in Nieuws & Inspiratie

Bijzondere tijden…

To the Winds of the East, Eagle, Condor, Apuchin,
Hampui, come to us, be with us.
Come to us from the place of the rising Sun,
Take us under your Wings and show us
the Mountains we only dare dream of.
Teach us to fly Wing to Wing with Great Spirit.
Ho!

Sinds 2010 deel ik de Munay-Ki. Negen inwijdingen van het helingspad van de Inca, negen energetische transmissies die je helpen om de weg naar binnen te gaan en te worden wie jij in essentie bent. Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q’eros, een volk uit de Andes in Peru. Ze zijn in deze tijd vrijgegeven om ons te helpen in de overgang naar de Nieuwe Tijd. De Nieuwe Tijd waarin we de beweging maken van overleven vanuit het hoofd, de ratio, naar Leven vanuit het Hart, in verbinding met elkaar en met Al-dat-is.

De inwijdingen in de Muany-ki werken op energetisch niveau. Het hoogste niveau volgens de mystieke leer van de Andes. Zij kennen er vier. Vier energetische of perceptie niveau’s van waaruit je de wereld kunt bekijken: dat zijn het niveau van de Slang, de Jaguar, de Kolibrie en de Condor of Adelaar. Elk niveau heeft een eigen werkingsgebied, vibratie of dichtheid en een eigen taal. Zo is het perceptieniveau van de Slang het fysieke, letterlucke niveau verbonden met de wereld van Materie en haar taal is biochemisch: moleculen en atomen. Het niveau van de Jaguar is symbolisch, verbonden met het mentale veld, het denken en haar taal is woorden, emoties en gedachten. Kolibrie is verbonden met de Ziel, het mystieke veld en haar taal is muziek, dans, poëzie, etc.. De Condor of Adelaar is verbonden met het niveau van de Geest, van Spirit en haar taal is energie. Pure energie en intentie.

De Inca zien de wereld als een Babushka, die poppetjes die elkaar omvatten, waarbij elk niveau de onderliggende lagen vormt en informeert. De Munay-ki initiaties werken op het hoogste niveau, het niveau van Geest en ze gebruiken de taal van energie. Die laag informeert vervolgens de onderliggende lagen. Als we veranderingen aanbrengen op het niveau van de Geest, in de blauwdruk van ons Wezen, verandert onze Ziel, ons denken en ons lichaam. En wordt de wereld om ons heen getransformeerd. 

Op het niveau van de Slang komt de realiteit overeen met 99% materie en 1% bewustzijn. Op het niveau van Spirit komt de realiteit overeen met 99% bewustzijn en 1% materie. Hoe dichter bij het niveau van Spirit je tussenbeide komt, hoe krachtiger de interventie.

Waarom vertel ik je dit vraag je je wellicht af. Nou, dat komt omdat ik onlangs de kracht hiervan weer eens aan den lijve mocht ondervinden. Ik wist dat natuurluck al, want ik heb een heel bijzondere verbinding met deze energie, maar de matrix heeft zo haar subtiele manieren om ervoor te zorgen dat dit wat naar de achtergrond verdwijnt. Gelukkig kon ik er weer even toe ontwaken. Ik vertel…

In augustus 2020 attendeerde een dierbare vriend uit Australië me op het werk van Ken Scott iemand die op diep niveau met waarheid en vrijheid bezig is zodat mensen genoeg kennis en informatie hebben om zichzelf te bevrijden uit de onzichtbare banden die ons binden aan een systeem van schuld en slavernij, dat wat ik de matrix noem.

Hij vertelde over de (magische) kracht van woorden (spells) en de contracten waar we onszelf toe verplicht hebben, vaak zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Hij toonde aan waar we zonder dat we dat weten, mee instemmen en hoe ons bewustzijn continue wordt geknecht door woorden, beelden, architectuur, logo’s, beeldmerken en subliminale boodschappen. Verborgen betoveringen zoals ik ze noem, die niet zichtbaar zijn voor onze dagbewustzijn, maar wel rechtstreeks inwerken op het onderbewustzijn, dat staat nameluck altijd aan. 

