in Inca sjamanisme

Munay-Ki DVD Alberto Villoldo

Alberto Villoldo, psycholoog en medisch antropoloog, helpt de sjamanen hun wijsheid in het Westen te verspreiden. Hij doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar de geneespraktijken van de sjamanen van het Amazonegebied en de Andes en ziet het als zijn missie om de Andes-traditie naar het Westen te brengen. De Munay-Ki ziet hij als een krachtig hulpmiddel om de mens op het noodzakelijke niveau te brengen voor de Nieuwe Tijd. Zowel lichamelijk als emotioneel en geestelijk.
 
Alberto Villoldo: ‘Al ruim 25 jaar bestudeer ik de healing-tradities van Noord- en Zuid Amerika. De Munay-ki is het meest belangrijke werk waar ik tot nu toe mee in aanraking ben gekomen. De inwijdingen beloven een zeer snelle transformatie van ons menselijk bewustzijn. Met de inwijdingen wordt ons energieveld opnieuw geïnformeerd. Het energieveld dat ons fysiek, mentaal en emotioneel organiseert en dat zodoende onze interacties met anderen en ons samenleven op en met onze planeet Aarde beïnvloedt.’
 
Alberto heeft een dvd gemaakt over de Munay-Ki. Hieronder kun je deze dvd bekijken. Meer dan de moeite waard!
 
Aanbevolen literatuur: ‘De Hoeders van de aarde’, ‘Afdalen in je ziel’ en ‘Durf te dromen’ van Alberto Villoldo, ‘2012…en daarna?!’ Van Paul Liekens en Jose de Graaf.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Inca sjamanisme
Menu