in Nieuws & Inspiratie

After Christmas…

Ook dit jaar kijk ik terug op heerlijk ontspannen kerstdagen. Een mooie film, een geweldig concert, dierbare tijd met mijn lieve partner, dochters en moedertje, en energie! Supermooie energie van de Nieuwe Maan, de Solstice, de Eclips… Ik ben zo dankbaar dat ik niet meer meedoe met de kerstgekte van ‘hoe het hoort’, van verplichtingen, steeds meer, groter, overvloediger en beter. Maar in plaats daarvan heerlijk en in eenvoud meestroom op de flow van wat er in het moment gezien, gedaan en gevoeld wil worden, een meditatie op 2e Kerstdag bijvoorbeeld 😊.

De kerstdagen zijn hiervoor bij uitstek geschikt omdat, als je je eenmaal los weet te maken van wat er aan de oppervlakte allemaal je aandacht vraagt, je contact kunt maken met die diepe stilte die daaronder ligt. Een stilte die in deze bijzondere tijd, met haar bijzondere dagen en energieen, net wat stiller en krachtiger is dan anders. Dan kun je dankbaar gebruik gaan maken van deze energie, daarop meesurfen en haar heling en wijsheid ontvangen.

Omdat ik weet dat juist jij, als gevoelig mens, dit ook kan (als je maar even weet hoe en wat) en omdat ik weet dat juist jij als gevoelig mens gevoeliger bent voor alles wat zich in het ongeziene afspeelt, is het mijn missie en mijn passie om dit onbewuste bewust te maken. Als je maar voorbij kunt komen aan het lawaai in je hoofd dat de stem van je Hart en de stem van je Ziel versluierd.

Ik hoop dat bijvoorbeeld de Kristallen Bol je heeft geholpen om beter bij jezelf te blijven en meer van die stilte te ervaren. Dat je je bewuster was van je energie en bijvoorbeeld de tijd hebt genomen om even bij jezelf te zijn. Om te mediteren, voor jezelf of voor de Aarde…

Kortom, ik ben benieuwd hoe liefdevol en ontspannen jouw kerstdagen waren… Of misschien wel juist het tegenovergestelde 😊. Hoe dan ook, ik lees het graag in de comments.

Alle liefs,
Germaine 🌹

PS: als je meer en dieper wilt duiken in de kracht van jouw gevoeligheid, voel je vrij om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek om samen met mij te kijken waar jij nog meer ontspannen jezelf kunt zijn en jouw waarheid kunt leven… Plan je je afspraak In de maand december, dan kun je in januari nog gebruik maken van een aantal feestelijke kortingen!

PPS: prachtige foto van Josh Cripps

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu