeer slaperig maar een uurtje later voelde ik me herboren. Heerlijk om de dagelijkse beslommeringen los te laten en absoluut voor herhaling vatbaar!
Astrid

Mijn eerste kennismaking met reiki was met Germaine. Ik had er wel iets over gehoord van andere mensen maar het nog nooit zelf ondergaan. Voor mij was het een hele prettige ervaring. Toen Germaine met me bezig was met Reiki, kreeg ik het lekker warm. Bij bepaalde plekken ging het tintelen en bij mijn hoofd leek het net of het werd opgetild. Een prettig gevoel van zweven, zo had ik het ervaren. Bij mij was het ook zo dat ik heel sterk het gevoel had dat mijn overleden vader bij mij was, dit werd ook bevestigd door Germaine. Mensen denken vaak ‘Wat een zweverig geklets’. Mijn ervaring hiermee is als je het niet zelf hebt ervaren, dan kan je er niet over oordelen. Maak het mee en vertel dan hoe het was, Reiki is echt heel erg prettig en ontspannend. Mij heeft het een heleboel positieve energie gegeven. En mijn kijk op bepaalde dingen is nu ook veel positiever.
Francisca

Jij hebt mij tijdens onze gesprekken o.a. laten inzien, dat alles in het leven een eigen keuze is en niks ‘moet’. Zelfs wanneer je denkt geen keuze te hebben. Hierdoor kan ik nu beter negatieve gevoelens omzetten naar een positief inzicht. Door deze andere zienswijze kan ik meer achter mijzelf staan, voel ik mij sterker, kan ik beter relativeren, heb ik meer energie en krijg ik meer plezier in wat ik doe. Dit zijn in een korte tijd een heleboel positieve punten die wij samen hebben bereikt. Nu vind ik het een uitdaging om bij mijn eigen gevoel te blijven (wat lastig is voor mij) en ben ik hier dagelijks bewust mee bezig met als doel dat dit de normaalste zaak van de wereld is en ik er niet meer (bewust) over hoef na te denken. Anoniem

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu