in Nieuws & Inspiratie

Ben jij klaar met slachtoffer zijn…?

None but ourselves can free our minds…
~ Bob Marley ~

Ok, ben jij er klaar mee om je slachtoffer te voelen van jouw omstandigheden? Van mensen, gebeurtenissen, dingen om je heen of zelfs je eigen gedachten die maar niet willen stoppen? Die je niet in de hand hebt? Maar wil jij ‘in charge’ zijn van jouw toekomst en jouw omstandigheden en de regie van jouw leven weer in eigen hand nemen?

Zo ja, dan nodig ik je van harte uit om vanaf morgen deel te nemen aan mijn gratis Mindset Training in mijn groep de Kracht van jouw Gevoeligheid. In deze training leer je:
– Hoe je brein werkt,
– Waar gedachten vandaan komen,
– Waar emoties vandaan komen,
– Waarom je al dan niet bepaalde actie onderneemt,
– En wat het resultaat daarvan is.
– En waarom dat vaak niet is wat je had verwacht.

Je krijgt bovendien een waanzinnig aanbod voor het volgen van het Rust & Ruimte programma. Een programma dat ik bovendien GRATIS aanbied aan jongeren en jongvolwassenen, dus als je die kent in je omgeving: deel dit bericht met ze, want vooral voor hen is het cruciaal om zich te gaan herinneren dat ze niet machteloos zijn maar zelf hun toekomst kunnen creëren.

Een waardevol tegengeluid lijkt mij in deze tijd van verwarring en ontkrachting.

En wil je zeker weten dat er een plekje voor je is en ook nog in aanmerking komen voor een extra earlybird korting (bovenop dat al waanzinnige aanbod)? Schrijf je dan hier in voor de wachtlijst >.

Tot maandag!
Germaine 🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu