in Nieuws & Inspiratie

21 mini-meditaties, 21 dagen Kiezen voor Liefde

We zijn op een cruciaal moment aangekomen in onze ontwikkeling en de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn. We bevinden ons in een zogenaamde eindtijd, het einde van een periode van manipulatie en onderdrukking en het begin van een Nieuwe Tijd van Liefde en harmonie. De Gouden Tijd zoals de Inca en alle oorspronkelijke volkeren het noemen.

Heel belangrijk om te weten is dat de Aarde zich al in deze Nieuwe Tijd bevindt. De Aarde is al is overgegaan naar de 4e dimensie, dat is al klaar. Wat we nu om ons heen zien, is hoe dit aan het uitspelen is in de 3e dimensie, in de maatschappij, in ons bewustzijn en ook in ons lichaam..

Omdat de krachten van ‘onlicht’ zoals Christina von Dreien dat noemt, zich steeds harder roeren in een poging het onafwendbare te keren, zien we steeds meer gekkigheid om ons heen verschijnen. Maatregelen die veelal angst oproepen in een poging om je af te leiden, je aandacht op te eisen, je uit balans te brengen en als het ware ‘gevangen’ te houden in de energie van angst. En die je het zicht op de Nieuwe Tijd te ontnemen.

Daarom is het enorm belangrijk de komende dagen om je te realiseren en je te her-inneren dat je daarin altijd een keus hebt. Om te kiezen voor Liefde. In aanloop naar de Solstice bevinden we ons in een energetische roetsjbaan, of, zoals Celia Fenn het verwoord:

‘We naderen de december-zonnewende-uitlijning op 21/12 met warpsnelheid!De eerste markering is de Volle Maan en Maansverduistering in Gemini/Sagittarius op 30 november. Krachtige Goddelijke Vrouwelijke codes zullen ons helpen om voor het volgende moment te verschuiven naar uitlijning.12/12 op 12 december, wat een Portaal is dat meer Goddelijke Vrouwelijke energieën zal brengen…. en een Totale Zonsverduistering en Nieuwe Maan in Boogschutter op 14 december! Dit zal een moment zijn waarop ZonneLicht Codes zullen worden binnengebracht om de Aarde en de Mensheid voor te bereiden op de GROTE uitlijning op 21 december.Op 18 december zal de Zon zich op 27 graden van de Boogschutter richten op het Galactisch Centrum en zal de Aarde krachtige downloads van Diamant Codes ontvangen. De Zon en de Grote Centrale Zon zullen energieën samenvoegen om de Witte/Gouden Zon en de ‘twee zonnen’ van de Nieuwe Aarde te creëren!Tijdens de zonnewende op 21 december zal er een totale heroriëntatie van de Zon op de Aarde plaatsvinden. De Zon zal het wedergeboorteproces in de Witte/Gouden Galactische Zon voltooien en degenen die er klaar voor zijn zullen de Galactische Chakra activeren om het volledige 9D-bewustzijn te bereiken.Er zullen Globale Ceremonies zijn, na de ceremonie van vernieuwing die door het Oorspronkelijke Volk in Uluru in Australië wordt gehouden, en die door ons allen rond de Planeet wordt gesteund!2020 belooft op een spectaculaire manier te eindigen als het ons voorbereidt op een nieuwe samenleving, een Nieuwe Aarde in 2021.Dus, maak die veiligheidsgordels vast en… let’s go!’

Omdat die 3D werkelijkheid nogal weerbarstig is en de keus voor Liefde versluierd kan raken, is het mijn intentie om je de komende 21 dagen te ondersteunen in het proces om in Liefde te blijven en telkens weer voor Liefde te kiezen.

Ik wilde deze meditaties eigenlijk niet door laten gaan vanwege achterblijvende belangstelling. Het universum dacht daar echter anders over, vandaar dat ik dit toch doe in vereenvoudigde vorm (alleen op Facebook). Mijn gedachte is om dit te doen door middel van 21 dagelijkse, korte meditaties om je te herinneren dat je liefde bent en dat je altijd een keus hebt. Korte meditaties, al dan niet live in een speciaal voor deze gelegenheid geopende besloten Facebook groep Kiezen voor Liefde 💖. Maar, het kan zijn dat het Universum daar weer anders over denkt 😊. Hoewel ik het zelf altijd mooi vindt om deze periode de dag met een moment van verstilling te beginnen, kun je de meditaties doen wanneer je dat wilt.

Doe je mee? Hieronder plaats ik een tikkie, 2 om precies te zijn. Eén met een bijdrage van €11 en een open tikkie waar je zelf je de waarde van jouw bijdrage kunt bepalen (min. €11).

Nadat ik jouw bijdrage heb ontvangen, nodig ik je uit voor de besloten FB groep: Kiezen voor Liefde 💖. Alle opnames blijven de gehele periode en ook daarna beschikbaar, dus.. tot later! in de groep! 🌹

Tikkie voor €11 > *
Open Tikkie (min. €11) > *

Als je me laat weten als je jouw bijdrage hebt voldaan, dan voeg ik je toe aan de groep waar de 1e meditatie al klaar staat!

Alle liefs,
Germaine 🌹

*) De Tikkies zijn geldig tem 14 december a.s.. Wil je na die tijd nog instromen, dan kan dat (meditaties blijven beschikbaar). Stuur me dan even een berichtje op info@germainedomatilia.nl

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu