Boodschap van de Grootmoeders, van Beyond…

‘What does love have to do with it? Love grows when you trust. When you trust, love heals and renews. Love inspires and empowers us to do great things. And makes us a better person to love. Love makes us feel safe and brings us closer to God. When you go beyond that’s where you’ll find true love.’
Beyond: Spiritual Message by Tina Turner

‘Wij hebben een boodschap voor de mensheid.

Het is van het grootste belang dat mensen ontwaken tot hun ware natuur. Tot de zuivere natuur van hun wezen die verbonden is met de Aarde, het Universum, alle Sterren en met elkaar. Alle dieren, mineralen en planten zijn jullie bondgenoten, net als de Natuur. 

Word je bewust van de aard van de werkelijkheid, word je bewust van de schaduwen die de wereld regeren, word je bewust van de aangeboren Wijsheid die verborgen ligt in je fysieke lichaam. 

Stel je open voor je eigen ware natuur, die Liefde is. Wees er niet bang voor, omarm het. Het is niet je schaduw die je moet overwinnen, het zijn alle muren die je hebt opgetrokken die je verhinderen Liefde te zien zoals ze is, een kracht van de Natuur. Niet het sentiment dat jij je erbij voorstelt. Maar de immens sterke levenskracht die jou, het Universum en Alles-wat-is heeft voortgebracht…

In je menselijke vorm is het makkelijk om die twee te verwarren: Liefde en sentiment. Wanneer je Liefde ontmoet, denk je er van alles van, wat ertoe leidt dat je terugdeinst om het te ontvangen.

Dat is een programma, een zeer krachtig programma dat is opgezet om je weg te houden van je eigen ware bron van Kracht, om je weg te houden van je eigen Weten, je eigen Wijsheid.

Wees moedig, wees dapper, wees de Krijger van het Licht die je bedoeld bent te zijn.

Omarm de schaduw,
Vind je Waarheid,
Vind Liefde…

Ga Beyond…’

Boodschap van de Grootmoeders, channel : Germaine. 🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Inspiratie voor jou, Nieuws & Inspiratie
Menu