Mindset Intensive
trainingsmateriaal & meditaties

Nog niet zo bekend met mij en/of energiewerk?


Your mind is you instrument, learn to be it's master, not it's slave...
onbekend ~

Op deze pagina tref je het trainingsmateriaal en de meditaties van de Mindset Intensive aan. 
Bookmark deze pagina zodat je er altijd naar terug kunt keren.

Onder het trainingsmateriaal vind je ook de replays van de bonus mindset training en die van Het Experiment.
.


In dat geval raad ik je aan om eerst de Masterclass (hoog)gevoeligheid > te bekijken. Deze bevat ook een hele mooie meditatie om te gronden en te verbinden. De Masterclass is vrij beschikbaar in Nederlands en Engels.

Mindset Intensive trainingen & meditaties

Opname Rust & Ruimte Mindset training

Opnamen Het Experiment

__CONFIG_local_colors __ {"colours": {"3b67c": "Text Background"}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__

'Hoi Lieve Germaine,

Jeetje, ik heb de afgelopen dagen even afstand van alles moeten nemen om alles te laten bezinken. Weet je wel hoeveel er allemaal gebeurd is de afgelopen maanden? Ik merk dat ik gewoon een beetje verdrietig ben dat het is afgelopen. Tja, onthechting doet pijn zoals je zelf al zei. Ik wil je gewoon even laten weten dat ik echt heel dankbaar ben voor onze reis en dat je me dierbaar bent geworden. En ook dat is vooruitgang want normaliter zou ik dat nooit aan iemand laten weten.'


Petra


Ik adem in en kom tot rust, ik adem uit en glimlach...
Thuisgekomen in het Nu, wordt dit moment een wonder...
~ Thich Nhat Hanh ~

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Tot vlak voor mijn 40e verjaardag was ik een gestreste werkende moeder van 3, die probeerde iedereen gelukkig te houden en putte ik mezelf daarbij volledig uit. Totdat ik erachter kwam dat ik gevoeliger was dan de mensen om me heen en ontdekte hoe ik dit schijnbare ongemak, kon omzetten in kracht. Zelfs in mijn levensdoel. Sindsdien is het mijn missie om andere gevoelige en zeer gevoelige vrouwen te helpen om stress in je leven te verminderen en je te openen naar jouw grotere potentieel door te ontdekken dat jouw gevoeligheid juist je kracht is.


Enter your text here...