in Nieuws & Inspiratie

Dankjewel 2020 voor alle lessen en welkom 2021!

May your joys be as deep as the oceans
Your troubles as light as its foam
And may you find sweet peace of mind
Wherever you may roam
~ Irish Blessing ~

Vandaag is het Volle Maan. Er is alweer bijna een jaar voorbij en we bevinden ons nog steeds in de energetische roetsjbaan waarvan de sluizen vorige week, op 21 december, wagenwijd open zijn gezet.

Een supermooi moment weer om in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid een Volle Maanmeditatie te doen. Een meditatie waarin we het oude heel bewust loslieten. Dat wat niet meer dient, mocht transformeren in het vuur naar een kracht voor de tijd die voor ons ligt.

Ook hebben we heel bewust en vanuit het gevoel onze intentie gezet voor de tijd die voor ons ligt. Niet vanuit mentale constructen, denkbeelden van hoe het eruit zou kunnen zien, omdat we dan zouden creëren vanuit de Matrix, vanuit het beperkte bewustzijn dat ons al zolang gevangenhoudt.

Maar vanuit het Hart, het Hart dat weet, het Hart dat voelt, het Hart dat verlangt naar die Nieuwe Tijd… Een tijd van vrijheid, overvloed, samenwerking, vrede en harmonie… Dat gevoel dat we als een zaadje mochten planten in ons Hart…

Vanwege de bijzondere tijd waarin we ons bevinden, deel ik deze meditatie ook graag met jou…

Ik dank 2020 voor al haar wijze lessen, voor de transformatie die ze bracht, de heling, het inzicht, het ontwaken, de initiatie in de Nieuwe Tijd.

En ik dank Moeder Aarde en de Lichtwereld, Alles-Wat-Is, Creatie, de Schepping, dat we hier weer een jaar rond mochten lopen. Een jaar om te leren, te ervaren, te Zijn…

Ik dank jou dat je onderdeel was van mijn ervaring, van mijn creatie. Zonder jou was die niet hetzelfde geweest en daarvoor ben ik je dankbaar.

Zonder dat alles, zonder al deze ervaringen zou het niet mogelijk zijn om onze groei te ervaren en steeds dieper tot onszelf te ontwaken. Steeds dieper te ontwaken tot ons eigen Hart, onze bron van Waarheid, Liefde, vertrouwen en compassie… Aho!

Dankjewel… 🙏🏼

In Liefde,
Germaine 🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu