in Nieuwsbrief

Open Avond 20 april a.s.

Change is the only constant…
~ 5th Law of Creation ~

En kijk! Mijn ‘winkeltje’ is klaar!

In de laatste nieuwsbrief, Perfect Imperfections, schreef ik over de veranderingen in mijn activiteiten. Op woensdag 13 & 20 april organiseer ik van 19-21 uur een Open Avond om deze activiteiten toe te lichten. Met name de nieuwe activiteit in het kader van de terugkeer van de vrouwelijke energie, de Intensive Reconnecting to the Divine Feminine.

Op de website is de ‘Mediumschap Intensive’ inmiddels al omgedoopt tot Retreat en ook de cursus Mediumschap & Trance-healing heeft haar nieuwe gekregen: Hooggevoeligheid als Kracht. Uiteraard is dit niet het enige wat op de Open Avonden aan de orde komt, ik deel ook graag informatie over de andere activiteiten met je zoals de Munay-ki en de Nusta Karpay.

En deze avonden zijn ook bedoelt om kennis te maken met mij en mijn werkwijze als je me nog niet kent en om vragen te beantwoorden…

Changes, changes…
Naast de veranderingen in activiteiten gaat er het een en ander veranderen in het interieur van de praktijk. Ook daar mag ik ruimte maken voor het nieuwe. Vaak hoor ik cliënten verzuchten dat mijn praktijkruimte wel een winkel lijkt met alle boeken, kaarten, kristallen en andere energieën. De komende tijd zal dat ook een beetje zo zijn, want ik ga een groot aantal spullen van de hand doen, dus…

Tijdens de Open Avond heb je de gelegenheid om te kijken en te voelen of er iets tussenzit wat graag met jou mee naar huis wil. Een aantal artikelen is geprijsd (o.a. de kaartensets), voor de andere artikelen staat er een kistje waarin jij jouw bijdrage kunt achterlaten. Inmiddels is mijn ‘winkeltje’ klaar, dierbare spulletjes die willen verhuizen om ruimte te maken voor het nieuwe. Misschien wel naar jou?

Je bent van harte welkom om te komen kijken of er iets voor jou bij is.

De Open Avond is kostenloos. Laat wel even weten of je wilt komen.

Ik zie ernaar uit je te ont-moeten…

Hartegroet,
Germaine Domatilia

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuwsbrief
Menu