in Nieuwsbrief

Nieuws uit de praktijk – Activiteiten najaar…

Silence is the language God speaks,
everything else is a bad translation.
Thomas Keating

Stilte… een stilte die niet altijd gemakkelijk te bereiken is in deze tijd waarin we overschreeuwd worden door van alles wat aandacht vraagt. Radio, televisie, internet, mobiele telefoons. Om maar te zwijgen over echte mensen, als kinderen, partners, familie, vrienden of collega’s… Stilte kan dan soms ver te zoeken zijn…

Terwijl stilte zo waardevol is, want in stilte vind je antwoorden, inspiratie, kracht, verbinding. Buiten maakt de natuur zich op om de stilte van de winter in te gaan. Door nu, in de herfst alles los te laten wat niet meer dient, wat niet meer past, wat oud is. Zodat het kan rusten en transformeren naar voeding voor het nieuwe dat in het voorjaar mag ontstaan… Zo ver is het nog niet, eerst nog de herfst met haar stormen…

In opmars naar de legendarische datum 21 december 2012 kun je wellicht merken dat deze herfst wat stormachtiger is dan voorgaande jaren. De versnelling in de tijd is bijna tastbaar en neemt alleen maar toe naarmate we het einde van deze cyclus naderen… Tegelijkertijd worden alle hoeken en gaten van je bewustzijn uitgespit en binnenstebuiten gekeerd, wordt alle beperking opgedrukt, zichtbaar gemaakt en uitgezuiverd, hoe diep en goed verborgen ook.

Het zou dus zo maar kunnen dat deze periode, eh… uitdagend is. Reden temeer om contact maken met de Stilte. Want hoe meer je in Stilte kunt zijn, in het oog van de storm, hoe gemakkelijker je door dit seizoen manouvreert, meebewegend met wat zich daarin aandient.

Om je hierin te ondersteunen staan er dit najaar weer een aantal mooie en ook leuke activiteiten op het programma…

Om te beginnen de Healing & Meditatiecirkels in Den Haag, Rotterdam en Breda. Prachtige bijeenkomsten waarin in Liefde een mooie energie wordt opgebouwd waarbinnen je alles wat jou niet meer dient, mag loslaten. Zodat er ruimte ontstaat voor het Nieuwe, de Nieuwe Energie… Op 1 november a.s. werken we in Rotterdam aan het uitzuiveren van (angst-)programmeringen. Op 14 november werken we in Den Haag aan het uitzuiveren van de invloeden van vaccins. Stuk voor stuk mooie, krachtige workshops die op diep niveau transformatie tot stand brengen.

Dan de Munay-ki Verdieping. Prachtige verdiepings- dagen voor wie bekend is met de energie van de Munay-ki. Deze reactie van een deelneemster vond ik zo mooi, ik deel hem graag met je: ‘Bij aanvang van de ‘Munay-Ki verdieping’ wist ik niet wat de bijeenkomsten me zouden brengen toch, het voelde goed en ‘iets’ in me wilde heel graag deelnemen. Sinds ik de eerste 9 inwijdingen van de Munay-Ki ontvangen heb, durf ik weer te vertrouwen op dat ‘iets’ en ‘het voelt goed’. Germaine, je had geen betere titel voor je nieuwe training kunnen kiezen. Verdieping dat is wat de deelname me gebracht heeft. Zowel verdieping in mijn eigen ontwikkeling als verdieping in de verbinding met de energie waarmee ik de inwijdingen van de Munay-Ki aan anderen mag doorgeven. Zo mooi hoe ik sindsdien tijdens het doorgeven de ene keer de verbinding met het Aarde labyrint, de andere keer met het kosmisch labyrint of de Munay-Ki krachtplaats ervaar, net wat past bij de betreffende initiatie. Een werkelijke verdieping dus!’
De Munay-ki Verdieping start op 5 november a.s. met een Despachoceremonie in Den Haag.

Dan op verzoek, na lange tijd weer terug van weggeweest de workshop Communiceren met Dieren. Op zondag 25 november a.s.. Een heerlijke, eerlijke, eenvoudige maar diep transformerende workshop. Om je hart – weer verder – te openen en de verbinding te ervaren die er zo vanzelfsprekend al is tussen jou en alles om je heen. En om zo, de oh zo mooie boodschappen van een dier te leren verstaan.

En omdat energie zich nu eenmaal niets aantrekt van landsgrenzen, geef ik op 9 december een Healing & Meditatiecirkel in het Belgische Keerbergen. Speciaal voor deze gelegenheid is de workshop ‘Uitzuiveren (angst-)programmeringen’, uitgebreid met de ‘Keuze voor het Licht’. Hoe toepasselijk zo vlak voor de terugkeer van het Licht op 21 december. Hier lees je er meer over, ook hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

Heb je interesse in Mediumschap & Trancehealing? Het verdiepende deel III start op 24 november a.s., een nieuw deel I op 9 februari 2013. Voor aanvang van de cursus of tussentijds ben je van harte welkom om alvast kennis te maken met mij en deze energie in de Lichtcirkels of daar je vaardigheden verder te ontwikkelen en te oefenen. De eerstvolgende Lichtcirkel is op Allerheiligen, ofwel 31 oktober a.s..

Ikzelf ben me ook aan het opmaken om de Stilte in te gaan. Komend weekend vertrek ik voor 8 daagse retraite om te leren leven van Licht en Liefde… nog verder onthechten… leren liefde en bewustzijn in te ademen en in contact te zijn met de hoogst goddelijke bron. Ik ben heel erg benieuwd en kijk er enorm naar uit…

Ook om jou deze herfst te ontmoeten… in de praktijk, bij een van de activiteiten, of… in de Stilte.

In Licht & Liefde,
Germaine Domatilia

AGENDA
Healing & Meditatiecirkel – praktijk Den Haag
Woensdag 14/11 & 12/12
van 19.30-21.30 uur

Lichtcirkels – Den Haag
Woensdag 31/10 & 28/11
van 19.30-22 uur

Healing & Meditatiecirkel – Zuiderlicht Breda
Dinsdag 27/11 & 11/12
van 19.30-21.30 uur

Healing & Meditatiecirkel – Centrum Djoj Rotterdam
Donderdag 1/11, 22/11 & 20/12 van 19.30-21.30 uur

Munay-ki Verdieping
Start maandag 5 november a.s.,
2 maandagavonden in Den Haag &
2 zaterdagen in Chaam

Cursus Mediumschap & Trance-healing III
Voor verdieping in het contact, de boodschap en de healing…
start zaterdag 24 november a.s.,
3 dagen van 10 – 16.30 uur

Op verzoek: Workshop Communiceren met Dieren
Zondag 25 november a.s.
van 10 – 16 uur

Healing & Meditatiecirkel in Keerbergen BELGIE* – Uitzuiveren (angst-)programmeringen
Zondag 9 december a.s.
van 13 – 17 uur

Informatie & inschrijven
www.germainedomatilia.nl
germaine.domatilia@planet.nl

  • Informatie & inschrijven via
    Krista Haest. KORT NIEUWS

Praktijk gesloten van 20-28 oktober a.s.
En omdat ik in retraite ben, worden telefoon en emails even niet beantwoord… Vanaf maandag de 29e ben ik er weer!

Blognieuws

  • Het mooie van jezelf zijn – een prachtig stukje van Joke van Melsen. Het verwoord glashelder wat vaak ook in consulten naar voor komt… enjoy…
  • A beautiful Heart opener… mooie boodschap & dito foto…

Introductiekorting healingcirkel in Breda & Rotterdam
In oktober en november geldt voor deze locaties een introductiekorting voor de Healing & Meditatiecirkels. Jouw bijdrage is dan €20 in plaats van €22.

BTW verhoging
Per 1 oktober is de BTW verhoogd is naar 21%. Voor mijn tarieven betekent dit een verhoging met €2,50 per 1 november a.s.. De investering in jezelf bedraagt dan €67,50 voor een sessie van 60-90 minuten, €77,50 voor een sessie van 90-120 minuten en €52,50 voor een sessie als onderdeel van het individuele Munay-ki traject.

      INSPIRATIE

May you be at peace,
May your heart remain open,
May you awaken to the light of your own true nature,
May you be healed,
May you be a source of healing for all beings…
~Joan Borysenko

Meer inspiratie?
Word mijn vriend op Facebook,
volg me op Twitter of LinkedIn, of neem eens een kijkje op mijn blogspot!
Via de Nederlandse stichting Kuychi

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuwsbrief
Menu