in Nieuws & Inspiratie

VIDEO: Bij jezelf blijven in deze turbulente tijd…

‘A bird sitting on a tree is never afraid of the branch breaking,
because her trust is not on the branch but on her own wings.’

Het is momenteel een bijzondere tijd. Het dagelijks leven staat voor veel mensen op zijn kop en er wordt een krachtig beroep op ons gedaan om rustig en kalm te blijven. Dit kan voelen als een uitdaging als je in de media en in de mensen om je heen, vooral angst, zorgen en bezorgdheid ziet.

Energieen die je bewust dan wel onbewust oppikt en die je, als je gevoelig bent, aardig uit balans kunnen brengen. Het is dan des te belangrijker om je van bepaalde dynamieken bewust te zijn, zodat gebeurtenissen minder vat op je hebben en deze tijd minder beangstigend en overweldigend is. Toverwoord is aanwezig zijn bij wat er werkelijk gebeurt en in het Nu zijn, want daar ligt onze kracht.

Woensdag stond ik tijdens de wekelijkse Facebook Live uitgebreid stil bij deze turbulente tijd en hoe je in deze tijd toch gegrond en bij jezelf kunt blijven en de rust en stilte kunt vinden in de storm…

Normaal gesproken vindt de FB Live plaats in de besloten groep de Kracht van jouw Gevoeligheid. Dit onderwerp vond ik echter te belangrijk om alleen in de groep te delen, vandaar dat de uitzending plaatsvond op mijn persoonlijke pagina. Zodat zoveel mogelijk mensen hem kunnen bekijken en meer rust, balans, gronding en gecentreerdheid kunnen vinden in deze roerige tijd. En om de informatie en meditatie ook te kunnen delen.

Stay at the center of the circle and let all things take their course
~Tao Te Ching

Ik ga in op wat er gaande is vanuit een ander perspectief en Je krijgt een eenvoudig en praktisch hulpmiddel aangereikt om beter bij jezelf te kunnen blijven. Ook doen we een helende meditatie: om heling te brengen voor jezelf, voor jouw dierbaren en voor iedereen waar ook ter wereld, die het op dit moment nodig heeft.

Bij jezelf blijven in deze turbulente tijd.

Mijn intentie is om op deze manier, vanuit onze eigen kracht en onze eigen wijsheid, Licht te schijnen en een steentje bij te dragen aan wat er gaande is in de wereld.

De Facebook Live uitzending staat op mijn persoonlijke pagina op Facebook, hier de link mocht je het op Facebook willen delen.

Mocht je vragen hebben, ik hoor het graag
Germaine D. 🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu