in Nieuws & Inspiratie

Ben jij toe aan een volgende stap?

When a flower doesn’t bloom, you fix the environment in which it grows. Not the flower…
~ Alexander den Heijer ~

Ben je er klaar mee om je slachtoffer te voelen en ben je toe aan de volgende stap in jouw ontwikkeling? Een stap waarin de regie van jouw leven weer bij jou komt te liggen in plaats van bij de buitenwereld?

Wil je weer contact maken met jezelf en met jouw passie? Je bewust worden van de kracht van jouw gevoeligheid, jouw gedachten en dat je je eigen werkelijkheid creëert? Wil jij weten hoe je dat doet? En wil jij daarvoor radicaal in actie komen?

Dat kan nu meteen door een afspraak te maken voor een oriëntatie & inspiratiegesprek waarin we onderzoeken waar jij tegen aanloopt, wat jouw uitdagingen zijn en of, en zo ja, hoe ik je daarin van dienst kan zijn.

Of, als je me liever eerst wilt leren kennen, door je aan te melden voor mijn besloten Facebookgroep de Kracht van Hooggevoeligheid waarin je leert je gevoeligheid te omarmen of te verdiepen en te ontdekken dat die gevoeligheid juist je kracht is. En waarin ik iedere week Live aanwezig ben om vragen te beantwoorden.

Individueel of in de groep, ik ont-moet je graag… 
Germaine🌹

PS: Nog geen lid van de besloten Facebookgroep de Kracht van Hooggevoeligheid? Hier de link naar de groep en om je aan te melden.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu