Informatie & links 'Stap uit de matrix!'

Informatie & links nav de huiskamerbijeenkomst

Het masker is afgevallen en de ware aard van de autoriteit is zichtbaar geworden...

Hallo lieve jij,

Fijn om je te ont-moeten bij de huiskamerpresentatie 'Stap uit de matrix!'. Jaap en ik vertrouwen erop dat de presentatie je de nodige inzichten heeft gegeven in jouw basisrechten, wat stemmen eigenluck is, hoe je je stem terug kunt nemen en hoe het - naast de praktische invulling - mogeluck is om het tij te keren en uit de matrix te stappen. Want om dit te kunnen doen, is het nodig dat je eerst zelf gelooft dat dit kan.

Om je te helpen verder wegwijs te worden in deze wondere wereld en omdat we echt meer streetwise mogen worden ten aanzien van wat er echt gebeurt, ontvang je als afgesproken, onderstaand een aantal links en informatie over je basisrechten, het opzeggen van je machtiging besturen en vertegenwoordiging, de levende mens verklaring (LLC) en de geboortetrust.

HET EXPERIMENT

De informatie over Het Experiment, de gratis training waarin we die Nieuwe Wereld gaan creëren, vind je hier >. Deze training is inmiddels geweest. Hier de link naar de replay pagina >, het wachtwoord is LOVEISALL

MIND MASTERY & CREATION

De informatie over de mindset training: Mind Mastery & Creation (MMC) >, het vervolg op en verdieping van Het Experiment. Het eerste deel van de training - de weg naar binnen - hebben we afgerond en a.s. donderdag starten we met de weg naar buiten en duiken we 14 weken lang in all things mindset & creatie. Ik heb zoals gezegd deze training tot a.s. donderdag weer opengezet voor wie alleen het mindset-deel wil volgen. Je krijgt de weg naar binnen, het Rust & Ruimteprogramma > er dan voor zelfstudie bij (inclusief toegang tot de besloten R&R FB groep, 2 weckeluckse live groepscalls via zoom en de R&R bonussen waaronder een 1:1 sessie van 60 minuten met moi! 😉).

De eerste bijeenkomst - online via Zoom - is a.s. donderdag 18 augustus om 19.30 uur. Omdat je later instapt, krijg je – naast alle bonussen –  ruim €300 extra korting op de pilot prijs en is de investering in jezelf €999 (bij betaling ineens) in plaats van €1313 voor 14 weken live training en begeleiding door mij. Hieronder kun je je aanmelden:
Betaling in één keer >
Betaling in termijnen >
Gebruik in beide gevallen bij afrekenen de kortingscode: ALLEENMINDSET

Omdat je als je mee wilt doen, erg snel moet beslissen – en ik hou van snelle beslissers want die behalen de beste resultaten – krijg je bij deelname een extra, volledige intuïtieve sessie t.w.v. €222 cadeau. Nou, mooier kan ik het niet maken geloof ik…

Kriebelt het, heb je vragen, wil je weten of deze training wat voor je is of wil je weten hoe we deze investering voor jou mogeluck kunnen maken, maak dan hier een afspraak voor een oriënterend gesprek > of neem contact met me op: 06 36 18 66 55.

INFORMATIE GROEPSPROGRAMMA JONGEREN, JONGVOLWASSENEN EN STUDENTEN (18-25 JR)

De informatie over het groepsprogramma Rust in je Hoofd & Ruimte om je heen dat vrij te volgen is voor jongeren, jongvolwassenen en studenten vind je achter deze link >, daar kun je/kunnen ze hun belangstelling kenbaar maken. Ben of ken je (ouders van) jongere(n) voor wie dit iets kan zijn, deel deze informatie dan graag met ze.

INFORMATIE OVER MIJN PRAKTIJK

Informatie over mijn praktijk staat op de website > waarop ook veel vrij beschikbare video’s > en meditaties >. Wil je op de hoogte worden gehouden van  mijn schrijfsels &  activiteiten, ook andere huiskamerpresentaties, meld je dan aan voor Nieuws & Inspiratie >.

We hopen dat de bijeenkomst waardevol en inspirerend voor je is geweest. En misschien wil jij jouw huiskamer ook wel openstellen voor deze presentatie. Zo ja, laat het ons weten, want het is hard nodig om te verbinden en dit te delen. Kun jij zo'n 10-15 man kwijt in jouw ruimte (wij helpen met  werven), neem dan contact met ons op om het hoe en wat te bespreken.

Nogmaals dank voor jouw aanwezigheid en jouw Zijn. En heb je vragen, we horen ze graag! 

Alle liefs,
: Germaine.🌹 & Jaap

PS: Ja, ik weet, er staat  ‘luck’ in plaats van ‘lijk’ #BreakingTheSpell 😎

Links & informatie

Hieronder een aantal links naar websites waar ik/wij zelf ervaring mee heb(ben) om je - zo je dat wenst - in de materie te verdiepen, immers, in deze tijd van informatie is kennis, macht. Voor alles geldt: voel wat kloppend is voor jou, wat resoneert, dat is ook de wijze waarop ik/wij met de informatie omga(an). Geloof niets, onderzoek alles. Gezond verstand boven blind vertrouwen!
Hoe meer je het verborgene en onbewuste bewust maakt, 
hoe minder macht het over je heeft.
OPZEGGING MACHTIGING BESTUREN & BASISRECHT
TELEGRAM GROEP: PRESENTATIE DEELNEMERS VRIJHEIDSRECHTEN & BURGERFRONT (ROBERTO) (MICHAEL) (JEROEN) & (ARJEN) 
 • Presentatie Soevereiniteit van de Mens > door Roberto Coppens (Burgerfront), een presentatie over vrijheid, rechten & plichten van 16 april '22 (wie spot ons? :)).
 • We hebben contact gehad met Roberto en gevraagd of deelnemers aan onze presentaties lid mogen worden van zijn Telegram groep, een hele fijne groep waar heel veel ervaringen worden gedeeld over hoe om te gaan met boetes, belastingen, etc., en dat vond hij goed! Supertof want hier kun je terecht met al je vragen! Wel vragen we of je, voordat je je aanmeld, eerst Roberto's presentatie (hierboven) wil bekijken, die geeft een wat bredere context dan alleen Opzegging Machtiging Besturen en hij legt het ook goed en heerluck eenvoudig uit. Nadat je zijn presentatie hebt bekeken, kun je je aanmelden voor zijn groep waar je dan ook terecht kunt met jouw vragen. Jaap en ik zitten daar trouwens ook in. Daarnaast vraagt Roberto of je de link naar de groep voor jezelf wil houden. Alvast veel dank daarvoor en hier de link >
LEVENDE MENS VERKLARING (LIVE LIFE CLAIM/STATUSCORRECTIE)

Hier vind je informatie over je statuscorrectie van legale fictie naar levende mens. De site van Burgerrechtsherstel bevat veel en overzichtelucke achtergrondinformatie over de situatie in Nederland. Geldt ook voor de site van het Bewuste Pad (bij 'GEBOORTETRUST').

GEBOORTETRUST
GERELATEERDE BLOGARTIKELEN VAN MIJN HAND


FOOD FOR THOUGHT & VERDIEPING

 • Matrix  Deel 1  -  Deel 2  -  Deel 3 ... of ook beschikbaar als gratis E-book
 • Metaverse  Deel 1  -  Deel 2  -  Deel 3 ... of ook beschikbaar als gratis E-book
 • De grote diefstalvoortzetting van de gedachtestroom die hierboven aan bod kwam in de Matrix en Metaverse series
 • Soevereine mens  Deel 1 - Deel 2 - Deel 3
 • De Mythe van Overbevolking - Earth provides enough to satisfy every man's needs, but not every man's greed - Gandhi
 • 2 e-books die ik ontving via Michael van Leeuwen:
  Het boek: 
  Wat = Vrijheid?* Vrijheid is wat je hebt als niemand je zijn wil oplegt. Iedereen erkent dit van nature als iets goeds omdat we allemaal waarde hechten aan ons vermogen om keuzes te maken. We hechten er allemaal waarde aan om beslissingen te nemen zonder te worden bedreigd. Het is alleen jammer dat de meesten van ons nog nooit de tijd hebben genomen om eens na te denken over de precieze aard van vrijheid en haar fundamenten in onontkenbare principes. https://www.vrijheidsrechten.nl/het-boek-vrijheid.../ 
  * Meditatie: Lees in dit kader mijn artikel 'Hoeveel vrijheid sta jij jezelf toe?', inclusief een meditatie om die vrijheid in jezelf te ervaren.
 • En het boek Het meest gevaarlijke bijgeloof.  Wat je in dit boek aantreft gaat, naar alle waarschijnlijkheid, direct in tegen wat je is geleerd door je ouders en je leraren, wat je is verteld door de kerken, de media en de regering, en veel van wat jij, je familie en je vrienden altijd hebben geloofd. Ondanks dat, is het de waarheid, zoals je zult ontdekken als je jezelf toestaat het onderwerp objectief te overwegen. Niet alleen is het de waarheid, het kan wel eens de meest belangrijke waarheid zijn die je ooit zult horen. Meer en meer mensen ontdekken deze waarheid, maar daarvoor is het noodzakelijk verder te kijken dan vele eerder aangenomen overtuigingen en diepgeworteld bijgeloof, om de levenslange indoctrinatie opzij te zetten en een aantal nieuwe ideeën open en eerlijk te onderzoeken. https://www.vrijheidsrechten.nl/lees-het-meest.../
DIVERSE VIDEO'S

De staat is niet verantwoordeluck

Is belasting legitiem?

TEN SLOTTE

Mocht je mensen in je omgeving hebben die nattigheid voelen, maar nog niet overtuigd zijn dat het echt niet klopt, dan kan ik je dit interview van Jorn Luka met David Icke van harte aanbevelen. Ik volg David Icke al jaren en heb enorm veel respect voor de kennis en het inzicht van deze man in gebeurtenissen op wereldniveau. Ik kan me voorstellen dat mensen na het zien van dit interview denken, 'oké... wat nu...?'.  Omdat ik me ook kan voorstellen dat je niet zoveel kan met 'Je bent infinite awareness, alles wat er is, ooit is geweest en ooit zal zijn...' Gelukkig kan ik mensen dan weer goed verder helpen met het 'Hoe dan...?!' 😉

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Welke gegevens bewaard worden en voor welk doeleinde, kun je nalezen in onze privacy statement. Als je deelneemt aan een workshop of activiteit ontvang je mails die betrekking hebben op het kunnen deelnemen aan en bekijken van de workshop en Nieuws & Inspiratie met informatie en inspiratie. Als je dit niet (meer) wenst te ontvangen, kun je je op elk moment weer uitschrijven.

Heb je nog vragen?

Ik spreek je graag! >>

Hartegroet,

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Zo'n 15 jaar geleden was ik een gestreste werkende moeder van 3 jonge kinderen, die haar best deed om iedereen gelukkig te houden. Daarbij putte ik mezelf volledig uit. Ik had het gevoel dat ik geleefd werd en was zo met anderen bezig dat ik niet meer wist wat ik zelf wilde in het leven en wat ik zelf leuk vond. Totdat ik erachter kwam dat ik veel meer waarnam dan de andere mensen waardoor het leven me overwhelmde. Ik ontdekte de kracht van mijn  gevoeligheid, mijn connectie met de werelden om ons heen en leerde daar contact mee maken. Ik kon weer contact maken met mijn Hart en eindeluck helemaal mezelf zijn. Gedragen door het Universum nam mijn leven in rap tempo andere vormen aan en sindsdien is het mijn missie om andere mensen te helpen ont-dekken wie en wat ze in essentie zijn en wat ze hier te doen hebben op Aarde in deze bijzondere tijd.

Wil je inzicht in wat voor jou een passende volgende stap kan zijn?

Ik kijk graag met je mee of ik je kan helpen steviger in je basis te komen, inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en het heft weer in eigen hand te nemen.

Menu