in Nieuws & Inspiratie

Dag 4 van Het Experiment en even tijd voor een podcast

Vandaag alweer dag 4 van het Experiment!

Na ‘de Shift’ die nodig is om je leven weer in eigen hand te nemen en je kracht terug te pakken, hebben we het gisteren gehad over hoe je brein werkt en de aard van de realiteit. Het brein, een machtig instrument alleen bij de meeste mensen staat het nog op fabrieksinstellingen. En om werkeluck jouw leven op jouw voorwaarden vorm te geven, is kennis over de aard van de realiteit nodig. Gisteren hadden we het over overtuigingen, de meeste zijn onbewust, maar ze creëren wel onze werkeluckheid, dus time to become streetwise.

Vandaag waren onze emoties – die vaak in de weg zitten van onze creaties – aan de beurt en morgen zetten we de puzzel in elkaar en krijg je een lesje manifesteren. Hoewel de eerste manifestaties me ook al ter ore zijn gekomen!

Ook vertel ik je vrijdag hoe je verder samen met mij kunt verdiepen in Het Experiment – Routekaart naar Mind Mastery & Creatiekracht die start op 23 juni a.s..

Ok, het is veel informatie, maar dat is ook nodig wil jij bewust en met succes de universele wetten voor je laten werken. Dus… tis even binge watchen maar je kunt nog steeds meedoen, de replays staan t/m 27 juni a.s. op de replay pagina >.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu