in Ervaringen

Rust & Ruimte programma

Interview met Davina
Interview met Coby
Interview met Annemoon
Interview met Petra

Interview met Els
Interview met Claire

Voordat ik aan het Rust & Ruimte programma begon zou ik mijzelf omschrijven als een 20 jarige die erg op zoek was naar zichzelf en haar roeping in de wereld. De tijd waarin we nu leven kan veel verwarring en eenzaamheid geven bij jongeren. Het Rust en Ruimte programma kwam voor mij als een cadeautje op mijn pad. Germaine is een heel mooi en warm mens , ze straalt heel veel liefde uit, heeft je meteen door en ziet waar jouw kracht zit. Het programma gaf mij erg veel houw vast, door de herhaalde meditaties en oefeningen. Je bent wekelijks verbonden met andere deelnemers van het programma via een meeting en facebookgroep. Tijdens het programma bewandel je niet 1 pad , maar krijgt in een heel korte tijd inzicht in heel veel waardevolle methodes, die je je leven lang kunt inzetten en een heel mooi en krachtige nieuwe start kan zijn voor jezelf. De privé sessie met Germaine gaat erg diep en geeft je vele mooie inzichten. A life changing experience.  A. Dekker

Ik voel mijn hart weer stromen en daar ben ik heel blij mee! Ik heb de afgelopen weken weerstand gehad en mezelf vaak afgevraagd “doe ik hier nu wel goed aan”? Ik ben zo blij dat ik op mijn intuïtie heb durven vertrouwen, heb doorgezet en dat ik mezelf dit programma heb gegund. Ik durf te hopen dat er over een aantal maanden een “nieuwe” ik staat, dank je wel daarvoor lieve Germaine!
Petra

Ik had niet gedacht dat het me zo goed zou doen. Ik heb meer rust. Door middel van de meditaties en de wijze woorden van Germaine is mijn visie op het leven en hoe ik met mijn gevoel om kan gaan, veranderd. De persoonlijke sessies zijn erg prettig en ik vind het tof dat we op facebook een pagina hebben waarin ervaringen gedeeld worden. Ik vind het interessant om andermans ervaringen te lezen! Claire

Voordat ik aan het (groep)programma van Germaine begon was ik erg stressgevoelig en kwamen prikkels direct bij mij binnen. Dit bracht de nodige bij klachten met zich mee. Na de modules gevolgd te hebben, een aantal wekelijkse groep sessies bij te wonen en een één op één gesprek met Germaine merk ik dat ik lekkerder in mijn vel zit. Ik kan beter omgaan met deadlines en mijn planningen en kan mezelf beter afsluiten voor externe invloeden. Verder is Germaine erg betrokken en reageert snel op zowel e-mail, whatsapp en facebook. Groetjes, Camille S. (jongere/studente)

De training rust & ruimte heeft me zicht in mezelf gegeven. Ik wist dat ik hoog-gevoelig was voordat ik aan de training begon, maar stopte dat bewust en onbewust weg. Omdat ik er eigenlijk niet zo goed mee wist om te gaan. Ik startte de training spontaan, iets later, maar het was nu waarschijnluck tijd. Wat het me vooral gegeven heeft is Zelf-liefde. Houden van mezelf, precies zoals IK BEN.
De meditaties zijn super fijn. Deze hebben aardig wat losgemaakt. Ik voel dat ik sterker geaard ben, beter bij mezelf kan blijven en besloten hebt om niet meer de “lasten”van andere mee te sjouwen in mijn rugtas. Maar mag loslaten ….. Zodat ieder zijn of haar eigen pad kan bewandelen en ik me kan focussen op mezelf. Wat me ook wakker heeft gemaakt is wat denk ik eigenlijk allemaal??? En dat ik me daar nu bewust van ben. Dat ik degene ben die mijn eigen werkeluckheid creëer en manifesteer. De training werkt nog steeds door en ik ben weer in beweging gekomen. Beweging naar vrijheid en vrijheid in beweging. Rust & ruimte in mezelf en daardoor ook in mijn gezin en waar ik ook ben. Ik moest even wennen aan de zoom-meetingen, maar dat viel reuze mee. Fijn dat ik deze training op mijn eigen tempo nog vaker kan doornemen.
Dankbaar Germaine dat je deze training met veel zorg, aandacht, kracht & liefde heb gemanifesteerd en ik daarmee weer dichter bij me Innerlijke Kracht ben gekomen.
Liefs, José from de Mountain

Begin dit jaar heb ik Germaine voor het eerst ‘ontmoet’ op Rara radio in gesprek met Gerrit Gielen over het thema de innerlijke weg en vond dit een inspirerend gesprek. Benieuwd naar wat zij te bieden heeft heb ik haar website opgezocht en voor het programma Rust en Ruimte gekozen met als bonus een stukje mindset training. Al snel bleek dat in dit  laatste veel weerstand zat, om dit vervolgens dagelijks  op te schrijven wat je denkt als je s morgens wakker wordt, krijg je inzicht over je gedachten.
Het Rust en Ruimte programma bestaat uit 6 modules, elk met PDF’s en video’s en geleide meditaties wat heel prettig werkt.
Zo was voor mij module 5 pittig. Wanneer gedachten met je aan de haal gaan, terwijl je weet dat je niet je gedachten bent en krijg je de nodige tools aangereikt om verder te gaan.
Ik heb voor het individuele programma  gekozen waarin meer tijd werd geboden, dat is fijn en het had maar liefst 6 sessies die een bron van inzicht en her-innering zijn.
Lieve Germaine, dank je wel dat je op mijn pad bent gekomen, mijn hand hebt gepakt en mij hebt meegenomen in een bijzondere wereld.
Warme harte groet, HM

Gister me 1e online training via zoom: rust & ruimte. Waar ik eerst niets van zoom wilde weten heb ik dit nu ervaren als een fijne manier om elkaar te ontmoeten en te delen. Er vallen zoveel puzzelstukjes op de juiste plek in mijn bewust zijn. Blij en dankbaar dat ik een dikke JA heb gegeven aan mezelf voor rust & ruimte. HK

Wow…. vandaag me vrije dag besteed aan module 2. Net het verschil gevoeld tussen de meditaties vanuit verbinding en zonder verbinding. Alleen de aura meditatie nog doen vanavond. De meditaties vanuit verbinding voel ik intenser van binnenuit. Degene zonder verbinding blijven buiten mij. Bijzonder mooie dag vandaag. Intensief, maar zo veel waarde. HK

Wat fijn je ontmoet te hebben via Zoom en je ervaring te mogen delen met de groep. Voor mij voelt zoom en facebook ook spannend!!! maar ik doe het toch en deel mijn ervaring!!!
Je bent een kanjer! Super dat je het gewoon doet ook al vind je het spannend, daarmee zet je de grootste stappen, chapeau!
Dank je Germaine om gisteren mee te doen was voor mij extra spannend, ik zag het opeens helemaal niet meer zitten….. kon geen contact meer met mezelf maken , gelukkig ging het goed.
Goed, niet goed: allemaal concepten van de mind, de matrix. Het gaat erom dat je het zag, het herkende, het erkende en het toch gewoon deed. De Spirituele Krijger. Daarin ligt jouw vrijheid. Dat is het heft, je leven in eigen hand nemen. Nogmaals: chapeau 🔥

Wat ik zo fijn vind is dat de cursus zo compleet is; laagje voor laagje wordt alles opgebouwd: energie, gedachten, emoties, patronen, werken aan jezelf, eigen verantwoordelijkheid, grenzen aangeven, omgaan met mijn (hoog) gevoeligheid… niets wordt overgeslagen.
Coby

Voordat ik startte met het traject, had ik te kampen met een burn-out. Door jarenlang niet goed voor mezelf te zorgen, maar wel voor anderen, was ik mezelf kwijt en op zoek naar wat mij nu echt blij maakt. Het traject heeft mij ‘basisrust’ gegeven. Ik voel me geen slachtoffer van wat er om mijn heen gebeurt omdat ik zelf de touwtjes in handen heb om daar mee te kunnen dealen. Dat is bevrijdend! Ik voel me blijer, opener en krachtig. Mijn directe omgeving profiteert hiervan mee.
Petra

Ik weet niet goed welke woorden ik kan geven aan wat ik ervaren heb. Ik kan vertellen wat ik nu ervaar en voel. Ik voel me vervuld, ik word geraakt en al mijn cellen trillen van leven. En ja er is ook meer rust in mijn hoofd. Ik voel wat ik voel, ongeacht wat dat is. Ik hoef nergens heen en daarin voel ik een vrijheid die ik eerder in mijn leven van heb mogen proeven en nu als een constante bron ervaar. Het maakt me niet uit wat de uitkomst is (in het concrete en tastbare aardse) en dat voelt als wezenlijke vrijheid. Ik heb nieuwe inzichten over wat ik essentieel vind en ook in mijn werkende leven neem ik het mee.
Bibi

Het programma heeft diepe indruk gemaakt. Ik vind het lastig dat het traject ten einde is. Vroeg me af “en dan, het kan toch niet klaar zijn, ik heb nog zoveel te doen”. Maar ik weet welke richting mijn reis uit moet gaan. Mijn lichaam heb ik zo ontzettend verwaarloosd. Vervloekt heb ik het omdat ik het te dik vond en niet mooi genoeg. Ja, natuurlijk hou ik van dit lichaam. Hoe kan het anders? Blij dat ik dat nu kan gaan zien. Ik ga zorgen voor mijn lichaam, voelen, dat is mijn nieuwe intentie. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor de wijze lessen en had het voor geen goud willen missen.
Petra

Lieve Germaine, bedankt voor de Q&A meeting van gister. Het heeft voor mij een hoop duidelijk gemaakt. Mijn ego schreeuwt zelfs tijdens de meditatie door. Probeert van alles te pakken zodat ik mee ga in het verhaal. Maar ik zie het nu. Ik heb er vertrouwen in dat ik kan dealen met de schreeuwlelijk en dat is vooruitgang, thanks!’
Petra

Lieve Germaine, wat bijzonder dat ik in deze periode zoveel mooie inzichten krijg in mezelf waardoor mijn leven zoveel rijker, gelukkiger en liefdevoller wordt en al is geworden mede dankzij jouw aandacht en liefde.
Coby

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu