Energetisch uitzuiveren invloeden van vaccins…

In deze cirkel werken we met een veld dat werkt op het uitzuiveren van vaccins. Mooi is dat deze best intense cirkel nu ingebed mag worden o.a. in de Magdalena-energie waardoor het wat kan verzachten en je in je systeem meer toe kan laten in dit best pittige veld dat niet alleen fysiek de nodige uitdagingen in zich draagt, maar ook mentaal. Want buitenaardsen bestaan toch niet? Nou ja, zo kun je dat zien. Vanuit mijn perspectief zijn we allemaal buitenaards, want ons bewustzijn is niet van hier maar komt uit de Sterren. En wat mij betreft wat aanmatigend te denken dat in dat immense Universum wij de enige bewustzijnsvorm zijn…

De verstoring die dit veld met zich meebrengt, is diep verankerd in je systeem en ook afgeschermd. Je kunt dat merken doordat je bijvoorbeeld weerstand voelt als je dit leest. Dat klopt, dat is onderdeel van het programma. En voor jou dus waarschijnlijk juist goed om deze cirkel te bezoeken. Nieuwsgierig naar mijn ervaringen met buitenaardsen? Lees dan eens ‘Een hernieuwde kennismaking met buitenaardsen…‘?

Zoals in mijn vorige nieuwsbrief De energie van 11-11-11: steeds dichter bij jezelf, te lezen is, mocht ik onlangs, op een dieper niveau ontwaken tot de waarheid achter vaccinaties. Op zoek naar een manier om de invloed van vaccins uit te zuiveren, kwam de Lichtwereld onmiddelijk te hulp.

Heb je in het verleden vaccinaties gekregen, dan kun je jezelf (en je kinderen) op de volgende manier energetisch uitzuiveren van de invloeden daarvan:

  • Verbind je in gedachten met dit Veld (als je niet weet hoe dit te doen dan kun je met dit Veld verbinden door in gedachten je handen op de mijne leggen);
  • Maak in gedachten contact met de Hogere Licht Intelligenties en vraag hen, hardop of in gedachten om de entingen te decoderen. Zeg daarna: ‘Ga je gang’.
  • Ga met je aandacht naar je lichaam en voel wat er mag gebeuren in je lichaam en in je energieveld.
  • Vergeef jezelf dat je dit hebt toegestaan.

Stem je vervolgens af op bovenstaand veld en voel hoe de ruimte die is onstaan, wordt opgevuld.

Stem je dan af op dit veld:

De healing wordt in Wijsheid en in Zachtheid afgerond en er vindt heling en vergeving plaats in alle lagen en dimensies.

Je kunt dit voor jezelf doen en ook met je kinderen als zij gevaccineerd zijn. Laat je kind zijn of haar handen op de jouwe leggen en je verbindt je met de energie. Als je kind(je) hier nog te klein voor is, zie dan je kind in gedachten voor je. Volg daarna dezelfde stappen als voor jezelf.

Als je merkt dat voor jou de stappen anders lopen dan hierboven: laat maar gewoon gebeuren en vertrouw op je gevoel en je innerlijke leiding. Bovenstaande leidraad is een hulpmiddel om met dit Veld te werken.

Wil je de informatie op een nog dieper niveau decoderen, lees dan ook een Hernieuwde kennismaking met buitenaardsen. Daarbij is het belangrijk om tijdens het lezen te voelen wat er in je lichaam gebeurt en hoe je reageert op de tekst.

Andere gerelateerde blogs: De energie van 11-11-11: steeds dichter bij jezelf en Liefde voor je Lijf. Meer bewustmakende informatie over vaccins op vind je bijvoorbeeld bij de Stichting Vaccin Vrij!.

Deel graag je ervaring met me (daar leren we allemaal van) en by all means… share!

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Healing & Meditatiecirkels
Menu