in Nieuws & Inspiratie

Creatiekracht en synchroniciteiten…

Those who don’t believe in Magic will never find it…
Roald Dahl

Het is inmiddels alweer een paar weken na het Experiment en de creaties en synchroniciteiten blijven gestaag binnendruppelen. Hier en elders op de website deel ik er weer een met je vooral bedoelt om, mocht je de stoute creatieschoenen nog niet hebben aangetrokken, je te inspireren dat wel te doen en jouw eigen creatiekracht te ont-dekken en her-inneren.

In Het Experiment heb ik ook de vraag gesteld: wat heb je nog nodig? Waar kan ik je nog ondersteunen om in ieder geval jouw eerste stappen te zetten? In het gewoon doen. Want, voor de oplettende lezer: een groot deel van het woord attraction bestaat uit woord ‘action‘. Als je niet gewoon ergens begint, gaat er ook niets gebeuren.

Dus het podium opnieuw aan een mooie creatie samen met de uitnodiging om je te laten inspireren, je aan te zetten om jouw creatiekracht uit de mottenballen te halen en een begin te maken.

In de workshop waaraan gerefereerd wordt (Silent Consent >), werkten we overigens onder andere aan het doorbreken van contracten en openden we onszelf naar overvloed, wat ons geboorterecht is, maar waar we met de geboorteaangifte energetisch van zijn afgescheiden (lang verhaal :)). En wat een mooie synchroniciteit en manifestatie van overvloed is dit…

Hoi Germaine,
als ik dan toch bezig ben met dingen delen.. de eenhoorn > heeft me over de streep getrokken om een synchroniciteit met je te delen die eigenlijk al sinds 25 februari daarop wacht (maar ja, comfort zone..).

Het was vlak na de meditatiecirkel in Den Haag, ik liep met mijn fiets aan de hand nog na te genieten en te glimlachen. Plots gaat er links van me een deur open en staat er een jongeman voor mijn neus, met een bos van zes joekels van witte rozen, die zegt: “Excuse me, someone just gave me flowers, and I don’t really like flowers, so would you like to have them?” 
Ik reageerde zeer verbaasd: “How can you not like flowers?!”
Hij: “Well, I’m a florist, so I see them every day, so I don’t really like them anymore”. Would you like to have them?”
Ik begon te lachen, zei dat ik het probleem begreep -want ik ken het fenomeen maar al te goed-, nam de rozen dankbaar aan en wenste hem nog een fijne dag.

Zes enorme witte rozen waar ik niet omheen kon lopen. De mandala-tekening die mee moest die dag, met onmiskenbaar het getal zes erin. En jij die me had aangespoord om meer met die mandala-tekeningen te doen, en om ze te delen, en je aanbod om het eventueel voor me te doen.. (zie foto’s. De zevende roos is degene die ik meekreeg vanuit de meditatiecirkel). Probeerde het universum me iets te vertellen..?

Bij deze deel ik ze met jou. Als je er ergens een mooi plekje voor weet, wil je ze daar dan naartoe sturen?

Alvast bedankt, groeten,
Marieke
.

En dat weet ik! Echt supermooi Marieke, dank weer voor het delen!

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu