in Nieuws & Inspiratie

Creëer je mee? A 13 day Creation Challenge

Het proces van iedere schepping begint in eenheid met de Bron

Laten we de proef eens op de som nemen. Iedereen (including me) zegt dat het zo gemakkeluck is om in deze tijd te creëren, iets wat ik zelf aan den lijve ondervind (het is alleen zo nieuw en bijzonder dat je het soms voor jezelf niet zo goed durft toe te geven, als je begrijpt wat ik bedoel).

Dus laten we elkaar daarin uitdagen en laten we een challenge doen. Laten we onze bewuste intentie zetten om de komende 13 dagen onze scheppingskracht te belichamen. Laten we voor de komende 13 dagen ook bewust een concreet doel stellen, twee om precies te zijn. Eén doel wat je voor jezelf wilt creëren (mag alles zijn: fysiek, relationeel, geld, werk, huis, etc.) en een ander doel voor het collectief (de Nieuwe Aarde die jij vanuit je Hart wilt creëren). En laten we ons daarin vooral laten dragen door de energie van dit moment. Mijn intentie is om onze scheppingskracht uit ‘het rijk der fabelen’ te halen en zo concreet mogeluck voelbaar te maken voor iedereen die graag wil weten hoe je dat nou toch doet! Die werkeluckheid creëren!

Vandaag begint volgens de Dreamspell-kalender, een nieuw Wavespell, een periode van 13 dagen waarin we de 13 Galactische Tonen van Creatie doorlopen, de 13 Tonen van de Schepping, ofwel een scheppingscyclus van 13 dagen. Hoe mooi om hier de komende 13 dagen op mee te surfen. Marjon van PAN-Holland schrijft hier onder andere over:

De Toon als een energie 
De 13 Tonen, de 13 Heilige Getallen, zijn spirituele energieën – voorbij de fysieke werkelijkheid – en geven ons de noodzakelijke kracht om te scheppen. (..)

Met de reeks van 13 kan een proces van schepping worden voltooid. Beginnend op een dag met Toon 1 stelt men het doel vast. Tijdens toon 1 t/m toon 4 worden de grondvesten gelegd voor de basis van de actie. Toon 5 t/m toon 8 dient voor het uitbreiden van het ritme van de actie. Tijdens toon 9 t/m toon 12 wordt het doel omgezet in actie. Dit doel is voltooid op dag 13 waar men de magische vlucht neemt naar een nieuw begin: de actie wordt getransporteerd. Dan beginnen we weer bij een toon 1. Dit kan ook een hoger niveau van hetzelfde scheppingsproces zijn.’ 

De Wavespell die vandaag begint (periode van 13 dagen) is die van de Gele Magnetische Ster, Toon 1. Dit Wavespell draagt de volgende energie:

‘In de Ster-wavespell magnetiseren we schoonheid en elegantie in een ‘kunstige’ en creatieve verbinding met de harmonische matrix. De komende 13 dagen voelen we ons aangetrokken door geometrische vormen, natuurlijke schoonheid en prettige ruimtes, zoals een park met prachtige oude bomen waar we de harmonie van de natuur kunnen voelen. (..) De Aap (red: ondersteunende energie) helpt om achter de sluiers te kunnen kijken en magische dingen te laten plaatsvinden. De uitdaging reflecteert heldere eerlijkheid en in het verborgene ligt de kosmische ruimte of hemelwandelaar, gegidst door de Aarde… (…)

De laatste dag van dit wavespell staat voor de Regeneratie van de Aarde. Met het aflopen van de ‘oude’ tijd in 2012 kwamen we in soort overgang naar The Great Awakening en we kunnen nu elke dag een bladzijde nieuwe geschiedenis voor de aarde en onszelf schrijven…’

Bron: PAN-Holland

Je hoeft dit niet allemaal te onthouden of met je hoofd te begrijpen. Het enige wat je hoeft te doen, is je met jouw bewuste intentie te verbinden met dit Creatie experiment, met de intentie daarvan en met de Natuurlucke Tijd.  Ik zal iedere dag een stukje plaatsen en/of een korte meditatie opnemen. 

Jouw investering? Iedere dag de tijd nemen om je met jouw intentie te verbinden, erop te mediteren en/of de geleide meditatie te doen. Omdat ik graag wil dat zoveel mogeluck mensen meedoen, zet ik de informatie op mijn persoonlucke pagina en ook op mijn website. En nodig ik je uit om dit initiatief te delen.

Daarnaast hoop ik – en daar nodig ik je ook echt toe uit – dat jij jouw ervaringen, doelen, intenties, etc. wilt delen in de groep ‘de Kracht van Onze Bewuste Intentie’ (voel je welkom als je nog geen deelnemer bent). Wil je graag meedoen, maar zit/wil je niet op Facebook? Op deze pagina > zet ik alle meditaties bij elkaar. Je ervaringen/vragen kun je dan kwijt in de comments onder aan de pagina. Hiermee ondersteunen we elkaar, het proces van her-inneren en geven we nog meer kracht aan het veld dat we hiermee neerzetten.

Let daarbij vooral op de synchroniciteiten die zich de komende 13 dagen voordoen in je leven. We gaan de dans aan met het Universum en synchroniciteiten zijn de normale manier waarop het Universum met ons communiceert. Hoe meer je dit ziet, serieus neemt en ook deelt, hoe meer je ‘ja!’ zegt tegen het Universum, je intuïtie – en daarmee ook jezelf –, hoe krachtiger het Veld en hoe meer het Universum antwoordt!

Ik ben echt superbenieuwd wat we zo samen, heel bewust in 13 dagen neer kunnen zetten en kunnen creëren. Dus doe mee, sluit je aan, nodig je vrienden uit en let’s party!

Dag 1 – Toon 1: de Magnetische Toon van Aantrekking

In Lak’ech – Ik Ben Een Andere Jij
: Germaine. 🌹 Lahun Ix, Kin 114

PS: Ik begrijp het hoor, het is zo makkeluck gezegd: ‘ga in je kracht staan’, ‘realiseer je hoe krachtig je bent’, ‘wij zijn de 99%!’. Maar in een wereld waarin zwaar geïnvesteerd wordt om jou in de slachtofferrol te houden en je geprogrammeerd en geconditioneerd bent om dat juist niet te doen, is dat easier said than done. 

Tussen ‘weten’, ‘voelen’ en ‘doen’ ligt een wereld aan gedachten. Gedachten die al dan niet ondersteunend zijn aan dat wat jij wilt. Vaker niet dan wel want de meeste gedachten zijn gebaseerd op angst.

Dus, hoe jouw gedachten weer in eigendom nemen? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw gedachten ondersteunend zijn aan wat je wilt creëren en daar uitvoering aan geven? Kan dat überhaupt? Ja, dat kan. En het is hoog tijd dat we ons dat gaan her-inneren.

Op 20 september a.s. start de training Rust & Ruimte Mindset Magic. Een bijzondere en transformatieve reis waarin ik je meeneem op een reis door je brein die je inzicht geeft in hoe ons brein werkt, hoe onze gedachten werken en hoe we zelf onze werkeluckheid creëren. Gedachten en emoties liggen ten grondslag aan ons gedrag met als resultaat dat wat we om ons heen zien. Dus, ben jij er klaar mee om het gevoel te hebben dat je geleefd wordt, dat je een speelbal bent van je gedachten, slachtoffer van je omstandigheden? En ben je eraan toe om vol-ledige verantwoordeluckheid en vol-ledig eigenaarschap over jouw leven te nemen? Zodat jij het leven kunt creëren waar je blij van wordt? Waar je van droomt? Dan hoop ik dat je meedoet.

Wil je er meer van weten? Ik spreek je graag. Maak hier een afspraak voor een Magic Mindset oriëntatie gesprek > 

Of meld je aan voor de mailinglijst > dan houd ik je op de hoogte en krijg je – als je besluit om mee te doen – korting op de investering in jeZelf…

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu