in Nieuws & Inspiratie

[audio] De Kracht van Woorden…

Words have the power to both destroy and heal.
When words are both true and kind, they can change our world.
— The Buddha —

Woorden zijn scheppende krachten. Wat gaat er aan een woord vooraf? Een gedachte. Als ons denken, voelen en onze woorden op één lijn zitten, hebben we een machtig scheppingsinstrument tot onze beschikking.

Helaas gaan onze gedachten vaak alle kanten op, staan we niet in verbinding met ons gevoel en kletsen we er maar wat op los. Waarmee we onze scheppingskracht te grabbel gooien. Goed nieuws voor ‘die ene kant’, minder voor ons want daarmee is het eigenluck niet raar dat we de chaos van binnen gespiegeld zien in de buitenwereld.

Woorden hebben ook verborgen krachten. Met andere woorden, niet ieder woord heeft de betekenis die wij denken dat hij heeft. Spelling heet niet voor niets ‘spell’-ing ofwel betovering…

De ‘andere kant’ is zich hier terdege van bewust en maakt hier dankbaar gebruik van. Onze onwetendheid zorgt ervoor dat we onszelf vastzetten in wat ik noem ‘verborgen betoveringen’.

Omdat dit lastig te bevatten is met je Mind – je bent immers geprogrammeerd om dit af te doen als onzin en autoriteit te vertrouwen – is dit ook lastig uit te leggen. Daarom laat ik het je liever voelen.

Al eerder deelde ik een aantal Affirmaties en Hoger Lichtdecreten, een soort krachtige intentieverklaringen. Vandaag doe ik dat opnieuw. Waarom? Om je de kracht van woorden te laten ervaren, je wordt nou eenmaal niet bruin door over de Zon te praten.

Mijn intentie daarbij is dat je de kracht van woorden voelt. Zodat je je daarvan bewust wordt. Niet alleen dat, maar ook dat je voelt dat je jezelf, puur door je met de intentie van de woorden te verbinden, vrij kunt maken van verborgen energetische verbindingen, van oude contracten en geloften.

En waarom dat? Omdat ik in de workshop Silent Consent a.s. zondag een aantal bijzondere Hoger Lichtdecreten met je deel. Om je van binnenuit te openen naar transformatie, om je vrij te maken van donkere geloften, om weer in alignment te komen met soevereiniteit. Om je van binnenuit te her-inneren hoe het voelt om vrij te zijn. Want de vrijheid die we onszelf toestaan, de vrijheid waarvan we denken dat dat vrijheid is, is dat ook werkelijk vrijheid?

Als we van binnen geen referentie hebben aan vrijheid, als we hem niet kunnen voelen, niet kunnen belichamen, dan kunnen we hem ook niet creëren in de buitenwereld, zo werkt het Universum nu eenmaal. Daarom is het zo belangrijk om vrijheid te her-inneren (meditatie).

Datzelfde geldt voor woorden. Door ons bewust te worden van de kracht van woorden, worden we zorgvuldiger in wat we denken en zeggen, ofwel zorgvuldiger in wat we creëren. De Inca weten dat iedere gedachte 7 generaties doorwerkt… naar beide kanten. Wat ben jij aan het denken, ofwel: wat ben jij aan het creëren?

In dit licht deel ik graag een Hoger Lichtdecreet met je: Het overstijgen van alle 3D-4D beperking.

Benader deze audio als een geleide meditatie, dus ga er lekker voor zitten, zorg dat je even niet gestoord kunt worden en laat na afloop de energie even doorwerken. Voel daarbij vooral wat de woorden doen in je lichaam. Het kan zijn dat je eerst wat terughoudendheid ervaart. Dat is onderdeel van je programmering. Als je dit merkt, kun je hem nog een tweede keer beluisteren. Waarschijnluck kun je je er dan verder naar openen.

Enjoy en benieuwd naar je ervaring…
Germaine 🌹

Anderen bekeken ook

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu