in Inspiratie voor jou

Te mooi om niet te delen…

‘Ik ben erachter gekomen dat geloven en weten twee verschillende dingen zijn.’

Onlangs schetste Bianca, een lieve cliënte haar ontwikkeling en proces sinds ze bij mij terecht was gekomen. Ik werd enorm blij van wat ze vertelde, de manier waarop ze het vertelde en hoe ze nu in het leven staat: steeds krachtiger en steeds meer bij zichzelf, steeds bewuster en steeds minder geleefd door de omstandigheden, steeds meer in haar kracht, steeds meer zichzelf… 

Ik vroeg haar of ze haar ervaring wilde delen op de website. Om andere (hoog)gevoelige mensen een indruk te geven van wat de workshops en activiteiten voor je kunnen betekenen… Kunnen… want uiteindelijk ben jij degene die het doet… Om misschien ook wat van de onzekerheid, weerstand of angst weg te nemen die je – vaak onbewust – voelt wanneer je dit pad, het pad naar jezelf, betreedt. En misschien om anderen te inspireren…

Haar verhaal raakte me en ik vroeg of ik het breder mocht verspreiden dan de site. Haar reactie: ‘Ik moest er even over denken, vind het nog eng om naar de buitenwereld zo open te zijn, maar voel dat het voor mij te belangrijk is om het niet te delen. Dus je hebt mijn zegen.’ Hieronder haar verhaal…

Lieve Germaine,

Je vroeg me om mijn ervaringen tot nu toe op te schrijven. Ik heb me dit voorgenomen en even over gedaan omdat ik me realiseerde dat er erg veel is veranderd en nog steeds aan de gang is.

Eerst wil ik je vanuit mijn hart zeggen, dat ik jouw persoon heel hoog heb zitten. Ik snap nu ook dat jij niet voor niks op mijn pad bent gezet en dat ik de keuze heb gekregen om ervoor te gaan. Binnen jouw veilige omgeving vervuld met onvoorwaardelijke liefde (ja, ik snap nu wat dit inhoud) heb ik mezelf weer kunnen terugvinden. Je hebt samen met mij me weer bij mezelf gebracht, zodat ik kon voelen wat wel bij Mij hoort en wat niet (dit is nog steeds dagelijks aan de orde), daarna me op een veilige en liefdevolle manier geïntroduceerd bij het licht en de liefdevolle wezens die mij elke dag weer begeleiden en nooit moe lijken te worden wanneer ik weer even verval in mijn oude patronen. Hiervoor bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik ben een tijdje geleden helemaal vastgelopen en was de draad helemaal kwijt. Ik ben toen naar jou gegaan en weet nog dat ik al huilend bij jou binnenkwam, omdat ik zoveel op mijn bord had op dat moment. Ik wist toen niet hoe je me kon helpen, maar voelde dat ik bij jou moest zijn. Na een sessie voelde ik me compacter en meer bij mezelf en er ontstond een verlangen om nog meer terug te gaan naar mezelf. Ik heb toen de workshop Omgaan met hooggevoeligheid gedaan en vanaf daar is het eigenlijk bergopwaarts gegaan met me. Ik kon eindelijk eens helemaal aanwezig zijn, waar ik ook was. Ik kon nu zelf bepalen wat er wel en niet in mijn energie kon komen of invloed kon uitoefenen. Ook heel belangrijk hoe ik mezelf kon reinigen. Dit doe ik vanaf die dag dagelijks. 

Hierna kreeg ik het sterke verlangen om de subtiele (soms minder subtiele) energieën om me heen te gaan begrijpen en eventueel hiermee te leren communiceren. Ik heb toen de stap gewaagd naar de cursus medium en trancehealing. Ik kan je vertellen dat dit de eyeopener was, die ik nodig had. 

Hoewel ik vooral in het begin nog erg kon twijfelen aan waarnemingen, is dit nu een stuk minder. Ik let erg op de trillingen en kan dan voor mezelf uitmaken of het zuiver is. Ik heb in het begin de vraag aan het licht gesteld of ze me konden helpen met loslaten van oude patronen, overtuigingen en angsten zodat ik steeds zuiverder kon worden en dit is dagelijks aan de hand. Ik snap nu ook dat als je dieper gaat er ineens een angst boven kan komen waarvan je niet wist dat die aanwezig was. Zo kreeg ik ineens een panische angst voor borstkanker, terwijl het in ieder geval in mijn familie niet aan de hand is. Het moest ook zo zijn, dat jij ineens met een meditatie om angsten aan te kijken, kwam. Deze heb ik meerdere keren herhaald en Maria heb ik er steeds bij gevoeld. Ook buiten de meditaties om kwam het steeds op mijn pad. Mijn zus begon over een collega die het heeft, in de kranten steeds weer. Een poster in de stad, noem het maar op. Ik weet nu als je de intentie hebt om echt ergens aan te werken, krijg je steeds de kans om het aan te kijken en op dit moment is het niet meer aanwezig, het verlammende gevoel in mijn hart is weg. Dit is maar één voorbeeld van velen.

Zo is het schilderen op mijn pad gekomen om mijn fantasie en voorstellingsvermogen te vergroten en ben ik doorgegaan naar een volgend thema: echt leven in mijn lichaam en deze ook voelen en liefhebben. Zowaar komt mijn zus, die mij heeft meegenomen om weer te gaan sporten. Toeval bestaat niet!!!

Voor mijn begrip van de dierenwereld, met name honden krijg ik steeds (nu nog alleen) liefdevolle hints, waardoor buiten het telepathisch communiceren, ik beter snap hoe een hond omgaat met situaties. Mijn geliefde hond Rootsie is nog bij me in fysieke zin. Ik verbreek die verbinding nooit meer. Ik weet dat ze niet lang meer bij me zal zijn in fysieke zin en een deel van mij kan daar heel verdrietig om zijn, maar ik weet ook dat ze niet echt weggaat. Ik ben erachter gekomen dat geloven dat ze niet weggaat en weten twee verschillende dingen zijn. Ik ben in verbinding gegaan met het Licht en zij weten mij steeds bij te sturen als ik even in verdriet verzand en de werkelijkheid niet meer zie. Ik heb de intentie om op een liefdevolle manier samen naar de overgang te gaan (Rootsie is hier blij om). Ik vertel haar ook wat er gebeurd als ik verdrietig word en dat lijkt haar rust te geven. Ik heb sinds gisteren nog een steun erbij gekregen in de vorm van Wolf. Deze laat zich steeds zien en in het begin was ik erg voorzichtig, vanwege zijn uiterlijk. Ik heb nu gevoeld dat hij me wil helpen en sta dat toe. Hij geeft me niet alleen steun op het gebied van Rootsie en hoe het verloopt, maar ook om me beter neer te zetten als ik iemand iets wil duidelijk te maken.

Het is een enorm lang verhaal geworden, maar waar het omgaat is dat ik gelukkig ben en mijn eigen pad bewandel en dat mijn verlangen om mensen om me heen ook daar naar toe te gaan begeleiden steeds groter wordt. De vorm etc. zal zich nog wijzen. Tot die tijd blijf ik bezig met gelukkig zijn en mezelf te zuiveren en natuurlijk weer begeleid worden door jou, die mij nog meer prachtige handvaten gaat geven om nog verder te ontwikkelen.

Lieve Germaine, ik kan nu vanuit mijn hart zeggen …..
NAMASTE en stuur je licht voor jouw leven…….
Liefs, Bianca

Dank lieve Bianca voor het delen van jouw Licht… wat jij de wereld toont… en dankbaar dat ik een stukje met je mee mag lopen… 🙂

Namaste,
Germaine

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Inspiratie voor jou
Menu