mini-meditatie marathon
21 dagen kiezen voor Liefde...
1 - 21 december


Only from the Heart can you touch the sky...
Rumi ~


Vorig jaar op 1 december startte de mini-meditatie marathon ’21 dagen Kiezen voor Liefde’. 

Een supermooie ervaring om met een mooie groep 21 dagen lang een moment te creëren om heel bewust te verbinden met het pad wat je voor ogen staat, het pad van Liefde. En in deze bijzondere en turbulente tijden een punt van rust te vinden, te verbinden met jezelf, je intentie en de Liefde. 

Deze 21 mini-meditaties zijn mini-kadootjes voor jezelf, ze zijn nog even actueel als vorig jaar en de komende 21 dagen deel ik graag ze met je als mijn eindejaarskadootje voor jou. 

Om zo, in aanloop naar de Solstice en in de energetische roetsbaan waar we middenin zitten, het Licht en onze intentie voor de komende periode een extra boost te geven. Ons Licht stevig te ankeren in de duisternis. Waarbij het belangrijk is om je te her-inneren dat je duisternis niet kunt creëren, duisternis is uitsluitend het ontbreken van Licht…

Vanaf morgen 1 december, deel ik deze meditaties in de besloten Facebookgroep de Kracht van onze Bewuste Intentie en op deze pagina voor wie er niet op Facebook zit. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Voel je ook vrij om, als het resoneert, dit bericht te delen. Hoe meer we ons in het Licht verbinden en verenigen, hoe krachtiger het Veld.

De mini-meditaties zijn vrij beschikbaar. 

Hieronder – een deel – van de uitnodiging van vorig jaar: Kiezen voor Liefde 💖

We zijn op een cruciaal moment aangekomen in onze ontwikkeling en de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn. We bevinden ons in de zogenaamde eindtijd, het einde van een periode van manipulatie en onderdrukking en het begin van een Nieuwe Tijd van Liefde en harmonie, de Gouden Tijd zoals de Inca en de oorspronkelijke volkeren het noemen.Belangrijk om te weten, is dat de Aarde zich al in deze Nieuwe Tijd bevindt. Zij is al is overgegaan naar de 5e dimensie, dat is al klaar. Wat we nu om ons heen zien, is hoe dit aan het uitspelen is in de 3e dimensie, in de maatschappij, in ons bewustzijn en ook in ons lichaam…

Omdat de krachten van ‘onlicht’ zoals Christina von Dreien dat noemt, zich steeds harder roeren in een poging het onafwendbare te keren, zien we steeds meer gekkigheid om ons heen verschijnen. Maatregelen die veelal angst oproepen in een poging om je af te leiden, je aandacht op te eisen, je uit balans te brengen en als het ware ‘gevangen’ te houden in de energie van angst. En je daarmee het zicht op de Nieuwe Tijd te ontnemen. 

Het is belangrijk deze dagen om je te realiseren en je te her-inneren dat je daarin altijd een keus hebt. Om te kiezen voor Liefde. De aanloop naar de Solstice is een energetische roetsjbaan van zon- en maansverduisteringen, portaaldagen en natuurluck de Solstice zelf, het donkerste van het donkerste, vlak voor de terugkeer van het Licht. 

En omdat de 3D werkelijkheid weerbarstig is en de keus voor Liefde versluierd kan raken, is het mijn intentie om je de komende 21 dagen te ondersteunen in het proces om in Liefde te blijven en telkens weer voor Liefde te kiezen. 💖

Voor degenen die niet op Facebook zitten, plaats ik de meditaties onder dit bericht, evenals gerelateerde posts.

In Liefde,
Germaine.💞

Gerelateerde posts

  • 1 december: ‘Toevallig’ begint vandaag ook een nieuwe Wavespell, een 13-daagse creatiecyclus, Zou het toeval zijn…?

de mini-meditaties... enjoy... 🌹

Dank voor jouw deelname aan deze 21 daagse 🙏🏼

Heb een hele mooie Winter Solstice ❄️
Geniet van deze donkere dagen
Neem de lessen van 2021 mee naar het nieuwe jaar
En zet heel bewust je intentie voor hoe 2022
Er voor jou uit gaat zien...
In Liefde, Namasté,
Germaine 🌹

Een aantal mooie, lieve, leuke, ont-roerende reacties, vragen en antwoorden op deze  mini-meditaties staan bij de ervaringen.


Heb je vragen of wil je 1-op-1 met me werken?

Maak hieronder gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek om te onderzoeken waar jouw behoeften liggen en of ik je daarbij van dienst kan zijn.

__CONFIG_local_colors __ {"colours": {"3b67c": "Text Background"}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__

'Als ik elke dag mediteer, dan voel ik me gewoon beter! En als ik me een dag wat minder voel, dan weet ik waar dat door komt.'


Claire over het programma Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen


Ik adem in en kom tot rust, ik adem uit en glimlach...
Thuisgekomen in het Nu, wordt dit moment een wonder...
~ Thich Nhat Hanh ~

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Iets meer dan 10 jaar geleden was ik een gestreste werkende moeder van 3, die probeerde iedereen gelukkig te houden en putte ik mezelf daarbij volledig uit. Totdat ik erachter kwam dat ik gevoeliger was dan de mensen om me heen en ontdekte hoe ik dit schijnbare ongemak, kon omzetten in mijn kracht. Zelfs in mijn levensdoel. Sindsdien is het mijn missie om andere gevoelige en zeer gevoelige mensen te helpen om de weg naar hun innerluck te ontdekken, stress in hun leven te verminderen en ze te openen naar hun grotere potentieel door te ontdekken dat hun gevoeligheid juist hun kracht is.

Word lid van de Kracht van onze Bewuste Intentie


Je bent van harte welkom in mijn besloten Facebookgroep De Kracht van onze Bewuste Intentie. Een bron van inspiratie en informatie. Je kunt daar vragen stellen en/of jouw ervaringen delen. Ik ont-moet je daar graag...