Ik sloeg destijds vooral aan op de woord-magie die wordt toegepast en de contracten waar we aan gebonden zijn. Ik was me daar van bewust, maar niet van de mate waarin. Ik beëindigde destijds ons gesprek met de woorden: ‘Now off reclaiming everything on the energetic level and see how this will unfold in 3d’. Daarna ben ik in meditatie gegaan en heb ik op energetisch niveau de banden doorgehaald en de contracten vernietigd of nietig verklaard. Het was een intense reis maar daarna verdween het voorval naar de achtergrond.

Tot er onlangs opnieuw een interview met Ken Scott op mijn pad kwam. Het kwam me bekend voor en ik zocht in de chat terug of dit dezelfde man was. Dat was het en viel er ineens weer zoveel op zijn plek! Vooral hoe dat wat ik begin augustus 2020 in de energie in beweging had gezet, zich had gemanifesteerd in 3d. In de ‘kruimels’ die op mijn pad waren gekomen en ertoe hadden geleid dat ik mezelf vorig jaar op 16 februari, mijn geboortedag, levend heb verklaard, mijn machtiging tot besturen heb ingetrokken en mijn geboortetrust beneficiair heb aanvaard.

Mindblowing…

Het mooiste, en dat heb ik al eerder ervaren, is dat ik er niet naar op zoek hoefde te gaan, anders dan de nuggets die op mijn pad kwamen te omarmen en te volgen. Dus ook als ze minder prettig voelden, alles omarmen, doorvoelen en toestaan om er te zijn. Het leven van het vrouwelucke principe dat alleen maar ontvankeluck hoeft te zijn, in het moment aanwezig en meestromend met wat zich daarin aandient. ‘The Beauty Way’ zoals ik hem noem… de stroom van moeiteloos, wat abslouut niet betekent dat je niets doet. Je jaagt alleen niets na.

En dat gun ik iedereen, dus: tijd om in liefde deze nuggets opnieuw met je te delen.

Allereerst in de vorm van de Munay-ki. Dat prachtige pad van verlichting dat de Inca sjamanen voor ons beschikbaar hebben gesteld. Zodat je op (nog) dieper niveau de universele waarheden kunt gaan snappen en leven en daarmee in jouw ware soevereine integriteit en creatiekracht kunt gaan staan. Nog wel in de wereld, maar niet meer van de wereld. De wereld wordt dan weer een leeg doek waarop jij jouw waarheid tot bestaan mag dromen. Hoe mooi is dat…

Ik deel deze rites graag en het liefste live. Vanaf april hier in Wassenaar in kleine groepjes (max. 4 mensen) op vrijdag 8 april, 6 mei en 3 juni. Voel je dat je hierbij wilt zijn, wacht dan niet te lang en neem contact met me op want ik heb maar 4 plekjes. De informatie komt binnenkort op de website. Tot die tijd licht ik de Munay-ki graag mondeling toe. Je kunt hiervoor telefonisch contact met me opnemen of een afspraak maken in mijn agenda. De links staan onderaan deze post. 
Heb je geen zin om tot april te wachten en/of wil je de rites liever individueel ontvangen? Dat kan ook. Live of online. Neem ook dan contact met me op om de mogeluckheden te bespreken.

Om vrouwen te helpen om dieper contact te maken met hun vrouwelucke kracht, staat vanaf april de Nusta Karpay weer op het programma. In de Nusta Karpay loop je het regenboogpad van Licht naar vrouwelucke heelwording. Individueel kun je deze Rites op één dag ontvangen (op afspraak), of in een kleine groep (max. 4 mensen) in 2 dagen op 28 & 29 april a.s. eveneens in Wassenaar.

De Rite van de Baarmoeder: een heel bijzonder ritueel dat ik graag met je deel. Deze Rite wordt ook wel de 10einwijding in de Munay-ki genoemd, maar je hoeft niet de Munay-ki te hebben ontvangen als je hieraan wilt deelnemen. Informatie over en een datum voor deze Rite volgt. Wil je dit avontuur individueel aangaan: neem contact met me op of plan een orientatiegesprek in. 

Bovenstaande activiteiten vinden plaats in Wassenaar, maar… ik ben nog op zoek naar een mooie, fijne inspirerende ruimte. De yurt waar we in december waren, was supermooi en fijn, maar voldoet helaas niet omdat de locatiehuur te hoog is om met kleine groepen te werken. Dus weet je of heb je een mooie inspirerende ruimte in Den Haag of omstreken, laat het me weten.

Naast de supermooie energie van de Inca’s start op maandag 14 maart 2022 de Mindset training. Een live, online training waarin je leert hoe jouw gedachten jouw werkeluckheid vormgeven en hoe het meesterschap over je gedachten op te pakken. De Mindset training bestaat uit 2 delen van resp. 6 en 8 weken. Als je besluit om beide delen te volgen, dan krijg je als bonus het Rust & Ruimte groepsprogramma voor zelfstudie, inclusief de mogeluckheid om mee te doen met de groepstraining. Sta je op de Mindset Magic mailinglijst, dan krijg je een flinke korting op deel I van de training (je krijgt hierover een apart bericht). Deze mailinglijst > zet ik speciaal voor de gelegenheid weer even open tot en met woensdag 16 februari a.s., die bijzondere dag ;). 

Op woensdag 16 maart 2022 start er weer een groepstraining (7 weken) van het Rust & Ruimte programma. Deze training is bedoeld voor iedereen die er klaar mee is om geleefd te worden, graag het heft weer in eigen handen wil nemen, bereid is verantwoordluckheid te nemen voor zijn/haar leven en bereid is de weg naar binnen de gaan. Het Rust & Ruimte programma is een routekaart naar jouw binnenwereld, de plek van al jouw potentieel. Er wordt zo vaak gezegd dat deze tijd een uitnodiging is om in je kracht te gaan staan, alleen er wordt niet bij vertelt hoe dan. Als je dit herkent, dan is het Rust & Ruimte programma misschien wat voor jou. Aan de hand van mijn eigen ervaringen neem ik je stap voor stap mee in de wereld van intuïtie, energie, gevoel, emoties en gedachten naar jouw eigen Wijsheid. In 7 live, online trainingen krijg je de gebruiksaanwijzing van dat prachtige wezen dat je in essentie bent. Deelname aan deze training is vrij voor jongeren, jongvolwassenen en studenten, dus deel deze informatie graag met ze.

De Healing & Meditatiecirkel en de workshop Silent Consent staan ook weer ingepland op resp. 2 maart (online cirkel) en 25 februari (live in Wassenaar). Voor de workshop ben ik ook op zoek naar een geschikte locatie, dus als je wat weet… laat het me weten! Vooralsnog vindt de workshop plaats in Wassenaar en heb ik ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Dus wil je meedoen met de workshop, stuur me dan een berichtje, dan neem ik contact met je op. 

Dan hebben we op 22 februari 2022 een mooie 22-02-2022 portaaldag. Ik zie de hele dag overal 2 en 3-dubbele 2-en dus het voelt alsof er die dag ook wat gezien wil worden. Om 14 uur om precies te zijn. Wat? Nog geen idee, komt goed, informatie volgt.

En tot slot: op woensdag 16 februari is het opnieuw mijn geboortedag en mag ik mezelf erin verheugen dat ik 55 jaar in zeer goede gezondheid om deze prachtige planeet rondwandel. Dat niet alleen, het is ook Jaap’s geboortedag, die dan ‘the big 60’ mag ontmoeten! Geweldig! En wie jarig is trakteert. Dus lieve mensen, heb je altijd al een 1-op-1 sessie willen boeken, maar hield iets je tegen? Dan is nu misschien het moment want op 16 februari krijg je 50% korting op een individuele intuïtieve sessie!

Informatie over al dat moois staat hieronder inclusief links. Ik ont-moet je heel graag, in de praktijk of bij één van die mooie activiteiten…

Tot snel! En in Munay,
Germaine 🌹

AGENDA

22-02-2022 Dreaming the World into Being!
Dinsdag 22 februari 2022 van 14.22 tot 15.22 uur, free online event
Nu meer dan ooit de uitnodiging om gebruik te maken van onze bewuste intentie en die nieuwe wereld tot bestaan te dromen. Iedereen is welkom, hoe meer Zielen, hoe krachtiger het Veld. Dus voel je welkom bij deze online, live meditatie. Hier de Zoom-link

Workshop Silent Consent
Vrijdag 25 februari 2022 van 10-16 uur, Wassenaar
Workshop waarin we de verborgen betoveringen verbreken die ons uit onze kracht houden. Om aandacht, energie en scheppingskracht vrij te maken zodat we die weer aan kunnen wenden om de werkeluckheid te creëren die we zelf willen. Meer informatie…

Healing & Meditatiecirkel Silent Consent
Woensdag 2 maart 2022 van 19.30 tot 21 uur, online
In deze cirkel halen we de energie terug die je onbewust weggeeft als je (stilzwijgend) instemt met dingen die tegen het leven ingaan of meebeweegt met een agenda waarvan je van binnen voelt dat het niet klopt. Meer informatie…

Rust & Ruimte Mindset Training I – groepsprogramma
Start 14 maart 2022 van 19.30 – 21 uur, online
Een 6-weekse transformatieve reis waarin je inzicht krijgt hoe je brein en gedachten werken en hoe jij jouw werkeluckheid creëert. Vooral een reis door het onderbewustzijn waar 95% van ons denken vandaan komt. En dus ook 95% van wat we creëren. Meer informatie… 

Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen – groepsprogramma
Start 16 maart 2022 van 19.30 – 21 uur, online
In 7 online, live webinars krijgt je de routekaart naar jouw binnenwereld zodat je de regie van jouw leven weer in eigen hand kunt nemen en in rust en vertrouwen je Hart kunt volgen. Meer informatie…

Munay-ki
Vrijdag 8 april, 6 mei en 3 juni 2022 van 10 – 16 uur, Wassenaar
9 Bijzondere initiaties waarmee je het verleden afwerpt en de Inca sjamanistische inwijdingsweg naar verlichting loopt. Info volgt binnenkort op de website, dus neem contact op als je wat voelt kriebelen (4 plekjes beschikbaar of individueel op afspraak). Bel me voor meer info of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Nusta Karpay
Donderdag 28 & vrijdag 29 april 2022, Wassenaar
Om vrouwen (en mannen) dieper contact te laten maken met hun vrouwelucke kracht. Je loopt het Regenboogpad van Licht naar vrouwelucke heelwording. Ook hier: info volgt, dus bel me bij interesse (4 plekjes beschikbaar of individueel op afspraak) of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.  

Rite van de Baarmoeder 
Datum volgt, Wassenaar
Een mooi en bijzonder ritueel voor heling van het mannelucke en het vrouwelucke in onszelf. Nog even overleggen met Jaap, dus datum volgt, evenals info op de website… Bel me voor meer info of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek als het resoneert.

LAST BUT NOT LEAST: A SPECIAL DAY!
16 Februari 2022, Hoera! Een bijzondere dag…!
Ikzelf mag dan 55 lentes afstrepen en Jaap ‘the big 60’! En wie jarig is, trakteert! Dus lieve mensen, heb je altijd al een 1-op-1 sessie willen boeken, maar hield iets je tegen? Dan is nu misschien het moment want op 16 februari a.s. krijg je 50% korting op een individuele intuïtieve sessie! Hier de link naar de informatie over de intuïtieve sessie >hier de link om te boeken >. Gebruik kortingscode HOERA55! voor 50% korting.

* Deelname aan het Rust & Ruimte groepsprogramma is vrij voor jongeren, jongvolwassenen en studenten, dus deel deze informatie graag met ze. Meer informatie… 

Anderen bekeken ook

2 reacties. Reactie plaatsen

  • Je biedt mooie dingen aan voor de mensen. Misschien leuk om met gelijkgestemde mensen op 21 of 22 maart 2022 de zomer te vieren in een cirkelbijeenkomst? Ik neem mijn drum mee dan 😉 ik dacht aan iets met zingen, dansen, zoals onze voorouders het deden, als de zaden weer gingen groeien en de zon ons weer komt verwarmen. Deze dankbaar en vreugdevol verwelkomen.

    Beantwoorden
    • Wat een mooi initiatief Angelique. Onze intentie is het om dan in Portugal te zijn, dus ik zal dat niet Live bij kunnen wonen. Maar houd me op de hoogte. Verbinden is altijd goed en erg nodig in deze tijd… Alle liefs 🌹

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu