in Inspiratie voor jou

Nog meer blessings…

Na de Nieuwe Maan van gisteren, in de slipstream van de roetsjbaan aan energieen van de eclipsen en de solstice en in aanloop naar het nieuwe Galactische Jaar en de Dag buiten de Tijd komend weekend, maken we ons op voor de Lion’s gate op 8 augustus a.s..

En dan is het vandaag ook nog mijn Galactische Geboortedag 🎈(‘een dag om transformatie en healing te brengen in gebeurtenissen rond je geboorte- en andere momenten en je leven opnieuw vieren ~ je gaat weer een nieuwe persoonlijke scheppingscyclus in. Vandaag is het een speciale dag. Kan een hele fijne dag, maar ook hard werken zijn…‘ bron: PAN-Holland).
Niet verwonderlijk dat er deze dagen weer zoveel inzicht en heling plaatsvindt in en om mij heen op de velden die nu gezien en geheeld willen worden.

Heftige velden, pittige velden, maar oh, zo nodig…

Fijn om dan vanmorgen, naast zo’n heerlijke verrassing van mijn lief Jaap Bresser verwelkomt te worden door de Magie van die heerlijke ‘mini’-vijver🧚‍♂️… ‘Struck with Beauty’ door deze Bron van stilte, inspiratie, verstilling, Magie en Liefde💞

Mooie dag 🌹

PS: en we hebben sinds kort zelfs twee nieuwe tuingenootjes: 🐸🐸 hoe leuk is dat…? 🥰

#lifeisgood #gratefulheart #miraclesallaround🧚‍♀️ #thebeautyway🌹 #thewayofthefeminine🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Inspiratie voor jou
Menu