in Nieuws & Inspiratie

And then… the Law of Attraction kicks in!

Een paar dagen geleden in mijn tweede podcast experiment, deelde ik dat ik me een beetje was gaan verdiepen in podcast-land. Ik merkte dat daar een wereld achter verscholen lag die tot dan toe aan mijn zicht had onttrokken. Om niet in een oude valkuil te stappen – overwhelm, want techniek is niet altijd mijn beste vriend – deelde ik dat ik de nitty gritty details even liet voor wat ze waren en het voorlopig eenvoudig hield en ze te delen via het spelertje op mijn website. Zodat ik me kon focussen op de inhoud en niet met techniek en het ‘hoe dan?!’ bezig hoefde te zijn.

Wat schetst mijn verbazing? Vanmiddag voelde ik het opnieuw kriebelen om een podcast op te nemen. Voelde ik al eerder, maar had ik min of meer genegeerd (jaja, ook ik :)) want ik was toch niet helemaal blij met de publicatiewijze.

Wat denk je?

Ik ben er helemaal klaar voor om een podcast in te spreken, was zelfs bezig met een outline om wat structuur aan te brengen in het verhaal, als me een gedachte te binnen schiet: zou er een appje zijn om podcasts mee op te nemen?

Affijn, lang verhaal kort: ik krijg in mijn schoot geworpen een geweldig gratis appje waarmee zelfs  de allergrootste digibeet aan de gang kan en heb een paar uur later beide podcasts gepubliceerd op op niet1, niet 2, maar maar liefst 3 platforms! Echt hè!

Ik kan hem zelfs afspelen hier op de pagina!

Zou het de bedoeling zijn? 🤔

Ga je me volgen?

Zo leuk!

#BestEenBeetjeTrotsOpMezelf 😊

En nee, podcast #3 is er vandaag niet meer van gekomen 😅

Maar wat een leuke, mooie fijne creatie zo in aanloop naar Het Experiment! Hoop dat je meedoet! 13-17 juni a.s.. Via zoom of in de besloten FB groep. Bring a friend.

Thank you Universe… more of this please! 🙏🏼🌈

Liefs,
Germaine🌹

En hier de links:

Zo leuk 😊

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu