in Nieuws & Inspiratie

21 Dagen Kiezen voor Liefde… doe je mee?

Een vogel is niet bang dat de tak breekt, 
Want hij vertrouwt niet op de tak maar op zijn eigen vleugels…

Hallo lief mooi mens,

Zonder dat we ons daarvan bewust zijn, hebben we de beschikking over een bijzonder krachtig instrument: onze gedachtenkracht. Eén aspect van die gedachtekracht is het vermogen om te kiezen. ‘Wat is daar nu zo bijzonder aan?’, denk je wellicht. Nou, vergis je niet, heel veel! Waarom? Omdat we leven in een zone van vrije wil waarin ‘jouw wil geschiede’. Een vermogen dat we hebben en waar maar bar weinig mensen zich van bewust zijn, laat staan dat we het bewust en intentioneel gebruiken.

Wanneer je de betekenis van deze woorden echt tot je door laat dringen, dan betekent dit dat we ten alle tijde zelf ‘in control’ zijn van wat er gebeurt in ons leven. Wat overigens ook zo is. Toch voelt dat waarschijnluck niet zo. In plaats van zelf aan het roer te staan, hebben we vaak het gevoel dat roer uit handen te hebben gegeven aan overheid, politiek, banken, telecom bedrijven, de (medische) wetenschap of ‘onze veiligheid’. Het gevoel dat er over je geregeerd wordt en dat je je maar hebt te schikken naar regels die anderen hebben bedacht.

Dat je leven zich vormt naar de do’s en dont’s die je zijn aan- en afgeleerd. Alsof het wordt bepaald door omstandigheden buiten jou en toch is niets minder waar. Alleen zijn we ons daar niet van bewust.

Om op onze gedachtenkracht en ons vermogen om te kiezen terug te komen: we kiezen elk moment voor iets waarmee we het manifesteren in ons leven. Door te kiezen – of niet te kiezen – kiezen – en manifesteren – we altijd. Als je geen keuze maakt, maar ook niet bewust iets afwijst, kies je alsnog door stilzwijgend in te stemmen, ik heb daar in het verleden de nodige aandacht aan besteed in de workshops en cirkels Silent Consent >. Ook door niet te kiezen en te zwijgen, geef je energetisch een signaal af.

 ‘Zonder onze (collectieve) toestemming die uit vrije wil wordt gegeven, kan een bepaalde versie van de werkelijkheid of een specifieke tijdlijn zich niet manifesteren. Dit is een universele, kosmische wet. Zonder onze (bewuste of onbewuste) toestemming kan geen enkele versie van de werkelijkheid collectief worden ervaren.’
Anastha Aurora* 

Negen van de tien keer zijn we ons daar totaal niet van bewust. De wereld van energie is ons vreemd en universele wetten en wetmatigheden zijn ons nooit geleerd. Daar komt bij dat onze mind zo in beslag wordt genomen door het (alternatieve) nieuws, voetbal, de Oekraine, de energierekening of Netflix met als gevolg dat we onbewust – door niet bewust iets anders te kiezen – onze aandacht – en dus energie – geven aan wat we niet willen, waarmee we dat creëren in plaats van dat wat we wel willen. Niet handig.

Vorig jaar juni doopte ik mijn (gratis) community op Facebook om in ‘De Kracht van onze Bewuste Intentie’ om je uit te nodigen aandacht en energie te geven aan datgene wat we wel willen. Een groep voor bewuste, ‘wakkere’ mensen die verantwoordeluckheid nemen voor zichzelf en hun creatie en zichzelf op dieper niveau willen realiseren. Mensen die klaar zijn met het slachtoffer(bewust)zijn en eigenaarschap nemen over hun creatiekracht. Deze kracht juist willen ont-dekken, ont-wikkelen en aanwenden om die Nieuwe Wereld te creëren waar we diep van binnen naar verlangen. Mensen die de wereld van Magie weer toe willen laten in hun leven.

Onderdeel van het bewust creëren van die Nieuwe Wereld is het intentioneel inzetten van gedachtenkracht. Onder andere door heel bewust te kiezen voor dat wat je graag wil in je leven en af te wijzen wat je niet wilt (zie ook: Over hoe wij deze realiteit creëren >). 

In december 2020 ging ik met een mooie groep vrouwen de uitdaging aan om 21 dagen lang stil te staan bij de keuze voor liefde en deze keuze 21 dagen lang te bekrachtingen in 21 korte meditaties. 21 korte momenten voor jezelf op de drempel naar 2021. In 2021 waren deze meditaties in de vorm van een mini-meditatiemarathon mijn eindejaarsgeschenk aan jou en deelde ik de meditaties in mijn Facebookcommunity en op mijn website.

Nu, in 2022, in aanloop naar 2023 is de thematiek, de kracht van een bewuste keuze en intentie nog even actueel als toen en dus heb ik ervoor gekozen om het avontuur opnieuw aan te gaan. Aangevuld dit jaar met de kennis, wijsheid, ervaring en inzichten die ik de achterliggende periode mocht ontvangen.

Dit avontuur vindt van 1 t/m 21 december plaats in de groep de Kracht van onze Bewuste Intentie waar ik echt veel te lang nauwelucks aanwezig ben geweest. Naast de Fb groep zal ik de meditaties en aanvullende inzichten ook via andere kanalen delen zoals mijn podcast > en de website >. Wil je diep duiken in dit avontuur, dan come & join us op Fb >.

Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit om samen met jou de komende 21 dagen in Liefde het donkerst van het donkerst tegemoet te lopen. Om iedere dag een lichtpunt, een anker, een rustpunt te creëren in deze bijzondere tijd. Zodat jij dat ook kunt zijn voor jezelf en allen die je lief zijn.

De Inca zeggen dat het 21 dagen duurt om een nieuwe gewoonte te vormen. Ik wens dat jij het jezelf gunt om de komende 21 dagen, iedere dag bewust te kiezen voor jezelf en bewust te kiezen voor Liefde. Zodat deze keuze een gewoonte wordt die je dan als vanzelf meeneemt in die andere 344 dagen…

Zodat jij je steeds meer gaat her-inneren wie en wat jij in essentie bent. En dat is Liefde met een hoofdletter L.

In Liefde,
: Germaine. 🌹

* Uit: ‘Hegeliaanse dialectiek & voorspellend programmeren’ van Anastha Aurora, een super krachtig artikel dat heel duideluck verwoord hoe belangrijk onze vrije wil is en hoe die wordt gemanipuleerd. Ik heb het verwerkt in Slowly Slowly Waking Up the World >


VOOR IN JE AGENDA

Het Experiment: Dreaming the World into Being – gratis live groepstraining
Waarschijnluck opnieuw in januari, info volgt in Nieuws & inspiratie >
Je leert hoe we deze werkeluckheid creëren en hoe dit te doorbreken. Zodat je de wereld kunt creëren die jij graag wil voor jezelf, je kinderen en je kleinkinderen.

Huiskamerpresentaties: Stap uit de matrix!
Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data of neem contact op > voor een presentatie in jouw huiskamer
Presentatie door Jaap over je basisrechten en de Opzegging Machtiging tot Besturen en Vertegenwoordiging en Germaine over hoe we het tij kunnen keren. Meer informatie…

Munay-ki
Indivudueel op afspraak, online of live
9 Bijzondere inwijdingen waarmee je het verleden afwerpt en de Inca sjamanistische pad van heling naar verlichting loopt. Je kunt de Rites individueel, met een vriend of vriendin of met een eigen groep (max. 4 mensen) ontvangen. 
Ervaringen lees je hier >
  
Meer informatie over de Munay-ki…  

Nusta Karpay
Individueel op afspraak, live
7 Bijzondere rituelen om vrouwen (en mannen) dieper contact te laten maken met hun vrouwelucke kracht. Je loopt het Regenboogpad van Licht naar vrouwelucke heelwording. Je kunt de Rites individueel of met een vriend of vriendin ontvangen (max 2 mensen).
Ervaringen lees je hier >
  
Meer informatie over de Nusta Karpay… 

Rite van de Baarmoeder
Individueel op afspraak, online of live
Een mooi en bijzonder ritueel voor heling van het mannelucke en het vrouwelucke in onszelf. Info op de websit volgt, 
ervaringen lees je hier > Bel me als het resoneert of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek >.

PSDeelname aan het Rust & Ruimte groepsprogramma is vrij voor jongeren, jongvolwassenen en studenten, dus deel deze informatie graag met ze. Meer informatie… 

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu