in Nieuws & Inspiratie

Al het Weten is in jou…

Clear your mind… Your Heart is trying to tell you something…
~ unknown ~

Wat een mooie reis van 13 dagen hebben we erop zitten… moest er even van bijkomen hahaha! Als je hebt meegedaan: dank voor jouw deelname aan dit creatie experiment. Ben vooral benieuwd of je al iets van je eigen scheppingskracht hebt kunnen ervaren… Of we het al iets concreter hebben gemaakt…

Heb je het gemist: no worries, alle meditaties staan op de website >, in de groep op facebook en op mijn profielpagina. Voel je vrij om op elk moment met dit mooie creatie-experiment te experimenteren.

Wat mijzelf betreft, het was weer even in my face: dat wat we allemaal kunnen als we onze aandacht, onze focus daar maar op richten en onszelf ook toestaan de ‘many blessings’ te ontvangen. Niet altijd een makkelucke opgave, helemaal in deze tijd waar het offensief om onze aandacht – en dus scheppingskracht – hoogtij viert.

Gisteren begonnen we aan een nieuwe ronde van 13 dagen. Dat niet alleen, het was ook de eerste dag van een compleet nieuwe scheppingsronde van 260 dagen. 
Of zoals Marjon van PAN-Holland gisteren schreef: ‘Vandaag krijgen we een kosmische ‘reset’, een nieuw begin van van alles. Gisteren (13 Zon) en vandaag zijn elkaars perfecte verborgen krachten en deze omega en alpha (eind en begin) vormen daardoor een soort oneindigheidsteken. Vandaag beginnen we weer een heleboel nieuwe cycli. Het is een dag voor wedergeboorte – de eerste dag van een nieuw Wavespell, de eerste dag van het Rode Oostelijke Kasteel en we initiëren ook een compleet nieuwe Tzolkin-ronde; een nieuwe zwangerschapsronde van 260 dagen. Dag 1 van de Rode Draak-wavespell, de cyclus van (op)voeden, voeding, koesteren en zorgen; ons vermogen om in het nu te reageren en zorg te dragen voor onze eigen verantwoordelijkheden… Moge ons hele wezen gevoed worden met oervertrouwen vanuit de bron! Zeker nu.’
Supermooi en dank Marjon voor jouw passie en tomeloze en belangeloze inzet voor de Wet van Tijd 🌹🙏🏼🌹. 

Gisteren, op de eerste dag van deze nieuwe ronde, mocht ik me weer op een dieper niveau, een oeroud Weten her-inneren, nameluck dat al het Weten in mij is. De weg naar dit Weten weten te vinden is de kunst, want dat Weten bevindt zich in de Stilte vanbinnen, in de Stilte van je Hart.

Wat ik graag geboren wil laten worden de komende 260 dagen is datzelfde Weten in jou. Het Weten dat je alle antwoorden in je draagt, het Weten dat je Liefde bent, het Weten wie en wat je in Essentie bent. Een Weten dat zich bevindt in de Stilte. De Stilte die vaak overschreeuwd wordt door onze mind, door gedachten die alle kanten op gaan.

Graag help ik je die gedachten te meesteren en help ik je her-inneren aan de Stilte vanbinnen. Wijs ik je de weg naar jouw eigen wijsheid, jouw eigen Weten. Leer ik je het meesterschap over jouw gedachten op te nemen, over jouw mind.

Om te her-inneren dat gedachten scheppende krachten zijn. Als wij onze werkeluckheid tot bestaan willen dromen is het hard nodig dat we hiertoe ont-waken en het eigenaarschap over onze mind weer oppakken…

Pm me als je geinteresserd bent in de mindset training. Of maak een afspraak voor een Magic Mindset oriëntatie gesprek >

In Lak’ech – Ik Ben Een Andere Jij
: Germaine. 🌹 Lahun Ix, Kin 114

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu