in Nieuws & Inspiratie

#Dankbaar…

Niet geluk maakt je dankbaar, maar dankbaarheid maakt gelukkig…

‘Hey Germaine,

Ik dacht ik stuur u even een mailtje om te vertellen hoe het met mij gaat. Het gaat erg goed met mij, ik heb de afgelopen paar dagen gewoon lekker rustig aan gedaan. Vooral na de sessie was ik namelijk best wel moe. Ik heb alles vooral gewoon laten bezinken, het was ook alsof alles heel erg op zijn plek viel. Ik herkende mezelf er heel erg in dat ik best een bang persoon was en in de sessie werd mij duidelijk waar dit vandaan kwam. Ook het feit dat mensen mij vroeger niet goed begrepen zonder woorden dat heeft me aan het denken gezet, ik ben met de tijd namelijk juist heel veel gaan praten en dus misschien wel omdat ik me anders niet begrepen voel. Ik heb de sessie nog niet helemaal terug gekeken maar dat ben ik zeker van plan ergens de aankomende dagen. 
Daarnaast voelt het alsof er een beetje een last van mijn schouders is wat betreft de ‘wereldproblemen’ , ik zie het allemaal weer wat positiever in. Ik vergeet ook niet dat het mij dan juist vertelt hoe ik dingen wel of niet wil. 
(Ik heb ook een zoutlamp gekocht, waar ik echt heel erg blij mee ben 🙂 ). 

Ik kijk er naar uit om de komende weken nog meer aan mezelf te werken, dit voelde namelijk als een start van iets nieuws. 

Dankuwel!

Liefs, Julia’

Dit bericht ontving ik van Julia, studente, 23 jaar. Ze maakt gebruik van de mogeluckheid om kosteloos het programma Rust in je Hoofd & Ruimte te volgen*).

Echt zo mooi en zo fijn om te lezen wat dit voor haar doet. Ze meldde zich aan omdat ze last had van haar hoge gevoeligheid. Ze pikte energieën en emoties op van andere mensen waardoor ze niet meer goed bij haar eigen gevoel kon. Aan het eind van de week was ze altijd moe en had ze vaak hoofdpijn. Ze had last van anxiety en werd vaak moe en onrustig wakker. Daarnaast had ze te maken met, wat veel jongeren waarschijnluck ervaren, een gevoel van machteloosheid met alles wat er momenteel gaande is in de wereld. 

Dankbaar dat het aanreiken van een ander perspectief en deze, naar mijn mening echt basic informatie over de aard van de realiteit zoveel kan betekenen…

En ze was pas bij de eerste module… van de zeven…

#DaarDoeJeHetTochVoor?

In Liefde (en veel dankbaarheid),
Germaine 🌹

*) Ben (of ken) jij een jongere, jongvolwassene of student (18/25 jr) die het pittig heeft, op zoek is naar een ‘way out’ of deze toestanden en ben je bereid daarvoor naar binnen te kijken? Dan is het programma Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen misschien wat voor jou (of hen). Het is vrij beschikbaar voor jongeren, jongvolwassenen en studenten (18/25 jr) die het heft weer in eigen hand willen nemen. Hier staat alle informatie en kun je je aanmelden >. En dank voor het helpen delen… 🙏🏼 

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu