in Inspiratie voor jou

Persoonlijke sessie…

Your Heart is the Light of this world.
Don’t cover it with your mind.
~ Mooji ~

Een persoonlijke sessie… voeding voor de Ziel… In deze tijd van ingrijpende veranderingen, versnelde ontwikkelingen en intense energieën, is heling en inzicht nodig vanuit een ander perspectief, het perspectief van de Ziel. Jouw Ziel die wil doorstromen, die zich wil manifesteren op Aarde maar daarin vaak wordt beperkt door de persoonlijkheid, het denken, de mind. Het mind-mechanisme dat getriggerd wordt, zodra er een emotionele wond wordt aangeraakt.

‘Een probleem kun je niet oplossen op hetzelfde bewustzijnsniveau als waarop het is ontstaan’.
Albert Einstein

Wonden die zich bevinden in diepe lagen van het emotioneel lichaam en die zich in het Hier & Nu op verschillende manieren kunnen manifesteren. De angst om volledig in je kracht te staan bijvoorbeeld, of om je ruimte in te nemen. Onverklaarbare schuldgevoelens, een voordurende onderstroom van onveiligheid of een onpeilbaar diep verdriet. Vaak oude lagen die opspelen, die gezien willen worden zodat je je daarvan vrij kunt maken en meer van jouw authentieke Zelf kunt manifesteren. Lagen waar we met ons dagelijks bewustzijn, met ons denken niet bij kunnen en waar we (vaak onbewust) ‘nee’ tegen zeggen… Lagen afkomstig uit vorige levens en – als je intuitie je naar mij leidt – is er een grote kans dat je overtuigingen en trauma’s vanuit het oude Atlantis met je meedraagt. Trauma’s die je ervan weerhouden om in je kracht te staan en die op dit moment gezien willen worden om uit te zuiveren. En vanuit de Lichtwereld krijgen we talloze instrumenten aangereikt om ons hierbij te helpen…

Ik werk met de vraag vanuit jouw Ziel, jouw Wezen zodat jij meer van wie jij in Essentie bent, kunt belichamen en kunt leven. Blokkades worden getransformeerd naar Licht. Er wordt rekening gehouden met je mind, je ego – dat een filter vormt – en voorziet in die informatie die voor jou nodig is om je naar de healing te kunnen openen. Illusies prikken we door zodat jij steeds bewuster kunt gaan Zijn. Je wordt uitgedaagd om je gedachten te zien voor wat ze zijn – gedachten en niet per definitie waar – en ze te meesteren. Zodat je weer in contact kunt komen met je Hart, je Ziel, je diepe gevoel en vanuit die laag kunt gaan leven. Mijn sessies zijn vaak intens en raken diepe lagen in je Bewustzijn aan. Bouw dus rust in na een sessie – de energie werkt nog door als je hier de deur uit gaat – en enige mate van gronding in jezelf is een pré. Maar ook zonder ervaring met innerlijk en energetisch werk ben je welkom mits je ten volle bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, jouw creatie.

‘Dat de sessie zoveel veranderd heeft, had ik van te voren niet kunnen denken. Heel blij mee! Zo heb ik nog altijd weinig hoofdpijn, voel ik me ‘steviger’ in mezelf en de wereld aanwezig, en voel ik meer bewust en gedetailleerd en vooral kan ik daar enorm van genieten…’

Fysieke klachten zijn voor mij niets anders dan een weerslag van energie die stagneert, een blokkade in het emotioneel lichaam, emoties die we wegdrukken. Het helen van fysieke klachten hangt dan ook samen met de mate waarin jij bereid bent deze emoties onder ogen te zien, verantwoordelijkheid te nemen voor je lichaam en je lichtlichaam en je leven in eigendom te nemen.

Ik adviseer je om minimaal 3 keer te komen binnen niet al te lange tijd (met tussenpozen van ongeveer 3 weken). Globaal genomen, één keer voor de basisuitzuivering en om je weer te verbinden, één keer om weer in contact te komen met je kwetsbaarheid, dieper te incarneren en echt ‘ja’ te zeggen tegen het leven en één keer om vanuit je centrum richting te geven aan jouw leven… Globaal, want uiteraard is dit afhankelijk van wat zich tijdens een sessie aandient en dat is weer afhankelijk van waar jij staat in het leven, in het ontwikkelen van je bewustzijn en in hoeverre je bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor je leven.

Mijn perspectief in sessies en activiteiten…

  • Hier & Nu is alles wat er is. Gisteren is een herinnering, een beeld, morgen een verwachting, een gedachte…
  • Jouw gedachten en overtuigingen, bewust en onbewust, creëren jouw werkelijkheid, waardoor je volledige verantwoordelijkheid kunt nemen voor alles wat zich in jouw leven aandient.
  • Goed en fout bestaat niet. Alles is precies zoals het voor jou nodig is op dit moment en bovendien dienstbaar aan jou en aan het ontwaken tot jezelf..
  • Je bent niet je lichaam en je bent niet je gedachten. Jij bent het eindeloos Bewustzijn dat leeft in jouw lichaam en kijkt door jouw ogen. Jij bent de waarnemer van jouw gedachten.
  • Er is niets buiten jou… er is alleen maar jij en een projectie vanuit jezelf… we zijn allen één, al-één.

Eigen verantwoordelijkheid
Mijn sessies en activiteiten zijn gericht op het aanraken van de diepere lagen in je bewustzijn. In het aanbieden van mijn activiteiten ga ik ervan uit dat er bij jou als cliënt/deelnemer enige ervaring is wat betreft persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling. Dat je je Hart kunt openen naar je projecties en dat je over voldoende zelfreflectie en zelfkennis beschikt om ego-projecties te herkennen. Het is belangrijk, als je je inschrijft voor een activiteit of een afspraak maakt voor een persoonlijke sessie, dat je je bewust bent, dat je zelf verantwoordelijk bent voor alle processen die eventueel opgeroepen worden.
Bij inschrijving voor een cursus, workshop of andere activiteit vraag ik je een verklaring voor akkoord aan te vinken. Dit is niet bedoeld om je af te schrikken of om verantwoordelijkheid af te schuiven, maar om je (extra) bewust te maken van wat je aangaat en waar je in stapt.

Overige voorwaarden
•    Ik ontvang bij het maken van een afspraak graag je volledige naam, je e-mailadres en een mobiel telefoonnummer.
•    Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor je proces. Ik geef bedding en begeleiding, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld. Ik deel geen informatie met derden.
•    Ik ontvang van jou alle nodige informatie over lichamelijke klachten, medicijnen, ziektes en (ernstige) psychische problemen.
•    Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen tijdens persoonlijke sessies, workshops of andere activiteiten.
•    De deelnemer aan een activiteit (cursus/workshop/intensive/retreat) draagt een eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van zijn emotionele en fysieke stabiliteit. Ontvangen inzichten en energieën tijdens een activiteit kunnen van invloed zijn op deze stabiliteit. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele emotionele en fysieke consequenties die voortkomen uit deelname aan een activiteit of persoonlijke sessie. De deelnemer zal zich bij fysieke en/of psychische klachten tot een daartoe bevoegd arts wenden.

In Lak’ech – ‘Ik Ben Een Andere Jij’
Germaine Domatilia
Lahun Ix, Kin 114

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Inspiratie voor jou
Menu