in Nieuws & Inspiratie

21 december 2020: een bijzondere dag…

Morgen – en de periode daarna – is een bijzondere dag, een dag waarop ons de gelegenheid wordt geboden voor onze eigen ‘reset’.

Een dag/periode met zulke krachtige energieën dat de duistere krachten, het onlicht, de hele wereld in angst, duisternis en lockdown hebben gezet om ons maar in angst, in die lage trilling te houden en zo te voorkomen dat we massaal bewust worden van deze energieën. En daarmee te voorkomen dat we die energieen zelf aan zouden wenden om een heel andere wereld te creëren dan zij voor ogen hebben, namelijk een wereld van Liefde.

Helaas voor hen is dat niet gelukt en ik heb inmiddels begrepen dat er zoveel mensen ontwaakt zijn dat die andere tijdlijn definitief is uitgespeeld. Hoe fijn is dat! 😊

Morgen bereiken we een cruciaal moment in het splitsen van de tijdlijnen en heb je de kans en de gelegenheid om je definitief met de Tijdlijn van Liefde te verbinden. Morgen is dus een bijzondere dag, een heel bijzondere dag.

Deze heerlijke man, in deze heerlijke video legt in niet mis te verstane taal uit wat ons te doen staat morgen.

https://youtu.be/IUMNLoCdssY

Neem even de tijd, het is echt een uniek moment om de zaden van de Nieuwe Aarde definitief te planten in ons collectief bewustzijn…

In Liefde,
Germaine 🌹

PS: je kunt nog steeds meedoen met de 21 mini-meditaties ‘Kiezen voor Liefde 💖‘ in de besloten FB groep. Hier een open Tikkie, elke bijdrage is welkom. Na ontvangst van jouw waardering voeg ik je toe aan de groep waar de meditaties staan. Dit is de komende 14 dagen nog mogelijk.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu